Dodaj do ulubionych

Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Miss ??

30.05.10, 07:47
Witam :)
Był ktoś może wczoraj 29.05 w Galerii Jurajskiej na wyborach Miss i Mistera
Ziemi Jurajskiej ??
Jeśli ktoś z Was był i robił zdjęcia, to proszę o kontakt ze mną, najlepiej:
ines90@gazeta.pl
Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka.
Obserwuj wątek
    • Gość: carmelcia Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.chello.pl 30.05.10, 09:29
      Agnieszka domyslam sie że to Ty :D
      czyli Miss Ziemi Jurajskiej :)
      wyslę Ci zdjęcia na mejla jak dostanę :)

pozdrawiam, miss nr 17 :P
      • ines90 Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi 30.05.10, 09:38
        Gość portalu: carmelcia napisał(a):

> Agnieszka domyslam sie że to Ty :D
        > czyli Miss Ziemi Jurajskiej :)
        > wyslę Ci zdjęcia na mejla jak dostanę :)
        >
        > pozdrawiam, miss nr 17 :P

Cześć Aniu :)
        Tak, zgadza się- to ja :)
        Ok, to czekam na zdjęcia.
        Z góry dziękuję :)
        Pozdrawiam.
    • Gość: ktośktosiowy Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 10:24
      tak byłem, w sumie przez przypadek bo robiłem zakupy, straszną mare wybrali, jak
      zwykle..przecież dziewczyny, które są piękne i mają troche oleju w głowie nie
      biorą udziału w takich żenujących, galeriańskich konkursach...
      • Gość: marek Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 14:29
        Popieram mojego przedmówcę,i zgadzam się z nim w 100% że wybrali najbrzydszą
        dziewczynę.Pomału zaczynam wierzyć że te całe wybory to jeden wielki szwindel,i
        wszystko od początku do końca jest ukartowane. Doskonale pokazano to w serialu
        "ZOSTAĆ MISS"
      • Gość: jacek l. Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 14:30
        Gość portalu: ktośktosiowy napisał(a):

> straszną mare wybrali

Dokładnie, szanujace sie dziewczyny nie pokazują łoniaków wszem i wobec. Moim
        zdaniem wszystkie tam startujace były nieładne a do tego sądzę żę miały spory
        "przebieg" ;)
        • Gość: blablabla Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 14:38
          niestety prawda jest dosyc brutalna..tak jak zostało napisane - ładne dziewczyny
          nie musza sobie udowadniac ze sa ładne i fajne poprzez jakies durne
          konkursiki..niestety najczesciej do czegos takiego pchaja sie slepo wbite w
          ambicje brzydule, które uważaja sie za bóstwa..znam kilka slicznych, madrych
          dziewczyn, ktore w zyciu nie zgodziłyby sie na takiego typu wystapienia..z
          reszta wiadomo na czym polegaja teraz te całe konkursy, nieraz sie słyszy ze
          wszystko jest juz z góry ustawione, bo tatus, czy wujaszek kandydatki zna jakas
          gruba rybe z jurorstwa czy kogo tam..
        • Gość: monika Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 14:38
          Dziękuję jacku l. Czyżbyś był aż tak zakompleksiony. Brałam wczoraj
          udział w konkursie, występowałam z numerem 13 i wypraszam sobie takie
          koemntarze, dziewczyny były i są piękne, ciekawa jestem jak dostrzegłeś
          nasze łoniaki ;/, a co do przebiegu masz chyba złe oko. Dziękuję
          • Gość: do moniki Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 14:45
            Gość portalu: monika napisał(a):

> Dziękuję jacku l. Czyżbyś był aż tak zakompleksiony. Brałam wczoraj
            > udział w konkursie, występowałam z numerem 13 i wypraszam sobie takie
            > koemntarze, dziewczyny były i są piękne, ciekawa jestem jak dostrzegłeś
            > nasze łoniaki ;/, a co do przebiegu masz chyba złe oko. Dziękuję

oto dowód, tak slepo wbite w ambicje ze nawet nie przyjmuja do wiadomosci ze sie
            komus moga nie podobac, załosne....proponuje zamiast czuba swojego nosa
            zainteresowac sie tez czyms pozyteczniejszym..
            • Gość: od chamów i debili Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 14:48
              skoro to takie niepożyteczne dlaczego się tu znalazłeś/aś? i po co
              tutaj piszesz? po co oglądałeś/aś? trzbea było się zająć czymś
              pożyteczniejszym ;*! Pozdrawiam !!
              • Gość: do pustaka Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 15:29
                Gość portalu: od chamów i debili napisał(a):

> skoro to takie niepożyteczne dlaczego się tu znalazłeś/aś? i po co
                > tutaj piszesz? po co oglądałeś/aś? trzbea było się zająć czymś
                > pożyteczniejszym ;*! Pozdrawiam !!

bo to forum jakbys nie zauwazyła panno elokwentna i kazdy ma prawo napisac swoja
                opinie..
            • Gość: Marek Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 14:55
              Dobrze Monika nie daj sobie w kaszę dmuchać.
              Szanuj się i nie pozwól na to by tu jakiś burak
              naruszał Twoja opinie.Tylko taka mała rada ode mnie
              nie daj się wciągnąć dupką tu w jakąś zbędną dyskusję.
              Każdy ma prawo do Swojej opinii.Mi też nie podoba się dziewczyna ,która wygrała
              wybory ale to nie znaczy że mam jej ubliżać.
              Skoro lubicie się pokazywać to pokazujcie się a burakami się nie przejmujcie.Bo
              to co oni tu napiszą świadczy tylko o nich!!!
          • Gość: eskael Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 14:50
            poka foto to ja ci powiem czy sie nadasz zeby rodzić mi dzieci i pracowac w polu
            czy nie
            • Gość: monika Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 14:54
              brak mi słów...
              • Gość: j.s. Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 15:04

Tego się spodziewaliśmy, wszakże uroda, a konkretnie (co bardziej nawiązuje
                do tego wątku) przesadne zainteresowanie cielesną formą - "zewnętrzną osnową" i
                upiększanie jej wszelkiego rodzaju malowidłami oraz kolorowymi tkaninami nie
                zawsze idzie w parze z rozwojem intelektualnym ;)
        • Gość: skejcikk1 Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:04
          Nie sądzę, Vicemiss, jest moją siostrą... wieć sorry;p
    • Gość: gość Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.rev.snt.net.pl 30.05.10, 15:50
      ot cała Częstochowa... ciepło-źle, zimno-źle, nic się nie robi-źle, postawili
      galerie-źle...
      komu się nie podobają tego typu konkursy, niech takie puste i wulgarne
      komentarze zostawi dla siebie.
      brawo dla osób biorących udział w wyborach(wiadomo było,że będą narażenia na
      krytykę, a mimo to się odważyli)
      ładna, czy nieładna rzecz gustu. wg mnie A.Kręglicka też piękna nie jest, a mimo
      to zaszła daleko w wyborach. i nie obrzucam jej błotem...
      dobrze, że nie wszyscy są tacy zgorzkniali jak niektórzy na tym forum bo
      inaczej jakakolwiek inicjatywa społeczna w tym zaścianku nie miałaby sensu i
      nic by się nie działo.
      żal niektórych.....
      • Gość: ines90 Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: 193.138.241.* 30.05.10, 16:27
        Witam ponownie.
        ......jednak potwierdziły się moje przypuszczenia, że jednak większość ludzi na
        tym forum nie umie czytać ze zrozumieniem. Zadałam Wam jedno - konkretne pytanie
        i oczekiwałam na konkretne odpowiedzi.
        Nie pytałam się Was co sądzicie na temat wyborów oraz jakie jest Wasze zdanie na
        temat kandydatek i kandydatów biorących udział w tych wyborach....ale Wy jednak
        postanowiliście zmienić temat i nas obrażać i to w dość wulgarny sposób.
        Jeśli nie podobały Wam się te wybory, to po co przyszliście nas oglądać?
        Nie znacie nas osobiście, to dlaczego piszecie takie brednie na nasz temat?!
        Na forum w sumie i jesteście anonimowi, ale to nie oznacza, że możecie nas
        obrażać. Mogliście powiedzieć nam to wczoraj ''prosto w oczy'', dlaczego tego
        nie zrobiliście..?
        Krytyka czasami działa motywująco.. :]
        Hmmm...wielkim zaskoczeniem było dla mnie to, że wygrałam, nie spodziewałam się
        takiego wyniku. Byłam mile zaskoczona tym wynikiem. :)
        I to na tyle....Pozdrawiam,
        A.
        • Gość: wyprdj Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 19:40
          z taką twarzą nadajesz się jedynie na okładkę krzyżówek z tachobisu.
          no sorry.
    • Gość: wow zdjęcia miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:44
      www.maxmodels.pl/ines1307.html pozostawię bez komentarza
      • szifty Re: zdjęcia miss 30.05.10, 22:51
        Czepiacie się.
      • Gość: gość Re: zdjęcia miss IP: *.net.stream.pl 30.05.10, 22:55
        A co, niby brzydka jest że bez komentarza? Może nie jakaś wybijająca bo takich
        dziewczyn jest mnóstwo na każdym kroku, ale na pewno nie jest brzydka. Jak tak
        czytam komentarze na necie to stwierdzam że 99 % piszących to chyba supermodele,
        bo wszyscy o których się wypowiadają to brzydale. Powinien być warunek -
        komentujesz czyjś wygląd, wstaw swoje foto. Inna sprawa że start w wyborach
        organizowanych w galerii handlowej to trochę wieś :-).
      • Gość: JAAA Re: zdjęcia miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 23:44
        www.dziennikzachodni.pl/czestochowa/262747,jura-ma-swoja-najpiekniejsza,id,t.html
        no to rzeczywiscie, przeciętniara jakich wiele..codziennie na ulicy mijam kilka
        ładniejszych..
        • Gość: aaaaaaa Re: zdjęcia miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 23:46
          czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/51,35271,7952937.html?i=13
          o matko z córka :/
    • Gość: lea Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.apus-net.pl 30.05.10, 22:46
      Mi znalezienie Cię na nk zajęło niecałe 5 minut więc daruj sobie swoje
      błyskotliwe wypowiedzi ;)
      • Gość: bartek Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.chello.pl 30.05.10, 23:26
        Lea - jak sie pogrzebie na goglach to sie dowiesz kiedy miala
        miesiaczke, znowu potwierdza sie regula ze cos raz wrzucone w neta
        pozostaje tam na zawsze. Niestety mam ta watpliwa przyjemnosc
        znac "miske" -szalu nie ma!!!
        • Gość: gość Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.net.stream.pl 30.05.10, 23:34
          Czyżby jakaś blogowa twórczość literacka? ;-)
          • Gość: hmmm Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 23:39
            a czemu zamiast zdjecia widze jakiegos miska?? niech no ktos wrzuci jakies
            normalniejsze ;]
    • Gość: Yazda Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.strefa.com 30.05.10, 23:47
      Poczytałem sobie wasze komentarze,i częściowo się z nimi zgadzam, ponieważ jest
      dużo dziewczyn które z pewnością mogłyby startować w takim konkursie. Lecz
      jednak trzeba pogratulować uczestniczką odwagi na taki krok. BTW - znam dobrze
      Miss, i bawi mnie stek bzdur który tu wypisujecie, czemu nie mieliście na tyle
      wielkich jaj żeby powiedzieć im to prosto w twarz po konkursie?;] Po raz kolejny
      zasada "Cwaniak w necie, ciota w świecie" się sprawdza. Pozdrawiam i GRATULUJE
      AGNIESZCE!
    • Gość: cienki bolek Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 23:58
      a ja widze co innego, konkurs juz zszedł całkowicie na tzw psy, pamietam kilka
      lat temu o konkursie miss częstochowy ( teraz ładniej nazwanej jurajska) mowilo
      sie sporo wczesniej, mozna bylo obejrzec katalog ze zdjeciami kandydatek, a cała
      impreza odbywała sie w filharmoni badz w teatrze i było to jako takie wydarzenie
      w miescie...teraz widze ze przeniosło sie do galerii hmmmm....
    • Gość: wlasija Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.alfanet24.pl 31.05.10, 07:56
      Gratuluję wygranej. Nie mam zdjęć, ale widzę, że ktoś już dał linka. Podziwiam
      za odwagę, ponieważ, ja nawet gdybym wyglądała jak modelka to nie miałabym
      odwagi wystąpić, a uważam, że trzeba korzystać z każdej okazji, żeby poczuć się
      inaczej niż jak co dzień :)
      Pozdrawiam :)
      • Gość: do cienkiego Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.chello.pl 31.05.10, 10:41
        Miss Częstochowy? A może Miss Polonia Ziemi Częstochowskiej?
        chyba o tym mówisz !
        Miss Ziemi Jurajskiej odbyło się w tym roku po raz pierwszy ogólnie. Wczesniej nie było takich wyborów.
        Nie wiem czemu jeździcie po Agnieszce... przecież nie jest brzydka.
        Owszem, były w konkursie ładniejsze dziewczyny no ale skoro jury tak zadecydowało... przypominam, że decydujący głos miał szef Galerii...
        Czemu nie wypowiecie się na temat dwóch Vice Miss lub Nastolatek?

Może za rok w kolejnych wyborach przypadną wam bardziej do gustu miss-ki 2011 drodzy internauci.
        • Gość: Robert Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: 193.138.241.* 31.05.10, 11:02
          > Nie wiem czemu jeździcie po Agnieszce... przecież nie jest brzydka.
          PEWNIE DLATEGO TAK JEŻDŻĄ PO NIEJ,BO ZAZDROSZCZĄ JEJ WYGRANEJ.
          AGA,NIE PRZEJMUJ SIĘ TYMI KOMENTARZAMI.GRATULACJE AGNIESZKO,POWODZENIA!

• Gość: do Roberta Re: Był ktoś wczoraj -29.05 w G.J. na Wyborach Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 11:06
            zartujesz?? zazdroscic to mozna komus talentu, czy ogromnej inteligencji a nie
            wygrania jakiegos galeryjnego konkursiku, ogarnij sie człowieku...nie wszyscy
            komu cos sie nie podoba, musza od razu zazdroscic, ludzie maja rózne gusta i
            maja prawo wyrazic swoje zdanie, tym bardziej jezeli uroda jest dyskusyjna...
    • Gość: aequrola Był ktoś 29.05 w Galerii Jurajski na wyborach Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 11:29
      Było ciekawie i interesująco. W końcu ktoś rozrusza tą naszą Częstochowę.
      Dziewczyny z naszego miasta jak zwykle zjawiskowe. Podziwiam i czekam następnej
      takiej imprezy.
      • Gość: carmelcia Re: Był ktoś 29.05 w Galerii Jurajski na wyborach IP: *.chello.pl 31.05.10, 13:00
        Ludzka zazdrosc jest nieograniczona...!
        ale przecież to tylko konkurs, to tylko zabawa!
        ale i tak Agnieszka wygrana idzie na Miss Polski, więc uważam że to już jest dużo ! ;-)
        I samo dostanie się do finałowej 10tki !

:):)
    • kooolcia Re: Był ktoś 29.05 w Galerii Jurajski na wyborach 31.05.10, 15:50
      Nie macie zielonego pojęcia jak to się odbywa, jak to wygląda i ile poświęcenia należy włożyć by dojść do finału. Dlaczego porównujecie Miss Ziemi Jurajskiej z innymi latami skoro jest to po raz pierwszy w Częstochowie (nie myląc z miss śląska). Zazdrość? Jest to beznadziejne? To sami bądźcie sponsorami , załóżcie agencję , zorganizujcie i opłaćcie..może wtedy wam się dogodzi. Co z tego że na ulicy są ładniejsze. Nie chodzi o sam wygląd ludzie ogarnijcie się.! Liczy się sie tylko wizerunek ale i charakter , SPOSÓB PORUSZANIA SIĘ na scenie!!! A dlaczego nikt nie odważył się w prost po konkursie podejść i powiedzieć co mu się nie podobało? W necie każdy potrafi cwaniakować. Agnieszka jest mądra dlatego skoro piszecie takie bzdury nie znając jej osobiście oznacza to brak aserstywości. Poza tym co ma jakiś durny serial opierający sie na virtualu? To jest szara rzeczywistość... To nie jest "jakiś tam konkursik" , z tego dziewczyny będą prezentować nasze miasto w kolejnych etapach miss polski...ale nie , wam się nigdy nie dogodzi bo to wy jesteście najmądrzejsi i najpiękniejsi. to tyle na ten temat ;/ pozdrawiam ...
      • Gość: red bull Kobra IP: *.prenet.pl 31.05.10, 19:57
        A Kobra z trasy tez byla Miss ????? :)
        • Gość: gość wybory ustawione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 20:58
          wygrała Agnieszka - hahaha bo ma widocznie niezłe plecy... W konkursie
          brała również udział dziewczyna zamężna z dzieckiem... widać jak
          procedury są przestrzegane
          • Gość: look Re: Był ktoś 29.05 w Galerii Jurajski na wyborach IP: *.chello.pl 31.05.10, 21:23
            Miała dziką kartę! widać nieźle się trzyma
          • Gość: ALIOR Re: wybory ustawione IP: *.alfanet24.pl 01.06.10, 02:38
            Że co? Jak to zamężna z dzieckiem? Która? To tak można?
            Nie no, dziewczyny nie były takie złe... Ja tam lubię takie widowiska:)
            Popatrzeć sobie można, jak zgrabnie chodzą:)
            • Gość: gościówa Re: wybory ustawione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 09:21
              w tym rzecz że nie można
      • Gość: realista Re: Był ktoś 29.05 w Galerii Jurajski na wyborach IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 21:25
        Skoro ktoś ma ochotę to czemu ma nie startować?
        Ale skoro startuje w publicznym konkursie piękności to trzeba liczyć się z
        możliwą krytyką, czyli jeśli tak jak ta wygrana no jest nie za ładna to trzeba
        mieć pretensje do siebie, że postanowiła poddać ocenie swą urodę czy sposób
        poruszania się ;) bo charakteru tam nigdy nikt nie oceniał...
        A nie podszedłem powiedzieć, że jest średniej urody bo byłem zajęty ciekawszymi
        sprawami niż odwiedzinami galerii i obserwowaniem wyborami miss :)
        Czy jestem ładny i przystojny? nie narzekam na brak powodzenia chodź za samą
        urodę nie zostałbym misterem ;) tylko, że mojej urody się nie ocenia bo ja
        nigdzie nie startuję i mi na tym nie zależy...
    • Gość: 222 Re: Był ktoś 29.05 w Galerii Jurajski na wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 15:18
      tak , zapewne serial prawdę Ci powiem .... Dzieci neo....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka