olawerner86 28.09.09, 18:04 SZUKAM DJ NA WESELE KOGO POLECACIE Z GORY DZIEKI POZDRAWIAM OLA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matolek25 Re: DJ 29.09.09, 21:14 JA POLECAM DJ.MARIO TEL.605-544-248 BYLAM NA WESELU GDZIE GRAL TEN PAN I NAPRAWDE SUPER WSZYSCY SIE BAWILI PROFESIONALNE NAGROSNIENIE ,SWIATLA ,EFEKTY PS .TEGO PANA SAMA ZAMOWILAM JUZ NA WLASNE WESELEW W 2010R POZDRAWIAM KASIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: DJ IP: 193.138.241.* 01.10.09, 08:09 Czesc ja tez polecam dj.mario bylem na weselu i tez mi sie podobalo. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobryduszek Re: DJ IP: *.prenet.pl 01.10.09, 16:21 tutaj masz namiary - imperiumdzwieku.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq' Re: DJ IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 20:33 IP: 193.138.241.* Gość: jacek 01.10.09, 08:09 Odpowiedz Czesc ja tez polecam dj.mario bylem na weselu i tez mi sie podobalo. Jacek IP: 193.138.241.* Gość: blondi26 27.11.09, 14:38 Odpowiedz Witam i tez polecam dj mario z Częstochowy . Ktoś jeszcze poleca DJ mario? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi26 Re: DJ IP: 193.138.241.* 27.11.09, 14:38 Witam i tez polecam dj mario z Częstochowy . Pan Mariusz grał na naszym weselu w tym roku i wszyscy byli bardzo zadowoleni ,gośćie bardzo chwalili dj za super muzykę ,profesjnalne prowadzenie wesela i fantastyczny humor . polecamy wszystkim szukającym dj-wodzirejów Monika Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_i_marek Re: DJ 27.11.09, 18:20 My polecamy Ci, dj-a który grał na naszym weselu w tym roku to DJ Porsche. Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni z doboru muzyki, jaka była grana na naszym weselu. Każdy mógł znaleźć cos dla siebie. Bardzo doświadczona i profesjonalna osoba. Umówiliśmy się z nim na początku na spotkanie gdzie bardzo szybko rozwiał nasze obawy związane z muzyka i prowadzeniem wesela. Pan Tomek po krotce nam przedstawił swoje kilkunastoletnie doświadczenie zawodowe, jakie zdobył poprzez prace w rozgłośniach radiowych i klubach muzycznych w Częstochowie. Grał min. w Manhattanie, Tango EB, Klastorze, Don Kichocie a także w Retro. W tym roku jak nam mówił zakupił nowy sprzęt grający najwyższej klasy, bo ceni sobie dobra jakość dźwięku. W każdej chwili jak mieliśmy jeszcze jakieś pytania mogliśmy zadzwonić i cierpliwie nam na nie udzielał wyczerpującej odpowiedzi. To jego numer 602812505 Pozdrawiamy :) Kamila i Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLECAM Super DJ IP: *.net.stream.pl 27.11.09, 19:32 www.djjack.ecom.net.pl/ GWARANCJA DOBREJ ZABAWY, MILEJ ATMOSFERY I WSPANIALEJ MUZYKI !!!! szukaj go W N-K ;-) REWELACYJNY FACIO I SPRZET PIERWSZA KLASA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrota Re: DJ IP: 85.219.229.* 04.12.09, 11:38 a ja polecam DJ JARO 501 59 36 48 - rewelacja , super!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywazelina Re: DJ IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 04.12.09, 16:02 o boże, NIGDY DJ PORSCHE!!! ciągle gada jak gra i w ogóle z tego co sie orientuje to nigdzie go nie chcieli na dłuzej, mowie o dyskotekach. poza tym muzyka którą prezentuje kupy dupy sie nie trzyma. to opinia równiez moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
jesica1886 Re: DJ 04.12.09, 20:18 Gość portalu: antywazelina napisał(a): > o boże, NIGDY DJ PORSCHE!!! ciągle gada jak gra i w ogóle z tego co sie > orientuje to nigdzie go nie chcieli na dłuzej, mowie o dyskotekach. poza tym > muzyka którą prezentuje kupy dupy sie nie trzyma. to opinia równiez moich znajo > mych. HAHAHAHAHAHAHA ale sie uśmialam !!!! Antywazelina, chyba Ci sie osoby pomylily. Jakis czas temu poznalam dj Porsche, bo bylam na kilku weselach prowadzonych przez niego i nie moge sie zgodzić z Toba. W Twoim poscie napisane zostalo: "z tego co sie orientuje" tzn, ze nie masz pojęcia o czym piszesz i o kim, wiec nie oczerniaj ludzi. Czy osoba z taka historia jak piszesz zostala by zaproszona do poprowadzenia w zeszlym roku sylwestra na placu biegańskiego? Raczej nie. Od wielu osob slyszalam bardzo pzytywne opinie na jego temat. Ja polecam jak najbardziej, kazda mloda para ktora skorzysta z jego usług bedzie na pewno zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywazelina Re: DJ IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 05.12.09, 18:37 moje "...z tego co sie orientuje..." tyczyło sie tego ze znam opinie bardzo wielu osób na temat grania dj porsche. szkoda, ze nie pamietasz co pisano w artykułach z zeszłego roku odnośnie sylwestra i kijowej muzyki na bieganskiego. nie bede sie sprzeczac z nikim, to jest opinia moja i osób mi znajomych na jego temat. osobiście tomek jest fajnym gościem ale styl jego grania kompletnie mi nie leży.i nie chodzi o jego wieloletnie doswiadczenie tylko o to ,że dla mnie nie umie grac sensownie i tyle. to moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
jesica1886 Re: DJ 06.12.09, 17:19 Gość portalu: antywazelina napisał(a): > moje "...z tego co sie orientuje..." tyczyło sie tego ze znam opinie bardzo > wielu osób na temat grania dj porsche. szkoda, ze nie pamietasz co pisano w > artykułach z zeszłego roku odnośnie sylwestra i kijowej muzyki na bieganskiego. > nie bede sie sprzeczac z nikim, to jest opinia moja i osób mi znajomych na jego > temat. osobiście tomek jest fajnym gościem ale styl jego grania kompletnie mi > nie leży.i nie chodzi o jego wieloletnie doswiadczenie tylko o to ,że dla mnie > nie umie grac sensownie i tyle. to moja opinia. Antywazleina czy bylas na weselu ktore gral i prowadzil ? Na pewno nie. Ja bylam, wiec moge cos powiedziec na ten temat. Nawet bylam na jednym weselu ktore prowadzil razem z DJ Dragonem i bylo rewelacyjnie. Zawsze muzyka byla odpowiednio dobierana SENSOWNIE. Szukalam atrykulow na temat tego jak zagral i nic nie znalazlam. Nic takiego nie bylo napisane chyba znowu cos Ci sie pomylilo. Moze chodzilo Ci o muzyke grana przez Pectus? Na forach ludzie po Sylwestrze tez przestali pisac. Znalazlam tylkojedno forum na ktorym zostal opisany cjg.gazeta.pl/cjg_czestochowa/2,0E,,,,-13450117,V_CJG_EVENTS.html to wszystko. Dla mnie gra rewelacyjnie i tyle. Nawet DJ Tiesto nie zadowoli wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antywazelina Re: DJ IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 06.12.09, 23:12 ja nie rozumiem, dlaczego sie puszysz! to moja opinia na temat jego grania, mam prawo ją wyrazić. każdą negatywną opinię, która mogłaby się pojawić podważysz?? twoje zdanie jest takie a moje jest inne i koniec tematu! Odpowiedz Link Zgłoś
jesica1886 Re: DJ 07.12.09, 00:30 do Antywazelina Odpowiedz jest bardzo prosta, bo piszesz nieprawde, powolujesz sie na fakty wyssane z palca, ktore nie mialy miejsca. Napisalas pare rzeczy ktore slyszalas a potem sama sobie zaprzeczylas w wypowiedziach i tak np: z tego co sie orientuje to nigdzie go nie chcieli na dłuzej, mowie o dyskotekach. W kolejnym poscie napisalas tak: moje "...z tego co sie orientuje..." tyczyło sie tego ze znam opinie bardzo wielu osób na temat grania dj porsche. Chyba te dwa zdania roznia sie od siebie i maja calkowicie inna tersc? Nieprawdaz? Wyraz swoja opinie do ktorej ma kazdy prawo ale nie klam i nie oczerniaj ludzi, nie przedstawiaj sytuacji, ktore nie mialy miejsca. Zanim cos napiszesz to przemysl to. No chyba ze to moze jakas konkurencja sie stara zaszkodzic to by bylo dla mnie wszystko jasne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antywazelina Re: DJ IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 07.12.09, 12:42 jaka inna treść, kłamstwo?? co ty bredzisz? co Ty robisz rozbiór logiczny zdania?? przesłanie jest jedno - osobiście nie podoba mi się jak gra,muzyka totalnie do kitu, i do tego mnóstwo gadania.moim znajomym również sie nie podoba. pisze co o tym mysle i tyle. sama pewności nie masz że nikt z moich znajomych nie miał nic do czynienia z jego graniem więc sie nie wypowiadaj i nie podważaj tego bo jest dokładnie odwrotnie jak piszesz. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz DJ Tiesto lub Armin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.09, 18:46 Porsche to cienas. Zgadzam się z Antywazeliną. A "dżesika" to pewnie jego laska :D, że tak musi zachwalać. Osobiście polecam DJ-aTiesto ewentualnie Armin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek_binek ten dj jest nalepszy na swiecie :D IP: *.prenet.pl 07.12.09, 23:30 Nie zgadzam się z Wami !!!!!! I Tiesto i Armin i Porsche i cala reszta DJ to cieniasy !!!! Tylko ten DJ jest cool :D Niech któryś z nich tak sobie powymiata jak ten www.youtube.com/watch?v=BQAk1wRI3MA i nie ma lepszego od niego :D Odpowiedz Link Zgłoś