Dodaj do ulubionych

Gdzie na aerobik

19.01.06, 14:32
Czy ktoś się orientuje gdzie w Falenicy lub bliskich okolicach można pójść na
aerobik lub coś w tym rodzaju.Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • marikowa Re: Gdzie na aerobik 20.01.06, 15:24
      Aerobik ponoc jest w budynku gminy w Falenicy, kiedys (a czy teraz to nie wiem)
      w szkole 124 i LO Wybickiego i na ul.Trocinowej, a najlepiej to w Jozefowie, tam
      gdzie jest basen.
      • anulam Re: Gdzie na aerobik 21.01.06, 14:46
        Rok temu przez pewien czas chodziłam na aerobik w urzędzie gminy w Falenicy.
        Odbywał się we wtorki i czwartki chyba o 1930 i był prowadzony bardzo solidnie
        i ciekawie przez pewną bardzo sympatyczną pasjonatkę fitness z Falenicy.
        Polecam!
        • heca7 Re: Gdzie na aerobik 21.01.06, 20:31
          Bardzo dziękuję za wszystkie informacje.Zrobię sobie mały rekonesans po tych
          wszystkich miejscach i coś wybiorę. Pozdrawiam.
          • emipop Re: Gdzie na aerobik 27.01.06, 22:39
            W Józefowie tam gdzie basen rzeczywiście miło się ćwiczy, chociaż salka nabita
            do granic możliwości, ale za to z lustrami. No i cały tydzień na ćwiczenia i
            nie trzeba wykupywać karnetu. Płaci się przy każdym wejściu. Polecam, chodziłam
            przez 2 miesiące i tylko kontuzja troszkę mnie uziemiła, a teraz te okropne
            mrozy, ale mam zamiar wrócić, jak trochę zima odpuści.
            • heca7 Re: Gdzie na aerobik 27.01.06, 23:05
              I tam właśnie się wybiorę. Dzięki!
            • 111majka Re: Gdzie na aerobik 28.01.06, 00:56
              Emipop, czy na tym józefowskim aerobiku trzeba mieć niezłą kondycję, czy można przyjść bez
              żadnych przygotowań i ćwiczeń przedtem?
              Możesz coś napisać wiecej o samych ćwiczeniach?
              • emipop Re: Gdzie na aerobik 28.01.06, 22:56
                No kondycja zawsze się przyda, ale przecież to nie jest sport wyczynowy. Na
                pewno po pierwszych zajęciach pojawią się zakwasy, ale to tylko po pierwszym
                razie. Zresztą zawsze można pójść poprzyglądać się najpierw i dopiero podjąć
                decyzję. Powodzenia i daj znać, jak spodobały Ci się te zajęcia. Pozdrawiam.
                • 111majka Re: Gdzie na aerobik 29.01.06, 01:56
                  Dzięki. Jak pójdę to coś napiszę:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka