Dodaj do ulubionych

53:47 (+/-)

04.07.10, 22:32
Wszystko fajnie ale wygrał mój faworyt i nie będę ukrywał że się cieszę, ale martwi mnie to jaka masa ludzi głosowała na Jarka...to jest potężny elektorat z którym Bronisław Komorowski będzie musiał się liczyć i będzie musiał tak sprawować tą władzę aby Ci ludzie którzy zagłosowali na Jarka nie czuli sie odrzuceni bo to będzie oznaczało tak naprawdę podzielenie polaków...mam nadzieję że NAS głosujących na niego nie zawiedzie...a Jarkowi gratuluję bo naprawdę zrobił wynik
Obserwuj wątek
    • Gość: TYM Re: 53:47 (+/-) IP: *.chello.pl 04.07.10, 22:34
      Kto ty jesteś?
      - Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek!
      - Jaki znak twój?
      - Fałsz, obłuda!
      - A w co wierzysz?
      - w Tusku cuda!
      - Gdzie ty mieszkasz?
      - W polskim grodzie!
      - W jakim kraju?
      - Gdzie powodzie!
      - Czy Kraj kochasz?
      - Jak pieniądze!
      - A w co wierzysz?
      - Że porządzę!
      - Czyli wygrać chcesz wybory?
      - Tak! Choć mam z tym problem spory!
      Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje!
      - Cóż byś zrobił zatem chętnie
    • Gość: andiu Re: 53:47 (+/-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:03
      odpowiem ci tak:
      dziwi mnie fakt nieświadomości polaków zamieszkałych za granicą:
      w sumie wielkie gó... ich obchodzi polska,ich dzieci w wiekszosci nawet nie wiedzą co to i gdzie ale wielce decyduja kto ma nam przewodzic...ich interesuje image....wielcy są,komuś mieszają...my im sie nie wpieprzamy w osame...oni nam zawsze...
      mieszkaja tam moze kiedys będą polakami moze nie, te ich gadanie że polakami są...jak by byli to by nie opuszczali kraju tchórze,teraz są wielkimi znawcami polaków i polski...lol... nic o nas nie widzą a dacyduja za nas,rządzić chcą...nami...z jakiej racji ja pytam????????
      po drugie... czy mamy sie godzić na to co nam podpowiadają księża i inni? każdy z nas ma własne zdanie i własne priorytety,,,,dla przykładu priorytetem są dla cukiernika ceny mąki i cukru a tu akurat jego kandydat zawarł cichą umowę z lobbystą że cukier podniesie do cen unijnych w zamian za kase na kampanię... a potem powie nam ze normy...ze polska nie moze sama istniec w swiecie...same istnieją andora,lihtensztain,slowacja i czechy..polska nie moze?
      mowcie co chcecie...ja bym chciał jednego...
      Nie widzieć w polityce takich ludzi jak Oleksy,Miller,Kalisz i inni...chorągiewki i cwaniaki... co my szaraczki możemy... moze 3 rciche pakty zawierane w szarosci murów...to co mamy
      dobra..godze sie....
      BYLE NAMI NIE RZADZIŁA KACZKA I PIERWSZA DAMA...
      CO SIKA DO KUWETY...
      • Gość: Oszolom Re: 53:47 (+/-) IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 23:13
        Mylisz się tola , marysia, andiu.Nie dziw się bo Polacy zagranicą
        lepiej widzą niż ty we własnym grajdole.Zajadając wlasne gowno nie
        dostrzegasz innych .Widzisz tylko ku... w kościele , zlego kaczorka
        i wlasne myśli ktore oplywają twoją czaszkę.My nie jesteśmy
        szaraczkami ,tylko ty w swoim poglądzie widzisz jedno neoplus samego
        siebie .Dlatego nie nawidzisz.
        • Gość: K2 Re: 50,5:49,5 (+/-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:54
          no i się cieplutko robi po głosowaniach w domach starców, więzieniach i innych zamkniętych okregach wyborczych.....mam nadzieję że wstanę rano i będzie lepiej
          • Gość: x Re: 50,5:49,5 (+/-) IP: *.prenet.pl 05.07.10, 07:08
            taki wierszyk z rynku na zawodziu. a większość emigrantów, to inteligentni jak
            otulina na elektrodzie spawacze
          • Gość: ricardo53 Re: 50,5:49,5 (+/-) IP: 193.138.241.* 05.07.10, 07:20
            Gość portalu: K2 napisał(a):

> no i się cieplutko robi po głosowaniach

No to po co siedzicie w moherowych beretkach na głowie, przecież oddając je
            Rydzykowi o tej porze, będzie to dla niego znakiem z wyższych sfer.

Ściągając cieplutkie mohery odczujecie powiew letniego, świeżego powietrza, a
            nie tylko smród i smród z pisuarów.
            • Gość: K2 Re: 50,5:49,5 (+/-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 13:39
              nie domyśliłeś się co miałem na myśli....pisząc że się "cieplutko robi" miałem na myśli że sytuacja zmierza w złą stronę że nie jest dobrze że Kaczyński przewagę zyskał po głosowaniach i okręgach zamkniętych i że jak wstanę rano to wygra Komorowski o to mi chodziło i na szczęście jest Happy END:)
      • Gość: jarek Re: 53:47 (+/-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.10, 15:29
        a ten co wygral tez ma ale psa co sra po trawnikach no i co ty na to
        kto inteligetniejszy ten co robi to do kuwety czy ten co sra byle
        gdzie
        • Gość: zawsze-inna Re: 53:47 (+/-) IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 15:39
          w 2 turze wyborów,nie było mojego faworyta,nie mialam na kogo głosować.
          a Polacy są bardzo łatwowierni wystarczy im obiecywać i mówić to co chcą usłyszeć.ale jak to bedzie zobaczymy bo co 5 lat jest to samo.ech.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka