Gość: gosc IP: *.pl 08.01.04, 23:22 ja mam cos do powiedzenia CHWDP!!! Policja nigdy nic nie robi bo sie boji tylko mandaty umia wypisywac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koles Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmicznej IP: *.pl 08.01.04, 23:27 ja mam cos do powiedzenia CHWDP!!!! policja sie poprostu sama boi umia tylko mandaty wypisywac i tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmic IP: 83.30.26.* 09.01.04, 01:04 Kretynie najeżdzasz na Policję bo sam jesteś jakimś bandziorem....nie jest może doskonała ale nigdy i nigdzie taka nie będzie , tylko ktoś kto miał konflikt z prawem może wyrażać takie opinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisław.W Re: Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmic IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 09.01.04, 07:34 A może panowie policjanci powinni uważniej się przyjżeć powracającym z dyskoteki"Porter" małolatom ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly policjant Re: Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmic IP: 213.199.197.* 09.01.04, 10:47 Jestem oburzony komunikatem ze sptkania Komendanta policji z Prezydentem Wroną ,ze powoła specjalna grupę śledcza do tego podpalenia.Co za wspaniałomyślnośc, grupa taka powinna być powołana natychmist w momencie pozaru. dałoby to możliwośc lepszego zabezpieczenia śladów i dowodów powinno byc całe zdarzenie filmowane bo często wśród gapiów znajduje sie podpalacz, który z tego czerpie satyswakcje.Ignorowanie sygnałow o podpaleniach zaowocowału tą tragedją. moim zdaniem prezydent Wrona powinien wystąpic do Komendanta Wojewódzkiego o odwołanie komendanta Miejskiego policji,bo wyrażnie widać ze ten człowiek nie radzi sobie z podległymi mu sprawami,mógłbym tu wymienić wiele ale nie miejsce na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Telewizja "bez prądu" IP: *.i.czest.pl 09.01.04, 10:48 Co to za telewizja która nawet nie ma sprawnego zasilania w wozie transmisyjnym. W trakcie relacji nagle przerwa kilka minut, a potem się tłumaczą że to awaria na osiedlu. Może i awaria, ale czemu własnego zasilania nie mają? Jak oni w takim razie robią relacje ze szczerego pola? No tak ale to TVP, nie dość że treść nieudolnie przedstawiona, prowadzący wiecznie przerywa swoim rozmówcą to jeszcze technika nawaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Telewizja "bez prądu" 09.01.04, 11:05 Słowo w obronie telewizji. Byliśmy na miejscu i widzeiliśmy co sie stało. Rzeczywiście nagle brakło prądu na całym osiedlu. Telewizja miała agregaty i w ciagu około minuty je podłączyła. Kamery oświetlenie i wozy transmisyjne na miejscu mogły pracować, ale ze względu na awarię nie było łączności z Warszawą. Dopiero po osmiu minutach, kiedy włączono prąd na osiedlu wszystko wróciło do normy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter2 Re: Telewizja "bez prądu" IP: 213.199.204.* 10.01.04, 20:29 Kłamiesz redakcjo, w tym bloku mieszka moja rodzina, cały czas mieli prąd. Nawiasem mówiąc jesteśmy zbulwersowani sugestią prowadzącego audycję, że podpalaczem jest ktoś z sąsiadów. Te dwa przypadki utwierdzają mnie w przekonaniu że TELEWIZJA KŁAMIE!!!. Tak jak i GW zresztą. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 00:55 policja robi co może.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Telewizja odsłania tło tragedii na ul. Kosmic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 16:27 i prawidlowo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś