Dodaj do ulubionych

Konieczność logowania

08.09.10, 20:23
Zbliżają się wybory samorządowe, co widać na naszym forum. "Wpisywacze" pozwalają sobie na teksty daleko odbiegające od regulaminu forum - po prostu go nie znają, albo nie chcą znać. Ich wpisy są często ordynarne, chamskie i noszące naprawdę znamiona przestępstwa w myśl art. 212 KK. Wprowadźcie moderatorzy konieczność logowania się, tak jak jest w wielu innych lokalnych forach,choćby po to, żeby osoby szkalowane i poniewierane na tym forum mogły się odwołać do sądu, bez większych trudów poszukiwań przez ten sąd. I nie myślę tutaj tylko o pani Izabeli Leszczynie, na którą wpisy są karygodne i niedopuszczalne ( z nazwiskiem i sprawą w tytule wątku), ale także o innych publicznych osobach poszkodowanych przez takie posty.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Konieczność logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 20:34
      To dobry pomysł, ja sie natychmiast zaloguję, bo i tak nikomu nie ubliżam tylko dyskutuję. Popieram!
      • adamico9 Re: Konieczność logowania 13.09.10, 22:32
        Myślę, że moja koncepcja zwyciężyła, większość optyczna jest za więc, o czym jeszcze dywagujecie nasi przemili ancymonki i misiakile
    • car50 Re: Konieczność logowania 08.09.10, 20:40
      popieram całkowicie.W obecnej chwili forum zrobiło sie ściekiem ,gdzie nie da si e normalnie dyskutować z normalnymi ludzmi.
      • Gość: magma Re: Konieczność logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 20:58
        Ja tez popieram i proszę moderatorów o wprowadzenie takiej konieczności logowania.
        • Gość: fajnie Re: Konieczność logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 21:09
          Pomysł jest przedni - popieram.Ale proszę o odpowiedź moderatorów
          • Gość: wyborca Re: Konieczność logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 21:12
            Ja też uważam slusznym, zeby sie rzeczywiście logować w swoich wypowiedziach.
            • adamico9 Re: Konieczność logowania 08.09.10, 21:24
              To logujcie sie, dajcie przykład przeciwstawienia się chamstwu- a gazeta niech nam pomoże
              • Gość: niezalogowany Re: Konieczność logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 22:16
                I ja też popieram - w imię demokracji ludowej!
    • ancymonka Re: Konieczność logowania 09.09.10, 12:53
      No wiecie... czuję się zdziwiona...
      Jakiś czas temu, chyba przy okazji poprzednich wyborów, sama założyłam wątek z pytaniem czy nie wnieść konieczności logowania. Niemal mnie na widłach wyniesiono. Drogą pertraktacji zostało założone logowanie przy zakładaniu wątku, ale do pisania komentarzy już nie.
      Argumentowano to (tzn. forumowicze argumentowali), że jak się wniesie logowanie to forum umrze, nikt na nim nie będzie chciał pisać, bo nie będzie anonimowości itd., itp.
      Zostało tak jak jest.

Jeśli jednak większość użytkowników tego forum będzie się opowiadało za logowaniem, to sprawa jest do załatwienia :)))

Czekam na opinie większej liczby forumowiczów.
      • Gość: Menel "NIE" dla logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 13:22
        Wywolalas wilka z lasu ancymonka....

Oczywiscie ze bede przeciwny koniecznosci logowania. Dobrze ze istnieje koniecznosc logowania przy zakladaniu tematu, bo nie bede powstawac naprawde debilne tematy. To ze ktos zalozyl temat o Izabeli Leszczynie, to niech on sie tlumaczy:)

Na wiekszosci for internetowych istnieje koniecznsc logowania sie (nie mowie tutaj tylko o stronie gazeta.pl). Jezeli cos mnie zaintryguje w temacie i bede sie chcial wypowiedziec w temacie, to odstraszy mnie od tego koniecznosc podawania swoich danych i adresu mailowego. Przez ten czas wypadnie mi mysl z glowy i strace watek....

Sam zalozylem konto zeby zakladac tematy, ale jezeli chce sie tylko dopisac do tematu, to nie loguje sie. Podobnie mysli tutaj wiele osob i zapewne kolejne wpisy beda za opcja "nie zamykania" forum.
        • beztrosko_do_przodu Re: "NIE" dla logowania 09.09.10, 13:25
          Dokładnie tak. Szczególnie, że większość szanujących się for internetowych wymaga od swoich użytkowników zalogowania i rejestracji. Często bez logowania się można przeglądać tylko tematy, natomiast normą stał się już całkowity zakaz przeglądania forum bez wcześniejszej rejestracji.

Jeżeli to forum ma żyć tylko dlatego, że opluwani się tutaj ludzie i każdy może anonimowo pisać gnioty, to chyba trzeba się zastanowić nad sensem takiej wymiany opinii na forum.
          • ancymonka Re: "NIE" dla logowania 09.09.10, 13:38
            Możesz sprecyzować czy jesteś ZA czy PRZECIW logowaniu? Dopisałeś się do wypowiedzi na NIe, ale z treści postu wynika że jednak jesteś ZA...
            • car50 Re: "NIE" dla logowania 09.09.10, 16:22
              Niestety również tolerowanie przez moderatorów chamstwa doprowadziło do takiego poziomu
              form
        • ancymonka Re: "NIE" dla logowania 09.09.10, 13:35
          Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć ;)

Mnie tam rybka czy jest logowanie czy nie, bo i tak się zawsze loguję :D

Jak na razie powyżej 5 głosów za logowaniem wpisała 1 osoba - więc uprzedzam, głosy będę liczyła po IP, nie po wpisach :P (ale jestem wredna, nie?)
          • Gość: Menel Re: "NIE" dla logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 13:57
            Ten typ co byl za logowaniem i dopisal " w imie demokracji ludowej" to jednak sarkastyczny zwollenik otwartego forum....
          • Gość: Maniek Re: "NIE" dla logowania IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 21:56
            ancymonka napisała:

> Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć ;)
            >
            > Mnie tam rybka czy jest logowanie czy nie, bo i tak się zawsze loguję :D
            >
            > Jak na razie powyżej 5 głosów za logowaniem wpisała 1 osoba - więc uprzedzam, g
            > łosy będę liczyła po IP, nie po wpisach :P (ale jestem wredna, nie?)

Sprytna jesteś. Ja mam zmienne ip . router pozwala mi również na zmianę maca, w godzinkę natrzaskam ze 100 głosów. Nie prosciej zrobic glosowanie dla zarejestrowanych użytkowników??? i wtedy możesz że tak powiem mieć poważne wyniki.
            • ancymonka Re: "NIE" dla logowania 10.09.10, 12:26
              To też teoria. Wiele osób ma po kilka a nawet kilkanaście nicków. Co dla mnie osobiście też przemawia za tym, że logowanie mija się z celem....
              • the-only-bodzio Re: "NIE" dla logowania 10.09.10, 23:23
                Ja mam cztery .Ale uzywam dwa .Pod jednym stałe ip .Zacząłem tak jak goscie zrobili nalatówkę na Jasną .Jeden i ten sam po parę razy się wpisywał.Takie nicki ,że głowa mała.hehe.Ale łatwo rozpoznać co komu w pale siedzi. Pluto gupa rżnie .Rysiek z Nowowiejskiego tez się nie ukryje.Blugrazyna wpis robi jak nie ma odzewu to babcia wchodzi .Walniety o kościele i ksywkę zmieni by pieski nie czuły się żle.Po to jest komp by pisać niezaleznie .Komuna się nie wróci i próżny szloch.Jest taki szał na kólkach nazywa się Harley Davidson i tu podsyłam marzących o logowniu .Nie ma i nie będzie choć mi to lotto.
      • bente.skari Re: Konieczność logowania 09.09.10, 13:28
        W 100 % popieram. Czasami, aż człowieka odpycha czytając to forum. Moim zdaniem własnie przez brak logowania to forum umiera, bowiem normalni forumowicze nie mając ochoty na ciągły ściek pomyj wylewanych przez wiadomych ludzi przestali tu zaglądać i pisać jakiekolwiek komentarze.
        Wprowadźcie obowiązek logowania!
      • Gość: Olek Re: Konieczność logowania IP: *.rev.snt.net.pl 09.09.10, 13:31
        Prawda jest taka, że decydując się na konieczność logowania należy wziąć za pewnik, że liczba postów gwałtownie spadnie. Ale biorąc pod uwagę formę wypowiedzi jaką obserwuję na co dzień to chyba nie będzie to większa strata - znaczna ich część to rynsztok. Konieczność logowania przy zakładaniu wątku jak widać nie rozwiązała problemu... Ja sam się nie loguję, bo nie ma takiej konieczności, ale jeżeli taka zaistnieje to będę się logował, albo nie będę pisał. Na forach specjalistycznych z reguły poziom dyskusji jest dużo wyższy poprzez konieczność logowania, ale chama spotkasz wszędzie.
        • Gość: reniek Re: Konieczność logowania IP: 195.88.28.* 09.09.10, 13:38
          można by wprowadzić na próbę na kilka miesięcy, jak przez ten czas forum nie wykituje, to wprowadzić na stałe
      • adamico9 Re: Konieczność logowania 09.09.10, 13:59
        Dzięki za odpowiedź. Nie pamiętam Twojego pytania, ale to,co się tutaj dzieje naprawdę wymaga reakcji zdecydowanej. Jestem za logowaniem. Przecież logowanie nie wyeliminuje krytyki, zawsze będzie można wyrazić swój pogląd, tylko bez ubliżania, poniżania, czepiania sie życia prywatnego, itp. Jestem zdecydowanie za logowaniem się
        • Gość: Lukamontyster Re: Konieczność logowania IP: *.rev.inds.pl 09.09.10, 14:13
          Również popieram logowanie.
          • Gość: Qlawy Re: Konieczność logowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 14:18
            Jestem za logowaniem!
      • Gość: jasiu... Logowanie nie ma sensu! IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.10, 15:36
        W ciągu godziny można założyć trzydzieści kont na portalu i wypisywać z nich dco tylko dusza podpowie. Moim zdaniem logowanie nie rozwiązuje problemu w niczym.

Za to wpisy nielogowane zawierają przy nicku dodatkowy podpis, czyli skrócony identyfikator, mówiący o tym, skąd dana osoba pisze. I moim zdaniem jest to bardzo fajne rozwiązanie. Od razu widać, czy ktoś jest np. z północy, "naszej pracy", prenetu czy innych sieci. Poza tym, jeśli wpisy noszą rzeczywiście znamiona przestępstwa, to prokurator bez kłopotu znajdzie autorów wątków, które znieważają poszczególne osoby. I tutaj logowanie nie ma nic do rzeczy.

Pamiętacie - kiedyś już była sprawa z wpisami, co prawda prokuratura śledztwo umorzyła, ale wpisujących znalazła bardzo łatwo.
        • Gość: ynteligent za 3gr Re: Logowanie nie ma sensu! IP: *.rev.inds.pl 09.09.10, 16:15
          jasiu, a po co Ci wiedzieć kto skąd pisze?
          • Gość: jasiu... Re: Logowanie nie ma sensu! IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.10, 16:52
            ja tylko chciałem pokazać, że piszący zalogowany jest często bardziej anonimowy (konto założył sobie przed chwilą w kafejce internetowej) niż piszący bez logowania. Ot wszystko!
      • Gość: zło Re: Konieczność logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 08:47
        jestem za logowaniem z imienia, nazwiska i adresem do tego, żeby wiedzieć komu w mordę dać, a komu pałą do głowy rozumu nabić, bo Polak to takie bydlę, ze jak bata na dupie nie ma to głupi chodzi
    • ulisses_czwa Konieczność logowania 09.09.10, 14:38
      W pełni popieram wniosek o logowanie nie tylko przy zakładaniu tematów, ale i wpisywaniu postów.
      Wystarczającym uzasadnieniem jest to, co obecnie dzieje się na forum.
    • eve_line1 Re: Konieczność logowania 09.09.10, 18:55
      To prawda, w ostatnim czasie nie da się czytać cz-wskiego forum pełnym inwektyw, bzdur i osobistych wycieczek zwłaszcza przeciwników politycznych. Niestety, widzę w tym trochę winy niereagujących moderatorów. Np. nie usunęli natychmiast wątku dot. prywatnych spraw posłanki Leszczyny, skoro sam tytuł wskazywał, czego można się spodziewać.
      Nie jestem przekonana do końca o konieczności logowania. Jeszcze rok temu byłam przeciwna, gdyż miałam obawy, iż forum zamilknie lub stanie się zbyt poprawne i laurkowe. Jednak w obecnej sytuacji oddaję głos na ostrożne "tak", mając na względzie ukrócenie jałowych i niekulturalnych dyskusji pseudo-politycznych.
    • tototoja Re: Konieczność logowania 09.09.10, 19:28
      Jestem na NIE.
      Obecna forma otwartej dyskusji stosowana jest na innych portalach ogólno informacyjnych i jakoś się sprawdza, mnie ona odpowiada. Konieczność zalogowania nic nie zmieni, jeżeli ktoś zechce być anonimowy to bez problemu będzie, jeśli prokuratura będzie miała powody to takiego delikwenta znajdzie.
      Ja byłbym za możliwością zamykania tematów przez moderatorów.
      Według mnie jedyne co zmieni konieczność logowania to liczba postów na tym forum, nic więcej. Nie każdemu będzie chciało się zalogować, żeby coś napisać.
      • Gość: Wątek PO Re: Konieczność logowania IP: *.chello.pl 09.09.10, 20:42
        Podwójna moralność częstochowskiej PO. Jak ludzie piszą o Leszczynie to platformersi chcą jawności. Jak forumowicze (w tym sympatycy PO) niszczyli Wronę a teraz niszczą też Matyjaszczyka to jest dobrze, co???
        • looooooook Re: Konieczność logowania 09.09.10, 20:57
          jestem za logowaniem
          • Gość: Sawa Re: Konieczność logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 22:06
            Widząc ilość chamstwa na forum logowanie może by ukróciło ten proceder, z drugiej strony, dzięki moim wieloletnim wypowiedziom na forum ogólnopolskim mój nick na forum częstochowskim mógłby doprowadzić do rozpoznania mnie przez niektóre niepożądane przeze mnie osoby. Czyli ja widzę plusy i minusy logowania.
            • Gość: reniek Re: Konieczność logowania IP: 195.88.28.* 09.09.10, 22:11
              no chyba, że wpadłbyś na to, że można mieć więcej niż jeden logowany nick
    • Gość: Forumowicz ! pytanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 22:08
      Czy podawanie na forum linków do innych stron jest zabronione?

Np.
      www.gazetapodatnika.pl/artykuly/stan_majatkowy_poslow_po_za_2007_r_czesc_7-a_7737.htm
      Jest tam życiorys Leszczyny wraz z jej elementami życia prywatnego (chyba sama posłanka go podała).

Również tu:
      leszczyna.info/strona,symbol,o_mnie.html
      cytat: "Z moim byłym mężem i tatą Kasi - Piotrem staram sie utrzymywać dobre stosunki, mimo że nasze charaktery zdecydowanie się różnią."

Czy to jest przestępstwo podając źródło informacji ważnych o kandydacie dla Częstochowian przed wyborami?

Nie podaję fałszywych wieści, lecz źródło informacji. Jesli jest jakaś nieprawda, to podane linki do stron należy zweryfikować!
      • eve_line1 Re: ! pytanie ! 10.09.10, 09:07
        Czy innym jest informacja o stanie cywilnym osoby publicznej, a czym innym roztrząsanie tego na forum publicznym.
      • ancymonka Re: ! pytanie ! 10.09.10, 13:16
        > Czy podawanie na forum linków do innych stron jest zabronione?

Nie jest, ale twoja wypowiedź jest nie na temat tego wątku.

Natomiast zakładanie kilku wątków o tym samym jest już spamem.
    • Gość: pomidor Zmienić moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 23:34
      adamico9 napisała:

> po to, żeby osoby szkalowane i poniewierane na tym forum mogły się odwołać do s
      > ądu, bez większych trudów poszukiwań przez ten sąd. I nie myślę tutaj tylko o p
      > ani Izabeli Leszczynie, na którą wpisy są karygodne i niedopuszczalne ( z nazwi
      > skiem i sprawą w tytule wątku)

No jeśli taki wątek jest kilka dni na forum, to gratuluje moderatorów. Ciekaw jestem czy oni zawsze przed napisaniem czegoś na forum się logują? Wątpliwe. Coś za mało ich widać.
      • Gość: jas Re: Zmienić moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 07:53
        A może by wyodrębnić watki polityczne? Zrobić oddzielne forum
    • Gość: Ja Re: Tak logowaniu IP: *.rev.inds.pl 10.09.10, 09:18
      Nie będę się rozwodził - tak dla logowania (i przy pierwszym pości i przy odpowiedziach)
      • rudolf1.0 Re: Tak logowaniu 10.09.10, 15:28
        Jestem za.......a nawet przeciw:)
      • pluto37 Re: Tak logowaniu 10.09.10, 23:21
        Kiedys bylem przeciwny, ale teraz TAK
        • storima Tak inteligentnej moderacji 10.09.10, 23:31
          pluto37 napisał:

> Kiedys bylem przeciwny, ale teraz TAK

Kiedys skopany tonami wyzwisk (siedzą tam w rejestrze),
          a
          ModeratorkAncymonka
          tak sobie odpisała nie kasując obraźliwych wpisów szczególnego forumowego chama:
          cytat:
          kopanie po kostkach

• storima Re: Tak inteligentnej moderacji 10.09.10, 23:33
            storima napisał:

> pluto37 napisał:
            >
            > > Kiedys bylem przeciwny, ale teraz TAK
            >
            > Kiedys skopany tonami wyzwisk (siedzą tam w rejestrze),
            > a
            > ModeratorkAncymonka
            > tak sobie odpisała nie kasując obraźliwych wpisów szczególnego forumowego chama
            > :
            > cytat:
            > kopanie po kostkach
            >

czyli:
            w porz asiu rzyj dalej chamie stekiem wtzwisk kasowac cie nie bede
            wszak jedynie storime "kopiesz po kostkach"

nędzna ta moderacja
            • Gość: anka Re: Tak inteligentnej moderacji IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.10, 18:57
              Jaka modernizacja,jak tu chamstwo.....a dzieciaki przeżywają koszmar.........................tak jak niby ,,rudolf,,który ,,tynfa,,jest wart.
    • storima Re: Konieczność logowania 10.09.10, 21:25
      Toz to od wiekow poczatku FCz dyskutowalismy w temacie.

Jeden sie loguje drugi nie, a trzeci przyglada sie bez okno:

www.youtube.com/watch?v=qGzlWOqO90c
      I ci z tego wynika?

Kazdy zamiast logu, powinien miec XeloDzwonek na szyi.
      Jak polska krowka.

• storima opinie się zmienia podpis jednak zostaje ten sam 10.09.10, 22:09
      Ancymonka napisała:
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,69489508,69552122,Re_Logowanie_na_forum_Cz_wa_Ankietka.html
      Autor: ancymonka☺ 25.09.07, 15:44
      Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
      > a ty ancymonko, jako założycielka wątku, jaką masz opinię w tej sprawie? ;)

Osobiście jestem za :) Ja się i tak zawszę loguję ;)
      • jatubylam Re: opinie się zmienia podpis jednak zostaje ten 10.09.10, 22:44
        storima napisał:

> Ancymonka napisała:
        > forum.gazeta.pl/forum/w,55,69489508,69552122,Re_Logowanie_na_forum_Cz_wa_Ankietka.html
        > Autor: ancymonka☺ 25.09.07, 15:44
        > Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
        > > a ty ancymonko, jako założycielka wątku, jaką masz opinię w tej sprawie?
        > ;)
        >
        > Osobiście jestem za :) Ja się i tak zawszę loguję ;)

Czyż to misia-ancymonka? Dwie w jednym, które wykreowały swego czasu aferę na tym regionalnym forum wciskając tu wpisy jednego z naczelnych adminów Forum Gazety Wyborczej, kilka lat temu? Wszyscy byli zalogowani. Szczegolnie Naczelny Admin Wyborczej na Czerwono. I co z tego wynikło?
        • adamico9 podtrzymuję swoją opinię 10.09.10, 23:25
          Podtrzymuję swoją opinię o konieczności logowania się przy wpisach jakichkolwiek.Wyeliminuje to tych ,którzy po prostu chcą oczernić innych z różnych powodów. Nie wyeliminuje natomiast tych,którzy mają krytyczne spojrzenie na wiele spraw i przedstawią je bez inwektyw i bez mieszania spraw rodzinnych i osobistych
          • the-only-bodzio Re: podtrzymuję swoją opinię 10.09.10, 23:32
            Dajesz siary adamico 9 lub 10.
            • Gość: adamico Re: podtrzymuję swoją opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 23:41
              Nie wiem jakiej siary daję,ale widzę uspokojenie obrzydliwych wpisów na forum,choćby przez sam fakt dyskusji na ten temat. I po raz trzeci?czwarty? piąty -jestem za logowaniem!
      • aspirata Re: opinie się zmienia podpis jednak zostaje ten 11.09.10, 00:28
        storima napisał:

> Ancymonka napisała:
        > forum.gazeta.pl/forum/w,55,69489508,69552122,Re_Logowanie_na_forum_Cz_wa_Ankietka.html
        > Autor: ancymonka☺ 25.09.07, 15:44
        > Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
        > > a ty ancymonko, jako założycielka wątku, jaką masz opinię w tej sprawie?
        > ;)
        >
        > Osobiście jestem za :) Ja się i tak zawszę loguję ;)

Kazdy moze zmienic zdanie podpisujac sie jednako. Profesjonalny moderator winien zwarzac takowe niuanse; A jak widac po zalosnym moderatorskim wpisie, jej to 'loto' czy cos takiego, a 3. lata temu to joj jokos nie lotolo.

Jaka moderacja, tylez chamstwa. Szkoda, ze se ona tylkp tak forum podciera, zamiast tu polazac i kawalek chocby, dobrej roboty odwaloc. WKoncu to jej dano szanse.
        Do roboty!!!
        • rudolf1.0 Re: opinie się zmienia podpis jednak zostaje ten 12.09.10, 11:35
          Po przeczytaniu wypowiedzi jestem zdecydowanie na tak.....;000000 TAK.Mniej durni będzie, ale forum na tym straci....mniej ob\ecnych.
    • Gość: Menel Nie zamykajcie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 23:45
      Wypowiem sie jako "obywatel i prawnik"....parafrazujac klasyka:)

Nie wiem czemu nie ma tutaj spedu tych wszystkich ktorzy sie nie loguja. Zamiast sie wypowiedziec to pewnie sie opluwaja...

Z mojej strony -opozycjonisty- takowa propozycja. "Zalogowac" forum na miesiac lub dwa i zobaczyc ile forum straci uczestnikow, czy dyskusja nadal bedzie tak aktywna (nie wierze w to, bo wlasnie Ci wszyscy pieniacze, nakrecali dyskusje) , czy kazdy bedzie wciaz tu zagladal czy zostalo cos dopisane w jego watku, badz czy byla odpowiedz na jego pytanie.

• Gość: adamico Re: Nie zamykajcie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 00:00
        Zobaczcie,jak już w trakcie naszej dyskusji uspokoiło się to forum.A wcale nie brakuje wpisów! Znaczy to, że pieniacze się wystraszyli
      • the-only-bodzio Re: Nie zamykajcie forum 11.09.10, 00:06
        i skonczy się forum gazety pl .I jak redaktorzy tych wydawnictw będą czerpać natchnienia z tych postów .Moje własane jak nie mam nic do powiedzenia to puszczam pawia .Takiego z pieknym ogonem .A nie jak kaczka kwak , kwak lol.
        • Gość: adamico Re: Nie zamykajcie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 00:16
          Twój paw bodzio jest mało warty
          • Gość: adamico Re: Nie zamykajcie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 00:19
            I nie ma żadnego znaczenia, bo ty po prostu nie rozumiesz sprawy -ot
            • the-only-bodzio Re: Nie zamykajcie forum 11.09.10, 15:50
              Adamico napisał i nie ma to znaczenia .Znaczy ,że twój paw jest wazniejszy .Nosisz jeszcze podkolanówki ?Nie po to walczylem o wolny internet by Ty swoim natchnieniem go zagasił.Jest takie powiedzenie z każdym możemy powalczyć , każdego można udupić . Po to jest to forum że można dyskutować , w różnym języku .Chyba że ty nie umiesz rozmawiać .Nakazy to za komuny .Już Tusk próbował to zrobić .I ty idziesz za swoim panem.Załóż swoje forum lub bloga i niech się logują i pierdzą we wlasnym gronie .Napalileś się jak słoń na pchłę.Kto nie znosi krytyki to kulturalnie wypieprz.
    • dock2 Re: Konieczność logowania 11.09.10, 19:54
      Jestem za logowaniem z zastrzeżeniem że warto byłoby przy nazwie zalogowanego użytkownika zachować skrót adresu IP(providera) z którego usług dana osoba korzysta. W mojej ocenie logowanie utrudni nieco "krzaczenie" forum bezsensownymi wpisami i wszechobecne wulgaryzmy a zachowanie skrótu pozwoli wykrywać osoby piszące pod różnymi loginami ale z tego samego adresu(np. podbijające poszczególne wątki).
      Pozdr.
      Bartłomiej Osyra
      • the-only-bodzio Re: Konieczność logowania 11.09.10, 23:18
        I to jest to to dock2. Np adamico 9 co to za ptica .jego bój o logowanie .Toć to cięzko się zalogować tyle wymyślonych ksywek .napisał kiedyś jestem w doborowym towarzystwie.walniety , fasola ,blu , babcia , kwasi morda .pogratulować takiej doborowej drużynki.Logowanie bez pkazywania ip to śmiech z pgrzebu.Ale i tak wiadomo czy to zachodni czy wschodni wiatr ,bo pisownia ta sama.
      • Gość: Arleta Re: Konieczność logowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 22:38
        wybory sie zblizaja i nagle wysyp nazwisk chłopków ciagnacych do władzy. Może być to logowanie. jak bedzie mus to mus to sie zaloguje.
    • Gość: car50 Re: Konieczność logowania IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.10, 21:25
      Tak dla logowania
      • aspirata Tak. LogowaNie-Moderacji. 15.09.10, 00:20
        I COZTegoWyNiKa???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka