Dodaj do ulubionych

Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmicznej

IP: *.pl 08.01.04, 23:22
ja mam cos do powiedzenia CHWDP!!! Policja nigdy nic nie robi bo sie boji
tylko mandaty umia wypisywac
Obserwuj wątek
    • Gość: koles Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmicznej IP: *.pl 08.01.04, 23:27
      ja mam cos do powiedzenia CHWDP!!!! policja sie poprostu sama boi umia tylko
      mandaty wypisywac i tylko tyle
    • Gość: x Re: Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmic IP: 83.30.26.* 09.01.04, 01:04
      Kretynie najeżdzasz na Policję bo sam jesteś jakimś bandziorem....nie jest może
      doskonała ale nigdy i nigdzie taka nie będzie , tylko ktoś kto miał konflikt z
      prawem może wyrażać takie opinie....
    • Gość: Zdzisław.W Re: Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmic IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 09.01.04, 07:34
      A może panowie policjanci powinni uważniej się przyjżeć powracającym z
      dyskoteki"Porter" małolatom ?!
    • Gość: byly policjant Re: Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmic IP: 213.199.197.* 09.01.04, 10:47
      Jestem oburzony komunikatem ze sptkania Komendanta policji z Prezydentem
      Wroną ,ze powoła specjalna grupę śledcza do tego podpalenia.Co za
      wspaniałomyślnośc, grupa taka powinna być powołana natychmist w momencie pozaru.
      dałoby to możliwośc lepszego zabezpieczenia śladów i dowodów powinno byc całe
      zdarzenie filmowane bo często wśród gapiów znajduje sie podpalacz, który z tego
      czerpie satyswakcje.Ignorowanie sygnałow o podpaleniach zaowocowału tą tragedją.
      moim zdaniem prezydent Wrona powinien wystąpic do Komendanta Wojewódzkiego o
      odwołanie komendanta Miejskiego policji,bo wyrażnie widać ze ten człowiek nie
      radzi sobie z podległymi mu sprawami,mógłbym tu wymienić wiele ale nie miejsce
      na to.
    • Gość: rs Telewizja "bez prądu" IP: *.i.czest.pl 09.01.04, 10:48
      Co to za telewizja która nawet nie ma sprawnego zasilania w wozie transmisyjnym.
      W trakcie relacji nagle przerwa kilka minut, a potem się tłumaczą że to awaria
      na osiedlu. Może i awaria, ale czemu własnego zasilania nie mają? Jak oni w
      takim razie robią relacje ze szczerego pola? No tak ale to TVP, nie dość że
      treść nieudolnie przedstawiona, prowadzący wiecznie przerywa swoim rozmówcą to
      jeszcze technika nawaliła.
      • redakcja_czestochowa Re: Telewizja "bez prądu" 09.01.04, 11:05
        Słowo w obronie telewizji. Byliśmy na miejscu i widzeiliśmy co sie stało.
        Rzeczywiście nagle brakło prądu na całym osiedlu. Telewizja miała agregaty i w
        ciagu około minuty je podłączyła. Kamery oświetlenie i wozy transmisyjne na
        miejscu mogły pracować, ale ze względu na awarię nie było łączności z Warszawą.
        Dopiero po osmiu minutach, kiedy włączono prąd na osiedlu wszystko wróciło do
        normy
        • Gość: Piter2 Re: Telewizja "bez prądu" IP: 213.199.204.* 10.01.04, 20:29
          Kłamiesz redakcjo, w tym bloku mieszka moja rodzina, cały czas mieli prąd.
          Nawiasem mówiąc jesteśmy zbulwersowani sugestią prowadzącego audycję, że
          podpalaczem jest ktoś z sąsiadów. Te dwa przypadki utwierdzają mnie w
          przekonaniu że TELEWIZJA KŁAMIE!!!. Tak jak i GW zresztą. Amen.
    • Gość: pol Re: Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 00:55
      policja robi co może..........
    • Gość: gosciowa Re: Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 16:27
      i prawidlowo !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka