tarcza28 24.01.05, 18:58 Gdzie i kiedy odbywają sie w arszawie giełdy zwierzat chodzi mi o koty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kg271 Re: Giełdy zwierząt 28.01.05, 00:11 W Łazienkach w soboty i niedziele,ale nie pamiętam z której stony się wchodzi chyba z tej od Gagarina ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
monomotapa Re: Giełdy zwierząt 28.01.05, 20:41 Ano od Gagarina. i z tego co wiem, to jedyna giełda. jest tez w niedzielę Falenicy, ale tam to kury, kaczki...itp. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Giełdy zwierząt 29.01.05, 00:19 raczej w sobote jeszcze mozesz zobaczyc pod stadionem X lecia w sobote tuz przy wyjsciu z podziemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zep Re: Giełdy zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 03:44 faktycznie na Stadionie, choć ja tam widywałem psy a nie koty, a pamietacie jak pod bazarem Różyckiego sprzedawali psy? to był klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazela Re: Giełdy zwierząt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.05, 18:21 dogrą giełdą jest Augustówka (soboty i niedziele) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Giełdy zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:47 witam. mam do oddania w warszawie zupelnie za darmo pol roczna kotke razem z kuweta. Była u starszej pani ale okazało się, że jest na koty uczulona ( ta pani) pozdrawiam zuzex@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś