buggi 24.09.03, 14:02 za co ja cie tak kocham i nienawidze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 14:47 Naprawdę kochasz? Tak się przejąłem, że nie mogę doczytać do końca, tego co mi napisałaś. Łzy mi ciekną na klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 14:55 To ze szczęścia. Nie dość, że będziemy mieli oświetlenie, to teraz jeszcze ta miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Normals 24.09.03, 14:57 Jak zrobisz zwarcie w kompie to z oświetlenia nici Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 15:02 I tak pewnie wszystko niedługo wybuchnie. Na każde trzy niewybuchy jeden jest buch. Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 15:12 No, rzeczywiście Brzechwa pisał o Polonii. Tam jest nawet odzialaczach - siedzą i jedzą tłuste kielbasy. Jeden wagon był pełen bananów - tu chodzi o Olisadebe, Tetteha, Azziza, Udenkwora i Ekwueme. Sześć fortepianów - to o naszym hymnie autorstwa Wiśniewskiego. Był tam też Słoń, niedźwiedź i dwie żyrafy - czyli maskotka, D. Vencevicius (mial nadwagę), Moskal i Paszulewicz (byli wysocy). Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 15:15 A choćby przyszło tysiąc (liczba się zgadza) atletów i każdy zjadlby tysiąc kotletów i każdy nie wiem jak się wytężal, to nie udźwigną (tylko nie wiem czego) taki to ciężar. Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 15:35 Ja strzałów prawie w ogole nie oglądam. Gdyby nie strzały kombatanta Dźwigały można by rzec, że jesteśmy najbardziej fair grającą drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Normals 24.09.03, 15:39 Dzwigała wzorcem,co to się porobiło? a pamiętam czasy,jak w momencie gdy Dzwigała podchodził do piłki,żeby wykonać rzut wolny to kibice krzyczeli:Dżwigała ,ty bezmózgu ,zostaw tę piłkę. Ale się chłopak wyrobił,gdyby nie on to zajmowalibyśmy ostatnie miejsce w tabeli Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 15:43 Ja za to pamiętam jak całkiem niedawno śmiech wywołał Gołaszewski, który po odejściu Mikulenasa przejął "10". Przecież on by kiedyś jednym z najgorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Normals 24.09.03, 15:46 Mikulenas to było dziwne zjawisko. Ale strzelało conieco Słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 15:49 Dziwne to mało powiedziane. Znakiem dziwności zjawiska był jego gol z Petrochemią. Strzelając gola złamal palec u ręki - taki technik. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nie, tam bylo cos o sedzim 24.09.03, 15:36 kixx napisała: > A o kibicach?!! > O kibicach też coś było? nagle gwizd! Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Nie, tam bylo cos o sedzim 24.09.03, 15:41 Z sędzią sprawa nie jest tak prosta. Lepiej odmieniać slowo arbiter. Tam bylo coś o arbitrze. Uff jak gorąco - czyżby zapowiedź podgrzewanych krzesełek? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nie, tam bylo cos o sedzim 24.09.03, 15:49 wszechwarszawiak napisał: > Z sędzią sprawa nie jest tak prosta. Lepiej odmieniać slowo arbiter. > > Tam bylo coś o arbitrze. Co mnie w blad wprowadzasz, lepiej bedzie napisac: tam bylo cos o referee > Uff jak gorąco - czyżby zapowiedź podgrzewanych krzesełek? Puff jak goraco....to klimatyzacja wysiadla Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Banany 24.09.03, 15:34 wszechwarszawiak napisał: > No, rzeczywiście Brzechwa pisał o Polonii. Tam jest nawet odzialaczach - siedzą > > i jedzą tłuste kielbasy. Jeden wagon był pełen bananów - tu chodzi o Olisadebe, > > Tetteha, Azziza, Udenkwora i Ekwueme. Sześć fortepianów - to o naszym hymnie > autorstwa Wiśniewskiego. Był tam też Słoń, niedźwiedź i dwie żyrafy - czyli > maskotka, D. Vencevicius (mial nadwagę), Moskal i Paszulewicz (byli wysocy). a nie, kontra dac musze. Z tymi bananami to raczej o dobrobyt epoki gierkowskej chodzi. Wierszokleta nie znal wówczas ani Olisadebe, ani innych kixxów ( Kixx wybacz) Ale Aziza to sobie wypraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Banany 24.09.03, 15:50 Annor Aziz Jego cechą szczególną było to,że przez pewien czas był niezdolny do gry Podczas Ramadanu i jakiś czas po nim Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Banany 24.09.03, 15:53 Po zmierzchu ramadan nie obowiązuje. Szkoda, że nie było jupiterów. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Banany 24.09.03, 15:58 Były,były. Wersja Późny Gomułka ulica z dwoma pasami ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Banany 24.09.03, 15:59 kixx napisała: > Były,były. > Wersja Późny Gomułka ulica z dwoma pasami ruchu pózny Gomulka, i wczesny Gierek to prawie to samo Kixxie Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Banany 24.09.03, 15:56 kixx napisała: > Annor Aziz > Jego cechą szczególną było to,że przez pewien czas był niezdolny do gry > Podczas Ramadanu i jakiś czas po nim a nie,nie o tego mi chodzilo, przepraszam. Na mysli mialam Azizi Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Normals 24.09.03, 15:10 wszechwarszawiak napisał: > I tak pewnie wszystko niedługo wybuchnie. No i wykrakałeś.Wybuchło..zniknęło...na razie forum z katalogu,a co będzie później.Będzie jakieś później? Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 15:13 Teraz jest później. Każdy następny post też będzie później. Później też jest później. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Normals 24.09.03, 15:18 w takim razie z czystym sumieniem mogę zacząć się spóźniać. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Normals 24.09.03, 15:42 wszechwarszawiak napisał: > Naprawdę kochasz? > > Tak się przejąłem, że nie mogę doczytać do końca, tego co mi napisałaś. Łzy mi > ciekną na klawiaturę. nie rycz maly nie rycz...Twoje lzy leca Ci na klawiature z napisem IBM Dolby System Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Normals 24.09.03, 15:45 buggi napisała: > > nie rycz maly nie rycz...Twoje lzy leca Ci na klawiature z napisem IBM Dolby > System i drugim Assembled in Belarus Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 16:01 buggi napisała: > lubisz dzieci? Czy odpowiedź będzie miala wplyw na kształt naszej znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Normals 24.09.03, 16:03 Miła konserwacja, ale ja już idę do domu. Miłego prezesowania wszystkim życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Normals 24.09.03, 16:09 Kawał solidnej roboty dzisiaj odwaliłeś. Jakby były u was podwyżki to mogę Ci sie podpisać pod odwołaniem Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Normals 24.09.03, 16:05 znajomosc moze sie wydluzyc, albo skrócic, a wiec zmienic ksztalt. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Normals 24.09.03, 16:15 Te zmiany nie dotycza normalsa. On sie moze tylko rozlac. Odpowiedz Link Zgłoś