junior1208 13.05.10, 00:52 Czy ktoś ma wykupioną TV ze stream-a HD, chodzi mi konkretnie o dekodery co to są za dekodery jak się sprawują no i generalnie jak sama TV HD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elgle Re: TV Stream -dekodery HD 13.05.10, 07:56 ja właśnie skorzystałam z nowej promocji z tej firmy. W poniedziałek podłączono mi ten dekoder, i jak narzazie to nie jestem z niego zadowolona.W poprzednim dekoderze który miałam wszystkie programy które były w nim bez problemu odbierałam od razu pod podłączeniu . Na poprzednim dekoderze po wyłączeniu jego na pulpicie pokazywała się godzina. Teraz gdy mi Pan podłączył mi ten nowy dekoder nie odbieram na dzień dzisiejszy około 14 programów. Po telefonie to Firmy dowiedziałam się,że programy te będą prawdopodobnie podłączone w ciągu 1 miesiąca. Tak, że przez 1 miesiąc nie mam pełnego pakietu. Pozostaje jeszcze kwestia wyświetlania godziny. W tym dekoderze nie mogę ustawić wyświetlania godziny. W firmie nie umieli mi powiedzieć czy ten model ma możliwość wyświetlania godziny. Pani poinformowała mnie że skontaktuje się ze mną ktoś z obsługi ale do dnia dzisiejszego nikt do mnie nie zadzwonił. Ogólnie żałuję że zgodziłam się na wymianę dekodera. Odpowiedz Link Zgłoś
junior1208 Re: TV Stream -dekodery HD 13.05.10, 18:01 a jaki to model dekodera?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homotrochęsapiens Re: TV Stream -dekodery HD IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 18:49 Mam to nieszczęście posiadać dekoder HD z TV-Stream.Od maja br. Totatalna klapa!Wiele wizyt przy ul.Staszica,strata czasu i nerwów, kilka wizyt monterów.Bez rezultatu-programy raz są,za chwilę zanikają.Brak kontaktu tel.z biurem przy Staszica!!!Jeśli jesteś zainteresowany(a) bliżej sprawą-podaj nr tel.,najlepiej stacjonarny.Oddzwonię.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: TV Stream -dekodery HD IP: *.net.stream.pl 14.05.10, 17:51 Może ktoś powiedzieć jaki pakiet cyfrowy dają i ile sobie za to trzeba im zapłacić . Jak to wygląda jakościowo i cenowo porównując np. z pakietami platform cyfrowych. Pytam bo u mnie mają cyfrowo puścić sygnał po wakacjach a w punkcie na Staszica nie chcą nic powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
junior1208 Re: TV Stream -dekodery HD 14.05.10, 18:55 stream.phorum.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś