Dodaj do ulubionych

Meski wieczor

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:37
Sa takie. Przychodza do mnie koledzy i ogladamy filmy video. W ten piatek
znowu przychodza, ale chca jak na zlosc ogladac to co juz wczesniej
widzialem. A wiec bedzie Fight club z Nortonem i Pittem, Zloto pustyni z
Clooneyem, Lock, Stock, and Two Smoking Barrels Richiego ze Stingiem i na
koniec clou programu: Dawno temu na dzikim zachodzie z Bronsonem i Fonda. I
duuuuuuuuuuuuuuzo wina. Wodki nie pijemy bo by nas zwalila przy pierwszym
obrazie. Mozecie cos polecic na nastepne spotkania - gusta znacie.
Obserwuj wątek
    • buggi Re: Meski wieczor 03.02.03, 23:41
      i co z tego, jak ci cos polece. Dostane za to wejsciówke na meski wieczór?
    • Gość: k`k Re: Meski wieczor IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 23:46
      Zamiast Złota pustyni-Złoto dla zuchwałych,i koniecznie coś Brooksa
      (nie Brooka:-P)np.Młody Frankenstein lub Nieme Kino.
      To są filmy ,które ogladam zawsze,jak tylko mam mozliwość.

• Gość: Niech Re: Meski wieczor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:53
        Zloto dla zuchwalych znamy na pamiec, Brooksa Nieme kino bylo kilka tygodni
        temu w tiwi. Staramy sie wybierac filmy, ktore nie opatrzyly sie nam jeszcze w
        tiwi - albo ktorych tam od dawna nie bylo.
        PS. Bugi, masz wejsciowke na bank. Jesli w Teheranie sa oczywiscie jakies kina.
        • buggi Re: Meski wieczor 04.02.03, 00:23
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Zloto dla zuchwalych znamy na pamiec, Brooksa Nieme kino bylo kilka tygodni
          > temu w tiwi. Staramy sie wybierac filmy, ktore nie opatrzyly sie nam jeszcze
          w
          > tiwi - albo ktorych tam od dawna nie bylo.
          > PS. Bugi, masz wejsciowke na bank. Jesli w Teheranie sa oczywiscie jakies
          kina.

kina sa owszem. Tylko mnie przypadkiem o repertuar nie pytaj, nie warto.
          >
      • miltonia Re: Meski wieczor 04.02.03, 00:01
        A obgadujecie znajome panie?
        Kiedyś, jeszcze na studiach, na letnich praktykach, schowałyśmy się z koleżanką
        w szafie w pokoju naszych kolegów. Mieszkali bodaj we trzech. Tak obgadywali
        dziewczyny, wchodząc w takie szcegóły, że damskie ploteczki przy tym to mały
        pikuś. I mało nie udusiłyśmy się ze śmiechu. Niestety, przez ten śmiech
        zostalyśmy zdemaskowane. Jak chciałyśmy jeszcze innym razem posłuchać tych
        rewelacji umiejscowiając się pod łóżkiem, to nas od razu znaleźli.
    • tradycja1 Re: Meski wieczor 03.02.03, 23:53
      Jestem w lekkim szoku...wiem ze Niech ma krotka pamiec ale kiedys pisalam na
      forum wlasnie,ze czasami z kolezankami w Polsce robimy sobie takie oto
      wieczorki.Ogladamy przewaznie polskie filmy (ostatnio Bareji)jest winko
      (ktorym niezle poplamilam dywan,ale o tym juz kiedys pisalam).
      Proponuje polskie filmy...:)
      • Gość: Niech Re: Meski wieczor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:55
        Teraz sobie przypomnialem. Zwlaszcza to rozlane wino.
        • tradycja1 Re: Meski wieczor 03.02.03, 23:59
          Sluchaj a moze ty i twoi koledzy +filmy
          ze mna i moimi kolezankami+wino
          Tylko moze nie w USA:)
        • Gość: k`k Szybcy i martwi,Niesamowity jeździec. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 23:59
          • Gość: Niech Re: Szybcy i martwi,Niesamowity jeździec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 00:02
            A o czym jest ten Jezdziec?
            • Gość: k`k Re: Szybcy i martwi,Niesamowity jeździec. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.02.03, 00:05
              Dosyć stary western z Eastwoodem ,ktory kiedyś zrobił na mnie niesamowite:)
              wrażenie-dawno go nie widziałem.

Następne:Depresja gangstera,Adwokat diabła
              • Gość: Niech Re: Szybcy i martwi,Niesamowity jeździec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 00:10
                Western z Eastwoodem - to lykam, zapisalem. A ja jestem fanem S. Leone. Mam
                wszystkie piec westernow na kasetach, a muzyke z tych filmow na plytach. Tylko
                z Piesci pelnej dynamitu nie mam, ale pomyslaem, ze jak juz tak czas spedzam
                przy komputerze tosobie sciagne.
                • Gość: k`k Re: Szybcy i martwi,Niesamowity jeździec. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.02.03, 00:12
                  Oryginalny tytuł o ile pamietam Pale Rider,ale na Onet filmy nic nie ma na ten
                  temat.
                  • Gość: k`k Re: Szybcy i martwi,Niesamowity jeździec. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.02.03, 00:17
                    1985 rok
                    www.reel.com/movie.asp?MID=1143
                    • Gość: Niech Re: Szybcy i martwi,Niesamowity jeździec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 00:20
                      Ja korzystam z www.allmovie.com.
                      • Gość: k`k Idę spać<n.txt>---sześć IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.02.03, 00:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka