dwunasty Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:18 tradycja1 napisała: > Jakie macie plany? Spotkanie forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek-k Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:21 dwunasty napisał: > tradycja1 napisała: > > > Jakie macie plany? > > Spotkanie forumowiczów. znaczy: znowu będzie popijawa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:21 Przeciez jeszcze do wczoraj chciales pozostac tajemniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Piatek-piatek weekendu poczatek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.05.03, 14:25 plany mozna miec. koncza sie i zaczynaja na forum gazeta. taka juz jest kolej warszawsko -wiedenska. w te i w te. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:29 Kanuk a Ty chyba spac nie mozesz. Kiedy zawitasz do Chicago? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_rebeliant Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:29 Weekend :) narescie . Ja tam to co zwykle :) + drobne prace remontowo- budowlane :-) w domu ... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:38 mnie tez czeka remont, bo mi dzisiaj zalalo mieszkanie:( Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:45 maxxa napisała: > mnie tez czeka remont, bo mi dzisiaj zalalo mieszkanie:( Moze to zywiolowa Basia zalala Ci mieszkanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:49 tradycja1 napisała: > Moze to zywiolowa Basia zalala Ci mieszkanie;) Aż takiego żywiołu na maxxxa...nie przewiduję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:56 basia napisała: > tradycja1 napisała: > > > Moze to zywiolowa Basia zalala Ci mieszkanie;) > > Aż takiego żywiołu na maxxxa...nie przewiduję ;) "nic w nadmiarze" Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:34 Ja rzekłabym ,że tradycyjne..ale to głupio brzmi.. ;) więc powiem takie jak zwykle...żywiołowo...cokolwiek dla kogo to znaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:41 Jestes wiec wszedzie ziemia ,powietrze ,woda ,ogien...kobieta niebywale dynamiczna w weekend.Podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 14:47 tradycja1 napisała: > Jestes wiec wszedzie ziemia ,powietrze ,woda ,ogien...kobieta niebywale > dynamiczna w weekend.Podziwiam. no patrz!.Trafiłaś w sedno :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozyjemy_zobaczymy Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 15:42 Praca, praca, praca. Ale lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 15:47 pozyjemy_zobaczymy napisała: > Praca, praca, praca. Ale lekka. Niech Ci praca lekką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Piatek-piatek weekendu poczatek 09.05.03, 17:18 dwunasty napisał: > pozyjemy_zobaczymy napisała: > > > Praca, praca, praca. Ale lekka. > > Niech Ci praca lekką będzie. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
atob Poniedzialek-Poniedzialek weekendu koniec 12.05.03, 05:37 Jakie macie plany ? Odpowiedz Link Zgłoś