Dodaj do ulubionych

Już za dwa dni

16.01.03, 11:16
będzie sobota i dwa dni wolności od pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: k`k Re: Już za dwa dni IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.01.03, 14:45
      Zależy dla kogo,ja mam spęd gości w sobotę i drugi w niedziele:(
      • qubacz Re: Już za dwa dni 16.01.03, 21:59
        Takie zycie jak ktos w hotelu pracuje.
        • Gość: k`k Re: Już za dwa dni IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.01.03, 22:07
          Bar mleczny ,kolego
          Gdzie mi do hotelu:(
          • qubacz Re: Już za dwa dni 16.01.03, 22:22
            Nie od razu zbudowano Rzym a i Mcdonaldowie zaczynali od smazenia kotletow w jakims baraku :)
            Nie mozna sie poddawac
            • Gość: k`k Re: Już za dwa dni IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.01.03, 13:47
              Dzięki za wsparcie:0
              Będę pamiętał o tych słowach otuchy,jak już będę polskim McDonaldem
    • zarlaczka Re: Już za dwa dni 16.01.03, 23:31
      Już tylko jeden dzień został.
      Kaska - wolę gości od pracy.
      • Gość: k`k Re: Już za dwa dni IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.01.03, 13:45
        W pracy odpoczywam(na parapecie na przykład),po gosciach jestem zmeczony i o
        niczym innym nie marzę jak o pracy(z tym,że nie jestem tego 100%-owo pewny)
        • zarlaczka Re: Już za dwa dni 17.01.03, 13:48
          Gość portalu: k`k napisał(a):

> W pracy odpoczywam(na parapecie na przykład),po gosciach jestem zmeczony i o
          > niczym innym nie marzę jak o pracy(z tym,że nie jestem tego 100%-owo pewny)
          • zarlaczka Re: Już za dwa dni 17.01.03, 13:49
            Ze mną jest odwrotnie. Po gościach to ja nigdy nie jestem zmęczona, a po i w
            pracy zawsze.
            • Gość: Niech Re: Już za dwa dni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 13:55
              Ale zeby mnie w bruk obcasikami wdeptywac to zawsze masz energie.
              • zarlaczka Re: Już za dwa dni 17.01.03, 14:01
                A niby ja kiedy Ciebie w bruk wbijałam. Czy Ci się osoby nie pomyliły?
                • Gość: Niech Re: Już za dwa dni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 14:11
                  Masz racje, jak zwykle. Pomylilas mi sie z Zarlaczka. Przepraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka