rompirs Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz 24.07.10, 11:48 Nie zapominajcie proszę o wszystkich inwestycjach, które Tadeusz Wrona rozpoczął: linia tramwajowa, wiadukt JPII-DK1, IKEA i wiele innych? Jasna Góra jest beneficjentem środków unijnych i Tadek nic im nie remontował ani ich nie dotował - wie nie gadajcie proszę że tyle obiektów sakralnych Tadeusz może jeszcze wyremontować białym czy czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 14:28 tramwaj to kompletna kicha, uruchomiona po totalnie zmanipulowanej pseudoankiecie, bez jakiejkolwiek analizy efektywności ekonomicznej! IKEA nie jest autorstwa Wrony!!! Firma po prostu zainteresowała się dużą powierzchnią inwestycyjną o jednolitej uregulowanej własności Rolniczej S-pni. Węzeł JPII z aleją Wojska Polskiego był już wiele razy przed nim planowany. Gazeta pisała o tym parę razy... Za to Wronie da się przypisać opóźnienie o prawie rok rozpoczęcia budowy wiaduktu w ciągu ulicy Jagiellońskiej. To on kazał przerabiac ten wiadukt na nie stosowaną już nigdzie konstrukcję stalową, zamiast żelbetu, co ówczesny dyrektor Augustyn skwapliwie zrealizował. A może ktoś zgadnie dlaczego stadion na ul.Żużlowej nie ma pełnowymiarowego boiska piłkarskiego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
adela0913 Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 11:52 Żenujące i uwłaczające, ale nie dla chcącego startować w wyborach pana Wrony, tylko dla głosujących na niego. Dlaczego bo pan Wrona dawno pokazał, że nie ma wstydu, a wszystko co związane z honorem jest mu obce. Nie pojęte że tak żarliwy katolik może być tak zakłamany i obłudny, że nie ma w sobie odrobiny pokory. Wychodzi na to iż tonący łapie się brzytwy – Politechnika częstochowska cieszyła się jak nie musiała zatrudniać pseudo wykładowcę. Nie pojmuję, tyle się naskręcać i powyprowadzać pieniążków, tyle się modlić i jeszcze nie wystarczy na dalsze życie?! Jak pan Wrona wróci to pewnie staniemy się wkrótce gminą, bo znowu trzeba będzie się modlić na Jasnej Górze w kuluarach klasztoru zamiast walczyć o miasto i jego rozwój. Przecież widać gołym okiem , że statut miasta wojewódzkiego nie jest nam potrzebny, cisza spokój nic się nie dzieje. Pieniędzy na miasto dzięki temu jest mniej, połączenia dalekobieżne zminimalizowane, miasto omijane i zapomniane we wszystkich ważnych kwestiach. Tak jest lepiej, po co nam jakiś rozgłos, rozwój. Jedyne co się rozwinęło to (tu przepraszam za określenie ale nie wiem jak to inaczej ująć) dupolistwo i strach przed wszechmogącym, zwalniającym mających swoje zdanie i fach w ręku ludzi mu nieposłusznych. Kolejną ważną sprawą po powrocie pana Wrony , będzie z pewnością kolejna „fantastyczna” fontanna (proponuje w kształcie pisuaru) w ramach rozwoju i utrzymania dróg lokalnych. Proszę pamiętać aby była zrobiona jak dotychczasowe, tak aby można było ją naprawiać z częstotliwością przynajmniej raz w tygodniu. Ponieważ poruszyłam temat dróg to przy tej okazji mam pytanie: Gdzie powstanie następna droga do nikąd, taka jak choćby ta idąca od ulicy Złotej gdzieś nad kamieniołom tylko po to żeby można było tam dojechać i zawrócić (nie ma tam , domów nie ma żadnej fabryki, są tylko pola dookoła, gdzieś tam kiedyś słyszałam, że ma to być pod jakąś niezwykłą Drogę Krzyżową, bo u nas nie ma takich miejsc), ale parę milionów złotych z pewnością zostało na nią wydane. Takich przykładów można mnożyć w nieskończoność, niestety... Nie wiem jak częstochowskie społeczeństwo, ale mnie się takie „inicjatywy i rozwój” miasta nie podobają. Szkoda, że nie można zabronić startować panu Wronie w wyborach, zwłaszcza po listopadowym referendum. A może pan Tadeusz napiłby się wreszcie wódki, to może zacznie trzeźwo myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.prenet.pl 24.07.10, 18:05 SZanowna adelo piszeszw stylu lichego instruktora propagandy komitetu powiatowego pzpr.Tamta chołota miała tylko jeden argument'nie,po prostu nie".Można kogość nie lubić,mieć skrajnie odmienne poglądy,ale nienawiść pozbawia człowieka zdolności do myślenia,a ten kto nie myśli winien być otoczony opieką,a pani jej wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
puszek49 Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz 24.07.10, 19:57 No cóż,"adela" pisze przynajmniej poprawnie po polsku, czego nie można powiedzieć o szanownym "komuchu". Zmień sobie ksywę, bo obrażasz porządnych ludzi. Komuchów PRL nauczyła poprawnie czytać i pisać, czego nie można powiedzieć o przedstawicielach twojej nacji. Z tą opieką to się zastanów- może dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
adela0913 Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz 24.07.10, 22:59 Ha widzę , że pan Wrona czyta posty jak dawniej. To dobrze , ale żeby jeszcze jakieś wnioski były... Ja wiem iż pana na to nie stać , ani pana ludzi. Może warto zwrócić uwagę na liczbę negatywnych wypowiedzi, jest ich sporo, co cieszy. Częstochowa wreszcie się budzi! Co do nienawiści i propagandy, każdy sądzi według siebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość.www Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 12:59 do p .adela.Z mojej lichej wiedzy ,to p. Wrona wykształcenie otrzymał w PRL .Powinien za to ciężko odpracować ,a nie próbować dalej ślizgać się po plecać zwykłych OBYWATELI .Z całym SZacunkiem za kilka słów prawdy . Odpowiedz Link Zgłoś
l_piwonia Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz 27.07.10, 10:04 Chcieć to może każdy - kwestia czy ludzie go wybiorą ??? a nie tylko będą marudzić, że im się nie podoba ale do lokalu wyborczego w najbliższej szkole najczęściej .....za daleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.net.stream.pl 24.07.10, 12:10 Garbaty Pinokio już dwukrotnie odwołany i dalej się pcha, w myśl zasady: wyrzucili drzwiami, wracaj oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
ele_gancki Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz 24.07.10, 16:28 Wrona już tak ma. Zamkniesz drzwi to wleci oknem. Zamkniesz okno to wleci przez komin. I użeraj się człowieku z taką czarną zarazą. Odpowiedz Link Zgłoś
adela0913 Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz 24.07.10, 23:01 Tego się obawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: 188.33.20.* 24.07.10, 12:36 > Częstochowianie go bowiem, nawet na ulicy i w tramwaju, zaczepiają i > namawiają, by kandydował. Bo - jak twierdzą zaczepiający i sam Wrona > - w Częstochowie źle się dzieje. Co się źle dzieje ??????? Konkrety ty bydlaku !!!!!!!! Bruździsz w tym mieście od 10 lat i ani razu nikt nie usłyszał od ciebie ani jednego konkretu !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.182.103.163.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.08.10, 22:30 Ann - gratuluję słownictwa- " ty bydlaku". Konkrety mierny człowieczku nie zobaczysz, bo Ciebie one przerastają, skoro liczyć nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rompirs Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz 24.07.10, 12:44 Bez honoru i wstydu to był tow. Matyjaszczyk idący w ubiegłą sobotę w pochodzie z bandą z Don Kichota. Była tam też ekipa z Poniedziałku. To właśnie ONI w sposób bezwstydny świętowali 600 lecie zwycięstwa pod Grunwaldem. Nie wspomnę o spożywaniu alkoholu w miejscu publicznym i szerzeniu zgorszenia: barchanowe majty sterczące pośród połów pseudo średniowiecznych strojów - a temu wszystkiemu przyglądały się też dzieci. Piękna lekcja historii Panowie - zdrowia (psychicznego) życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszeklysin Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 13:07 Pani Redaktor gratuluje obiektywnego artykułu. Na tym etapie my, mieszkańcy Częstochowy potrzebujemy informacji, bo wybory niedługo i odpowiedzialny Częstochowianin tym się interesuje. Dalej potrzebny jest rozsądek i merytoryczna dyskusja. Emocje, tym bardziej złe emocje temu nie służą. Używanie obraźliwych słów od razu zniechęca do głosowania na ludzi, których oni popierają. Jeśli elektorat PO i Lewicy ma usta pełne nienawistnych słów, to logiczne, że nie chciałbym aby ich kandydaci sprawowali władzę w mieście. Czego można się spodziewać po chamstwie? Dlatego przed wyborami zachęcam do uruchomienia kalkulacji rozumowej a nie emocjonalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACZKADZIWACZKA Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: 92.23.246.* 24.07.10, 13:32 NO I PROSZE NAPLULI MU W WRONI DZIUB, A ON ZE DESZCZ PADA JAK czlowiek-ptak bez honoru moze byc przedstawicielem tak MADREGO SPOLECZNSTWA MIASTA CZESTOCHOWY? CHYBA NIE POZWOLIMY NA TO ,ZEBY KTOS KTO DZIALAL NA SZKODE MIESZKANCOW, doprowadzil do spaprania III aleii, zadluzyl miasto bez perspektyw zyskow w najblizszych latach, SKUTECZNIE POWSTRZYMYWAL CHEC INWESTYCJI IMWESTOROW, PODNIOSL PONAD DWUKROTNIE ZATRUDNIENIE POCIOTKOW W urzedzie, KLADL SIE DYWANEM POD STOPY CZARNYCH ZNOWU RZADZIL NASZYM DOBRYM MIASTEM CZESTOCHOWA I NASZA KASA, I OPLUTY SPADL Z FOTELA A TERAZ PROBUJE ZNOWU??????????? MAM NADZIEJE , ZE MIESZKANCY SA NORMALNI I NIE DADZA SZANS ZADNE PTACTWA NA STANOWISKA A moze ten pan moglby juz isc na emeryture? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.chello.pl 24.07.10, 13:47 Po pierwsze naucz się pisać w języku polskim. Bo to wstyd. Po drugie nakłamałeś ile się da w swojej FANABERII słownej. Po trzecie "was" - kamieniczników, histeryków lewicowych itp. w Częstochowie jednak jest zdecydowanie mniej! Właściwie około 30 tyś! A to nie wystarczy panowie. Może się udało oszukać Częstochowian przy odwołaniu prezydenta, ale to co teraz się dzieje i to co "wy" robicie widać gołym okiem. Nie obrażajcie prawdziwych Polaków Częstochowian, my też potrafimy się zmobilizować. A na tym forum może być nawet 100% głosów przeciwnych na poziomie brukowym - no i co z tego, czy to coś zmieni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nalesnik Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.net.stream.pl 25.07.10, 21:23 Irek Lesnikowski czy Tadzik Wrona we Wlasnej osobie to napisal ?? Niestety po komentarzach antyWroniastych widac jak bedzie wygladala przyszlsoc Tadka Niezaradka w miescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 14:37 Trzeba nie mieć wstydu i honoru aby kandydować po wyrzuceniu GO ze stołka. Normalny przykład ŚWINI która trzyma się koryta za wszelką cenę bo tylko kasa się liczy. Wypier..dalaj człowieczku z tego miasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.T> Do wyjca. IP: *.apus-net.pl 24.07.10, 21:35 Nie krzycz !, to nic nie da. Wszystko co piszesz to wierutna bzdura. Mieszkańcy miasta dali się nabrać na skowyt twój i tobie podobnych niedorobionych malkontentów. Ale ludzi można nabrać tylko jeden raz. To kto zostanie prezydentem, okaże się w listopadzie. Wszystko wskazuję, że w pierwszej turze. Do trzech razy Panie Tadeuszu !!! Trzymamy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do wyjca. IP: 188.33.72.* 25.07.10, 14:51 TAK JEST PANIER TADEUSZU, TRZECI RAZ , TO JUŻ TYLKO ZAWYĆ PANU POZOSTANIE.A potem...może gdzieś do Brukseli, albo jakąś Plac,ówkę zagraniczna, niech pan sobie już załatwia, po przegranym raczej nie pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terl7 Re: Tadeusz Wrona prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 13:15 terl jak zwykle naćpany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Tadeusz Wrona prezydentem wszystkich debili IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 14:38 Wczoraj rozmawiałem z bogiem, i powiedział mi że ma już dość wrony tak jak miał dosyć kaczora i czeka tylko na dobry moment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD Re: Tadeusz Wrona prezydentem wszystkich debili IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 14:45 A ja rozmawiałem ze swoim rozumem i mi powiedział, że ludzie w Cz-wie mają dość głupich sutanistów, którzy swoim bełkotem wraz z Rydzem szkodzą naszej rzeczywistości. wiernipolsce.wordpress.com/program/ Pozdrawiam, WD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z piaskownicy Re: Tadeusz Wrona prezydentem wszystkich debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 18:48 > A ja rozmawiałem ze swoim rozumem i mi powiedział Kłamiesz misiu, wcale go nawet nie znalazłeś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piaskownicy Re: Tadeusz Wrona prezydentem wszystkich debili IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 23:08 Co może wiedzieć stara o rozumie, jak go nie posiada od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
bambolino66 Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 16:15 Przed laty namawialam,bo wierzylam ,ze cos sie w naszym miescie zmieni. Bylam glupia,choc madrzy ludzie mnie ostrzegali.Po wyborach szybko sie przekonalam ,ze mieli racje-niestety.Zadziwiajaca wiara...glownie w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: 79.97.31.* 24.07.10, 17:55 Jedno jest pewne napewno niezaglosuje na nikogo z PO ! I jak bede mial do wyboru kogos z PO i Wrone to w imie dobra Czestochowy zaglosuje na Wrone ! Dosc rzadow niespelnionych obietnic PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscII Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: 188.33.72.* 25.07.10, 13:01 Człowieku, głosując na Wronę, głosujesz na PO, głosując na PO- głosujesz na Wronę! Czy wreszcie jest to ktoś w stanie zrozumieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyrive-ride Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 19:09 Zobaczyć miny "przyjaciół Częstochowy" po zwycięstwie Tadeusza - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 23:09 Tadeusza obłudnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat_na_wrony bezcenne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 07:35 Zobaczyć minę Tadeusza Wrony i jego czarnosukienkowych popleczników po zdobyciu 2% głosów w wyborach ... bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
gregoson Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 19:12 Jesli tadziu miał tylu zwolenników to dlaczgego przerżnął referendum? Może dlatego,że w swojej głupocie namawiał ludzi żeby nie poszli głosowac żeby referendum było nieważne? ten facet jest żałosny - przecież referendum to narzędzie demokracji - widac miał pełne gacie. Może mu Jarek załatwi posadę halabardnika przy grobie Lecha? A po [pracy niech gnój spod smoka wyrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: 193.138.240.* 24.07.10, 20:28 Dusia mówi prawdę a January kłamie!!! Ludzie mu w tramwaju mówili; Kurpios siedzi i pracuje bo nie może sobie poradzić z bałaganem; kto zaczął inwestycje: IKEA, linia tramwajowa?;nie dał nic na JG, zniósł podatki JG; itd, itp Tylko mi czasem nie głosować na tego Pana co jest tym no: "kamienicznikiem"... Odpowiedz Link Zgłoś
superbea Temu panu już podziękowaliśmy 24.07.10, 20:43 a on znów się pcha. Honoru nie ma, no ale cóż, skończyła się dobrze płatna fucha u Lecha K., a na Politechnice nie ma co robić, bo jest sto lat za murzynami i nic tak naprawdę nie potrafi, więc znowu się pcha na stare miejsce. Nie wiem, czy inni będą lepsi, ale wiem, że za jego rządów Częstochowa stała się przykościelną wiochą, więc mówię NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Re: Temu panu już podziękowaliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 20:54 Do superby: Niewątpliwie jest trochę ludzi o podobnych poglądach jak twoje ale ilu , to nie wiadomo . A ilu z nich zechce pójść do wyborów także nie . Dlatego nikt rozsądny , kto chce kandydować nie będzie opierał swojej decyzji o takie głosy jak na tym forum . I to zapewne nie tylko TW . Odpowiedz Link Zgłoś
basiecza50 Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 22:32 Pan Wrona już dawno zakończył swoją misję. Myśli,że tak jak Jarosław Kaczyński będzie "brał na litość i kłam " społeczeństwo?! Jego miejsce kampanii wyborczej to Radio Maryja i Jasna Góra. W Częstochowie Pan Wrona już zabrał nam wszystko i dlatego też startowanie na prezydenta jest po prostu lekceważeniem Częstochowian. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 22:35 Czemu skupiacie sie na p.Wronie, jemu juz podziekowaliśmy. Może znów czas na lewicę.Jacek Kasprzyk to wyrazisty i solidny kandydat, może powinniśmy mu dac szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
4444sc Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 23:01 Amoze juz czas z\sie zajc praca naukowa bo politechnika tez moze upasc jak wojewodztwo Odpowiedz Link Zgłoś
4444sc Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 23:03 vw czarny czeka Odpowiedz Link Zgłoś
4444sc Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 23:05 To miato musi miec nowa krew Odpowiedz Link Zgłoś
4444sc Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 24.07.10, 23:09 a moze tak lepiej zabrac sie do pracy naukowej moze miato wyjdzie na tym lepiej a napewno uczelnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.net.stream.pl 24.07.10, 23:21 Jeżeli wygra osiągnie swoje, ale jeżeli nie wygra, pogrąży się całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 00:31 W imię zwykłej przyzwoitości nie powinien kandydować! A Kurpios radzi sobie wspaniale,tyle ,że nie umie o tym powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-ja Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.10, 01:34 Tak, "wspaniale" : drogi i chodniki. Przecież on pojęcia nie ma, jak i Rozpondkowa co z tym miastem ma zrobić i za co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Tadeusz Wrona na drzewo! IP: *.meb801.vic.optusnet.com.au 25.07.10, 07:35 T.Wrona moze zostac prezydentem gawronow ! mieszkaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.10, 11:07 Wronie brak jest zwykłej przyzwoitości, już raz mieszkańcy pokazali, gdzie jest jego miejsce, ale ten z uporem maniaka pcha się do władzy na siłę. Pierwsze co zrobiłby to nadałby honorowe obywatelstwo miasta biskupowi Nowakowi, bo tego w ostatniej chwili nie zdążył zrobić. Potem kolejna kaska na JG i kościół katolicki itp itd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: 188.33.72.* 25.07.10, 13:07 TW to tylko żałosny, niestety- chory człowiek Dajcie mu się pocieszyć złudną nadzieją,niech myśli,że ma szansę. Przecież jego wyparła się już Unia Laikatu Katolickiego i UPR. Czego jeszcze więcej trzeba? Jego kłamstwa już dawno obnażono i nikt o tym nie zapomniał. Zal mi go jako człowieka, ale jako osoba,ktora kiedyś doprowadziła do upadku Częstochowy ,powinien ponieść karę: zakaz wpuszczania do miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 11:48 Brawo !!! Świetny pomysł ! W średniowieczu tak karano tych, co nikogo nie zabili, ale mocno zaszkodzili wszystkim. Banicja, to najlepsza kara dla Wrony. Głosuję za BANICJĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valek Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 13:03 Ludzie opamiętajcie się co piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_70 Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: 193.138.240.* 25.07.10, 13:47 Tadek podobno się zmienił (jak J.K)... Podobno chce opodatkować JG i przywrócić bary na Dekabrystów. Chyba przydały by mu się okulary bo widzi ludzi podczas jazdy tramwajem. Widział go ktoś kiedyś w tramwaju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: 188.33.72.* 25.07.10, 14:58 Widziałem go na własne oczy,jak wsiadał przy dworcu PKP,jechał chyba wtedy od Komoro, bo to było jakiś miesiąc temu. Grupa młodych ludzi zawyła na jego widok i zaczęła z niego kpić, bardzo wulgarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asmaxxx Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Częs... 25.07.10, 23:09 Panu Wronie już raz podziękowaliśmy za jego nieudolne "rządy", a pan Kurpios także bardzo zawodzi, Częstochowie jest potrzebna nowa osoba na prezydenta, nowa i młoda "krew". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkancy Re: Tadeusz Wrona i obecny prezydent do wora! IP: *.meb801.vic.optusnet.com.au 26.07.10, 07:43 A moze do gniazda gawronow ! mieszkancy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 09:32 zgadzam sie całkowicie ze potrzebni sa ludzie młodzi i nowi,którzy mieliby wizje rządzenia dla miasta i spoleczenstwa a nie dla siebie ,rodziny i kolezkow.czemu panu wronie nie zabrano mieszkan i dzialek na poczet dlugu miasta , kupil to za czasow swoich rzadow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 08:35 ludzie opamiętajcie się z tym co piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
juz_wystarczy Re: Tadeusz Wrona chce znów zostać prezydentem Cz 26.07.10, 11:44 JUŻ WYSTARCZY! to oddolna inicjatywa mieszkańców Częstochowy, którzy nie chcą powrotu Tadusza Wrony na stanowisko, z którego został odwołany w ubiegłorocznym referendum. W listopadzie br. odbędą się kolejne wybory samorządowe. Udział w wyścigu o fotel prezydenta miasta, zamierza po raz kolejny wziąć, odwołany z tego stanowiska, Tadeusz Wrona. Apelujmy do rodziny, przyjaciół, znajomych i nieznajomych. Trzeba iść na wybory i poprzeć każdego tylko nie Tadeusza Wronę. On chce wrócić. Rozsyłajmy tę informację, niech zobaczy, że ludzi, którzy usiłują mu przemówić do rozsądu i odwołać się do jego honoru, są tysiące. Tadeuszu! JUŻ WYSTARCZY! Zapraszam wszystkich do propagowania tej ideii na facebooku: www.facebook.com/profile.php?id=100001300400637&ref=ts oraz www.facebook.com/profile.php?id=100001300400637&ref=ts#!/event.php?eid=121115681268468&ref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
rowerandrzeja szkoda że wrona nie odlatuje 26.07.10, 21:02 ale najwyraźniej to ptak sezonowy Odpowiedz Link Zgłoś