trojan_horse 10.05.03, 11:42 Trojanische Pferde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Koń trojański 10.05.03, 12:01 trojan_horse napisał: > Trojanische Pferde chyba trojanisches Pferd, bo to l.poj. Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: For Trojan horse only 12.05.03, 22:42 duwnasty masz przjebane musialna odd nowa sie otwierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorza_adoratoruf Re: Do 12 IP: *.energoprojekt.com.pl 12.05.03, 22:57 buggi napisała: > DWUNASTY!!!! Palancie, zgadzam sie z loza. no wreszcie ktos usiadl w lozy. witam witam z pelnemi honorami co podac? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 12.05.03, 23:36 a co wypada jesc w lozy, by nie szelescic papierami? Pudeleczko czekoladek dostane? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do 12 12.05.03, 23:42 Zbierasz opakowania?Bo przeciez nie czekoladki. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 12.05.03, 23:59 tradycja1 napisała: > Zbierasz opakowania?Bo przeciez nie czekoladki. Nie nie zbieram, ale to czekoladki sie u mnie zbieraja. w buzi. mmmmm jak slodko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Do 12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 00:01 Buggi, tyjesz w oczach. W twoim wieku to niezdrowo. Nie zdazysz zrzucic nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 13.05.03, 00:02 o mnie sie nie martw, wyjade do Afryki, tam lubia grube Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiczy_puszczalski Re: Do 12 12.05.03, 23:47 buggi napisała: > DWUNASTY!!!! Palancie, zgadzam sie z loza. Mocno powiedziane, nawet jak na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Do 12 12.05.03, 23:52 Jak dla mnie, za mocne. Jak buggi nie umie sobie radzić z komputerem to niech idzie na kurs. Ja sobie poradziłam, a jestem blondynką.. To kim jest buggi? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 13.05.03, 00:02 dziewiczy_puszczalski napisał: > Tlenioną blodynką? error, zresetuj sie i nie irytuj Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiczy_puszczalski Re: Do 12 13.05.03, 00:04 buggi napisała: > dziewiczy_puszczalski napisał: > > > Tlenioną blodynką? > error, zresetuj sie i nie irytuj Sam się zresetowałaś, nie żyć drugiemu, co tobie niemiłe. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 13.05.03, 00:01 minkaa napisała: > Jak dla mnie, za mocne. Jak buggi nie umie sobie radzić z komputerem to > niech idzie na kurs. Ja sobie poradziłam, a jestem blondynką.. > To kim jest buggi? Buggi to ja, a kursy mi nie potrzebne. Resetowanie komputera z powodu 12 tez nie. Nawet sobie poradzilam, hej ho, ale to bylo do przewidzenia, bo zadna blondynka nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Do 12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 00:02 Zadna. Tylko mentalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Do 12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 00:04 Dobrze ze nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Do 12 13.05.03, 00:10 zjedz sobie te czekoladki, może ci się humor poprawi.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiczy_puszczalski Re: Do 12 13.05.03, 00:11 oj minkaa, Ty jesteś sama słodycz.. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 13.05.03, 00:13 dziewiczy_puszczalski napisał: > oj minkaa, Ty jesteś sama słodycz.. tylko ma minke kwasna, wskazane czekoladki beda Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Do 12 13.05.03, 00:16 buggi napisała: > dziewiczy_puszczalski napisał: > > > oj minkaa, Ty jesteś sama słodycz.. > > tylko ma minke kwasna, wskazane czekoladki beda uważaj żebyś kiedyś nie wpadła na minkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 13.05.03, 00:12 humor mam swietny, czekoladki zjedzone, poczestowalabym cie nimi, ale kto pózno przychodzi sam sobie szkodzi, tear to tylko papiery na podlodze leza. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do 12 13.05.03, 00:14 Czekoladki na masle zje a donatsa od kanuka na oleju nie. Moze to wazne kto czestuje a nie czym? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 13.05.03, 00:16 tradycja1 napisała: > Czekoladki na masle zje a donatsa od kanuka na oleju nie. > Moze to wazne kto czestuje a nie czym? Tradi,trafilas w sedno. W nagrode dostaniesz czekoladki Mozarta Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiczy_puszczalski Re: Do 12 13.05.03, 00:15 buggi napisała: > humor mam swietny, czekoladki zjedzone, poczestowalabym cie nimi, ale kto > pózno przychodzi sam sobie szkodzi, tear to tylko papiery na podlodze leza. a nie łzy? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 13.05.03, 00:17 no co ty puszczalski!!!!???? nie widzisz, ze cie podpuszczam i przepuszczam. przodem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Do 12 13.05.03, 00:25 Ubrać to ja się mogę - jestem rozebrany - ale na pewno nie w okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: Do minkaa 13.05.03, 09:16 minkaa napisała: > Ubrać to ja się mogę - jestem rozebrany Lepiej sie strad zabieraj. Jak nie umeisz trafic we wlasciwa plec to won na forum sogiego. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Do lorza 13.05.03, 15:58 lorza_adoratoruf napisała: > minkaa napisała: > > > Ubrać to ja się mogę - jestem rozebrany > > Lepiej sie strad zabieraj. Jak nie umeisz trafic we wlasciwa plec to won na > forum sogiego. Ty traf najpierw we właściwy klawisz. A jak już trafisz to sam sobie tam idź - nie będziesz musiał tak pracowicie adorować jak tutaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: Do lorza 13.05.03, 18:17 minkaa napisała: > lorza_adoratoruf napisała: > > > minkaa napisała: > > > > > Ubrać to ja się mogę - jestem rozebrany > > > > Lepiej sie strad zabieraj. Jak nie umeisz trafic we wlasciwa plec to won n > a > > forum sogiego. > > Ty traf najpierw we właściwy klawisz. A jak już trafisz to sam sobie tam idź - > nie będziesz musiał tak pracowicie adorować jak tutaj.. no juz dobrze, kazdys ie moze pomylic, no nie Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Do 12 13.05.03, 08:37 dziewiczy_puszczalski napisał: > To taka gra wstępna basiu. Jaka basiu?!!!! mnie tu nie było.Dopiero teraz jestem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 13.05.03, 00:25 tradycja1 napisała: > I jeszcze podszczypujesz .Widze. prawda, szczypie tych, których lubie..):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiczy_puszczalski Re: Do 12 13.05.03, 00:27 buggi napisała: > tradycja1 napisała: > > > I jeszcze podszczypujesz .Widze. > > > prawda, szczypie tych, których lubie..):):) Nazywajmy rzeczy po imieniu, uszczypliwa jesteś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 13.05.03, 00:29 dziewiczy_puszczalski napisał: > buggi napisała: > > > tradycja1 napisała: > > > > > I jeszcze podszczypujesz .Widze. > > > > > > prawda, szczypie tych, których lubie..):):) > > Nazywajmy rzeczy po imieniu, > uszczypliwa jesteś i tyle. bywam mila, mozesz mi wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do 12 z przeprosinami 13.05.03, 02:17 sorry. Nazwalam cie palantem. Wiem, brzydko z mojej strony i przepraszam. Zanim slonce wstanie podajmy sobie rece.Na zgode. To nic, ze juz spisz ;) Buggi Odpowiedz Link Zgłoś
franci Re: For Trojan horse only 13.05.03, 07:58 dwunasty napisał: boot.elite.to Genialne! Robię w komputerach ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Po prostu super. Nie rozumiem tylko po co niektórzy resetowali komuter, wystarczyło zamknąć okno. Ale jeszcze ciekawsze jest to, że wszyscy tam wleźli a było wyraźnie napisane, dla kogo to jest ;-))). Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: For Trojan horse only 13.05.03, 11:02 boot nie chcial mi sie zamknac. Nie wiem dlaczego. Umiem przeciez zamykac okna i drzwi. Tak mi sie wydaje. Ale to byl boot dla elity, wiec chyba zle trafilam :( Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: For Trojan horse only 13.05.03, 11:10 nie dobijaj mnie kixx, wystarczy, ze mnie moje, bo nie cudze sumienie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś