sylka22 03.11.05, 15:16 dziewczyny które pomagaja panu Edziowi..pamiętajcie ze 7 listopada pan Edzio obchodzi 50-tkę...myslę że z zyczeń będzie bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorka7 Re: pan Edward 03.11.05, 20:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=31044161&wv.x=2&a=31246304 )))) Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 Re: pan Edward 03.11.05, 21:45 przepraszam nie widziałam tzn zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: pan Edward 04.11.05, 09:06 No problem! Już wysłałam paczkę z prezentem - paczka kawy, bombonierka, dezodorant Nivea, żel-szampon pod prysznic, skarpety, czekolada, herbatka i tradycyjnie coś dla dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 Re: pan Edward 04.11.05, 11:22 no ja też dzisiaj lece wysłac paczke (stoi w przedpokoju od 3 dni..i nie ma kto wysłac - ja nie mam siły tego dzwigac a mąz tak późno z pracy wraca że na poczcie możemy klamke pocałowac - ale dzisiaj to go wyciągnę, jak tylko wezmie samochód z firmy na poczte całodobową)... ja napisałam panu Edziowi zyczenia, dzieciakom kupilismy małe prezenty Mikołajkowe (Sarze książeczki, Rafałkowi autko)..a panu Edziowi nie mam pojęcia co możemy dać Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 Re: pan Edward 04.11.05, 11:24 hyhy..ja tez kawe i herbate kupiłam..mąz jeszcze wrzucił do paczki ananasy w puszce ..jakies batony dla małych no i reszta ro pampery, produkty spozywcze..w tym duzooooo puszek..cięzkie jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
pelczarka czy ktos wie, czy doszla paczuszka 15.11.05, 21:12 z wodami toaletowymi i skarpetkami? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 W sprawie prezentów na gwiazdkę 15.11.05, 22:48 Witam, mam pytanie, do osób pomagających. p. Edwardowi od dłuższego czasu. Czy weźmiecie na siebie zorganizowanie prezentów na gwiazdkę dla jego dzieci?. Wraz z paroma osobami staramy sie zapewnić chooc najmniejszy prezent "od mikołaja" dla naszych forumowych dzieci. Jeżeli tak, to my już nie będziemy szukały chętnych na zakup prezentów dla dzieci p. edwarda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: W sprawie prezentów na gwiazdkę 16.11.05, 10:17 Oczywiście. Ja już powoli szykuję paczkę świąteczną. A myślę, że i dziewczyny "na stałe" korespondujące z p. Edziem nie zawiodą. Tylko mam prośbę, żebyśmy pisały co zostało wysłane, żeby się nie dublować) Odpowiedz Link Zgłoś
maewula Re: W sprawie prezentów na gwiazdkę 24.11.05, 19:21 poprosze o adres Pana Edwarda jeżeli dobrze wyczytałam ma synka 2,5 roku miałabym trochę zabawek do oddania, którymi moje dziecko nie chce sie bawić Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: pan Edward 24.11.05, 22:40 napisałam na priv A czy ktoś ma jakieś wieści? Bijąc się w piersi oznajmiam, że ostatnio z powodu zawirowań tu i ówdzie nie dzwoniłam do p. Edzia. Ale paczkę na święta szykuję. Czy ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia do katasiap!!!!!! 24.11.05, 22:43 Zgubiłam tzn. wykasowałam Twój adres nie-gazetowy(( Odezwij się proszę na mój gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś