czestoch1954 11.01.10, 04:41 w tym roku finał odbywał się pod hasłem szkalowania RADIA MARYJA . liczono ,że przez to napuszczanie uda się zebrac więcej kasy .obrzydliwe to było / Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirage75 Re: Finał Orkiestry. Grali mimo wszystko 11.01.10, 08:09 Wspolczuje Ci czlowieku braku inteligencji i zdrowego rozsadku. Do takich wynaturzonych wnioskow doszedles sam,czy powtorzyles to co Ci przekazano i zakodowano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Finał Orkiestry. Grali mimo wszystko IP: *.realestate.net.pl 11.01.10, 10:48 ciekawe ze w wyrazowie tyle osob ma internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Finał Orkiestry. Grali mimo wszystko IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.10, 09:19 No tak, ale to co działo się na Wyrazowie to nieważne, choć wydaje mi się że tam została uzbierana największa kwota dla dzieciaków, ale oczywiście tego się nie widzi..hmm może dlatego że to inna gazeta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Finał Orkiestry. Grali mimo wszystko IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 11.01.10, 09:22 W Wyrazowie byla najlepsza zabawa. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piterek Re: Finał Orkiestry. Grali mimo wszystko IP: *.pcz.pl 11.01.10, 10:10 Właśnie Kolego, szkoda, że GW nas olała i nie napisała o www.wospwyrazow.pl :( Zabawa była przednia, do skarbonek wpadło mnóstwo pieniędzy, sam Omega Klub Polska zebrał na "górę grosza" coś koło 47-48 kg groszówek. Ale o tym niestety GW milczy, nic się nie działo, Wyrazowa nie było :/ Przykre, że jak fani motoryzacji robią coś dobrego to się tego nie dostrzega, a każde przekroczenie prędkości, albo jakaś ustawka na 1/4 na pustej drodze, ląduje na pierwszą stronę GW :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktorant Re: Finał Orkiestry. Grali mimo wszystko IP: 212.87.227.* 11.01.10, 09:31 Jab bardzo trzeba utracić rozum, żeby pisać takie teksty. Jak łatwo przeinaczyć wszelkie informacje. To Twoi nieszczęści koledzy znieważają Jurka Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexis Re: Finał Orkiestry. Grali mimo wszystko IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 11.01.10, 09:50 I wiecie może , jak było z tymi kradzieżami puszek? (co wczoraj na placu później mówili?) Jeżeli coś takiego się zdarzyło, oby te osoby , co ukradły, tak samo prze los zostały potraktowane! Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Re: Finał Orkiestry. Grali mimo wszystko 11.01.10, 14:00 To ze RM walczy z Owsiakiem to wiemy od dawna, chociaz ostanie wypowiedzi na temat Orkiestry były ohydne i po prostu nieprzyzwoite i nie powinny paść na antenie tegoż radia. Zwłascza ,ze sami wypowiadajacy sie albo ich krewni niejednokrotnie zapewne korzystali ze sprzetu zakupionego przez Orkiestre. Ale redemptoryści Ojca Rydzyka to troche inny swiat,,więc wszystkiego mozemy sie po nich spodziewać. Tylko czemu niektórzy księża ulegaja tej nagonce, myslałem,ze to ludziej bardziej rozsądni. Wczoraj na Rakowie ksiądz na kazaniu publicznie obrazał i wyzywał od sekt Owsiaka, gdyby ktos nagral to kazanie to prokurator. Czemu pomoc Caritasu jest cacy a Owsiaka be. Przeciez i ci i ci pomagaja bliźniemu więc i tym i tym należy sie szacunek , o tym zwłascza Ty księżyno powinienes wiedzieć i to doceniać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm Re: Finał Orkiestry. Grali mimo wszystko IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.10, 14:08 juz kilkanascie lat temu kiedy zbieralem do puchy w jednym z pierwszych finalow orkiestry jeden z takich wlasnie radiofanow wyzywal mnie od "pacholka Michnika i Owsika". widac od lat sytuacja sie nie zmienia, tylko nad nimi plakac Nowe niezalezne i wolne forum Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Finał Orkiestry. Grali mimo wszystko IP: *.2.141.104.tvksmp.pl 11.01.10, 14:40 jedyne co mnie po prostu wprowadziło w osłupienie na WOŚP to grupy gó...arzy po 16-17 nawalonych jak szpaki... byłem tam jakieś 30 minut przez ten czas widziałem około 3 bójki, i około 5 nieprzytomnych wprost patologicznych gnoi ... żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Precz z Owsiakiem! 11.01.10, 16:29 Wszyscy maja padac na twarz przed jego glupkowata akcja, ktora nie ma zadnego, podkreslam ZADNEGO znaczenia praktycznego? Roczny budzet sluzby zdrowia to 56 MLD, a on zebral 36 MLN z ktorych 10% przeznaczy na swoje apanaze i dalsze demoralizowanie mlodziezy, tzn przedstawianie dobra jako zla a zla jako dobra. Zostaje zatem ok. pol promila rocznego budzetu sluzby zdrowia. Ciekawe zreszta ile kalekich dzieci urodzi sie z powodu propagowania hasla "robta co chceta",robionych po wodce lub narkotykach, bo cos mi mowi, ze bilans tej calej hecy bedzie ujemny, a sluzy ona tylko propagowaniu sztucznych autorytetow i niczemu wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Piszesz o sobie? IP: *.apus-net.pl 11.01.10, 17:57 "Ciekawe zreszta ile kalekich dzieci urodzi sie z powodu propagowania hasla "robta co chceta",robionych po wodce lub narkotykach," Coś mi się wydaję, że właśnie tak dostałeś życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Ludzie ile w was nienawiści!!! IP: *.centertel.pl 11.01.10, 18:31 Zgadzam sie z wypowiedziami niektórych, piszących o tym że z pewnością nie jeden moherowy beret był leczony przy pomocy sprzęty jaki WOŚP zakupiła do szpitala. Nie jeden syn,córka wnuk mohera, który walczył o życie w szpitalu, został uratowany przez sprzęt zakupiony przez WOŚP. Ale to jest nie ważne. Teraz trzeba robić jak ojciec rydzyk (aż wstyd pisać ojciec o kimś takim) każe. Takie społeczeństwo, niestety jest i będzie. A jeśli chodzi o to kazanie na rakowie, to uważam, że sektą jest moheryzm i cała pożal sie..... rodzina radia m. nieno załamka totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
ukashekk Re: Precz z Owsiakiem! 11.01.10, 21:19 Owsiak chociaż publicznie ujawnia ile pieniędzy zebrał a caritas tego nie robi więc rozmowa o nieuczciwości wydaje mi się zbędna... Swoją drogą skoro uważasz, że to co robi Owsiak mija się z celem to dlaczego sam czegoś nie zrobisz? W dyskusji przez klawiaturę chcesz pokazać swoją inteligencję ale ci nie wychodzi. Powinni ci zaaplikować doodbytniczo kilogram amfetaminy i wystrzelić do Chin- tam by wiedzieli co z tobą zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnykot Re: Precz z Owsiakiem! IP: 78.133.205.* 12.01.10, 13:58 Caritas to robi. Poszukaj w google np. raport site:caritas.pl Nie może nie składać raportów! Nie trąbi natomiast na prawo i lewo - i tym się różni. Nie piszę, że Juras Owsiak źle robi, że trąbi, bo choć w Ewangelii jest to potępione (takie dawanie jałmużny), to rozumiem, że w dzisiejszych czasach tym sposobem zagrzewa do akcji wielu - więc poprawia efekt akcji. I dobrze. Ale nie pisz nieprawdy o Caritas. Odpowiedz Link Zgłoś