Dodaj do ulubionych

Gdzie poznać drugą osobę?

23.08.10, 11:08
Witam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Częstochowie można poznać swoją drugą
połówkę:) Istnieją u nas jakieś miejsca gdzie spotykają się lub jest duże
zagęszczenie osób samotnych, mających trochę oleju w głowie?
Dyskoteka raczej odpada, nie spełnia przyjętych wymagań;)

BTW. Za miesiąc idę na wesele i nie mam z kim iść:( Ratujcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: kruk Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 12:51
      Cmentarz sw. Rocha. Jest cicho i spokojnie, podejrzewam ze sie nada:)
    • orzechdozgryzienia Re: Gdzie poznać drugą osobę? 23.08.10, 13:07
      na basenie
      w tym mieście wszystkie są POZAMYKANE
      bo latem się pływa we własnym sosie
      chyba mnie kur**ca trzaśnie!!!

nie ten wątek? sorry;P
    • Gość: marika Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.xdsl.centertel.pl 23.08.10, 13:31
      w naszym miescie raczej nie ma takich miejsc, jak chodzilam do
      liceum to czesto chodzilo sie na biznes centrum (chociaz nawet nie
      chcieli sprzedac piwa i trzebabylo kombinowac;)) gdzie mozna bylo
      poznac nowych ludzi, ale z tego co wiem to czas zrobil swoje i to
      miejsce tez spadlo na psy. Dzis majac 24lata nie mam zadnych
      perspektyw zeby gdzies wyjsc bo biorac pod uwage ze osoby mojego
      pokroju nie lubia dyskotek to naprawde nie ma gdzie sie ruszyc...
      • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 23.08.10, 15:44
        Ja też za dyskotekami jakoś nie przepadam. Własnie to jest najgorsze,
        że Częstochowa to zadupie:( Chciałbym poznać kogoś, ale niestety nawet
        nie ma gdzie. Co za czasy.
        PS. Marika, dzięki za jedyny sensowny post:)
        • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 23.08.10, 15:54
          whereisnemo w naszym mieście prawdę mówiąc nie ma takich miejsc gdzie
          można by poznać kogoś na prawdę wartościowego, wiem po sobie... Zawsze
          możesz spróbować na jakimś portalu, w necie najdziesz na pewno wiele
          propozycji, tyle tylko czy trafi się ktoś odpowiedni - nie wiadomo....
          Ewentualnie możesz zaczepiać ludzi na ulicy :D Przepraszam taki żart :D
          • taki_i_owaki Re: Gdzie poznać drugą osobę? 23.08.10, 17:11
            mylicie sie dziewczyny, otoz jest pare miejsc gdzie mozna spokojnie sie spotkac
            i pogadac - nawet w czestochowie (pozwolcie nie bede reklamowal, bo wtedy sie
            bydlo i tam zleci).
            • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 24.08.10, 14:09
              pochwal się na priv;)
    • Gość: rotflmao Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.prenet.pl 23.08.10, 17:05
      a moze w bibliotece?
      • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 23.08.10, 17:23
        nikt nie mówi że nie ma spokojnych miejsc gdzie można posiedzieć i
        gdzie nie przychodzą dzieciaki, chodzi nam raczej o to że ciężko jest
        poznać kogoś wartościowego w ogóle, a już w szczegolności w takich
        miejsach, powiem że dość regularnie powiedzam biblioteki a jakoś
        jeszcze nikogo w nich nie poznałam...
        • Gość: rotflmao Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.prenet.pl 23.08.10, 18:35
          bo przystojniacy do bibliotek nie chodzą
        • Gość: ona Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 18:42
          Poruszyłeś bardzo ciekawy temat.Też zastanawiam się jak poznać wartościową osobę w naszym mieście. W moim otoczeniu jest wiele osób, które mają ten sam problem. Nawet gdyby takie kulturalne miejsce ktoś zaproponował podszedłbyś do dziewczyny,która Cię interesuje? Wydaje mi się,że nie od miejsca to zależy.Ogólnie ciężko jest kogoś poznać,albo nas coś ogranicza ,albo nie mamy odwagi. Na pewno wiele przez to tracimy...
        • taki_i_owaki Re: Gdzie poznać drugą osobę? 24.08.10, 07:23
          a kto dla ciebie bedzie "wartosciowy" ??

• whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 24.08.10, 07:23
        Gość portalu: rotflmao napisał(a):

> a moze w bibliotece?

Wpadłem na podobny pomysł, ale pomyślałem o księgarni a konkretnie o empiku.
        Niestety siedzi się tam niewygodnie, a empik cafe jest poza empikiem. Wyszło na
        to, że kupiłem książkę i przeczytałem ją w zaciszu domowym;)
        • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 24.08.10, 07:59
          ja zwykle czytam książki w domowym zaciszu, tak najwygodniej, poza tym
          lubie czytac w ciszy i w spokoju :)
          • Gość: poznać Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 09:07
            wszędzie można kogoś poznać, wystarczy wyjść z domku.....:):)
            w kolejce w sklepie, na spacerze w parku , nad wodą, w lesie, na basenie, w
            kawiarni, w cukierni, na ulicy, nawet podczas tankowania na stacji benzynowej w
            kolejce...
            wszędzie są wolni faceci i wolne kobiety:)
            Rozglądaj się.. uśmiechaj.... próbuj ... pewnie kiedyś stanie na Twojej drodze
            druga połowa :):)
            • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 24.08.10, 09:26
              ja wiem że potencjalnie wszędzie można kogoś poznać, ale nie każdy jest
              na tyle otwarty i śmiały by od tak zacząć rozmowę na ulicy, niektórzy
              mają z tym problem, i mimo iż zawsze mam dobry humor, uśmiecham się i
              wydaje mi się że jestem dość pewna siebie, to jeszcze nie zdarzyło mi
              się nikogo poznać w taki sposób, zwykle kończyło się na odwzajemnieniu
              uśmiechu, może to ta nieśmiałość...
              • Gość: lorelei Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.10, 11:39
                A ja myślę,że jeśli chodzi o mężćzyzna,to są oni (większość)raczej
                sfrustrowani,patrzą wzrokiem w ziemię i nie w glowie
                im "poważne"poznanie kobiety.W naszym mieście nie widzę
                uśmiechniętych facetów,nigdy!:(
                • taki_i_owaki Re: Gdzie poznać drugą osobę? 24.08.10, 12:02
                  no pewno problem zawsze jest po 2 stronie - nigdy w nas samych :D
                  • Gość: normalnyM Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 17:02
                    Dziwne jest to że znam wielu wartościowych facetów którzy pomimo że
                    nie są przystojni ani bogaci, posiadają wartości których innym
                    brakuje.
                    Są nimi
                    honor,lojalność,szczerość,prawdomówność,punktualność,dyspozycyjność,
                    są nie tylko dobrymi kompanami do flaszki i do bójki posiadają
                    wielką i wspaniała dusze oraz kulture osobistą.
                    Ale drogie panie wy szukacie "wartościowych" kolesi którzy mają
                    własny dom,samochód,dobrze płatna prace są ulegli i lubią być
                    pantoflarzami będa nosić za wami waszą torebke.
                    Wiec każdy to widzi inaczej są brzydcy biedni ludzie którzy swą
                    szlachetnością są ponad bogatymi mają dobre serca ale oni są dla was
                    elementem ludzmi gorszego pokroju muszą startować od zera samemu
                    sobie radzić pomimo że ciągle "wiatr w oczy wieje"

Idąc ulicą spójrz na ludzkie twarze nie zawsze osoba uśmiechnięta i
                    milutka chce twojego dobra to takie wilki w owczej skórze.

i tak nikt tego nie przeczyta ani nie zrozumie ale taki jest świat i
                    tak musi być.
                    Pozdrawiam Metod.
                    • Gość: kazia Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 109.243.58.* 24.08.10, 18:45
                      Szukam osoby życzliwej a nie do picia czy bójki.Jestem wrogiem kolorowej wody
                      którą nazywają piwem.
                      • Gość: rotflmao Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.prenet.pl 24.08.10, 19:57
                        ja też wódki nienawidze a pijokami sie brzydze
                      • Gość: Aden Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 06:20
                        Ja też nie mam pomysłu gdzie można kogoś poznać... nie przepadam za alko, czy innymi takimi i większość miejsc jest nie w moim stylu....tzn. widać że będąc tam nie jestem sobą...
                    • Gość: on Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.10, 19:17
                      qrwa święta prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • bez_emocji Re: Gdzie poznać drugą osobę? 24.08.10, 18:29
      aż tak Ci źle samemu? ja nie narzekam :)
      • Gość: A Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.alfanet24.pl 24.08.10, 18:55
        Dobra, koniec narzekania.
        To może zorganizujemy jakies spotkanie w jakiejś cafe?

Wstęp od 20 lat, tylko samotni?
        • Gość: Konrad Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.10, 19:19
          dobry pomysł :P
          • bez_emocji Re: Gdzie poznać drugą osobę? 24.08.10, 19:55
            od 20 lat? no ja was proszę...
            20-latek/latka bez pary to jeszcze nie osoba samotna, to młodzież jeszcze :>:>:>

ja dziękuję za singiel party, życzę powodzenia
            • Gość: kasia i marta Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.prenet.pl 24.08.10, 20:07
              a my za to jesteśmy jak najbardziej za takim spotkaniem:) mamy 24 lata
              żyjemy w coraz wiekszym przekonaniu, że w Czestochowie cięzko znależc
              fajnego faceta, ale może ktoś nas miło zaskoczy:)))
              • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 24.08.10, 21:21
                Ja się piszę;) Dajcie tylko znać kiedy i gdzie. Proponuję ten piątek,
                ponieważ mam deadline do końca tygodnia, żeby odpowiedzieć czy idę sam
                czy z kimś na wesele. Poza tym to może być całkiem ciekawe
                doświadczenie i może nawet potworzą się jakieś nowe ciekawe
                znajomości;)
                • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 24.08.10, 21:42
                  To może tak trochę spraw organizacyjnych. Jeśli ktoś jest
                  zainteresowany taki spotkaniem (dalej upieram się przy tym piątku) to
                  proszę napisać post, w którym proszę o podanie swojego wieku oraz
                  płci;) Mając takie dane zobaczymy ile osób jest chętnych, czy
                  jesteśmy mniej więcej w podobnym wieku oraz czy nie będzie to
                  wyglądało jak zjazd homoseksualistów:)

W takim razie podpisuję się jako pierwszy: 25 lat, M
                • Gość: A Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.alfanet24.pl 24.08.10, 21:59
                  W piatek zainteresowani mogą pracować (sezon pracy dla np.
                  studentów), wiec lepszym wyjsciem jest sobota:) No ale skoro mussz
                  miec info w piatek, to ciezko bedzie.
                  • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 24.08.10, 22:12
                    Nie, nie, sobota też może być. Jak najbardziej:) Info musi być do
                    końca tygodnia. Wiesz nic się nie stanie jak spotkanie odbędzie się
                    później, ale może akurat spotkam kogoś z kim chciałbym pójść na
                    wesele.

Poza tym, sam fakt że to spotkanie będzie bardzo spontaniczne, to
                    może przesądzić o tym, że będzie fajnie.

W takim razie termin jest jeszcze do uzgodnienia, więc proszę napisać
                    jeszcze jedną informację, a mianowicie termin, który najbardziej
                    odpowiada. Mam nadzieję, że zbierze się pokaźna grupka osób
                    zainteresowanych takim spotkaniem;)
                    • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 24.08.10, 22:46
                      kobieta 25 lat, piątek/sobota
              • Gość: Marcin Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.xdsl.centertel.pl 28.08.10, 00:39
                Witam!
                A ja chętnie Was poznam, czy jestem wartościowy nie mnie to oceniać:)
                Pozdrawiam
                • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 03.09.10, 11:03
                  Z przykrością informuję że dzisiejsze zaplanowane spotkanie się nie odbędzie, każdemu coś wypadło...
                  Proszę o kontakt osoby zainteresowane, to wspólnie ustalimy jakąś datę spotkania i będziemy w
                  kontakcie - ffj@o2.pl
    • Gość: Mino Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 01:11
      21/M piątek/sobota
      • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 25.08.10, 07:30
        a gdzie sie spotkamy, i o której godzinie,
        ps. może jakiś znak rozpoznawczy
        • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 25.08.10, 07:47
          myślę, że to gdzie się spotkamy będzie uzależnione od liczby osób chętnych się
          spotkać. Znakiem rozpoznawczym będzie 3 razy w rynnę i 2 razy w parapet;)
          Może na razie nie zaprzątajmy sobie tym głowy, zbierzmy najpierw ludzi i dopiero
          potem się jakoś dogadamy. Ewentualnie chętnych proszę o kontakt na gg: 25224869.
          Dostępny jestem codziennie w godzinach wieczornych i czasem w godzinach
          popołudniowych.
          Pozdrawiam wszystkich:)
          • Gość: GREG Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 12:59
            29lat, M, piątek/sobota ;-)
    • Gość: kasia i marta Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 14:23
      24 K x2:) nam niestety odpowiada tylko piatek, bo w sobote pracujemy:
      (
      • Gość: Konrad Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 17:44
        26 M piątek
      • Gość: rotflmao Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.prenet.pl 25.08.10, 18:33
        mi pasuje piatek ale tylko z wami dwoma
        • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 26.08.10, 10:22
          Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt gg, żebyśmy się mogli sprawniej
          umówić. Na chwilę obecną mamy stan 4M:3K jeśli spotkanie odbędzie się w piątek,
          więc tak się odbędzie:) Kwestia tylko dogadania godziny oraz miejsca spotkania.
          Nie jest nas dużo, więc z lokalem nie powinno być większych kłopotów.

Pozdrawiam wszystkich:)
          • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 27.08.10, 07:37
            ktoś miał mi dać znać co ze spotkaniem, czekam na wiadomość A.
            • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 27.08.10, 08:20
              Dobra godzina i miejsce spotkania jest ustalone:) Wszystkich chętnych zapraszam
              na gg:)
              • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 27.08.10, 16:52
                Rue de Foch, ul. Focha 10, 19:00

Zapraszamy wszystkich chętnych:)
                • Gość: ama Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 19:21
                  a takich +30 tez przyjmujecie?
                  • sylvestriss Re: Gdzie poznać drugą osobę? 27.08.10, 19:41
                    Przydałaby się taka inwestycja w Częstochowie jak Trzy Światy w Poznaniu. Po
                    kolei trzy lokale obok siebie w których jest : w pierwszym Karaoke, drugi to
                    Muzyka Klubowa, trzeci to Techno i Dance.
                    Każdy znalazłby coś dla siebie, a ze spotkaniem drugiej połowy też pewnie by nie
                    było problemów. Ale w tym świętojebliwym mieście tylko kościoły i modlitwy i
                    pielgrzymki, a reszta to gnój i wszeteczeństwo
    • Gość: sam Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.net.stream.pl 27.08.10, 22:49
      Opiszcie jak wam się udało spotkanie pozdrawiam
      • Gość: ona Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.apus-net.pl 27.08.10, 22:58
        przylaczam sie do prosby - opiszcie:) moze zorganizujemy raz jeszcze? dzis nie
        moglam...
        • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 28.08.10, 10:00
          No, więc tak. Kto się chciał spotkać ten się spotkał. Wg. moich
          obliczeń z forum to miało być tak: 3K:4M. Na gg odezwali się tylko:
          Iza, Mino i Kasia, z czego tylko z Izą i z Minem udało mi się
          nawiązać płynną konwersację, no i co najważniejsze wymieniliśmy się
          telefonami, więc mogliśmy się łatwo znaleźć. Iza miała dołączyć
          później, więc porozmawialiśmy sobie z Minem. Potem on niestety musiał
          iść, ale dołączyła Iza, która przyszła z kolegą. Posiedzieliśmy,
          porozmawialiśmy na różne tematy, a na koniec poszliśmy na pizzę:)
          Pomimo tego, że była niska (przerażająco niska:) frekwencja, to
          spotkanie uważam za udane, gdyż poznałem trójkę bardzo fajnych osób:)

Spotkanie zakończyło się około północy, bo zamykali pizzerię:)

Jeśli chodzi o powtórkę, to czemu nie. To było pierwsze spotkanie, w
          takim gronie, ale na pewno nie ostatnie, jeżeli ktoś będzie miał
          ochotę do nas dołączyć i powiększyć grono, to serdecznie zapraszamy.
          My jesteśmy otwarci na nowe znajomości, a być może z czasem doszłoby
          do tego, że sami stworzylibyśmy w Częstochowie miejsce, gdzie można
          poznać innych ludzi i spędzić czas w kulturalnym towarzystwie. Jeżeli
          chodzi o termin i miejsce następnego spotkania to podaje swoje gg:
          25224869 i jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę kontakt. Być może
          z czasem, jeżeli się uda, ustalimy dzień regularnych spotkań, a
          miejsce mogłoby pozostać to samo, gdyż jest tam fajny klimat.

Co Wy na to? Czy ktoś jest zainteresowany?

Skład ostatniego spotkania: 25K, 21M, 25M, 26M
          • Gość: gość Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 109.243.107.* 28.08.10, 12:37
            Bardzo fajna "inicjatywa" - z mojej strony szacun za pomysł i
            realizację. Myślę, że tego typu spotkania mają szanse powodzenia -
            uczestnicy nie są zupełnie anonimowi, jasno został określony cel
            spotkania, każdy przychodzi na loozie i bez obaw - w końcu spotkanie
            w miejscu publicznym. Jeśli w przyszłości będziecie organizować
            podobne posiadówki, być może dołączę, choć nie padła odpowiedź na
            pytanie, czy przyjmujecie również w swoje grono osoby 30+ a do
            takiej grupy się zaliczam.
            • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 28.08.10, 12:59
              przyjmujemy każdego;) Serdecznie zapraszamy!
            • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 28.08.10, 13:05
              Inicjatywa rzeczywiście fajna, i powiem szczerze że ludzie fajni
              przyszli, więc na prawde było miło i sympatycznie, w przyszłości na
              pewno będziemy organizować takie spotkania, więc serdecznie zapraszamy
              - jeżeli chodzi o wiek to nie gra on żadnej roli, no chyba że jacyś
              zakręceni 13 latkowie się pojawią to możemy nie mieć wspólnych tematów
              :) Więc może kolejne spotkanie w piątek 3 września co Wy na to?
              • Gość: gość po 30-tce Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 109.243.107.* 28.08.10, 13:43
                Podbujajmy więc wątek, bo być może zdecyduje się więcej osób. Ja 3-
                go września jestem wstępnie na tak.
                • Gość: ama Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.10, 16:32
                  mnie to tylko niedziele wolne zostaja:(chyba ze piatkowe spotkanie
                  sie odwola to chetnie zajrze i mam nadzieje ze Ci +30 sie odezwa;)
                  choc moze tym razem w innym miejscu?
                  • taki_i_owaki Re: Gdzie poznać drugą osobę? 29.08.10, 09:12
                    typowe, juz termin by zmieniala, a najlepiej razem z miejscem (bez podania
                    wlasnej propozycji).

• Gość: :) Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 11:08
                      A nie lepsze miejsce na tego typu spotkania w celach poznania innych osób jest
                      Cafe Belg?
                      Bez obaw nie jest to reklama, po prostu sam poznałem tam bardzo wielu miłych ludzi.
                • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 29.08.10, 15:20
                  To Pan się odezwie do nemo i potwierdzi co i jak, zapraszamy serdecznie
                  :)
                  • Gość: iza Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 212.87.241.* 29.08.10, 15:22
                    Jeżeli ktoś jeszcze ma ochotę przyjść to prosimy o kontakt z Nemo, póki
                    co miejsce zostaje to samo, więcej szczegółów na gg
                    • Gość: ama Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.10, 16:05
                      cafe belg brzmi niezle:) lubie to miejsce;)jest jeszcze Szafa Gra
                      prosze bardzo na spokojne spotkania do poznania sie to belg
                      faktycznie sie nadaje, tam w glebi jest jeszcze jedno miejsce.
    • iskierka91 Re: Gdzie poznać drugą osobę? 30.08.10, 12:34
      przyjdź na salsę :D
      • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 30.08.10, 22:09
        Koleżanka powiedziała mi dokładnie to samo:) Niestety jakoś tam mi się
        nie śpieszy, chociaż nie wątpię, że jest to świetne miejsce żeby poznać
        fajną kobietę.

Obecnie już znalazłem partnerkę na wesele, a może nawet coś więcej:)
        • Gość: ama Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 22:39
          czyli spotkanie sie udalo:)wiec cel zostal osiagniety;)
          super;)jednak forum pomaga;)
          • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 31.08.10, 08:02
            Spotkanie się udało, jednak partnerkę znalazłem w inny sposób:) Z polecenia
            znajomej. A co do tego, że forum pomaga, to mogę powiedzieć, że na spotkaniu
            poznałem 3 bardzo fajne osoby. Także nie ma się co zastanawiać, tylko trzeba
            przyjść i spróbować;) Pozdrawiam
            • Gość: ama Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 15:37
              a myłsalam,ze udalo Ci sie poznac dziewczyne na wesle na tym
              spotkaniu:) ja juz wiem ze w piatek nie dam rady w przyszly tez nie:
              ( chyba ze jakos w tygodniu macie czas na kawe po poludniu wiczorem?
    • Gość: swim30 Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 19:57
      mam propozycje dla singli lubiacych pływac. proponuje spotkanie na basenie kb w tą nd dopołudnia. singiel +30
      • ancymonka Re: Gdzie poznać drugą osobę? 09.09.10, 12:59
        > mam propozycje dla singli lubiacych pływac. proponuje spotkanie na basenie kb w
        > tą nd dopołudnia. singiel +30

Dobre... basen :D
        Poprawiłeś mi humor :)))

Chodzę na basen od długiego czasu i jakoś nie widuję tam spotkań towarzyskich ;)
    • Gość: samotny Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 28.09.10, 14:31
      Może są jakieś wolne kobiety koło 30 co też niewiedzą gdzie poznać tego jedynego?
      • Gość: BABCIA Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.net.stream.pl 28.09.10, 16:20
        a moze jakis fajny dziadzio?
        wolny, samotny kulturalny?
        bez nalogow zobowiazan?

powyzej 58-lat ;-0;-)

no malolatki......nam sie tez cos nalezy .
        MY juz teraz mamy wolne, dzieci, wnuki odchowane,,,,wiec teraz CZAS DLA NAS
      • Gość: ona Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.apus-net.pl 28.09.10, 20:14
        a są, niejedna jak sądzę...
        • Gość: samotny Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 29.09.10, 06:55
          tylko gdzie te kobiety są pewnie się wszystkie pochowały??
          • Gość: samotna 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 09:25
            Jestem miła i kulturalną osobą, po rozpadzie wieloletniego związku /15lat/. Już dwa lata nie mogę otrząsnąć się po zdradzie :( Wierzę w prawdziwą miłość :/
            • Gość: samotny Re: 35 IP: *.netcominternet.pl 29.09.10, 13:48
              ja troszke mniej ale może jakoś byśmy się tutaj tzn może nie dosłownie an forum ale sie zgadali co ty na to?
              • Gość: sama re: IP: *.apus-net.pl 29.09.10, 17:23
                kolejna samotna po 30tce się melduje... i pozdrawia:)
                • szifty Re: re: 29.09.10, 17:35
                  Ja chętnie cię przytule ; )
                • Gość: samotny Re: re: IP: *.netcominternet.pl 29.09.10, 19:03
                  hej "sama"powiedz jakbyśmy mogli się skontaktować?może masz jakiś pomysł?
                  • Gość: UPS Re: re: IP: *.net.stream.pl 29.09.10, 20:35
                    a sprawdzcie najpierw te biedne "porzucone, pokrzywdzone" przez mezow czy to aby nie ich wina,bo potem WAS tez tak ustawia i pojda z innym hahhhaa
                    bo takie "ssssamotnice" tez sa
                    • Gość: 35 Re: re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 21:12
                      Jeśli jedna strona dopuszcza się cichej zdrady, będąc w związku, to sorry,ale ja się tym brzydzę. Może jestem inna i nie pasuję do dzisiejszego świata, ale najważniejsze w związku powinno być zaufanie i wzajemny szacunek.
                      • Gość: ona_ Re: re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 23:09
                        kolejna sama po 30;) zastanawiająca się gdzie są Ci samotni faceci;)
                        • Gość: samotny Re: re: IP: *.netcominternet.pl 30.09.10, 06:55
                          no właśnie a gdzie te samotne kobiety;może jakoś się skontaktujemy ja też po 30
                          • Gość: sama Re: re: IP: *.apus-net.pl 30.09.10, 12:40
                            może mailowo..? onaxx@gazeta.pl, pozdrawiam
                            • szifty Re: re: 30.09.10, 18:33
                              Dodaj jeszcze jedno X do adresu email i sam sobie odpowiesz czemu jest samotna po 30stce.
                              • Gość: on Re: re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 20:20
                                hahahaha dobre w ch..j :D
                                • Gość: niekumam Re: re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 21:18
                                  czy moze ktos wyjasnic o co chodzi z tym3X - ze gra w filmach pornograficznych XXX?
                                  • Gość: świnia Re: re: IP: *.rev.inds.pl 30.09.10, 23:28
                                    Nie! W pornolach!!!!
                                    • Gość: fjootznoot Re: re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 10:13
                                      Filmy pornograficzne są potrzebne młodzieży i nieudacznikom, którzy nie porafią odnaleźć się w związku, czyli ogólnie osobom niedojrzałym.
                                      • Gość: kuradomowa Re: re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 16:10
                                        Pornosy rujnują ludziom psychikę. Kazdy facet chce babkę z duzymi melonami, żeby robiła te wszytskie rzeczy głośno jęcząc. A sam wyjmuje fiutka 14-16cm.
                                        • Gość: pytanie Do Izy IP: *.alfanet24.pl 01.10.10, 16:44
                                          Hej, Iza czy Ty przypadkiem nie jestes nauczycielką angielskiego?
                                          • Gość: iza Re: Do Izy IP: 212.87.241.* 01.10.10, 22:52
                                            nie, nie jestem nauczycielką :D
                                        • Gość: gines Re: re: IP: *.rev.inds.pl 02.10.10, 00:30
                                          ze to niby malo? to ty chyba murzyna potrzebujesz.. widocznie juz jestes tak zjechana ze ci nie wystarcza normalny rozmiar. Pozdrawiam :)
                                          • Gość: kuradomowa Re: re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 14:23
                                            Weź nie ośmieszaj się, jak chcesz marnymi 14-16cm zadowolić prawdziwą kobietę, to jesteś optymistą. Męzczyźni myślą tylko o wielkich cyckach, a sami niewiele mają do zaoferowania. W dodatku Polacy cierpią na kompleks Murzyna (vide swój post), ponieważ dużo ich własnych żon puszcza się z czarnymi (zwłaszcza na różnego typu wyjazdach zagranicznych) z powodu murzyńskiego przyrodzenia mogącego zapewnić prawdziwą rozkosz.
                                            • Gość: on x Re: re: IP: *.netcominternet.pl 02.10.10, 17:11
                                              no nie wszyscy faceci tylko o cyckach myślą najważnijesze np dla mnie jest wnętrze a nie wygląd zewnetrzny
                                            • Gość: on x Re: re: IP: *.netcominternet.pl 02.10.10, 20:03
                                              gdzie te wolne kobiety?
    • szifty Re: Niekumam 01.10.10, 16:49
      Nie chodziło o filmy tylko o charakter.
      • Gość: nie kumam Re: Niekumam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 18:12
        Nie rozumiem nadal.
        • Gość: 35 re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 17:27
          Czy są w Częstochowie mężczyźni szukający poważnego związku?
          • taki_i_owaki a byl to taki mily watek 02.10.10, 18:37
            dopoki jak zwykle na tym forum nie zleciala sie banda zdziecinialych debili.
    • Gość: ines Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 193.138.242.* 02.10.10, 20:32
      najczęściej w najmniej oczekiwanym momencie i miejscu sama sie czasem napatoczy i to wtedy kiedy akurat np masz ochote pobyc sam albo poznać kogoś żeby pogadać a amor sam wtedy robi swoje i za chwile okazuje się ze żyć bez niej nie możesz, to tak na początek a potem wytrzymać znów z nia nie możesz - życie. nic na siłe pracuj nad swoim charakterem, bądź sobą nie ukrywaj emocji, dbaj o siebie zarówno fizycznie jak i intelektualnie zapytaj siebie czy jesteś gotów oddać komuś siebie swoje najlepsze oblicze a jak kobiety to poczuja to już się nie odpędzisz. w razie doatkowych wskazówek dzastin3@op.pl.powodzenia
      • Gość: pa Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 03.10.10, 12:39
        24 kobieta może kino dzis?;P
        • Gość: on x Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 03.10.10, 16:12
          a gdzie są panie koło 30 stki?
          • Gość: ana_ Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.10, 16:18
            wszędzie:) po prostu trzeba się rozglądać i mieć oczy szeroko otwarte;)
            • Gość: on x Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 03.10.10, 16:22
              na mam szeroko otwarte i nic z tego
              • Gość: 35-latka Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 17:44
                Mam 35lat. Nie szukam przygód. Portale randkowe odpadają. Czy w Częstochowie istnieje jakaś kawiarenka dla samotnych, szukających drugiej połowy?
                • Gość: on x Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 03.10.10, 19:04
                  35-latko ja samotny również szukam drugiej połowy
                • Gość: 35 Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 19:52
                  Jeśli nie masz z kim porozmawiać napisz na: x_tabay@go2.pl.
                  • Gość: on x Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 03.10.10, 20:04
                    zły adres wpisz poprawny
                  • Gość: 35 Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 20:24
                    chyba nie wpisałeś kropki na końcu :)?
                  • Gość: on x Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 03.10.10, 20:27
                    sałem tak jak napisałaś
                    • Gość: on x Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 03.10.10, 20:27
                      napisałem tak jak podałaś
                      • Gość: 35 Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 20:29
                        Kropka była w sensie zakończenia zdania :P
                  • Gość: on x Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 03.10.10, 20:34
                    mam prośbe napisz raz jeszcze
                    • Gość: 35 Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 21:07
                      x_tabay@go2.pl
          • Gość: Jane Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 08:16
            "panie koło 30 " :-) poważnie to zabrzmiało. My na przykład z kuzynką spotykamy się co sobotę w "Pod Ratuszem".Wolna brunetka i wolna blondynka :-)
            • Gość: luomo Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 109.95.24.* 04.10.10, 18:08
              25 :-) chłopak :-) tez taki jakis smutny bo w samotnosci :-)
            • Gość: on x Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 04.10.10, 20:07
              a może byśmy się jakoś Jane umówili?
              • Gość: Jane Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 11:47
                hmm...to trzeba dyskretnie zejść z forum ;-) co proponujesz? ;-)
                • Gość: on x Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 05.10.10, 15:27
                  Jane ja jestem zazejściem niewiem jak ale może ty coś masz jakiś pomysł?
                  • Gość: Jane Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 09:15
                    podaję Ci moje bardzo tymczasowe gg ,tylko na dziś miedzy 21 a 22-ą .Zapisz sobie Twój szczęśliwy numerek :-)))
                    13072281
                    • Gość: on28 Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.xdsl.centertel.pl 07.10.10, 19:23
                      On28 również pozna miłą kobietę
                      foe17@tlen.pl
                      • Gość: samotny Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 07.10.10, 20:51
                        on 28 to nie tylko Ty byś poznał bo zapewne jest tu dużo więcej samotnych osób
        • Gość: sama Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.147.101.28.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.10.10, 20:49
          gg12241848
          • Gość: Jane Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 22:35
            słuchajcie ,moze zróbmy odzielny temat OSOBY stanu wolnego w CZewie i powpisujmy gg, wiek , jakiś szkic postaci....
            • Gość: samotny Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.netcominternet.pl 09.10.10, 19:17
              super pomysł jestem za
    • gwiazde-czka84 Re: Gdzie poznać drugą osobę? 07.10.10, 20:49
      Jeżeli lubisz bawić się na dobrych imprezach w częstochowskich klubach zarejestruj się na www.gorace-kluby.pl i miej stały dostęp do nadchodzących wydarzeń w Twoich ulubionych klubach.
      Niech nie ominie Cię żadna extra impreza.
      • aja144 Re: Gdzie poznać drugą osobę? 09.10.10, 22:05
        Ja poznałam moją drugą połowę na bardzo profesjonalnym portalu randkowym. Jesteśmy dwa tygodnie po ślubie i oboje wiemy na pewno, że to była najlepsza decyzja w naszym życiu. Pozdrawiam wszystkich samotnych!
        • Gość: luomo Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: 109.95.24.* 10.10.10, 22:16
          coz to za portal??
    • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 11.10.10, 12:26
      Wow, ale się ładnie wątek rozrósł:) Przyznaję, że dawno tutaj nie zaglądałem, ale może najwyższa pora zorganizować drugie spotkanie z tej serii, skoro wszystkim się podoba ta inicjatywa.
      Pozdrawiam wszystkich!
      • Gość: pa Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 12.10.10, 11:42
        jestem za kobieta 24l
        • whereisnemo Re: Gdzie poznać drugą osobę? 14.10.10, 16:12
          to może uda się zebrać drugi nabór:) trzeba tylko zebrać więcej chętnych.
    • Gość: ON_28 Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 16:28
      Spotykacie się jeszcze? Byłbym zainteresowany poznaniem kogoś wartościowego.
      pozdrawiam
      • Gość: alex_28 Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 17:08
        On - singiel, wykształciuch, dobra praca, mówiący życiu TAK, szczupły blondas, pozna inteligentną "Ją" w wieku powiedzmy 24-28. Jeśli któraś Pani chce mnie poznać, proszę pisać na e-mail alex.28@o2.pl. Jeśli będzie nam się przyjemnie rozmawiało, to chętnie wyjdę w weekend na kawę ;)
        • Gość: rotflmao Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.prenet.pl 12.10.10, 18:05
          wykształciuch po marketingu? a wełbie najebane jak u chłopa w oborze?
          • Gość: gośćiówa Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 18:26
            Witamy rotflmao - fajnie, że się wszystkim przedstawiłeś i napisałeś coś o sobie
            • Gość: pa Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 13.10.10, 12:00
              ktoś przykładowo będzie w piątek np w retro?
              • Gość: on Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 19:29
                Ja będę w sobotę na 99% a w piątki jest tam trochę dzieciarni i często świeci pustkami, ale w jakimś konkretnym celu mogę przyjść. Generalnie w piątki wolę pewien salsowy lokal ;)
    • szifty Z dyskoteki na forum - cizus 14.10.10, 19:08
      Miałem jakaś iskierke nadziei, że coś sensownego z tego się rozwinie a tu przykład panny Pa i pana On pokazuje, że śmietanka z dyskoteki przenosi się na fora. Cieszy mnie wasza znajomość obsługi komputera, ale oboje pozostawiacie pewien niesmak w tym topicu który w moim mniemaniu miał prwadzić do inteligentniejszej rozrywki niż dyskoteka. Dziw, że nie poznaliście się jeszcze na dyskotece, tylko przez forum ale jak to się mówi trafi swój na swego.
      Jeszcze gdzieś wcześniej gwiazda wiejskich klubów reklamuje strone dla ćwierćinteligencji.
      Pewnie część z was mija się w lokalach oceniając wzajemnie i teraz kiedy macie okazje spotkać się poza, wymyśleć coś ambitniejszego chcecie wrócić do bananowego punktu wyjścia.
      Może moje nastawienie anty dyskotekowe wynika z tego, że nie umiem się odnaleźć na dyskotekach, po prostu czuję się tam jak z kamerą wśród zwierząt.
      Zorganizujcie coś typu, bilard, lotki, teat, wystawa, wyjazd na spacer w okoliczne górki, basen itp. itd.
      m27
      • Gość: pa Re: Z dyskoteki na forum IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 14.10.10, 21:36
        tak się składa że "rozrywki "różnego rodzaju sobie cenie dyskoteka do potańczenia czemu by nie od czasu do czasu wiadomo że samemu się tam nie chodzi prawda a w dobrym towarzystwie wszędzie można się bawić , ja dałam propozycję tam piątkową przykłądowo , bilard , dart bardzo chętnie proszę zorganizuj ja się piszę bo czemu by nie zawierać nowych znajomości i ciekawa jestem czy na spotkaniu też byłbyś taki anty.
        • Gość: pa Re: Z dyskoteki na forum IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 14.10.10, 21:38
          i właśnie mając tą inteligencję panie zniesmaczony nie ważne gdzie ważne z kim
      • Gość: ON Re: Z dyskoteki na forum - cizus IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 23:15
        > Może moje nastawienie anty dyskotekowe wynika z tego, że nie umiem się odnaleźć
        > na dyskotekach

Bo jesteś gruby, brzydki i nie potrafisz się odnaleźć wśród nowych ludzi, w nowym miejscu. Jesteś totalnie nieciekawy typ i lepiej zostań przed komputerem, z pożytkiem dla nas wszystkich ;)
        Poza tym Retro to nie za bardzo dyskoteka, pewnie masz złe skojarzenia z pobliską remizą.
        Wyluzuj chłopie, moze kiedyś i ty coś sobie znajdziesz ;)
        • szifty Re: Z dyskoteki na forum - cizus 15.10.10, 12:39
          Czytaj ze zrozumieniem, mój odbiór dyskoteki nie ma nic wspólnego z wyglądem i nie nawiązywałbym do niego, po prostu nie rozumiesz mojego punktu widzenia, który z wiekiem i xp się zmienia.
          Panno Pa, w ostatnim zdaniu sobie schlebiłaś czy tylko ja tak to odebrałem?
          • szifty Re: Z dyskoteki na forum - cizus 15.10.10, 13:30
            ps. On, czemu nie wklejasz całego zdania? Przecinek to nie kropka.
            • Gość: oN Re: Z dyskoteki na forum - cizus IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 17:58
              szifty napisała:

> ps. On, czemu nie wklejasz całego zdania? Przecinek to nie kropka.

Mówi się "dlaczego" erudyto ;)
          • Gość: pa Re: Z dyskoteki na forum - do s IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 16.10.10, 19:10
            heh schlebiłam moim znajomym i radzę Ci nie wrzucać wszystkich do jednego worka taka rada na przyszłość.
            • Gość: pa Re: Z dyskoteki na forum - do s IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 16.10.10, 19:20
              i daleko mi do popadania w samouwielbienie ;P
    • Gość: ivorygreen Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 08:16
      takich miejsc nie ma, najlepsze są sytuacje przypadkowe, spontaniczne, ja tak miałem, i dziś jestem szczęśliwym mężem i tatą.
      Jak bym był wolny to chętnie bym ci potowarzyszył na weselichu. Powodzenia i miłej zabawy.
      • Gość: one Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 18:32
        bedziemy dzis w red cafe w okolicach godz.20:)o ile oczywiscie bedzie wone miejsce...
        • Gość: mlody jak poznac starsza? IP: 92.117.44.* 15.10.10, 22:52
          czy jest tu jakas fajna starsza (55-60) samotna kobieta, ktora zdecydowalaby sie na romas dluugiiii ROMANS z pelna dyskrecja z mlodym 37-LETNIM PRZYSTOJNYM MEZCZYZNA?

Pytam powaznie chetnie sie spotkam i umowie .interesuje mnie naprawde dluga znajomosc
          • Gość: jw Re: jak poznac starsza? IP: 109.95.24.* 16.10.10, 01:55
            hahahah!! dobry z Ciebie typ! proponuje odloty.pl hahah
            • Gość: up Re: gdzie poznać? IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 25.10.10, 15:38
              up
    • Gość: częstochowianin Re: Gdzie poznać drugą osobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 00:24
      UP:) Jakbyście organizowali jeszcze kiedyś takie spotkanie, to dajcie znać! Chętnie się przyłączę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka