miltonia 30.01.03, 14:44 Może wiecie, gdzie sie kupuje barchanową bieliznę? Zastanawiam się czy nie zadać tego pytania na Urodzie, ale obawiam się, że tam osiadłe forumowiczki nie będą miały pojęcia o co pytam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wars Re: Gdzie kupić? IP: 217.153.45.* 30.01.03, 14:55 Najlepiej udać się do sklepu mięsnego. Wars Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gdzie kupić? IP: 217.197.165.* 30.01.03, 15:06 Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha! PS. Napisz cos jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 21:44 Sam se napisz. Widzicie jak się ze mnie wyśmiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 21:47 On się wyśmiewa Warsa, Milton stajesz się przewrażliwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 21:51 Milton, w zabek czesany, kompletnie ci odwalilo. Jakis szczyl (na edukacji jestesmy, nie zapominaj) sprzedal swoj dowcip stulecia, wiec czekalem na drugie slowo, bo po drugim dopiero wali sie w jape. Pierwsze moglo byc owocem jakies pomylki, zlego adresu, niedopatrzenia. A ty od razu do mnie z klapaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 21:57 Nieszek, dlaczego jak tu się jakikolwiek mężczyzna pojawi, to Ty taki niegrzeczyny jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 22:06 Bo nie lubie "mezczyzn" w kraciastych spodnicach. Za skapi sa. A poza tym jacy tu mezczyzni sie pojawili (pomijajac starych edukacyjnych druchow): sportowcy- pedaly, ten, no wiecie, Zing, dyrektor, niech mu beda grzechy odpuszczone, zielicz, co go do matury nie chca dopuscic bo ma za miekkie lacze, no i dowcipnisie z workami na kapcie. Cieszcie sie z tego co macie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 22:08 Cieszymy się, ale chciałoby się trochę więcej. Jakoś nas tu nie do pary jest. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 21:59 O rany, faktycznie! To że mi odwaliło, to wiem, ale nie myślałam, że aż tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 22:03 Przetestuj ktoras z moich rad ... MIltona .....oddychaj gleboko.......... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 22:07 Ale nie tylko wdychaj, ale czasami tez wydychaj. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 22:09 niech napisała: > Ale nie tylko wdychaj, ale czasami tez wydychaj. No co Ty, taka marnacja! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 22:08 A przy realizacji której rady mam głęboko oddychać? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 22:11 Rady niech ci daja inni, ja tylko daje porady. W kwestii oddychania. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 23:01 znalazlam kiedys w domu dwa gorsety po prababce,a moze po praprababce. Chcesz je? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 23:07 zarlaczka napisała: > A te gorsety barchanowe? z drutami i sznurówkami, to pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 23:36 Nie, no gorsety to bym wzięła po tym jak wylecę z tego klasztoru. Rany, jak się w nie wcisnę, zasznuruję i podkreślę to co trzeba, to może pocieszyciela Latwiej znajdę. Ty wiesz Buggi, jak takie wynalazki sprzed stuleci działają na facetów! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 23:39 Sprzed stuleci? Przesadzilas, nie dalbym ci wiecej niz setke. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 23:39 Na Niecha najbardziej dziecinna bielizna 7 majteczek na siedem dni tygodnia 100% bawelny. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 23:42 To na Niecha. Na wyrafinowanych mężczyzn działają gorsety. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 23:47 Majtki będą wygodniejsze. Chcesz się torturować w gorsetach. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gdzie kupić? 30.01.03, 23:49 Nie wiem Miltonia czy pamietasz bo to na poczatkach edukacji bylo ale nie jaka Sylwia czarowala Niecha na rajstopy,tylko jakas biedna byla bo autobusami jezdzila..podkrecala zalatka swoje i tak dlugie rzesy i zawsze jej ktos miejsca ustapil...Niech ustapil jej miejsca do wyjscia..i poszla....tyle ja widzieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Gdzie kupić? 31.01.03, 09:33 tradycja1 napisała: > Nie wiem Miltonia czy pamietasz bo to na poczatkach edukacji bylo Oj dawno to bylo dawno ... > ale nie jaka > Sylwia czarowala Niecha na rajstopy, Wzorzyste ...jezeli dobrze pamietam :) >tylko jakas biedna byla bo autobusami > jezdzila.. Ja tez jezdze autobusami ...:) >podkrecala zalatka swoje i tak dlugie rzesy i zawsze jej ktos > miejsca ustapil... ...a Ona sie do niego usmiechala najladniej jak umiala ... >Niech ustapil jej miejsca do wyjscia..i poszla....tyle ja > widzieli.... Ale na poczatku Niech mial chyba inne zamiary ... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Gdzie kupić? 31.01.03, 14:25 Z tymi autobusami to chodzilo mi tylko o Wielkie Damy... Odpowiedz Link Zgłoś