Dodaj do ulubionych

pan Edward

03.11.05, 15:16
dziewczyny które pomagaja panu Edziowi..pamiętajcie ze 7 listopada pan Edzio
obchodzi 50-tkę...myslę że z zyczeń będzie bardzo zadowolony smile
Obserwuj wątek
    • zorka7 Re: pan Edward 03.11.05, 20:28
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=31044161&wv.x=2&a=31246304
      smile))))
      • sylka22 Re: pan Edward 03.11.05, 21:45
        przepraszam nie widziałam smile
      • sylka22 Re: pan Edward 03.11.05, 21:45
        przepraszam nie widziałam smiletzn zapomniałam
        • zorka7 Re: pan Edward 04.11.05, 09:06
          No problem!smile
          Już wysłałam paczkę z prezentem - paczka kawy, bombonierka, dezodorant Nivea,
          żel-szampon pod prysznic, skarpety, czekolada, herbatka i tradycyjnie coś dla
          dzieciaków.
          • sylka22 Re: pan Edward 04.11.05, 11:22
            no ja też dzisiaj lece wysłac paczke (stoi w przedpokoju od 3 dni..i nie ma kto
            wysłac - ja nie mam siły tego dzwigac a mąz tak późno z pracy wraca że na
            poczcie możemy klamke pocałowac - ale dzisiaj to go wyciągnę, jak tylko wezmie
            samochód z firmy na poczte całodobową)...
            ja napisałam panu Edziowi zyczenia, dzieciakom kupilismy małe prezenty
            Mikołajkowe (Sarze książeczki, Rafałkowi autko)..a panu Edziowi nie mam pojęcia
            co możemy dać sad
          • sylka22 Re: pan Edward 04.11.05, 11:24
            hyhy..ja tez kawe i herbate kupiłam..mąz jeszcze wrzucił do paczki ananasy w
            puszce smile ..jakies batony dla małych
            no i reszta ro pampery, produkty spozywcze..w tym duzooooo puszek..cięzkie jak
            cholera smile
            • pelczarka czy ktos wie, czy doszla paczuszka 15.11.05, 21:12
              z wodami toaletowymi i skarpetkami?
              • arwena_11 W sprawie prezentów na gwiazdkę 15.11.05, 22:48
                Witam, mam pytanie, do osób pomagających. p. Edwardowi od dłuższego czasu. Czy
                weźmiecie na siebie zorganizowanie prezentów na gwiazdkę dla jego dzieci?.
                Wraz z paroma osobami staramy sie zapewnić chooc najmniejszy prezent "od
                mikołaja" dla naszych forumowych dzieci. Jeżeli tak, to my już nie będziemy
                szukały chętnych na zakup prezentów dla dzieci p. edwarda. Pozdrawiam
                • rybkaisia Re: W sprawie prezentów na gwiazdkę 16.11.05, 10:17
                  Oczywiście. Ja już powoli szykuję paczkę świąteczną. A myślę, że i
                  dziewczyny "na stałe" korespondujące z p. Edziem nie zawiodą. Tylko mam prośbę,
                  żebyśmy pisały co zostało wysłane, żeby się nie dublowaćsmile)
                  • maewula Re: W sprawie prezentów na gwiazdkę 24.11.05, 19:21
                    poprosze o adres Pana Edwarda
                    jeżeli dobrze wyczytałam ma synka 2,5 roku
                    miałabym trochę zabawek do oddania, którymi moje dziecko nie chce sie bawić
    • rybkaisia Re: pan Edward 24.11.05, 22:40
      napisałam na priv

A czy ktoś ma jakieś wieści? Bijąc się w piersi oznajmiam, że ostatnio z powodu
      zawirowań tu i ówdzie nie dzwoniłam do p. Edzia. Ale paczkę na święta szykuję.
      Czy ktoś jeszcze?

• rybkaisia do katasiap!!!!!! 24.11.05, 22:43
        Zgubiłam tzn. wykasowałam Twój adres nie-gazetowysad(( Odezwij się proszę na mój
        gazetowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka