zybi-0 22.02.09, 09:36 Mi najbardziej odpowiada dział alkoholowy, rozszeżył swój asortyment o nowe wina Chile i Włochy. Polecam Castillo de Molina, dotychczas musiałam jeździć do BOMI po te wino. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: K&M Delikatesy IP: 217.153.216.* 23.02.09, 23:06 A mnie denerwuje obsługa w tym sklepie przy trasie do Mińska Maz. Mają tam tak wysokie ceny, że powinni być nie tylko bardziej uprzejmi ale i lepiej zorientowani w swoim asortymencie. O ile ze spożywczym nie jest źle, to niestety na piętrze trudno dostrzec kogoś z obsługi, poza kosmetykami. A jak zapytasz o coś - nikt nic nie wie. Po Świętach Bożego Narodzenia sprzedali mi smierdzące mięso drobiowe po stałych cenach. Po ugotowaniu nawet pies nie chciał go jeść... Idzie kryzys a wokół coraz większa konkurecja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: K&M Delikatesy IP: 80.50.88.* 14.12.09, 16:25 pewnie kupiłeś w ml (menelu) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: K&M Delikatesy IP: *.rtr.bait.pl 19.12.09, 14:17 w markecie w wesołej też jest nie miła obsługa, głównie na dziale z warzywami...ale mięsko wg mnie ok Odpowiedz Link Zgłoś
krzys7.7 Re: K&M Delikatesy 12.03.10, 11:07 ja uwazam ze obsluga na dziale z warzywami jest bardzo miła z wyjątkiem dwóch pań pani Ewy i pani Marleny natomiast panie i panowie pozosali są zawsze mili i uśmiechnięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: K&M Delikatesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 11:14 Ciekawe co PIP na te 28 dni pracujące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie polecam Przecież nikt na siłe nie każe pracować 28 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 17:50 mnie bardziej jako konsumenta interesuje dlaczego taki chlew jest w ladach z wędliną i mięsem. Nieświeże, obślizłe, poza tym pośledniej jakości. Tam mozna kupowac co najwyżej alkohol i oliwe, spory wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Przecież nikt na siłe nie każe pracować 28 dn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 19:18 chyba nie masz pojęcia jak wygląda nieświeże mięso i wędlina.kupuje codziennie i nigdy nie trafiło mi się nieświeże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Przecież nikt na siłe nie każe pracować 28 dn IP: *.meil.pw.edu.pl 30.10.12, 14:53 Gość chyba pomylił sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek Re: Przecież nikt na siłe nie każe pracować 28 dn IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.12, 14:02 Ja sobie robie sam wędlinę. Niestety chłamem chandlują większość. Kiedyś rolnik przebierał ziemniaki okrągłe i wogle ładne na sprzedaż a brzydkie dla bydła i świń. Teraz łopatą do worków : zielone, parszywe it. Byle taniej. Hasło taniej wyprzedza jakoś. Niestety w złym kierunku zmierza to wszystko. Poniekąd brak świadomości konsumenta, że może być lepiej, brak wzorca a i najważniejsze to taniej. Dawniej były oddzielne sklepy tzw tania jadka, kiepskie mięso i wędliny. A teraz to powszechnne zjawisko zamiast nazwy tania jadka jest super promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: K&M Delikatesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 11:38 Ja zrezygnowałam z zakupów w tym sklepie, jestam strasznie drogo. Obenie robie zakupy w Mar-Polu jestam dużo taniej i samemu można wybrać sobie warzywa. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: K&M Delikatesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 17:16 Sprzedała, bo tak im karze właściciel (straty muszą być jak najmniejsze).A że się nie uśmiechają? 28 dni w miesiącu za 1500 zł ,to ciekawe czy chciałoby ci się śmiać? Pozdrawiam i więcej wyrozumiałości życzę na nadchodzący rok. Odpowiedz Link Zgłoś
xmarteczkax Re: K&M Delikatesy 21.12.15, 08:24 I ma Pan/Pani racje ale jaki ma być zmęczony personel : brak wolnych dnil( pracują 6 lub 7 dni w tygodniu) brak odbioru za prace w dni wolne , remament w 11 Listopada to dziw że cokolwiek sprzedali. Za to dyrekcja i kierownictwo jest Ok bez kija nie podchodź. Słownictwo ograniczone do slagu z bramy na Pradze za nic uważają pracownika a przoduje ta otyła . Czas zmienić sklep Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: K&M Delikatesy IP: *.146.92.92.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.10, 22:40 Drożyzna i na dodatek smród od ryb (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar48 Re: K&M Delikatesy IP: *.147.239.200.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.01.10, 07:46 To chyba najdrozszy sklep na cala dzielnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakupowy Re: K&M Delikatesy IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 03:32 Mają oni dla każdego coś dobrego; tanie,średnie,drogie asortymenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakupowy Re: K&M Delikatesy IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 03:33 porównaj ceny z alma,piotr i paweł, frisco... polecam kmdelikatesy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mies Mleko Bebilon droższe o 11 zł, niż po drugiej stro IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 09:40 nie ulicy w Biedronce. 36,99 a u nich 47,99 zł - drożyzna nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asad Re: Mleko Bebilon droższe o 11 zł, niż po drugiej IP: *.chello.pl 07.03.10, 22:11 za to Panie kasierki z K&M w Zielonej pozostawiają dużo do życzenia. Ostatnio pani na dziale z pieczywem obużyła się, że chce swoje 10 gr - bo jak to ona powiedziała - po co im te drobniaki, tylko potem problem z wydaniem jest... żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanie Re: Mleko Bebilon droższe o 11 zł, niż po drugiej IP: 194.115.167.* 12.03.10, 14:06 Jeżeli godzę się zapłacić za te przysłowiowe mleko o kilka złotych drożej, to oczekuję odpowiedniej obsługi. A w K&M niestety z tygodnia na tydzień jest z tym coraz gorzej. Szczególnie na pieczywie i wędlinach gdzie niektóre panie chyba zapominają, że nie pracują u siebie i klienta należy szanować. Szkoda, bo asortyment jest godny pozazdroszczenia, sklep sam w sobie ładny, nieduże kolejki lub w ogóle ich brak a obsługa jakby z PRL-u. Pewnym usprawiedliwieniem dla zachowania pań ekspedientek może być fakt, że chyba wynagrodzenia albo atmosfera kuleje, bo rotacja jest niemiłosierna. Przydałaby się karta stałego klienta i z prawdziwego zdarzenia konkurencja, która przytemperowała by nieco ceny w tym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mleko Bebilon droższe o 11 zł, niż po drugiej IP: *.jjs-isp.pl 07.05.10, 18:35 polecam Marcpol, ceny rzeczywiście bardzo obniżyli, mięso świeże, ekspedientki i na wędlinach i na mięsie miłe. Karmę dla zwierząt mają chyba najtaniej w Warszawie. Kiedyś pani na mięsie powiedziała mi, że ten kawałek który sobie wybrałam jest wczorajszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Mleko Bebilon droższe o 11 zł, niż po drugiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 20:00 wydaje mi sie ze jezeli klienci sa mili,uśmiechną sie to te ekspedientki tez takie będą. A niestety o wieszosci klientów nie mozna tego powiedzieć. wielokrtonie bylam swiadkiem hamstwa klientow i bylam pelna podziwu spokoju i opanowania tych kasjerek.Aczkolwiek panie kasjerki W KM na Zielonej faktycznie -ciezko u nich zobaczyc usmiech na twarzy. Kasjerki przy Trakcie sa dużo bardziej sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Re: Mleko Bebilon droższe o 11 zł, niż po drugiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 18:26 kiedyś przychodziłam z przyjemnością do tego sklepu a teraz wole chodzić do P.Hani.W K&M nie można zrobić spokojnych zakupów pracownice non stop cie obserwują jak bym miała coś zawinąć a po za tym 1.produkty po terminie 2.stare mięso i wędlina 3.wszystko trzeba szukać nic nie jest po drodze za nim coś znajde musze oblecić cały sklep Naprawde nie polecem tego sklepu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Mleko Bebilon droższe o 11 zł, niż po drugiej IP: *.meil.pw.edu.pl 30.10.12, 14:46 Pani Haniu, co pani opowiada przecież jest zupełnie odwrotnie, co widać po ilości klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m personel 50/50 dobry IP: *.play-internet.pl 05.11.12, 15:27 Sklep ma duży wybór artykułów-tych ekskluzywniejszych jest też b dużo. jednak niektóre panie kasjerki wiecznie nadęte (blond z piegami np)....w dziele z pieczywem, które jest otwarte na regale i stoi prawie na podłodze (kurz od podłogi bez problemu się wzbije na bułeczki) również sa 2 takie nadęte (mariolka i niższa taka Pani- tej ostatniej akurat uśmiech by dodal nieco urody) nigdy się nie usmiechnęły- bo one są b ważne tutaj hehehe.Pieczwyo wykładają gołymi rękoma!!!! Kiedys zwróciłam uwagę na coś Pani menadżerowi rzekomo (było to kilka let temu) od którego tak śmierdziało wódą ( z dnia poprzedniego), że nie wiem czy wogole słuchał tego co mówiłam. Ceny wysokie- czasem fajne promocje, z których korzystam chętnie. dział mięsny i warzywny- obsługa b miła- choc mam wrażenie, ze czasem wolno działają bo koleje sie robią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesołka Obrzydliwe mieso i wedliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 07:05 wystarczy zerknąc w ladę, robie zakupy prawie codziennie, tylko asortyment konfekcjonowany, niestety w ladzie niewiele się zmienia, kiśnie :( Poza tym drożyzna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Obrzydliwe mieso i wedliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 20:38 a w którym sklepie tak kiśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: personel 50/50 dobry IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.11.12, 16:59 ja na Waszym miejscu zmienilabym sklep a nie takimi pie...mi się zajmujecie jak obgadywanie innych-OCHYDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: K&M Delikatesy IP: *.jjs-isp.pl 07.05.10, 18:36 polecam Marcpol, ceny rzeczywiście bardzo obniżyli, mięso świeże, ekspedientki i na wędlinach i na mięsie miłe. Karmę dla zwierząt mają chyba najtaniej w Warszawie. Kiedyś pani na mięsie powiedziała mi, że ten kawałek który sobie wybrałam jest wczorajszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuk Re: K&M Delikatesy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 22:20 kocani czytam te posty nasze i jedno mnie zniesmacza otz partykule "by" piszemy razem z czasownikim ktorego chceny uzyc np poszedlbym, zrobilby inaczej tlumoki niepismienne jestesmy, pozdrowka Waszmociom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: K&M Delikatesy IP: 79.162.248.* 25.11.12, 21:36 Za jakość się płaci ... Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hornwaldt Re: K&M Delikatesy 05.12.10, 19:33 Jesli chodzi o Delikatesy K&M w Wesołej-Zielonej przy ul. Brata Alberta, to musze zawzmiankować o bardzo miłej obsłudze stoiska owocowo-warzywnego. Przede wszystkim bardzo miłe i uczynne dziewczyny. Pozdrawiam, czekam na ewentualny odzew. A moze któras dziewczyna sama do mnie napisze ? hornwaldt@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: K&M Delikatesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 21:11 Może niech Pan zostawi swoją wizytówkę na dziale warzywnym :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: K&M Delikatesy IP: 62.244.149.* 20.01.12, 21:13 KIEDYŚ PRACOWAŁA TAM TAKA MIŁA DZIEWCZYNA NA DZIALE WARZYW ALE JUZ JEJ NIE MA(CZARNE WŁOSY I ZAWSZE UPRZEJMA I UŚMIECHNIĘTA). JEST TO MÓJ ULUBIONY SKLEP :) JUZ OD PARU LAT REGULARNIE ROBIE TAM ZAKUPY :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: K&M Delikatesy 26.01.12, 09:51 forum.gazeta.pl/forum/w,25199,131884403,131884403,Delikatesy_K_M.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: K&M Delikatesy IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 20:18 HELLLO ! TO JEST FORUM WESOŁEJ A NIE MURANÓW !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: K&M Delikatesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 10:24 WSPÓŁCZUJE PRACOWNIKOM , ONI CHYBA WCALE NIE MAJĄ WOLNEGO KIEDY NIE PRZYJDĘ WCIĄŻ TE SAME TWARZE. NIECZYNNE CZYTNIKI TO STANDARD. A CZYSTOŚĆ TOALET POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA , AŻ STRACH POMYŚLEĆ JAK WYGLĄDA ZAPLECZE !! A I JESZCZE - PANOWIE REALIZUJĄCY ZAKUPY INTERNETOWE PRZY OSTATNIEJ KASIE ZBYT GŁOŚNO WYMIENIAJĄ KOMENTARZE O KLIENTACH KTÓRYCH ODWIEDZAJĄ , TO MNIE ZNIECHĘCIŁO OSTATECZNIE DO ROBIENIA ZAKUPÓW W TEJ FORMIE !!!!!!!!! W SKLEPIE WIELKI ŚWIAT A OBSADA PROSTACKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: K&M Delikatesy 14.02.12, 08:27 Gość portalu: MICHAŁ napisał(a): > HELLLO ! TO JEST FORUM WESOŁEJ A NIE MURANÓW !!!!!!!!!!! Pokazuję Ci klocku jakie są opnie na temat KM w innych dzielnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek2102 Re: K&M Delikatesy 12.03.12, 10:25 Witam właśnie wróciłam z zakupów z K&M Wesoła dzisiejsza ranna zmiana na sali zajmuje się plotkowaniem i czytaniem gazet a nie wykładaniem towaru ok 5 min szukałam kogoś kto mógł by powiedzieć mi gdzie leży rzecz która szukałam po czym Pani w okularach z blond włosami z niechęcią powiedziała mi żebym poszukała w alejce z kawami. Niestety ale personel na tej zmianie jest niemiły i nie wie jakie ma obowiązki na przeciwnej zmianie jest dużo milszy personel który zajmuje się obowiązkami a nie siedzeniem na zapleczu czy też plotkowaniem w alejkach. Klient nie wyjdzie na zaplecze żeby szukać tej Pani . Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie ale nie na tej zmianie te Panie zniechęcają mnie do robienia zakupów w sklepie który bardzo lubię szukając czegoś nie mam ochoty słuchania o ich prywatnych sprawach nie jest to tylko moja opinia ponieważ j na sklepie przy kasie słyszałam negatywne opinie na temat tej Pani i jej koleżanki z tej zmiany Pozdrawiam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: K&M Delikatesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 23:56 Zgadzam się , także zwróciłam uwagę na zachowanie dwóch Pań z sali- blondynki i brunetki, które co chwilę można zaobserwować na plotkowaniu między regałami. Z łaską odpowiedzą na pytanie , przy czym są naprawdę niemiłe . Aż odechciewa się o cokolwiek zapytać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sporadyczny Pies ganial, niech plotkuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 11:12 ale dlaczego sprzedają goowniany towar!!! wędliny porażka, leżą jakieś klocki obeschnięte, widać, że nieświeże. M&L na Jeździeckiej nie jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaczek Re: K&M Delikatesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 10:26 Niestety muszę stwierdzić ze zmiana na której są starsze Panie ( nie obrażając nikogo ) :) jest bardzo miła w przeciwieństwie do tych Pań które plotkują na przeciwnej zmianie nie dość że mowią glupoty to są nie miłe mysłałam ze ten sklep zatrudnia bardzo dobry i pracowity personel ale patrząc na Panią w okularach watpie w to. Na towar ja nie mogę narzekać bardzo często robie tam zakupy i jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miriam Re: K&M Delikatesy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.04.12, 11:40 Nie dość,że drogo to jeszcze plociuchy pracują.Jak Biedronkę otworzą Ed-Han i K&M będą się ewakuować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: K&M Delikatesy IP: 80.50.88.* 01.06.12, 14:58 km, ml, markpol, piotripawel... polskie sklepy a nie zagraniczne bo jak kupujesz w zagranicznych (biedronka=hiszpania, lidl=niemcy, kaufland=niemcy) to lec tam po emeryture a nie potem narzekasz "gdzie sa te pieniądze..." troche mnie irytuje postawa pewnych ludzi na tym forum, którzy nie szanują tego co mamy w kraju i lecą bo gdzieś jest 5 groszy taniej i zostawiają podatki w innych krajach a jak zbliza się czas do emerytury to klną na polske "gdzie są .... te pieniądze". warto pomyśleć... i myśleć... i robić tak żeby w polsce coś polskiego zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyci Re: K&M Delikatesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 23:49 To mamy przykład patriotycznego polskiego analfabety - czyżby z szacunku i wrodzonego patriotyzmu ?? Otóż słowo Polak piszemy z dużej litery ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: K&M Delikatesy IP: 79.162.248.* 25.11.12, 21:52 po pierwsze sklep jest samoobsługowy ... po drugie nie raz byłam świadkiem bezczelnego zachowania klienta wobec pracownika ,ludzie nie mają ani szacunku ani kultury ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient Re: K&M Delikatesy IP: *.xdsl.centertel.pl 26.11.12, 20:58 Drogi Kliencie. Jeśli wymagasz kultury od pracownika to może zacznij od siebie , bo nie jesteś pępkiem świata aby Ci pod nos podać towar. Robię tam często zakupy i nie jestem osobą namolną aby o wszystko biegać i pytać pracownika. Nie raz widzę jak inny klient , niszczy towar i idzie dalej - to właśnie widoczna jest kultura - nie moje to po co szanowac, ludzie sprzątną. Kliencie swoje niezadowolenie zostaw w domu a nie wyżywasz się na pracownikach !!Pozdrawiam -zadowolony klient . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: K&M Delikatesy IP: *.satfilm.net.pl 14.03.12, 13:45 fajnie ze ktoś tam za mną tęskni pozdrawiam DZIEWCZYNA Z CZARNYMI WŁOSAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: K&M Delikatesy IP: 94.42.191.* 27.08.12, 11:32 BEZNADZIEJNA OBSŁUGA!!! PANIE ROBIĄ ŁASKĘ, ŻE OBSŁUŻĄ KLIENTA, OPRYSKLIWE, NIEMIŁE, NIEKULTURALNE. MARKET JEŚLI CHODZI O PRODUKTY NA DOBRYM POZIOMIE, OBSŁUGA- FATALNA. SZKODA NERWÓW NA ROBIENIE ZAKUPÓW W TAKIM MIEJSCU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXXXXXXXX Re: K&M Delikatesy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.11.12, 17:18 Najpierw zróbmy sobie rachunek sumienia a pozniej wymagajmy od innych tego czego u nas brakuje.Ciekawy jestem jakie relacje macie w domu? Pewnie nikt Was nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~klientka!!!! Re: K&M Delikatesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 11:40 K&M super sklep. Stoisko monopolowe super!!! Jeśli chodzi o personel bardzo miły i uśmiechnięty,szczególnie panie z produktów chemicznych.Dział mięsny spoko dobre mięsko.Na warzywach sami przystojni panowie aż chce się robić zakupy,duży wybór ryb.Dla mnie sklep na 5!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: K&M Delikatesy IP: *.dynamic.lte.plus.pl 03.01.13, 20:30 Mi się podoba Pani która zbiera zamówienia internetowe.Taka mała,młoda,ładna dziewczyna.Co prawda rzadko ją widzę ,ale zawsze jak się o coś zapyta to odpowiada bez "nadęcia" i pokazuje dosłownie gdzie co leży. Aż chce się jej o coś zapytać !! A właścicielstwo powinno takie osoby doceniać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: K&M Delikatesy IP: *.play-internet.pl 16.05.13, 16:23 kasjerki też mają fajne. szczególnie te młode ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: K&M Delikatesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.13, 01:31 KM Delikatesy najgorszą mają ochronę. Pan z ochrony uważa się za jakiegoś Boga i bezpodstawnie oczernia ludzi. Matki z dziećmi są w tym sklepie niemile widziane. Nie polecam chodzić tam z dzieckiem na zakupy i w ogóle na zakupy bo jeszcze zostanie się złodziejem. Polityka kierownictwa sklepu jest taka: "ludzie mercedesami przyjeżdżają i kradną", po takim tłumaczeniu przestałam tam robić zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: K&M Delikatesy IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.13, 13:03 Najlepiej poszukajcie sobie sklepów, gdzie nie ma ochrony! Po co się stresować i robić zakupy w delikatesach, gdzie jest ochrona? Nic prostszego! A złodziejstwo swoją drogą: kwitnie i jeszcze kary im zmniejszył "nasz" kochany rząd! Ochroniarze muszą ludziom patrzeć na ręce, bo nawet panie w eleganckich futrach chowają towar... do rękawów! Tak! Sam jestem ochroniarzem i wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: K&M Delikatesy IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.13, 22:50 wyzysk pracowników za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: K&M Delikatesy IP: 80.50.88.* 07.01.13, 12:34 wyzysk? chyba żartujesz... Pracuje od 2 lat w K&M Delikatesach na zwykłym stanowisku i o takiej super pensji w innych sklepach to mogłabym zapomnieć... wiem bo sprawdzałam! znajdź sobie robotę, nie zmieniaj co miesiąc, i się szkol a nie narzekasz!!! bejbe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: K&M Delikatesy IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 10:19 Jakie szkolenia? chyba jak być poniżanym z uśmiechem na twarzy. Najniższa krajowa to podstawa, chcesz czy nie chcesz w sobotę i niedzielę musisz być bo wylecisz z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka Re: K&M Delikatesy IP: 217.153.20.* 08.02.13, 12:56 Chyba jednak nie jest tam tak źle, robię tam zakupy od początku i non stop widzę te same twarze u obsługi. Gdyby był taki wyzysk panowała by chyba duża rotacja pracowników ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej R. Re: K&M Delikatesy IP: *.ip.netia.com.pl 31.01.13, 12:23 Wczoraj tj. 30.01.2013 kupiłem w nowym markecie w Radości polędwiczkę wieprzową. Mięsko, pięknie, prawie przy linijce poukładane w lodóweczce podane przez uśmiechnięta panią okazało się śmierdzącym, niezjadliwym nawet przez okoliczne bezdomne psy!! Dla lepszego wrażenia napiszę, że mięso śmierdziało brudną szmatą nawet po kilkukrotnym dokładnym umyciu!! Jako, że jestem hardcorem próbowałem je usmażyć ale smród był nie do wytrzymania. Sklep otwarty pod koniec roku - chyba zapomnieliście od tamtej pory zamówić nowe, świeże mięso!!! NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciazliwy Re: K&M Delikatesy IP: *.centertel.pl 16.02.16, 12:16 Mnie bardzo przeszkadza Pani co liczy internet. Taka mloda bladynka ciagle liczy internet. Strasznie dużo i głośno rozmawiają z tymi chłopakami co pakują zakupy. Ostatnio Pani przy kasie trzy razy powtarzała kwotę a i tak jej nie usłyszałam. Podkreślic musze ze codziennie robie tam zakupy i ciągle są takie sytuacje. I ich tematy rozmów powinny się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś