Dodaj do ulubionych

Spółdzielnia Nasza Praca żąda dodatkowych opłat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 16:29
Szczuka - łamiesz ustawę zasiadając w Radzie MIasta! Jeszcze nie masz dosyć!
Chłopie opanuj sie, ponieważ przyjdzie czas, gdy Młodzi z Naszego Miasta
wezmą sprawy w swoje ręce i po takich jak ty i Błaszczeć pozoostanie
wspominienie w ganinecie figur woskowych!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisz do MNIE
bohaterze - Prezesie ! proczestochowa@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: spółdzielca z NP Re: Spółdzielnia Nasza Praca żąda dodatkowych opł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:37
      Telewizja Kablowa Orion to jest kuriozum. Kto ja oglądał to wie o czym mówię.
      Na pensje ludzi tam pracujacych płaca wszyscy spóldzielcy, bo płaca abonament
      zeby słuchać o życiu osiedla i miasta. Tymczasem jest to chyba jakies narzedzie
      propagandowe prezesa Szczuki który jak wiadomo jest komunistycznym dygnitarzem
      partyjnym a teraz SLD. Ja tam słysze tylko nieustanne ataki na obecne władze
      miasta a boże broń żadnej krytyki od mieszkańców o tym coo sie dzieje w
      osiedlu. Jak dawniej w PRL.
      • Gość: Jacek Re: Spółdzielnia Nasza Praca żąda dodatkowych opł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 22:36
        To chyba oglądamy innego oriona. Dzsiaj na przykład było że Wrona wymyślił żeby
        nazwać Promenadę imieniem Niemena, o jakimś centrum podległym urzędowi miasta
        które organiozuje wykłady dla dzieci, był wiceprzewodniczący rady miasta chyba
        z PiS i jakieś programy kulturalne. O jakiej propagandzie mówisz? Bo ja nie
        zauważyłem żadnych ataków na władze miasta.
        • Gość: Beata K. Re: Spółdzielnia Nasza Praca żąda dodatkowych opł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 22:49
          to musieli wyciągnąć jakis nieświezy materiał - bo to wałkowano na forum
          miesiac temu, a dzisiaj napisali że rada miasta klepnęła ten skądinąd znakomity
          pomysł:)))
          • Gość: Jacek Re: Spółdzielnia Nasza Praca żąda dodatkowych opł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:37
            Nie to chyba świeże było. Chodziło o to że jak radni zgodzili się na pomysł
            Wrony z tym Niemenem to teraz trzeba zrobić porządek w amfiteatrze przy
            Promenadzie i rzecznik urzędu miasta powiedział, żą znajdą firmę która się tym
            zajmie.
        • Gość: gość kablówka Nasza Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 22:54
          rzeczywiscie to musiał być słaby dzień panów z kablówki, na co dzień słychac
          widać i czuc niechęc do włądz miasta - a przoduje w tym ten Kołokowski z Radia
          C. Swoja drogą dlaczego go pokazują? Brakuje tam ludzi?
          • Gość: Jacek Re: kablówka Nasza Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:45
            Ja tam widzę też często bardzo sympatyczną panią :) A dzisiaj ten Kułakowski bo
            to o niego chyba chodzi pytał tego gościa z PiS o ocenę sytuacji Szczuki i tego
            drugiego radnego. Nie widziałem tam żadnej niechęci do władz miasta. Poza tym
            nie wszyscy muszą przecież klekac przed Wrona. Wystarczy że robi to Wyborcza :)
            • Gość: gg Re: kablówka Nasza Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 01:03
              chyba ci sie coś przewidziało albo przyśnił stary program, bardzo mozliwe że
              panowie z Oriona pewnie czekaja na rozwój sytuacji. Potem skocza do gardła.
              a swoją drogą to ciekawe rzeczywiście że jeszcze nikt się ni zbuntował
              przeciwko temu co tammpokazują, gdyby tak zebrac podpisy na osiedlu zeby
              sprzedac tv i na nia nie łozyc? wiekszosć decyduje!
    • Gość: KOLEZANKA Re: Spółdzielnia Nasza Praca żąda dodatkowych opł IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 15.03.04, 23:19
      KOLEGO PARTYJNY.
      Nie popieram Twoich decyzji omawianych w artykule.
      Przepraszam, ale slusznie w tym temacie Cie krytykuja.
      Ja rowniez jestem na NIE!!!
      Nie mozesz być dyktatorem
      Pozdrawiam i 3-maj sie
      Kolezanka SLD
      • Gość: Szczęka towarzysze chca opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 01:27
        To sie nazywa w języku stalinowskim: konstruktywna krytyka. Chapnął, ale pewnie
        chciał dobrze. To taki gorący lód.
    • Gość: nemo53 Re: Spółdzielnia Nasza Praca żąda dodatkowych opł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 18:55
      Należę do spółdzielni HUTNIK i też mam kablówkę ale za instalacje jej musiałem
      płacić ze swojej kieszeni.Tak więc pan Bieńkowski choćby chciał to nie mógłby
      żądać ponownej zapłaty za kablówkę przy uwłaszczeniu lokalu.
      • Gość: lokator Re: Spółdzielnia Nasza Praca żąda dodatkowych opł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 00:56
        kiedy sa wybory zarządu spóldzielni i jak wybrac wczesniej nowe władze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka