buggi 26.06.03, 22:35 uslyszalam i zobaczylam piwerwszego tego lata komara. Dlugo nie pozyl. Czyli sezon komarowy otwarty. U Kanuka i tych co nad jeziorami i innymi mokradlami mieszkaja juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: dzisiaj 26.06.03, 22:41 najgorsze to ich bzykanie, kiedy sie swiatlo zgasi i prosze mnie opacznie nie zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: dzisiaj 26.06.03, 22:46 aha,one bzykają i nic nie widać,bo światło zgaszone.. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Bugolku 26.06.03, 22:53 basia napisała: > nie bij,już nie będę :) a Tobie Basiu powiem tylko tyle, ze Niech ma na Ciebie stanowczo za duzy wplyw. Ciebie bic nie bede, ale jemu to sie dostanie, niech ja tylko do tej Wawy dotre ;) :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re:Bugolku 26.06.03, 23:09 buggi napisała: > a Tobie Basiu powiem tylko tyle, ze Niech ma na Ciebie stanowczo za duzy > wplyw. Ciebie bic nie bede, ale jemu to sie dostanie, niech ja tylko do tej > Wawy dotre ;) :):):) Bugolu,przecież my jak pies z kotem:) Sama powiedziałaś Odpowiedz Link Zgłoś