Dodaj do ulubionych

Strzeżone parkingi

21.12.09, 23:49
hej! nie jestem z Częstochowy, a niebawem się do Was wybieram. czy
ktoś mi może doradzić, gdzie w okolicach pl. Biegańskiego są jakieś
strzeżone parkingi przez 24 h??
z góry dzięki za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Strzeżone parkingi IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 22.12.09, 00:07
      Najbliższy taki parking to chyba przy ul.Jasnogórskiej tzn.od pl.Biegańskiego
      ulicą Kilińskiego w stronę teatru.I na skrzyżowaniu przy teatrze trzeba skręcić
      w prawo i tam zaraz po lewej stronie przy wieżowcu jest ten parking.
      • tarnogorzanka Re: Strzeżone parkingi 22.12.09, 00:38
        dziekuję bardzo :)
        wpiszę w nawigację, to mnie zaprowadzi :)
        • Gość: abc Re: Strzeżone parkingi IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 22.12.09, 02:00
          Ależ proszę bardzo :))
          • Gość: ... Re: Strzeżone parkingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 07:18
            ...wydaje mi się,że ten parking przy ul.kopernika jest też 24h...p
            • Gość: abc Re: Strzeżone parkingi IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 22.12.09, 11:38
              Znaczy ten róg Kopernika i Śląskiej na przeciwko poczty?? Nie wiem - kojarzę
              parking ale nie wiem czy jest całodobowy...
              • Gość: drodżówka Re: Strzeżone parkingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 20:44
                ul. Kopernika, na przeciw Nowoteki.
                • tarnogorzanka Re: Strzeżone parkingi 23.12.09, 23:40
                  dzięki Wam bardzo :) spisałam te nazwy ulic. będę szukać :) mam
                  nadzieję, że w Sylwestra te parkingi będą czynne :)
                  • dektaa Re: Strzeżone parkingi 24.12.09, 01:33
                    przy hotelu Mercure(dawna Patria)masz dwa strzeżone parkingi
                • Gość: taka ja Re: Strzeżone parkingi IP: *.2.142.31.tvksmp.pl 24.12.09, 09:05
                  parking na przeciwko nowoteki, przy banku i szkole wsl nie jest strzezony
                  calodobowo...
                  • Gość: drożdżówka Re: Strzeżone parkingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 22:04
                    tam są dwa parkingi, obok siebie.
                    Jeden przy banku i wsl i drugi zaraz za nim. Ogrodzony, z zamykaną bramą i strażnikiem z psem. I jest on strzeżony całodobowo. Zostawiałem na nim parę razy autko.
                    • tarnogorzanka Re: Strzeżone parkingi 25.12.09, 11:49
                      a przy jakiej to ulicy? bo jak pisałam, nie jestem z Częstochowy,
                      więc za bardzo nie wiem, o jakich budynkach mówicie :(
                      • Gość: ktos Re: Strzeżone parkingi IP: *.net.stream.pl 25.12.09, 14:05
                        ul. Kopernika tam rzeczywiście jest parking albo zaraz obok tej ulicy.
                        • Gość: ja Re: Strzeżone parkingi IP: *.rev.masterkom.pl 25.12.09, 16:24
                          Na ul.małej masz tez dobry parking i blisko od placu :)
    • parkuj24 Re: Strzeżone parkingi 09.05.10, 13:28
      Witam,
      Własnie rusza serwis www.parkuj24.com dzięki któremu można będzie łatwo znaleźć
      parkingi w rożnych miastach Polski.
      pozdrawiam serdecznie
      pawel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka