Dodaj do ulubionych

Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na forum?

28.03.04, 23:19
Bywają tu jeszcze "starzy bywalcy" .... ??

Pozdrawiam tomi_24
Obserwuj wątek
    • piasia Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f 29.03.04, 18:25
      Witaj Paragon!

Starzy bywalcy znikli z tego forum. Ja przeniosłam się na forum "Ogród" i
      właściwie tylko tam można mnie spotkać. Tu zaglądam sporadycznie. Cóż,
      prezydentem nie zostałam to i nie mam po co śledzić częstochowskiego
      forum ;)))))))))))))
      Pozdrawiam serdecznie
      Pi
      • Gość: szcz Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f IP: *.czes.gazeta.pl 30.03.04, 10:19
        Jak tylko czas pozwala, to jestem na forum, ale rzeczywiście coraz trudniej
        spotkać tutaj starych bywalców. A szkoda. Piasia, wróć!!! Pozdrowienia tomi_24
        szcz
        • Gość: f s h Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 17:57
          czasami czytuje, pisze prawie wcale...
          pozdrowienia dla starej gwardii :)
          • paragon_xx Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f 30.03.04, 21:10
            a jednak nadal tu jesteście :) Pozdrowienia dla wszystkich ze starych czasów :))
      • Gość: sld Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 00:11
        piasia: lepiej zajmuj się ogrodnictwem niż polityką. lepiej ci wychodza kwiatki
        niz praca w radiu C. na szczescie mozesz zajmowac sie teraz tylko podlewaniem.
        • Gość: szcz Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f IP: *.czes.gazeta.pl 01.04.04, 21:16
          sld jesteś większym debilem niż ktokolwiek z SLD
          • Gość: wujo piasiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 22:47
            niemozliwe.... to jest nieosiagalny poziom:):)
    • Gość: Lotnik Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 00:04
      a zaglądam zaglądam, tyle że prawie wcale się nie udzielam, bo czasu mało.
      pracę się znalazło i nie ma nawet kiedy postukać na forum GW. w każdym razie
      mam forum GW w ulubionych na top ranking. :))

pozdrawiam serdecznie wszystkich, ciesząc się że ktoś mnie wspomina:))
      • piasia Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f 01.04.04, 20:42
        sld - jakiś ty cholernie życzliwy! Może nie wiesz, ale polityką nigdy sę nie
        zajmowałam, trafiłes jak kulą w płot.
        A ogrodnictwo to nie tylko podlewanie, ale żeby to wiedziec, tzreba miec w
        głowie coś więcej, a nie tylko pomysły jak komuś dokopać.
        • Gość: ninka Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f IP: *.d1.club-internet.fr 01.04.04, 21:13
          Ojejku!!! Ktos sie odezwal
          Wiosennie z Paryza, tak wszystko kwitnie oblednie. Juz piegi wychodza na nosy. A
          CO Z MNICHEM??? Gdziez on, ach gdzie
          Serdecznie wszystkim
          Nie zagladam, nie pisze, jakis czas temu (nawet niedawno) okropnie sie
          wyklocalam o cenzurowanie wpisow na forum, ale... przeszlo, minelo
          • Gość: szcz Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f IP: *.czes.gazeta.pl 01.04.04, 21:18
            No proszę, Ninka wróciła. Witamy! Mamy nadzieję, że na stałe. Mnich gdzieś
            rzeczywiście ostatnio zniknął, ale może dowie się, że tęsknimy i się odezwie...
            • szalony-mnich piszecie 01.04.04, 21:50
              Gość portalu: szcz napisał(a):
              Mnich gdzieś rzeczywiście ostatnio zniknął, ale może dowie się, że tęsknimy i
              się odezwie..

Hmmm......... A łyżka na to........ ;)))Witajcie, witajcie.
              Brakowało mi co poniektórych nicków:))))) No może za wyjątkiem sld (tak Go tu
              tylko przywołuję żeby mieć o co walonki wytrzeć :)))
              W ogóle taki się jakiś dziwny zrobiłem - siedzę na tym forum jak ten baca w
              dowcipie i liczę........ wiecie co ;))))

Pozdrawiam serdeczniasto.. ;))
              Mnich
              • Gość: piasia Re: piszecie IP: 213.25.14.* 05.04.04, 12:04
                Ninka, Szcz, MNich Szalony! Oczom własnym nie wierzę!
                Jak jeszcze pojawi się Discus, Silent Bob, Magata i paru innych na "M" to
                pomyślę że śnię :)))

Przyznam że po wpisie sld odrzuciło mnie od internetu, ale jednak kontakt z
                Wami rekompnsuje największe idiotyzmy jakie wypisują niektórzy posiadacze
                klawiatury. Czasem myślę, że obowiązkowa nauka czytania i pisania w tym kraju
                nie wyjdzie temu krajowi na dobre. Bo na razie nie wprowadzono obowiązkowej
                nauki myślenia. I to jest ból.

Ale wystarczy krótka rozmowa z tymi, którzy mają tej inteligencji więcej niż IQ
                70 i już się robi słonecznie.

Pozdrawiam, i idę w las na przylaszczki - zawsze myślałam, że są pod ochroną, a
                tu w dzisiejszej gazecie pani botanik oświadczyła, że nie są, zaraz sprawdziłam
                w wykazie roślin chronionych - no istotnie nie są więc nazbieram ich sobie do
                syta ;)))
                • silent_bob1 Re: piszecie 05.04.04, 16:57
                  Piasiu, jaka Ty praworządna jesteś.

Pozdrawiam wszystkich :))
                • szalony_mnich Skleroza (moja oczywiście) 05.04.04, 20:38
                  Starzeję się moi drodzy, mam problemy z pamięcią. Poważne problemy. Nie da się
                  ukryć, biologia robi swoje ;))) Nawet nie pamiętam czy żeń-szenia to się
                  zażywa, czy tez przywiązuje? ;)
                  Żałuję, że Szanowni Państwo nie popełnili jakiegoś foto w przeszłości aby
                  pamięć moją ożywić, choć prawdę mówiąc w przypadku Silent_Boba wystarczyłby mi
                  widok grafitti ;))

A tak już na poważnie, (zanim rzecz jasna zapomnę;-)może jakieś spotkanko
                  letnią porą w świecie rzeczywistym? Uzgodni się termin, miejsce..............
                  mmmmhmm???

No dobra, niech stracę ;))))) JA POK RYJĘ koszty (easy, EASY Pi - w granicach
                  rozsądku rzecz jasna ;))))
                  (ciekawe czy ten tekst da się potem usunąć , chociaż nie takie rzeczy z tego
                  forum ginęły;)))))

Pozdrawiam
                  Mnich ;)
                  • Gość: ninka Re: Skleroza (moja oczywiście) IP: *.d1.club-internet.fr 07.04.04, 00:23
                    Na skleroze najlepsze sledzie (o tym wszyscy wiedza) Polecam w smietanie i ze
                    swiezutka cebulka. Popijac mozna goraca czekolada...
                    Szalony starcze z zanikami pamieci, pomysl twoj przedni, ach jak jeszcze
                    przedni. Do dziela wiec harcerzu - rzuc jakis termin, niechze zawrze jak w ulu...
                    (tylko nie przebierz sie za Gucia, nie zdzierzylbys takiej chmary pszczolek
                    oczywiscie Maj)

Tu kwitnie, dzdzy i powiewa przy groznie granatowym niebie z przeblyskami
                    srodziemnomorskiego blekitu. A krolowa brytyjska wystapila na bialo (media mowia)
    • Gość: Discus Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f IP: *.xtreme.net.pl 05.04.04, 12:04
      Discus się melduje. :)

W miarę możliwości obserwuję częstochowskie forum, (sporadycznie zabierając
      głos) i wspominając stare dobre czasy normalności na forum, bez czarno-
      czerwonego szaleństwa, Filipa i dziwnych postów z Australii.

Pozdrawiam...
      • Gość: Filip Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie do cholery ! IP: 69.156.224.* 05.04.04, 16:08
        ...piszcie, piszcie !

To znaczy jaki ten Filip powinien byc ?...zielony ?
        Dziekuje "Discus" za pamiec.
        Filip coraz zadziej z wami, wiecej czasu obecnie spedza na forum warszawskim.
        Chce byc blizej centralnego zlobu.
        A pozatym, no coz Filip zna swa wartosc.

Lubie pisac.
        Moze to pisanie stalo sie nawet moja mala obsesja.
        Zbyt latwy do tego pisania dostep, no i ta moja towarzyska bieda ktora sie w
        moim zyciu dokonala polegajaca na odepchnieciu czlowieka fizycznie
        funkcjionujacego wokol mnie bo zbyt kosztowy, pozeral moj prywatny czas, mozna
        powiedziec na garnuszku mojej prywatnosci.
        Czasem zazdroszcze wam ze wy tam wszyscy w kupie, - moga spokojnie czekac na
        pierwsze krokusy, przebisniegi, spokojnie bez emocji wystawiac twarz do
        pierwszych promieni wiosennego slonca, moga przynajmniej upajac sie zapachem
        nowych ksiazkowych edycji "Od Marksizmu do Kapitalizmu i Spowrotem" a ja tu coz
        przedemna tylko szum autostrad, obce lady, obce twarze. Mijam w mroku
        przydrozne iluminacje bankow "kosciolow nowej wiary" wartosci spolecznie
        umownej bazujacej glownie na ludzkiej glupocie i naiwnosci, spolecznych mitach
        paper mashe czlowieka, papierowych wielkosci.
        A gdziez on wielowymiarowy realny o glebokiej wiedzy jako spoleczna inwestycja
        jako sposcizna, suma, lancet,a zarazem symbol naszego wniebowstapienia.
        Czlowiek to bardzo kosztowna, zbyt kosztowna dotacja. W kazdym z nas, w naszej
        podswiadomosci spokojnie plynie sobie ow mityczny Rubikon porzez nasza
        przeszlosc i nieznana nam przyszlosc.
        Zegnam; milych razgaworow !
        ... juz nie bede nawet probowal wchodzic w wasza podswiadomosc izolowany guma
        rekawic w poszukiwaniu detektora napiec, przyczyn, powodow depresji w zwiazku z
        tym czy innym, kolejnym nieudanym lotem na Marsa czy Ksiezyc.

Jakze wielkiego... zyjacych w stosownym, wygodnym dystansie do siebie... o
        jakze wielkiego osamotnionego w swym egzystencjonalnym istnieniu, bulu
        szybujacych po niebie planet.

Pozdrawiam Filip Phillipo Bruno Bruneleski
      • piasia Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f 07.04.04, 10:53
        Mnich rzucił pomysł, zakiełkowało, zobaczymy co wyrośnie ;)))

Silent - wybacz, oderwanam od biegu wydarzeń - o co codzi z tą praworządnością?
        Nie zrozumiałam, wiosenne zmętnienie umysłu ;)))

Nineczko, jak miło Cię czytać.

Discus - proponuję spotakć się na lotnisku ;))) Lotnik pewnie też by tam
        chciał ;))) Polatamy w czasie jak Mnich będzie pokrywał koszty ;)))
        • Gość: ninka Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f IP: *.d1.club-internet.fr 07.04.04, 11:18
          Proponuje konkretnie:

Lotnisko w Emiratach Arabskich (Mnisiu, do roboty, to calkiem rozsadne i wcale
          nie takie drogie)
          Wynajac wielblady
          I przez pustynie hop

Bierzemy ze soba prymulki, przylaszczki, poziomki i pierniczki, podkoszulki i
          pantaleony. Mozna rowniez patelnie i pampuchy. Zakladamy oaze i kto nam podskoczy???

Potem zalapujemy sie na stop podczas jakiegos rajdu (moze zmienia trase
          Paris-Dakar) i w mgnieniu oka do Polszczyzny Ojczyzny zurück, a tam.... Nowa
          Afera!!!
          I juz czujesz sie jak w domu (czytaj: u Pana Boga za kaloryferem)

Ale przygoda, co NIE?????????????????,

(Proponuje porwanie Czlowieka Banana, moze sie Przydac na Przynete)
          • szalony_mnich To ja proponuję Trójmiasto ;)) 07.04.04, 11:28
            Łojki
        • szalony_mnich Re: Piasia, ........ 07.04.04, 11:20
          Niewiasto, wszak pisałem "nie szalej" ;)))))))) Może być lotnisko.;))
          Latanie w czasie?? "Powrót do przeszłości IV"??????
          Z uwagi na burzę włosów obsadzimy Cię w roli szalonego profesora?;dla
          pozostałych też się znajdą przydziały ;)))

Ninka - z przykrością donoszę( tzn,chciałem donieść, naprawdę) że zaproponowana
          przez Ciebie śledziowa dieta, nie pomogła. Ponieważ kuracja odbywała się w
          miejscu publicznym, przyjdzie troszkę poczekać na orzeczenie.............. Sądu
          Grodzkiego. Skutek tego taki, że na każdej kolejnej rozprawie będę zasłaniał
          się niepamięcią ;)))))

Czyżby Silent parafrazował tekst pewnego uroczego osiołka że .. "Wolność
          rządzi"? No jeśli tak, to może rozwijając tę myśl pokusiłbym się o
          zaproponowanie jakiegoś bagna na majówkę ( tu chciałem dodać że forum GW w jego
          obecnym kształcie odpada ;)) ale nie będę tego pisał ;))))))

Pozdrawiam
          Mnich
          • Gość: ninka Re: Piasia, ........ IP: *.d1.club-internet.fr 07.04.04, 11:32
            Cicho, cichutenko, wytna Cie i po watku. Zadnego zlego slowa na GW forum...
            Pelna konspiracja, Cicho, sza, nie wolno....

Mnisiu, do sledziowej diety KONIECZNA jest czekolada. Widac byla
            niewystarczajaco goraca. Poza tym dziala tylko przy nowiu Xiezyca...

Co do Emiratow, mozna je pewnie znalezc i pod CZEWA. Wystarczy tylko sie umowic...
            • Gość: ninka Re: Piasia, ........ IP: *.d1.club-internet.fr 07.04.04, 11:34
              O, wlasnie Olsztynskie Emiraty BARDZO mi odpowiadaja. Czysta egzotyka po prostu.
              Podobno ogrodzili. To prawda czy plotka???
              • piasia Re: Piasia, ........ 07.04.04, 11:48
                Olsztyńskie Emiraty - super. I zwiedzac jest co (wstęp na ruiny płatny!!!!!!! -
                ogrodzili) i pochodzić jest gdzie, i zjeść i popić też mozna w pobliżu.
                Ustalcie tylko termin. My tutejsi mamy blisko, więc się dopasujemy, ale Ninka
                musi dojechać z miasta Wielkiej Elfiej Wieży.

(może tylko zaszyfrujemy termin, żeby nam różne takie chwasty nie pzybłąkały
                się do Emiratów)

Pi
    • blanc Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f 07.04.04, 16:24
      Pozdrawiam całą starą gwardię, także elle24 której tu nie widzę. Pamiętacie gdy
      na forum przekraczaliśmy 2000 postów? ;)
      • tomi_24 Re: Piasia, Szcz, Lotnik... piszecie jeszcze na f 07.04.04, 20:32
        No właśnie brakuje jeszcze elle_24, ciekawe, może się odezwie... i tak odezwało
        się sporo osób, zakładając ten wątek nie spodziewałem się aż takiego odzewu.
        Pozdrowionka dla wszystkich
      • Gość: ninka BUUUUU IP: *.d1.club-internet.fr 07.04.04, 23:06
        Buuuu, ja to moge tylko w LATO, a to was nie bedzie, bo wszyscy przyjada Ajflowa
        wieze badac, czy aby jeszcze stoi i czy aby jeszcze prawdziwa jest...
        No i CO BEDZIE?????

Tymczasem chyba zanosi sie sie na snieg (to chyba rozentuzjazmowany tlum porwal
        na strzepy krolewsko-brytyjska bielusienka siermiege!)
        • szalony_mnich ŁEEEE Taaam;)))) 07.04.04, 23:42
          Masz Ninko częściowo rację - pojadą złomiarze, bo złom u nas ostatnio w
          cenie :))))
          Jakiśtam termin letni wchodzi co prawda w grę - ale rzecz to otwarta i do
          uzgodnienia; a do Paryżewa się pojedzie choćby po to by upomnieć o pewien
          brylant zagubiony przez Lubomirskiego ( choć niektórzy upierają się że to nie
          brylant a podkowa i nie zagubiona a skradziona przez paryskich
          rzezimieszków ;)))))))

Pozdrawiam
          Mnich
          • Gość: ninka Re: Ouaou!!!!!!! Tuuuu;)))) IP: *.d1.club-internet.fr 07.04.04, 23:51
            Pragna niniejszym zaznaczyc, ze najlepsza cene zlomu osiagal podczas II WW
            niejaki pan Joanowici. A i to wiezy nie pocial na armaty na Wschodni Afront. No,
            ale on nie znal postPRL-u tylko Rewolucje. A i to tez w Kiszyniowie.

A tak swoja droga to calkiem serio w miesiacu "gosciu siadz pod mym lisciem a
            odpoczyn sobie" moze by sie udalo.

(Jako kryptonipy proponuje wypisy z klasyki polskiej literatury) Szkoda tylko,
            ze "Dziady" za daleko sie zapedzily w kalendarzu!
            • Gość: ninka KryptoNIP-y oczywiscie IP: *.d1.club-internet.fr 07.04.04, 23:51
            • szalony_mnich Tuuuuruuum;)))) 08.04.04, 00:14
              To ja dodaję Miłosza "....Olbrzymia l...wa noc smakiem deszczu zaprawiła usta i
              wrócone było dzieciństwo za mostami koło Puybrun."

I w paryżewskich klimatach przebijam Lenartowiczem "....Przy jej rozmiarach
              zdrobnią! Paryż cały,Ów tryumfalny łuk cesarskiej chwały.I Inwalidów kościół, i
              Notrdamy, Saint Jacques, L.....wa Kolumna i kramy,"

pozdrawiam
              Mnich
              • Gość: ninka To juz dzisiaj IP: *.d1.club-internet.fr 09.04.04, 02:06
                Wielki Piatek
                Niniejszym Wam wszystkim SERDECZENIE swiatecznie, aby ta nie mogaca zdecydowac
                sie wiosna na stale zadomowila sie w Waszych pieleszach.
                Co niechaj sie stanie

No i by ta swiatowa zadyma globu nam nie rozwalila (to na marginesie)

Do bientotu
                PS Mnisiu szalony, podejme literacki watek przechetnie, alem jakowos ci ja juz
                padla!
                A wiesz co najbardziej lubie w pustyni? To, ze zawsze gdzies jest oaza. Nie
                powiedzial tego Maly Ksiaze, ale blisko
                • piasia Re: To juz dzisiaj 14.04.04, 17:50
                  Ap, ap, ap czyli do góry.Niech nam ten wątek nie zniknie w pomroce dziejów.
                  Miesiąc "gościu siądź pod mym lisciem" pasuje super, Ninka ustali dokładny
                  termin a potem się powymieniamy mailami na priva, a co poniektórzy to nawet do
                  siebie podzwonią w środku nocy, przeszkadzając w pracy ;)))))))))
                  • piasia Re: To juz dzisiaj 25.04.04, 18:19
                    Coście tak pomilkli????? Wiosna idzie!
                    • Gość: ninka Re: To juz dzisiaj IP: *.d1.club-internet.fr 25.04.04, 19:41
                      Wiosna to juz ona przyszla, to i wszyscy zaniemowili z podziwu (szczerego)
                      ZATKALO ICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka