mimi0080 30.03.14, 19:48 Mam pytanie, we wtorek przyjmują mnie do szpitala, a w środę rano będzie cięcie. Jestem pewna, że będę miała ogromny problem z przespaniem nocy, czy są jakieś środki bezpieczne dla dziecka, którymi można wspomóc sen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marygirl Re: Noc przed cc 31.03.14, 09:20 No to nie prześpisz i co? Ja nie spałam 2 doby ze względu na skurcze to był hardkor :-D jak urodzisz teztjuz nie pośpisz :-P szkoda pchać w sie leki Odpowiedz Link Zgłoś
jotka_k Re: Noc przed cc 31.03.14, 12:52 może nie będzie tak źle ;) miałam dwa planowane cc, te dwie ostatnie noce przed nawet przespałam dość spokojnie meliskę sobie zaparz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beata402 Re: Noc przed cc 31.03.14, 15:52 poproś położna o tabletkę jak tak zrobiłam a miałam dwa planowe cc Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaoles Re: Noc przed cc 01.04.14, 20:42 Wystarczy powiedzieć personelowi o swoich obawach i na pewno znajdą się leki, które będzie Pani mogła bezpiecznie zażyć. Melisa też nie zaszkodzi :). Życzę pięknego porodu :) Odpowiedz Link Zgłoś