sweetmk 07.06.08, 15:53 Witam, w okresie ciazy wyrosly mi na brzuchu wloski!!!!! Są dosc dlugie i ciemne:( czy ktoras z pan miala tez tak ?? czy to normalne i czy wloski jakos znikn apo porodzie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
987ania Re: włosy na brzuchu 07.06.08, 17:10 Normalne. Możesz sobie woskiem usunąć. Ja tak robię. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaoles Re: włosy na brzuchu 08.06.08, 00:10 Tak, normalne i znikną po ciąży - to wynik gry hormonalnej. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexkieszek Re: włosy na brzuchu 08.06.08, 09:15 i ja mam brzuszek jak małpka :) mnie to bawi szalenie... w poprzedniej ciąży poszły sobie zaraz po porodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bemowwo_park Re: włosy na brzuchu 09.06.08, 17:22 3,5 tyg po porodzie i nadal są... dziwnie to wygląda i są czarne i długie. jakoś na mniejszym brzuchu bardziej je widac Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: włosy na brzuchu 10.06.08, 22:44 też pojawiły się u mnie podczas ciąży, i niestety do dziś (5,5 miesiąca po porodzie) nie zniknęły zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lonka100 Re: włosy na brzuchu 10.06.08, 23:41 Mi też wyszły i nie zeszły przez 7 lat:) Wyrywam co jakiś czas, są słabsze niż kiedyś ale są. Z hormonami niby wszystko ok. Lekarz powiedział, że taka widac moja uroda a tak w ogóle to jest "droga do raju":) Odpowiedz Link Zgłoś
asiap30 Re: włosy na brzuchu 11.06.08, 09:21 mi też wyrosły wloski na brzuszku, ale to raczej nie jakies pojedyncze przypadki takich wlsokow, tylko jakby dotychczasowy caly meszek na brzuszku znacznie sie wydluzyl i sciemnial...dodam, ze miedzy piersiami tez go przybylo; dodatkowo kolo sutkow na obu piersiach takie po 2-3 sztuki ;) dlugich (1-3cm)i baardzo czarnych... boje sie, ze jak zaczne je wyrywac, to jeszcze wiecej urosnie.. Odpowiedz Link Zgłoś