oskarek05 22.09.09, 11:35 potrzebuję pojemnika na sztućce do szuflady z Ikei może znajdzie się ktoś tak życzliwy, kto wybiera sie niebawem na zakupy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanchez.z Re: ikea - prośba do życzliwej osoby 22.09.09, 13:10 To tylko w Ikei można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ikea - prośba do życzliwej osoby IP: *.net.stream.pl 22.09.09, 13:44 może i można, ale ja chcę te z Ikei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knd Re: ikea - prośba do życzliwej osoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 13:53 sprawdź na allegro, może to któreś z tych allegro.pl/search.php?string=sztucce+ikea+tacka&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: ikea - prośba do życzliwej osoby IP: *.prenet.pl 22.09.09, 13:54 poszukaj na allegro tak jest trochę rzeczy z ikea, albo sprzedawcę który ma dużo rzeczy z ikei może ci wyśle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ikea - prośba do życzliwej osoby IP: *.rev.masterkom.pl 22.09.09, 17:08 oskarek-jeśli Cię to zadowoli to jadę za tydzień do Ikei i mogę przywieź Ci to co chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: ikea - prośba do życzliwej osoby 26.09.09, 14:50 czy to nadal aktualne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnefar Re: ikea - prośba do życzliwej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 19:32 Ja kiedyś byłam taką życzliwą osobą... Też ktoś pytał na forum czy przy okazji ktoś się zgodzi kupi podeścik do łazienki dla małego dziecka. Niby pierdoła, niby kosztowała 10zl ale kupiłam i nik się nie zgłośił... I nie chodzi tutaj o pieniądze tylko o fakt... Nigdy nie wiesz czy masz doczynienia z poważną osobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ikea - prośba do życzliwej osoby IP: *.rev.masterkom.pl 27.09.09, 11:57 tak,w dalszym ciągu jest to aktualne.W tym co napisała magnefar coś jest...ale jeśli mielibyśmy wszystkich ludzi wrzucić do jednego worka to i my gdy będziemy czasem czegoś potrzebowali znajdziemy się w worku ludzi którzy mogliby nam pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ikea - prośba do życzliwej osoby IP: *.net.stream.pl 28.09.09, 07:21 mogę prosić o e-maila, będzie łatwiej i bez zaśmiecania forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asy Re: ikea - prośba do życzliwej osoby IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.09.09, 20:58 ja prosiłam i z chęcią bym go odebrała gdyby tylko Pani była dostępna Szczerze proszę przyznac że miała Pani przeprowadzkę na głowie A na podnózku mi zależało i nie mogłam czekać kolejnych dni Telefonów Pani nie odbierała a na maile odpisywała co pare dni Odpowiedz Link Zgłoś