Dodaj do ulubionych

Pierwszy post w Nowy Roku 2003

01.01.03, 00:12
no i jestesmy o rok starsi i madrzejsi(miejmy nadzieje)
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 00:37
      Ty masz jeszcze ze szesc godzin zeby zmadrzec. Wykorzystaj ten czas.
      • tradycja1 Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 01.01.03, 00:47
        Niechu cos nie w formie witasz nowy rok....
        Jak tam u ciebie?
        • Gość: Niech Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 00:50
          Wiesz wypilem co bylo pod reka, i sie wkurzylem. Nie wiem nawet na co. A ty co,
          szykujesz sie do imprezki?
          • tradycja1 Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 01.01.03, 00:53
            Tak powoli zbieram sie do wyjscia ,poki co nalalam sobie podklad po zabawe:)
            • Gość: Niech Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 00:54
              Podklad? Tusz? Puder? Nie kumam bazy.
              • tradycja1 Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 01.01.03, 00:58
                wodka z sokiem....
                nalac i tobie?
                • Gość: Niech Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 01:01
                  O rany, nie! Wypilem trzy flaszki "szampana" i flaszle lysola. Mam dosc. Ale
                  ciebie nie mam dosc. To kiedy przylatujesz do Polski?
                  • tradycja1 Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 01.01.03, 01:03
                    na swoje imieniny:)
                    • Gość: Niech Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 01:05
                      Wiesz, nie mam kalendarza (takiego z imieninami), wole daty. Ale rob co chcesz.
                      Tak ci radze.
                      • tradycja1 Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 01.01.03, 01:07
                        5 luty
                        a ta porade to do czego mam przypiac tak ogolnie czy jakos bardziej mozesz to
                        sprecyzowac?
                        • Gość: Niech Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 01:13
                          Ogolnie. A jak przylecisz to od razu walisz do Tarnowa, czy masz chwilke
                          oddechu w W-wie?
                          • tradycja1 Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 01.01.03, 01:15
                            W Warszawie bede tydzien,mam kilka zalatwien.
                            Licze ze uda sie ludzi skrzyknac na jakies piwo
                            chyba ze wszyscy sa tak niedostepni osobiscie...
                            • Gość: Niech Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 01:18
                              Fajnie, znamy date, mysle ze bedziesz miala okazje poznac roznych zarlaczy i
                              miltonow.
                              • tradycja1 Re: Pierwszy post w Nowy Roku 2003 01.01.03, 01:22
                                No dobrze zeby sie kiedys wypowiedzialy jak sie maja do tego zeby sie spotkac.
                                Przez caly tydzien najchetniej.Ja czas mam hehe:)
                                • Gość: k`k Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.01.03, 12:20
                                  Tragedia!ledwwo zyjee
                                  Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich bywalców

• Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 14:24
                                    Wczoraj okolo 21 wypilem wszystkie szampany. I wylazlem z domu, i kupilem zapas
                                    spory. Za spory. Wymieszany z lysolem dal efekt bolu glowy nad ranem. A wiec
                                    pije te szampany i zdrowieje. Ale tez staje sie coraz bardziej nietrzezwy.
                                    Czyzby taki mial byc caly rok?
                                    • atob Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 01.01.03, 15:09
                                      O rany ...ja czuje tylko bol ... Pozdrawiam w nowym roku wszystkich Was ...
                                      • Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 15:18
                                        Zdrowia... O rany, wypilem dwa szampany, troszke lysola i chyba bede musial
                                        wyjsc do sklepu. Czy o to chodzilo?
                                        • tradycja1 Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 01.01.03, 18:06
                                          Melduje sie i ja...nic wiele nie pilam wiec nie cierpie .
                                          Jedynie bola mnie nogi..
                                          • Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 20:03
                                            Pilas nogami? Hameryka to dziwny kraj.
                                          • Gość: k`k Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.01.03, 20:47
                                            tanczylas czy podpieralas sciane(na stojaco)
                                            • Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 20:55
                                              Eeee tam, podpierala podloge.
                                              • Gość: k`k Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.01.03, 20:58
                                                nogami?
                                                no tak,czym mozna podpierac podloge
                                                • Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 20:59
                                                  Podloge mozna podpierac nogamy, recamy i tulofiem. To fiem.
                                                  • Gość: k`k Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.01.03, 21:00
                                                    a twarzom
                                                  • Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 21:02
                                                    Zapomnialem o tfarzy, ale tej lepiej pozniej nie pokazyfac.
                                                  • Gość: k`k Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.01.03, 21:06
                                                    nie badz taki banderas
                                                  • Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 21:08
                                                    Banderas nie. Za ciemny. Ja jestem belmondas.
                                                  • Gość: k`k Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.01.03, 21:09
                                                    to ty blondyn
                                                    teraz rozumiem wszystko
                                                  • Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 21:12
                                                    Blondyn. Pod pachamy. Ha, ha, ha.
                                                  • Gość: k`k Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.01.03, 21:14
                                                    na madrej glowie wlos sie nie trzymie?
                                                  • Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 21:16
                                                    Trzymie, ale nie jasny. Jakis ciemnawy taki. Dla kontrastu moze.
                                                  • Gość: k`k Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.01.03, 21:18
                                                    no to banderas
                                                  • Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 21:20
                                                    Niech bedzie delonas.
                                                  • Gość: k`k Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.01.03, 21:23
                                                    o co chodzi?
                                                    same francuzy
                                                    kochasz francje i francus(z)ki
                                                  • Gość: Niech Re: Mój pierwszy post w Nowy Roku 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 21:28
                                                    Francuzy, prusaki, wszystko mi jedno. Ale blizej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka