terl_1 23.09.09, 17:44 www.tadeuszwrona.pl Najlepsza jaką widziałem u polityków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 17:56 Mdli mnie........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_nicinski Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 18:05 Witam, strona czysta przejrzysta, sporo materialow, dobre wykonanie. Jesli chodzi o merytoryke. Material przygotowany rozsadnie. Ani nie jestem zwolennikiem prezydenta ani przeciwnikiem, obserwuje z boku to co dzieje sie w miescie. Powiem krotko. Ciezko bedzie odwolac Pana Wrone. Kazdy kto bedzie na jego miejscu bedzie mial bardzo trudny kawalek chleba w miescie ktore stoi u bram Jasnej Gory. To tyle. Jesli chodzi o poprzednia wypowiedz- mdli mnie- oczywiscie wizerunek prezydenta moze w jakis sposob przynosic omdlenie, jednak zrozumiec intencje prezydenta. To w jaki sposob pisze sie o nim, jakie filmy zamieszcza, obraza go, spowodowalo ze na swojej stronie chce pokazac swoje oblicze z innej strony. podsumowujac - strona OK, a wizerunek prezydenta na stronie i teksty pozostawiam bez opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mariusza nicins Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 12:26 kolejny obywatel z merną pozycją społeczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestoch Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 12:25 mnie też mdli od "osiągnięć" p. prezydenta, myślę, iż jest on mocno chory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełt Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 02:44 a co ci sie ćwoku nie podba - rtemonty, budowy, inwestycje? co konkretnie głabie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestoch Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 20:54 Jego wygląd czyli Twój też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 18:21 Polecam www.marekdomagala.pl (radny) - jedyna chyba tak czesto aktualizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.gre.pl 23.09.09, 19:15 O, nowa strona. Parę dni temu była jeszcze taka pomarańczowa. Ani ziębi, ani parzy w sumie. Bardziej mi się podoba strona Marka Domagały. Choć może trochę za dużo bieli. Odpowiedz Link Zgłoś
terl_1 Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 23.09.09, 20:11 Oglądam stronę pana Domagały, no myśle że w porównaniu z prezydentem jest bardzo uboga, ale docenić trzeba to, że jest. Chyba jedyny z radnych PiS który ma coś mądrego do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 20:14 łubu dubu łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu rozumiem, że w wolnej chwili po pracy/szkole itd. itp. wchodzisz na strony "polityków" i robisz ich ranking. Niezła praca. Ale może lepiej nabyć np. kota? Jarząbek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 20:17 no i oczywiście przypadkiem jest, że twój pierwszy i jedyny wpis na forum dotyczy strony www tego pana. Ależ w tym mieście cuda się dzieją, oj dzieją! Jarząbek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalikst Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 20:22 Drogi Jarząbku skąd Twoje zdziwienie, temu panu za to płacą i to niemałe pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
terl_1 Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 23.09.09, 20:25 Widzisz kolego, nie napisze że jesteś debilem żeby Cie nie obrażać ale żeby Cie uspokoić to powiem Ci że masz racje, to moje hobby zaglądać na strony internetowe, nawet polityków, dodatkowo podpowiem że chyba matrix zjadł mi mój poprzedni nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalikst Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 20:34 A ja nie będę miał skrupułów i powiem wprost: idiota i hobby też idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 20:38 No widzisz. Ty wierzysz w matrix, ja w "przypadek". Ale pamiętaj: łubu dubu łubu dubu się opłaca. Ja wiem, po co się to robi, w rzeczy samej jak mawiał Leo: for money Jarząbek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 16:19 coś zbyt często pojawia się tu nazwisko Marka Domagały, po co? Czyżby to był ten tajemniczy kandydat na stanowisko prezydenta? Przecież z PiS-em nie ma wiele wspólnego,to może być. Może przystąpi do Dorna i jego nowej partii,którą Dorn tworzy z Ujazdowskim i Polaczkiem? Może i pan Wrona do nich dołączy? Ta partia przyjmuje wszystkich niezadowolonych z rządów PiS-u i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuga Jest szansa na zamiany po referendum ! IP: *.chello.pl 23.09.09, 20:20 Referendum się uda ! Na Wronę w 2006 r. głosowało 27201 w I turze, a w II turze - 30695. Jeżeli zmobilizuje się lejąca na wszytko młodzież, a może tak być - pamiętajmy o ostatniej przegranej PiS-u , to obecnemu prezydentowi ten twardy kato - prawicowo - parafialny elektorat może nie wystarczyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.kasprzyk Re: Jest szansa na zamiany po referendum ! 23.09.09, 20:28 ta strone powinni w aptekach reklamowac - swietny srodek wymiotny Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Jest szansa na zamiany po referendum ! 23.09.09, 20:43 A mnie nie interesuja strony politykow. Nie wchodze na nie. Nawet tak medialnego Palikota. Politykow ocenia sie nie po ich stronach. Ocenia sie ich w mierze obiektywnych osiagniec, a nie internetowych pomnikow. Od tego sa artysci, niezalezni dziennikarze, niszowi wolnomysliciele. Tam przynajmniej tetni prawdziwe zycie. I inspiracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazaa Re: Jest szansa na zamiany po referendum ! IP: *.chello.pl 26.09.09, 21:10 I tym intelektualnym określeniem podsumowałeś Panie Krzysztofie swój poziom i predyspozycje na ewentualnego naszego GOSPODARZA MIASTA. Żegnaj w spokoju. Amen. Niechaj Pan ma Cię w opiece pomimo Twoich zapatrywań. Spoczywaj w pokoju wiecznym. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Kazaa Re: Jest szansa na zamiany po referendum ! IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 12:09 Cóż to za moralizatorstwo? Pan lepiej widzi na wysokościach, niż Ty na niskościach i nie udawaj Greka, Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestoch Re: Jest szansa na zamiany po referendum ! IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 12:04 Baravo! Panie Kasprzyk, bravissimo - piękne skojarzenie...ja od kilkaunastu lat, za jegomośći obecności, skutecznie się leczę właśnie w taki sposób, jak Pan innym doradza od dolegliwości żołądkowych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Oto moja strona 23.09.09, 20:52 Gra w pokera. Gen.Jaruzelski recytuje Adama Mickiewicza w Moskwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakimś Re: Oto moja strona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.09, 21:03 Strona Wrony jest rzeczywiście niezła. Przeglądając innych polityków powiem że imponująca. Jest to atut przed referendum, które TW i tak wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_wu Re: Oto moja strona 23.09.09, 21:11 Oczywiście, bo strony internetowe to pasja emerytów, a fora internetowe szczególnie. Gratuluję dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Oto moja strona 23.09.09, 22:08 jacek_wu napisał: > Oczywiście, bo strony internetowe to pasja emerytów, a fora internetowe > szczególnie. Gratuluję dobrego samopoczucia. Nie ma czego. Emerytem jestem od 100_lat. A Poczucie humoru posiadam od lat 110. Nawet nie zerknales na moja 'stronke', aby to poczuc. Poczucie humoru mam na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Oto moja strona 23.09.09, 22:19 I co najważniejsze w Twoim wpisie Jacku_Wu. Co to ? Emeryt, czy emerytka to jakaś klasa niższa społeczeństwa. Aby sobie tak nimi jak Ty to czynisz na FCz pejoratywnie szastać???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Oto moja strona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 22:25 Storma nie pij tyle, już warlock przestrzegał Cię przed nałogami. Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Oto moja strona 23.09.09, 22:42 Gość portalu: @ napisał(a): > Storma nie pij tyle, już warlock przestrzegał Cię przed nałogami. Nie da rady bracie, warlock to nie jest Bajaka to angielski spec od demonów (przeczczytaj co jego angielski nick znaczy po polsku): Autor: Gość: warlock IP: 195.205.202.* 19.09.09, 00:29 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Indianie nazwali by storime : "przywalony w czoło" , społeczenstwo: bałwan, zakuta pała, ciemna masa, ciemny żłób, gamoń, muł, kołek, kiep, jełopa, głupol, głupiec, głupi, głupek, matoł, czub, cymbał, ciołek, cep, cap, bęcwał, baran, błazen, oszołom, świr, pacan, wolnomyśliciel, wariat, bezmózgowiec, wał, trep, tłumok, tłuk, tępota, świrus, szajbus, przygłupek, półgłupek, półgłówek, pomylony, pomyleniec, patafian, pajac, tępak, cielę, psychol, psychiczny, szaleniec, szalony, palant, osioł, tuman, przygłup, młot, kretyn, matołek, jełop, głąb, idiota, fajansiarz, dureń, debil, ćwok. Kazdy pasuje do ciebie,forumowy dziadu :) forum.gazeta.pl/forum/w,55,100433515,100433515,Nu_pagadi_Polaczki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Oto moja strona 23.09.09, 22:57 Również gwoli sprawiedliwości: ze słownika warlock jakże często obecny prezydent Miasta był na Forum Częstochowa 'honorowany' epitetami z wypisów warlock pod moim indiańskim adresem. Znikam: Oswego!!! P.S. Indiańskie pożegnanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek_wu Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 11:40 Mało zatem stron widziałeś... A strona na miarę szyta - dęta i pyszna, jak sam jej posiadacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalikst Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 15:14 Megalomańska do kwadratu jak jej zakochany w sobie właściciel. Mam cichą nadzieję, że od nowego roku będzie to tylko strona dr Tadeusza Wrony, wykładowcy akademickiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirage75 Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 24.09.09, 15:58 Samouwielbielnie i brak umiejetnosci krytycznego spojrzenia jest cecha ktora nie tylko gasila wiele karier zdolnych ludzi,ale takze unicestwiala kultury,juz w swiecie antycznym. Strony internetowe tworzy sie dla ludzi ktorzy poruszaja sie po swiecie wirtualnym bez wzgledu na przekonania.Takie sa reguly obecnej kultury medialnej,czy sie to komus podoba czy nie. Moim zdaniem jezeli bysmy brali pod uwzge tzw.sprawnosc multimedialna strona pana T.Wrony jest przygotowana bardzo profesjonalnie,i nawet przykladowo w porownaniu z innym podawanym przykladem pana M.Domagaly. Natomiast juz w ujeciu osobistym i subiektywnym uwazam ze wykladnia strony jest jednoznaczna ze sposobem funkcjonowania pana T.Wrony. I z zalozenia jej wydzwiek propagandowy niestety jest wydzwiekiem raczej negatywnym biorac za kryteria przez jakie oceniam dzisiaj styl i jakosc pracy dla ww.urzedu. Na pewno ktos uzdolniony ukladal to w calosc,dziwnym zbiegiem okolicznosci kadry ze zdjec wydaja sie byc robione podczas tej samej sesji zdjeciowej jak na stronie miejskiej. Niedlugo trzeba bedzie podjac temat stanu swiadomosci czestochowiaan przed zblizajacym sie referendum.A z tego miejsca trzeba wplynac na adwersarzy by wzieli sie mocniej za przygotowanie niezgorszej strony,a takze przeprowadzili akcje uswiadamiajaca potrzebe udzialu w referendum,czyli akcje uswiadamiajaca potrzebe bezposredniej aktywnosci w decydowaniu o swojej,czyli takze miasta przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 24.09.09, 21:00 mirage75 napisał: > Strony internetowe tworzy sie dla ludzi ktorzy poruszaja sie po > swiecie wirtualnym bez wzgledu na przekonania.Takie sa reguly > obecnej kultury medialnej,czy sie to komus podoba czy nie. > Moim zdaniem jezeli bysmy brali pod uwzge tzw.sprawnosc > multimedialna strona pana T.Wrony jest przygotowana bardzo > profesjonalnie,i nawet przykladowo w porownaniu z innym podawanym > przykladem pana M.Domagaly. > Natomiast juz w ujeciu osobistym i subiektywnym uwazam ze wykladnia > strony jest jednoznaczna ze sposobem funkcjonowania pana T.Wrony. > I z zalozenia jej wydzwiek propagandowy niestety jest wydzwiekiem > raczej negatywnym biorac za kryteria przez jakie oceniam dzisiaj > styl i jakosc pracy dla ww.urzedu. > Na pewno ktos uzdolniony ukladal to w calosc,dziwnym zbiegiem > okolicznosci kadry ze zdjec wydaja sie byc robione podczas tej samej > sesji zdjeciowej jak na stronie miejskiej. > Niedlugo trzeba bedzie podjac temat stanu swiadomosci czestochowiaan > przed zblizajacym sie referendum.A z tego miejsca trzeba wplynac na > adwersarzy by wzieli sie mocniej za przygotowanie niezgorszej > strony,a takze przeprowadzili akcje uswiadamiajaca potrzebe udzialu > w referendum,czyli akcje uswiadamiajaca potrzebe bezposredniej > aktywnosci w decydowaniu o swojej,czyli takze miasta przyszlosci. > Prosze zawsze mozna sie wrzucajac swa internetowa strone w sieci, czegos nauczyc, od Intenauty, ktory obiektywnie ja oceni. Jesli kiedys otworze swa internetowa witryny, zglosze sie do Mirage, aby mi jak widac bezplatnie , z boku napisal czy jest to "mirage". Jesli tak spojrze na siebie i mych wspolpracownikow pozytywnie-krytycznie. I sie poprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 25.09.09, 20:41 Gość portalu: jacek_wu napisał(a): > Mało zatem stron widziałeś... A strona na miarę szyta - dęta i pyszna, jak sam > jej posiadacz. Az za wiele widzialem. I jak pisalem powyzej mnie osobiscie strony politykow nie interesuja. Nie moja bajka. Wole sny autystow. Ludzi bezdomnych. Stad im pomagam. Z nimi zarabiam na zycie: www.turbulences.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 25.09.09, 21:02 I aby niebylo nieporozumien. To moj zwiastun. Mojego filmu: multimedialnego spektaklu. Przy wspolpracy z autystami, ludzmi bezdomnymi, i francuskimi profesjonalnymi artystami. Stad uwielbiam dzialania niszowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_wu Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 26.09.09, 09:32 Storima, nie odnosiłem się do Twojego tekstu, ale do zachwytów innego forumowicza. Na rzeczonej stronie znalazłem bałwochwalcze listy paru gremiów z których zdecydowana większość wisi na klamce magistratu. Najbardziej ujęły mnie słowa świętego oburzenia na referendum ze strony bodaj Zrzeszenia Pracodawców Częstochowskich. No bo jak można stawiać zarzuty wybitnemu specowi od przyciągania inwestycji i tym samym twórcy miejsc pracy? Jak można odwoływać człowieka, któremu na sercu leży cywilizacyjny i technologiczny rozwój miasta? Mogę dodać jeszcze, że to to samo zrzeszenie, które słowa nie bałaknęło, gdy prezydent eksterminował puby przy Deka likwidując lekką ręką kilkadziesiąt miejsc pracy w obłędzie po skopanych przez organizatorów Juwenaliach. Pan Jezierski na sesji, gdzie ważyły się potem losy Deka, siedział cichutki jak mysz pod miotłą, choć ideologicznie rzecz biorąc powinien był oponować. Jeśli oczywiście ta organizacja reprezentuje pracodawców, a nie klakierów władzy.Pomijam z przyczyn oczywistych listy organizacji kościelnych i zgromadzeń zakonnych oraz prasy katolickiej, jako słuszne ideologicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 27.09.09, 23:10 jacek_wu napisał: > Storima, nie odnosiłem się do Twojego tekstu, Jacku_Wu, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 27.09.09, 23:31 100rima napisał: > jacek_wu napisał: > > > > Storima, nie odnosiłem się do Twojego tekstu, > > Jacku_Wu, przepraszam. > W diabli ten caly Internet. Jesli pragne przeprosic to i rowniez sie podpisze: Storima przeprasza, Storima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donald-marzy Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 02:55 kilkadziesiat miejsc pracy na Dekabrystów. Dobre sobie w tych lokalch ile było etetow a ile wyzysku? Ile pożytku? oprócz bezpłatnej lekcji anatomii narkomanów przy smietniku i na klatkach schodowych sasiednich bloków. Tylko ktoś o ograniczonym rozumie moze wysuwac taki argument. żenada. Studenci powinni sie uczyc a nie chlac w zagłebiu alkogholowym. To mieszkancy chcieli zamkniecia Dekabrystów, przegłosowała Rada Miasta dzieki pani prezydent Rozpondek która wyłączyła w głosowaniu Niesmacznego. chwała jej za to. Odpowiedz Link Zgłoś
homosapiens_incognito Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 26.09.09, 12:11 >>> Do mirage 75 Jestem podbudowany faktem, iż również na stronach internetowych zdarza się "napotkać" LUDZI na przyzwoitym poziomie myślowym. Wyrażajac aprobatę dla Twoich poglądów pragnę jedynie dodać, że większość polityków (przepraszam, w Polsce jest zdecydowana większość "politykierów-karierowiczów") autentycznie myśli i funkconuje w "swoim autystycznym" i wirtualnym "światku". Tym niepodważalnie "nieomylnym" (we własnym przekonaniu) jedynie wydaje się, iż codzienna rzeczywistość sprowadza się do ich stylu życia i "życzeniowych fantazji" - a "Koń jaki jest-każdy widzi". Ten "wirtualny" zawirowany światek jest pełen pułapek ("przekrętów" i "wszelakich ludzkich podłości"), które niesie za sobą zaślepione dążenie posiadania "władzy" i "KASY". Zdemoralizowanie wynikające z określenia "corruptio" nie jest nawet w stanie w pełni oddać rzeczywistego obrazu ludzi od których wymagany jest podwyższony standard zaufania społecznego (gdyż mają w rękach instrumenty "władzy" decydujące o naszym życiu)- a w tym przypadku ten przysłowiowy KOŃ okazuje się być "koniem trojańskim". Poziom "politykierstwa" jest polityczną pożywką dla naszych sąsiadów i dlatego USA nas "olewają", Rosja "gnębi" historię a Niemcy robią nas "w rurę" ...itd. Nie łudźmy się,że "politykierzy" zmienią swoje poglądy - to my mamy moralny obowiązek zmieniać takich "politykierów". I nikt za nas tego nie zrobi !!!!!!! Głośne NIE! - za taki styl zarządzania... Gdyby żył Stalin lub Hitler - pewnie też mieliby ładne witryny internetowe a "hordy Goebbelsów" piałyby peany na ich cześć... Oni też budowali "tysiącletnie" pomniki i pomniczki (ku swojej "wiecznej chwale") a także drogi, stadiony, domy ..itd. Bo posiadali WŁADZĘ i tworzyli wokół siebie "mury obronne" !!!! Ale to trzeba rozumieć! Autentycznym AUTORYTETOM trzeba oddać należny Szacunek, natomiast nie wolno płaszczyć się przed "uzurpatorami"! "Gdy wieje wiatr historii, Ludziom jak pięknym ptakom rosną skrzydła, natomiast trzęsą się portki pętakom" - K.I. Gałczyński A wytworem tego "smrodu" z takich trzęsących się portek mogą być np. piękne witryny, wywiady, konferencje, komunikaty, sondaże... O! TEMPORA. O! MORES !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_wu Re: Strona internetowa Prezydenta Tadeusza Wrony 26.09.09, 15:45 Rzeczywiście,forum zdecydowanie się cywilizuje. Stała obecność osób, które mają coś interesującego do powiedzenia skutkuje jakością polemik i powoduje, że bluzgi, inwektywy i pospolite chamstwo nie stanowią już dominującej atmosfery dyskusji. Nie mam wątpliwości, że znacząca w tym zasługa rzecznika Leśnikowskiego, którego i mniej na forum z jego demagogicznymi dyrdymałami, tym mniej adrenaliny i nerwów, a w dyskusjach dominują kwestie merytoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazaa Panowie czas na przetasowanie - proszę do pokera ! IP: *.chello.pl 26.09.09, 21:24 Daję w ciemno 1000,- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Panowie czas na przetasowanie - proszę do pok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.09, 20:03 Tragiczna strona , przede wszystkim kłamliwa. Prezydent pisze,że komisja wyborcza zakwestionowała ponad 11 tys podpisów, co jest bzdurą. Komisja wyborcza uznała 19600 podpisów za ilość wymagalną i dalszych już nie sprawdzała, bo nie było takiej potrzeby.Prezydent natomiast pisze o zakwestonowaniu głosów. KŁAMSTWO.Poza wszystkim, jeżeli jakaś osoba podpisała się na listach 12 razy, to głos liczono jako jeden, po co więc pan Tadeusz wymienia kilka razy na listach poparcia kilka razy nazwisko pana Stefana Rybickiego? Po co na tej liście znajdują się osoby, które od dawna nie mają nic wspólnego z Częstochowa? To sa głosy nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Panowie czas na przetasowanie - proszę do pok IP: *.centertel.pl 28.09.09, 07:44 Hipokryzja i obłuda pana prezydenta już niedługo będzie musiała zmienić się w szarą rzeczywistość.Myślę,że najwyższy czas, aby on i Marcin Maranda przestali kłamać. Może panu Marandzie przypomnieć ,jak to przed kilku laty ciężko inni pracowali,żeby kimś był? Jak się za to odpłacił? Może pora na prawdę o tym człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Panowie czas na przetasowanie - proszę do pok IP: 188.33.20.* 28.09.09, 09:17 Jestem bardzo ciekawa ile z osób, które podpisały się pod wnioskiem o referendum przyjdzie zagłosować 15listopoda? Najlepiej jest narzekać i biadolić, ale jak przychodzi co do czego, to nie ma kto zabrać głosu. Gdyby chociaż 50% uprawnionych przyszło to urn, to wynik byłby w miarę adekwatny, a znająć życie przyjdzie jakieś 20, ma 30% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nono Re: Panowie czas na przetasowanie - proszę do pok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 10:46 Nie tym razem, ludzie są tak zdeterminowani, szczególnie tymi kłamstwami, które ludzie prezydenta opowuiadają, że pójdą do ur. Szczególnie uderzą ci , którzy do tej pory nie głosowali,bo byli przekonani,że to nic nie da. Teraz jest szansa, aby ich głosy zmieniły los tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestoch Re: Panowie czas na przetasowanie - proszę do pok IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 11:57 Dopiero dzisiaj dowiedzieliście się mili Państwo, że p. Wrona jest kłamcą i szpaniarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Panowie czas na przetasowanie - proszę do pok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 20:04 nie od dzisiaj to wiadomo,ale niektórzy nie chcą słyszeć takiej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś