Dodaj do ulubionych

Opera Mstów

06.09.10, 11:40

Kto był wczoraj w Mstowie? Miałam jechać (odliczałam dni :() ale choroba i nie dałam rady :( jak było?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Opera Mstów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 11:56
      Ok.Kostiumy fajne,scenografia troszke uboga. Artysci podeszli to przedstawienia zawodowo.Jak dla mnie za cicho troche grala orkiestra.w II akcie marsz zagrany za slabo ,za krotko.Ale mimo to w sumie ok .Wiecej takich spektakli.Pamieci Reszkow to sie nalezy
      • maryjjja Re: Opera Mstów 06.09.10, 12:03
        Wątpię by prędko była kolejna okazja obejrzenia :(
        • Gość: gosc Re: Opera Mstów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 12:05
          We Mstowie wczoraj wójt zapraszal za rok.Miejmy nadzieje.Mysle ze po skonczonej rozbudowie filcharmonii opere w Czestochowie bedziemy ogladac ?
          • maryjjja Re: Opera Mstów 06.09.10, 12:16
            Szczerze powiedziawszy nie wiem co z filharmonią, choć patrząc na repertuar faktycznie nic w niej nie ma. No a za rok, ło to nie wiadomo czy człowiek żyć jeszcze będzie ;)
      • Gość: Robespier Re: Opera Mstów IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 15:40
        Żeby być w operze to trzeba pojechać do...Mstawa. Opera Aida -Verdiego została zagrana wspaniale i dostarczyła publiczności wiele miłych wrażeń. Najlepiej zapytaj o operę prezydenta Majera, który z Częstochowy w której chula wiatr przyjechał właśnie do Mstowa aby rozkoszować się sztuką.
        • Gość: xx Re: Opera Mstów IP: *.icis.pcz.pl 06.09.10, 17:33
          Dlatego mam nadzieje ze w nowej, odswietnej, wyremontowanej i mocno rozbudowanej Filharmonii w Czestochowie bedzie mozna rowniez od czasu do czasu obejrzec pzredstawienie operowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka