Dodaj do ulubionych

Normal Personality Disorder (NPD) :-)

24.04.08, 00:22
z innego forum:
Normal Person Disorder - kryteria diagnostyczne
Diagnostic criteria for NPD: Normal Person Disorder
1. A chronic feeling of normalness.
2. A tendency to bore others easily.
3. A nagging sense of constantly meeting one's goal.
4. Lack of difficulty getting organized.
5. Inability to be humorous.
6. Knowing how to count without forgetting what number you are up to.
7. An inability to be creative and intuitive, no seat of pants to fly by.
8. Highly stimulated by lectures, speeches, dead cockroaches and other normals.
9. An unbroken remote control.
10. A To-Do list which gets done.
11. A chronic interest in each or any of the following for more than a week:
a) Job
b) Relationship
c) Schedule
d) Patience
e) Passing Grades
f) Sex
g) Normals
12. A methodical nature.
13. Affectionately known as "Bump on a log" or "Nytol Substitute"
Obserwuj wątek
    • eizo111 Re: Normal Personality Disorder (NPD) :-) 24.04.08, 00:28
      hahaha
      :)
      • demole Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 00:33
        niby smieszne,jednak

ja uwazam,ze co kto udaje ,takim sie staje,
        czyli oszustwo przechodzi w sztucznosc,
        a bezczelnosc w sen kamienny

Najwaleczniejsi stali się łupem, †. sen ich ogarnął, *. bezwładnie opadły ręce
        wojowników.
        • demole Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 00:41
          i kiedy to bylo ?
          25 lat temu,
          z mlekiem pod nosem ? nabzdryngolony psychotropami ??
          he
          • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:03
            hmm ale to nie choroba?:)rany dzisiaj o niebo lepiej jak ten mój lek się wypłukał:)
            • demole Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:04
              sluchaj kutasie,
              najpierw siedzisz z lewej strony,a potem,jak autobus skreca na prawo to bez
              biletu chcesz zmienac miejsce ?
              • aurelia_aurita Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:11
                bilet jest jeden na Cały Autobus. a to, po której stronie siedzisz to kwestia
                preferencji. tyle że - fakt - głupio tak zmieniać non stop. no i... lepiej
                uważać na współpasażerów. jeszcze który poda do sądu albo co ;)
                • demole Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:13
                  ja uprawiam hermetyczny gatunek,
                  a ty wlasnie kradniesz i wywozisz moje dziela sztuki

Stara
                  • aurelia_aurita Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:18
                    a nie słyszałeś demol o creative commons? (czy jakoś tak to się zwie), czyli:
                    SOME rights reserved
                • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:13
                  > bilet jest jeden na Cały Autobus. a to, po której stronie siedzisz to kwestia
                  > preferencji. tyle że - fakt - głupio tak zmieniać non stop. no i... lepiej
                  > uważać na współpasażerów. jeszcze który poda do sądu albo co ;)
                  >

dokładnie-ja już mówiłem jak to jechałem tramwajem i mnie ludzie ocierali seksualnie:)))
                  • demole Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:15
                    takim starym autobusem balbym sie pojechac,
                    w dodatku nie twoim,wywiezionym z mojego kraju /nie dla popieprzencow/
                    • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:15
                      cholera muszę gdzie wyjść-taka piękna pogoda nie mogę siedieć w domu tylko gdzie mam iść?
                      • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:21
                        dobra żona by była z Aureli dla mnie:))))))szybko bym stawał do pionu;p
                        • aurelia_aurita Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:30
                          suchyxxx2 napisał:

> dobra żona by była z Aureli dla mnie:))))))szybko bym stawał do pionu;p

Suchy, nie pozwalaj sobie za dużo.
                          • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:31
                            suchyxxx2 napisał:

> dobra żona by była z Aureli dla mnie:))))))szybko bym stawał do pionu;p

Suchy, nie pozwalaj sobie za dużo.

o rany i już się denerwuje z byle powodu...przecież nie widzisz że żartuję?:) pożartuj ze mną i będzie ok;)
                            • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:32
                              :))))) a ja byłbym złym mężęm;d bym lamentował non stop;p
                            • aurelia_aurita Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:34
                              nie denerwuję się tylko mówię, że nie chcę takich żartów.
                              • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:35
                                nie denerwuję się tylko mówię, że nie chcę takich żartów.

no dobrze a jakie chcesz?:) lubię Cię bardzo i w życiu bym nie chciał Cię obrazić czy coś;)boże jak pięknie-ja lecę chyba na dwór pobiegać,poskakać i pośpiewać;)))
                                • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:39
                                  znów mi odpie.. ale jak:))))) normalnie zaraz się popłaczę ze szczścia-zobacz Aurelio jak pięknie ptaki śpiewają jak jest cudownie na dworzu :)) Boże jak ja się ci9eszę i jak mnie energia rozpiera:))) trudno nie będę brał więcej stabilizatorów:))) ch.. z tym będę się cieszył każdą manią i odpoczywał w każdej depresji:) ale bez leków
                                  • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:41
                                    i odstawiam lexapro:))) już nic nie będę brał i będę zdrowy bo mogę wszystko:)
                                    • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:42
                                      zaraz lecę się rozmnażać:))) muszę mieć potomstwo prawda?:p
                                  • aurelia_aurita Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:42
                                    > trudno nie będę brał więcej stabiliz
                                    > atorów:)))

:-) NIE namawiam, ale rozumiem doskonale taką decyzję...
                                    • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:43
                                      od dzisiaj nie biorę żadnych prochów a zaraz lecę do sklepu nakupować sobie ciuchów:))) muszę jakiś 1 tysiak wydać bo ubrania stare a laski na mknie patrzą przecież i muszę wyglądać na samca godnego ich potomstwa prawda?;dddd
                                      • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:45
                                        potem się najebię z towarzystwem:))) w pubie;p a jutro znajdę pracę
                                        • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:46
                                          jeju tak czystego powera dawno nie miałem:))) babka dobrze zrobiła że odstawiła mi to to ;p wiedziała że dostanę manii ;d i super i za to ją koffam
                                          • demole Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:47
                                            spale ci leki bo mi sie chce
                                            a tobie sie nie chce
                                            wiec ktos to zrobic musi

szkoda ze nie w Polsce
                                          • aurelia_aurita Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:50
                                            yyy... fajnie że jesteś wesoły i nakręcony, ale nie sądzę, żeby to był efekt
                                            odstawienia leku, bo:
                                            1) brałeś go baaaaardzo krótko, nie zdążył jeszcze zadziałać a to co odczuwałeś,
                                            to były wyłącznie skutki uboczne
                                            i 2) to dopiero 1 dzień po odstawieniu...
                                            tak czy inaczej, fajnie że Ci dobrze :)
                                            • suchyxxx2 Re: Normal Personality Disorder ,uwaga niewiadomo 24.04.08, 10:51
                                              aurelia_aurita napisała:

> yyy... fajnie że jesteś wesoły i nakręcony, ale nie sądzę, żeby to był efekt
                                              > odstawienia leku, bo:
                                              > 1) brałeś go baaaaardzo krótko, nie zdążył jeszcze zadziałać a to co odczuwałeś
                                              > ,
                                              > to były wyłącznie skutki uboczne
                                              > i 2) to dopiero 1 dzień po odstawieniu...
                                              > tak czy inaczej, fajnie że Ci dobrze :)
                                              >

laj laj laj laj nananananan :))))))))))))))))))))))))))))) <cmok>
                                              hihi ale fajowo;p mam ochotę na...wiele rzeczy;p
                    • demole Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:18
                      takze moj,i na dodatek miejsce kierowcy,
                      trudno -sami nie chcieliscie
                      • aurelia_aurita Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:20
                        o rany demol, gdzie Ty nas wywieziesz?!?
                        ja NIE chcę do Izraela!!!!
                        • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:22
                          hmm mam wrażenie...
                          • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:23
                            cholera 3 dni depresji i już gwiazdka spadła
                            • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:23
                              trzeba pilnować by nie upaść
                          • aurelia_aurita Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:33
                            suchyxxx2 napisał:

> hmm mam wrażenie...

nie wiem jakie masz wrażenie, ale napawa mnie to pewnym niepokojem...
                            Suchy, idź do pracy. praca dobrze robi. i w ogóle wszelkie obowiązki. pozdrawiam
                            słonecznie.
                            • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:33
                              nie wiem jakie masz wrażenie, ale napawa mnie to pewnym niepokojem...
                              Suchy, idź do pracy. praca dobrze robi. i w ogóle wszelkie obowiązki. pozdrawiam
                              słonecznie.

nieeee to nie chodzi o złe wrażenie:))))
                              • aurelia_aurita Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:34
                                ufff :-))))
                                • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:36
                                  ufff :-))))

hehe;pwczoraj mi pomogłaś i dzisiaj jak widać skaczę-ale wiedziałem że dostanę energii jak odstawię tylko ten neurotop;p i tak się stało;p
                                  • aurelia_aurita Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:40
                                    i to jest właśnie główna wada stabilizatorów: dopiero jak odstawiasz to chce się
                                    żyć... dlatego nie wiem, co by się musiało stać, żebym wróciła do tych "leków".
                                    chyba musiałabym dostać ciężkiej manii... oczywiście wierzę (naiwnie??) że mi to
                                    nie grozi.
                                    • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:41
                                      a ten tego lamotrygina??? ona tak nie zamula jak inne-nie czuje się jej za bardzo
                                      • demole Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:42
                                        nie dla idiotów
                                      • aurelia_aurita Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:43
                                        podobno to b. dobry stabilizator i chroni przed depresją. ale niektórzy starsi
                                        lekarze są do niego uprzedzeni.
                      • demole Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:23
                        lepiej pisz Stary testament,
                        zycie jest krotkie,smierc nadchodzi,
                        czas na pokute
                        • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:24
                          lepiej pisz Stary testament,
                          zycie jest krotkie,smierc nadchodzi,
                          czas na pokute

a czemu nie młody Nowy testament?
                          • demole Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:26
                            Nowy to se mozesdz wziąć,
                            sam sobie go napisałeś to se weż,

Stary nie jest dla ciebie idioto
                            • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:27
                              Nowy to se mozesdz wziąć,
                              sam sobie go napisałeś to se weż,

Stary nie jest dla ciebie idioto

dla ciebie tym bardziej matołku
                              • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:27
                                to stary powstał polekowo?
                            • demole Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:28
                              ja nic nie robie -to co ty
                              to moje,wolno mi

moje jest stare i moje jest nowe
                              zaplacilem mandat i teraz to ja jestem wladca autobusu
                              • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:29
                                a ja włatca muh
                                • demole Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:29
                                  a to juz twoja radosc
                                  • suchyxxx2 Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:33
                                    moja inteligencja
                                    • demole Re:pogonilbym takich idiotow ale autobus jest 24.04.08, 10:38
                                      nie boje sie,
                                      brono mnie Pan
                                      biedak zawolal i Pan go wysluchal

"i wynosicie psychola"
    • aurelia_aurita ale moi drodzy: HOLA HOLA!! 24.04.08, 10:57
      przecież te kilkadziesiąt wpisów w moim wątku jest NIE NA TEMAT.
      toteż apeluję, rodacy i współforumowicze: piszmy NA TEMAT.
      przypominam: wątek dotyczy Osobowości Normalnej :-DDD
      a w ogóle to miłego dnia. mam dziś wolne i się byczę, choć powinnam zrobić
      tyyyyyle rzeczy, począwszy od napompowania roweru, a skończywszy na przymiarkach
      do pisania artykułu (a gdzieś pośrodku będzie parę obowiązków rodzinnych, które
      zresztą z przyjemnością spełnię, bo wymagają ode mnie pojechania w bardzo ładne
      okolice wawy)
      • demole Re: ale moi drodzy: HOLA HOLA!! 24.04.08, 10:58
        przećwicze na tym kaktusie
        • aurelia_aurita Re: ale moi drodzy: HOLA HOLA!! 24.04.08, 11:05
          tylko się nie pokłuj
          • suchyxxx2 Re: ale moi drodzy: HOLA HOLA!! 24.04.08, 11:11
            a nie masz Aurelio ochoty spędzić tego dnia ze mną na piwku ?? albo na dworzu?:) pisz jakby co;p
            • aurelia_aurita Re: ale moi drodzy: HOLA HOLA!! 24.04.08, 11:14
              innym razem
              • suchyxxx2 Re: ale moi drodzy: HOLA HOLA!! 24.04.08, 11:16
                no szkoda:)
    • klebsiella_pneumoniae NPD powinno być zabronione/zdelegalizowane 24.04.08, 14:58
      pl.wikipedia.org/wiki/NPD

Precz z nazizmem!
      • demole Re: NPD powinno być zabronione/zdelegalizowane 26.04.08, 10:12
        w zasadzie mozna brac stabilizatory zamiast relanium,
        jednakoz w jakiejs zaawansowanej ksiazce,na mniej widocznej stronie wyczytalem,
        ze neuroleptyki dzialaja drgawkorodnie czyli wywoluja napady padaczki,
        podobnie antydepresanty,

JEDNAKOZ
        male dawki neuroleptykow zmniejszaja sklonnosc do napadow i poprawiaja
        zaburzenia przytomnosci,
        podobnie jest z malymi dawkami niektoreych drgawkorodnych antydepresantow

rzeczywiscie sprawdza sie w praktyce

ja od siebie dodam,
        kiedy miewam klopoty z potencja
        małe dawki niektórych neuroleptyków wyrażnie poprawiają potencję,
        jednakoż zaburzenia czucia,czy odczuwania,wiadomo ze po neuroleptykach nie
        ustepuja,mozna wiec sluzyc najwyzej jako wibrator

JA NEUROLEPTYKOW NIE BEDE LYKAL ZE WZGLEDOW IDEOLOGICZNYCH
        nawet jesliby mnie mialy leczyc z padaczki

nie wiem dlaczego akurat w tym watku to pisze

pewnie dlatego ze dla mnie to wazne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka