heca7 19.01.06, 14:32 Czy ktoś się orientuje gdzie w Falenicy lub bliskich okolicach można pójść na aerobik lub coś w tym rodzaju.Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marikowa Re: Gdzie na aerobik 20.01.06, 15:24 Aerobik ponoc jest w budynku gminy w Falenicy, kiedys (a czy teraz to nie wiem) w szkole 124 i LO Wybickiego i na ul.Trocinowej, a najlepiej to w Jozefowie, tam gdzie jest basen. Odpowiedz Link
anulam Re: Gdzie na aerobik 21.01.06, 14:46 Rok temu przez pewien czas chodziłam na aerobik w urzędzie gminy w Falenicy. Odbywał się we wtorki i czwartki chyba o 1930 i był prowadzony bardzo solidnie i ciekawie przez pewną bardzo sympatyczną pasjonatkę fitness z Falenicy. Polecam! Odpowiedz Link
heca7 Re: Gdzie na aerobik 21.01.06, 20:31 Bardzo dziękuję za wszystkie informacje.Zrobię sobie mały rekonesans po tych wszystkich miejscach i coś wybiorę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
emipop Re: Gdzie na aerobik 27.01.06, 22:39 W Józefowie tam gdzie basen rzeczywiście miło się ćwiczy, chociaż salka nabita do granic możliwości, ale za to z lustrami. No i cały tydzień na ćwiczenia i nie trzeba wykupywać karnetu. Płaci się przy każdym wejściu. Polecam, chodziłam przez 2 miesiące i tylko kontuzja troszkę mnie uziemiła, a teraz te okropne mrozy, ale mam zamiar wrócić, jak trochę zima odpuści. Odpowiedz Link
111majka Re: Gdzie na aerobik 28.01.06, 00:56 Emipop, czy na tym józefowskim aerobiku trzeba mieć niezłą kondycję, czy można przyjść bez żadnych przygotowań i ćwiczeń przedtem? Możesz coś napisać wiecej o samych ćwiczeniach? Odpowiedz Link
emipop Re: Gdzie na aerobik 28.01.06, 22:56 No kondycja zawsze się przyda, ale przecież to nie jest sport wyczynowy. Na pewno po pierwszych zajęciach pojawią się zakwasy, ale to tylko po pierwszym razie. Zresztą zawsze można pójść poprzyglądać się najpierw i dopiero podjąć decyzję. Powodzenia i daj znać, jak spodobały Ci się te zajęcia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link