Dodaj do ulubionych

haloooooo...

22.05.03, 19:20

W kino LAB: KRYMINAŁ PO POLSKU: Zamknąć za sobą drzwi (07 zgłoś się)
24.05 Sob. 19:00

Bilety w cenie 12 zł. do nabycia w kasie na pół godziny przed seansem.
Ilość miejsc ograniczona. Miejsca nienumerowane.
Rezerwacje pod numerem 628 12 71-3 wew. 135 do odbioru najpóźniej 20 min.
przed seansem.

proponuje, zeby kazdy we wlasnym zakresie zarezerwowal sobie bilet,
a spotkamy sie o 18.30 przed kino Lab, w sobote.

Ja na pewno bede, mam nadzieje, ze Wy takze.
Chyba, ze wczesniej zaczniecie sie alkoholizowac na spotkaniu z P.:)
Obserwuj wątek
    • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 19:27
      Zapomnialem ze sobota i sobota to ten sam dzien. Musze sie skupic. Albo
      zamienie "sku" na "na".
    • maxxa Re: haloooooo... 22.05.03, 19:29
      no to najwyzej nie pojdziecie za mna do kina. Trudno.
      • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 19:31
        Poczkej, poczkej, przeciez mozemy sie wszyscy gdzies pozniej spedzic. Tak jak
        wtedy we Flisie.
        • maxxa Re: haloooooo... 22.05.03, 19:41
          racja. to w takim razie daj znac co i jak.
          • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 19:42
            Dam, dam.
    • Gość: kixx Re: haloooooo... IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 20:06
      Jak już na Wawie napisałem my nie możemy,wyjezdzamy.
      Pilnuj ich,sama wiesz jacy są
      • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:07
        Znajdziemy dla Kixxow inna okazje. A mnie nie trzeba pilnowac. Ja sie juz
        zgubilem.
        • Gość: kixx Re: haloooooo... IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 20:13
          Wiemy wiemy
          Zagubiony w akcji
          • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:18
            Lost in space. Zagubiony w spacji.
            • lorza_adoratoruf Re: haloooooo... 22.05.03, 20:24
              aa tu jestecie.,. oswoadczam, ze tego co mnie podkablowal do admina i mialem
              dwa dni zbanowania nie daruej!
              • Gość: kixx Re: haloooooo... IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 20:28
                Zaświrowałeś ze szczętem.
                Nie ma czegoś takiego jak dwa dni zabanowania.
                To nie hokej
                • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:31
                  To prawda. Ja musialem czekac ze dwa tygodnie. W dodatku inni forumowicze o to
                  prosili/zadali.
              • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:29
                Jesli jest prawda to co piszesz, to oko admina czuwa nad tym forum. Ja go -
                tego oka - tu nie zapraszalem. Samo przyszlo. Ale moze przyblokowali ci IP jak
                szalales pod innymi nickami?
            • Gość: kixx Re: haloooooo... IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 20:26
              A Space Odyssey
              2003
              • lorza_adoratoruf Re: haloooooo... 22.05.03, 20:29
                taka a co to bylo? wirus?
                • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:31
                  A jakie byly objawy?
                • Gość: kixx Re: haloooooo... IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 20:32
                  Poczta to i mi kiepsko działała,a nie loguję się z założenia-to nie wiem czy
                  były kłopoty czy nie
                  • lorza_adoratoruf Re: haloooooo... 22.05.03, 20:35
                    aj nei moglem sie zalogowac!!
                    • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:36
                      Ale jaki komunikat sie pokazywal?
                      PS. Banowanie to glownie blokowanie IP. Nicki zabieraja tylko wtedy kiedy sama
                      tresc nicku im nie styka.
                      • lorza_adoratoruf Re: haloooooo... 22.05.03, 20:38
                        Gość portalu: niech napisał(a):

> Ale jaki komunikat sie pokazywal?
                        > PS. Banowanie to glownie blokowanie IP. Nicki zabieraja tylko wtedy kiedy
                        sama
                        > tresc nicku im nie styka.

pokazywal sie komunikat ze z tego komputera naruszono netykiete, czu cos
                        takiegio. i jeszcze pamietam "przyczyna: juz ty wiesz co!" ot co, niezle co
                        • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:41
                          Ale pisales cos do nich? Bo tak sami z siebie to przeciez nic nie robia - takze
                          nie odblokowuja.
                    • Gość: kixx Re: haloooooo... IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 20:37
                      To było sie nie logować
                      • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:38
                        Juz tak kiedys robil. Ma jakies "energo" w domenie.
                        • lorza_adoratoruf Re: haloooooo... 22.05.03, 20:40
                          nice chcialem im pokazywac mojego numerka
                          • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:42
                            Jesli im tzn. administratorom, to oni widza caly twoj IP przeciez.
                            • lorza_adoratoruf Re: haloooooo... 22.05.03, 20:43
                              Gość portalu: niech napisał(a):

> Jesli im tzn. administratorom, to oni widza caly twoj IP przeciez.

no tak nie pomyslalem. no to co to za banowanie skoro mozna pisac
                              niezalogowanym...,
                              • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:47
                                No to wlasnie ci pisalem, ze jak zablokuja to wlasnie twoj numerek. Czyli z
                                tego komputera (teoretycznie) nie napiszesz tu nic. Ani zalogowany ani nie.
                                Jesli laczysz sie przez numer dostepowy lub DSL czy telewizje kablowa to
                                zablokowac nie moga. Jesli zablokuja mozesz skorzystac z tzw. proxy serwerow -
                                gubia twoj numer. Przeszedlem te szkole.
                                PS. A nie pisales tu pod innymi nickami? Bo na kurwe_niecha to faktycznie sie
                                skarzylem.
                                • Gość: kixx Re: haloooooo... IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 20:50
                                  Nie do końca,ja przez kablówkę mam stały numer.
                                  A poza tym ciekawe pytanie,czekamy na odpowiedź.
                                  mimo wszystko sądzę że nie to chyba nasz wielonikowiec
                                  • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:52
                                    Nie wiedzialem ze masz stale IP. Ale masz wlasne czy dla uzytkownikow routera?
                                    • Gość: kixx Re: haloooooo... IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 21:02
                                      Własne
                                      • Gość: niech Re: haloooooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:04
                                        To dlatego jestes taki grzeczny.
                                        • Gość: kixx Re: haloooooo... IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 21:06
                                          Ale to nie problem,w razie czego dzwonie do astera i mi zmieniają na inny lub
                                          dynamiczny.Grzeczny jestem bo muszę się odreagować po realu.
                                          Na razie znikam.
                                • basia Re: haloooooo... 22.05.03, 20:53
                                  jak lorza miło gawędzi...po łapkach dostała?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka