wieczna_maruda 30.10.09, 14:51 pilnie.. pieniądze nie mają znaczenia. chodzi o sprawy rozwodowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: assa Re: potrzebny najlepszy adwokat w Częstochowie IP: *.21.pl 30.10.09, 15:03 "pieniądze nie mają znaczenia." - hmmm. W sprawach rozwodwych chodz głównie o pieniądze he Odpowiedz Link Zgłoś
doswiadczonalive dobr adwokat 30.10.09, 17:20 Witam! Niedawno przechodziłam przez koszmar rozwodu, więc mam namiar na adwokata, który pomógł mi na pierwszej rozprawie uwolnić z toksycznego związku. Pan nazywa się Andrzej Kuśmierski przyjmuje w budynku energtyka tj AL. Armii Krajowej 1/3 pok.330 tel. 601 458 864 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toga Re: dobr adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 08:31 Panie Kuśmierski,niech się pan nie reklamuje.Wstyd.Właśnie wiemże z pana adwokat,to wielka lipa.Wstyd prawnicy.Nie chwalcie się na tym forum.Nikt was nie prosi o pomoc.To wy zaczyn acie takie wątki "POTRZEBNY DOBRY ADWOKAT"!!!!!!!!!!!!!!!Uśmaić się można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: dobr adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 14:36 Zgadzam się z Tobą. Tym bardziej, że w odpowiedzi na rzekomo spontaniczne pytania o "dobrego adwokata" pojawiają się odpowiedzi z tymi samymi nazwiskami. Do tego adresik, telefon, bywało, że numer gg. Po prostu obrzydlistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda slow Re: dobr adwokat IP: *.multimo.pl 08.11.09, 22:39 tylko kto z drugiej strony podpowie lepiej niz ludzie? samoreklama.. jasne jasne.. bo taki adwokat nie ma co robic tylko na forum sie oglaszac.. eh szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: dobry adwokat IP: *.multimo.pl 08.11.09, 22:37 teee.. madralo. mnie akurat jest potrzebny..wiec jak Cie watek nie interesuje to nie wypowiadaj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś