puls475 03.08.10, 14:34 Głosowałem na Komorowskieg teraz żałuje że oddałem głos na nieudacznika.Myślałem, że to będzie silny prezydent a okazało się , że to zwykły ciu.......... . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gajowy Miarkuj słowa obywatelu IP: *.apus-net.pl 03.08.10, 14:50 miarkuj słowa obywatelu! chcesz żeby cię pozwali za lżenie naczelnych organów panstwa? skończyły się żarty i nazywanie prezydenta "kartoflem" i stwierdzenia: "jaki prezydent taki zamach". teraz jest miłość, jedność i nowa demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prezydent elekt IP: *.icis.pcz.pl 03.08.10, 15:01 Sprawa krzyza jest w gruncie rzeczy sprawa marginalna - nie ma zadnego zwiazku z kwestiami istotnymi dla rozwoju naszego kraju. Sa setki wazniejszych spraw. A w tej konkretnej sprawie warto zachowac po prostu spokoj. I nie zrobic z tzw. "obroncow krzyza" męczennikow. Bo im o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Prezydent elekt IP: *.iplus.com.pl 03.08.10, 15:14 Gość portalu: xx napisał(a): > Sprawa krzyza jest w gruncie rzeczy sprawa marginalna - nie ma zadnego zwiazku z kwestiami istotnymi dla rozwoju naszego kraju. Sa setki wazniejszych spraw. A w tej konkretnej sprawie warto zachowac po prostu spokoj. I nie zrobic z tzw. "obroncow krzyza" męczennikow. Bo im o to chodzi. masz racje ,dobrze ,że odpuścili . Nie było sensu tworzyc męczenników. Tragiczne jest to ,że kk nie ma już żadnego autorytetu , że powstała nowa sekta mocherów z kaczorkiem na czele . Jeżele ta wygrana złgodzi ból kaczorka , po przegranej , jeżeli dzieki temu ogłoszenie wyników wyborów przebiegło spokojniej ,to ta cała szopka miała jakiś sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puls475 Re: Prezydent elekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 15:12 Chodzi o prawo te jest łamane a mówi się , że zyjemy w państwie prawa okazuje się , że nie , tak więc stawiajmy domy tam gdzie nie wolno nie płaćmy podadków bo po co itd itd... Odpowiedz Link Zgłoś