dyziek_o 26.04.10, 16:22 Witam! Orientuje się może ktoś, gdzie w Częstochowie gną rury?! Muszę wygiąć dwie dwumetrowe rury o śr. 40mm o kąt 35 stopni. Dyziek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 666 [...] IP: *.net.stream.pl 26.04.10, 18:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Do majsterklepków. IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 18:53 Jeśli rura metalowa popytaj u jakiegoś ślusarza albo spróbuj sam. Musisz mieć mocne imadło młotek i piasek który wsypujesz do rury. Jadąc warszawską w stronę wyczerp po lewej strony jest ślusarza dokładnie adresu nie znam, szyld jest tam zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Do majsterklepków. 26.04.10, 21:58 Drogi "Mańku"! Rada jest przednia. Ja jednak muszę te rury ugiąć "porządnie". Do tego celu - niestety - potrzebna jest giętarka. Chodzi o to, że te rury są z nierdzewki i mają być ozdobne! Ja mam giętarkę ale "kamienie" mam do śr. 25mm. Stąd moje wołanie o pomoc. Nie mniej za radę dziękuję. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: Do majsterklepków. IP: *.chello.pl 28.04.10, 13:33 ....majsterkletka! Od czasownika klecić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OwnU Re: Do majsterklepków. IP: *.prenet.pl 28.04.10, 23:03 ...majster-klepka od czasownika klepać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majsterkowicz Re: Do majsterklepków. IP: *.szymanowskiego.trustnet.pl 28.04.10, 23:08 Proponuję jedź do firmy Hydrogaz (duża hurtownia artykułów hydraulicznych) na ul. Jagiellońskiej, tak Ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Do majsterklepków. 29.04.10, 00:55 Dzięki! Jutro zajrzę. Zobaczymy co poradzą. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Do majsterklepków. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.04.10, 19:44 aaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Do majsterklepków. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.04.10, 19:44 lubie majsterkowac Odpowiedz Link Zgłoś