Dodaj do ulubionych

drutex okna - opinia

15.10.10, 22:41
Witam,
Planuję zakupić okna tejże firmy gdyż są stosunkowo tanie w porównaniu do konkurencji. Jednak słyszałem od dwóch osób że w oknach tych występują problemy z zamkami, ciężko się zamykają i otwierają. Jeśli ktoś ma okna z tej firmy proszę o opinie. Dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: drutex okna - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 09:20
      czy one sa zamykane wiążąc drutem ?
      • szarlejak Re: drutex okna - opinia 16.10.10, 09:52
        nie od razu zajmowali się oknami stąd chyba ta nazwa ;]
    • Gość: dfg Re: drutex okna - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 09:57
      Tutaj poszukaj bo już było o tych oknach, jeżeli nie znajdziesz spytaj: forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?61-Okna-drzwi-bramy-gara%C5%BCowe
      • 112jaro Re: drutex okna - opinia 17.01.14, 13:26
        UWAGA !!!!!!!!!!!! MINA!!!!!!!!! Witam ,posprawdzajcie sobie jak się gromadzi brud w dolnych rogach ,pod uszczelkami które przylegają fatalnie, ja uczyniłem najgorszą rzecz i kupiłem to badziewie ,w reklamacji twierdzą że jest OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wykonanie tych okien oceniam na (-2) TRAGEDJA!!!!!!!!!!
        zanim kupisz znajdź kogoś kto ma te okna i przyglądnij się uszczelkom zewnętrznym .
    • Gość: mieszkaniec Re: drutex okna - opinia IP: *.netcominternet.pl 17.10.10, 20:11
      Ja kupiłem okna tej firmy rok temu, montowane były pod konec września 2009 r. jak narazie żadnych problemów
      • Gość: klient Re: drutex okna - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 22:14
        mnie też skusiła cena tych okien, mam je od roku i nigdy więcej drutexu, zamykanie szczególnie większych skrzydeł może zastąpić siłownie :-), kupiłem te okna w ciemno i teraz zonk , mam jeszcze inne zastrzeżenia co do tej firmy, jak będę miał kiedyś możliwości finansowe to wymienię okna na coś sprawdzonego, CO TANIE JEST DROGIE tutaj się sprawdziło
        • Gość: szarlejak Re: drutex okna - opinia IP: 212.59.230.* 17.10.10, 23:08
          Właśnie chodzi mi o profil IGLO, produkowany bodajże od 3 lat. Bo informacje można znaleźć głównie o tych starych profilach, z tym że tamte nie cieszyły dobrą opinią.
    • aga-aga87 Re: drutex okna - opinia 21.01.14, 14:02
      ja mam okna z firmy drutex i jesteśmy bardzo zadowoleni nie ma żadnych problemów. Firma w której można je zamówić na ul.Faradaya DWD też godna polecenia
    • urko5 Re: drutex okna - opinia 04.05.14, 13:22
      Tak dla przyszlych nabywcow!! Firma Drutex zrobila spory postep w swoich oknach acz kolwiek ja wybralem Okna z Krakowa z uwagi na szybszy montaz
    • margola255 Re: drutex okna - opinia 29.09.15, 16:41
      Ja preferuje Drutex- spam!.pl/ . Mam je w swoim mieszkaniu a ostatnio montowaliśmy u moich rodziców i też są zadowoleni.
    • sylwus333 Re: drutex okna - opinia 29.10.15, 16:16
      Bardzo dobra firma, współpracuje z Styleline. Mam okna tej firmy i jestem zadowolona a sprawdzałam ofertę niemal w każdej i nigdy nie miałam problemu z zamkami. Przesyłam str gdzie możesz sam sprawdzić. spam!.pl/
    • sylwus333 Re: drutex okna - opinia 29.10.15, 16:18
      Bardzo dobra firma, współpracuje z Styleline. Mam okna tej firmy i jestem zadowolona a sprawdzałam ofertę niemal w każdej i nigdy nie miałam problemu z zamkami.
    • meryjuki Re: drutex okna - opinia 29.10.15, 16:38
      Polecam mam te okna i dobrze mi służą jeśli chcesz dowiedzieć się coś więcej idź to salonu lu sprawdź na stronie internetowej.
    • gienekemigrant1222 Re: drutex okna - opinia 29.10.15, 19:16
      Tak sobie czytam i czytam te Wasze komentarze i nic z tego nie rozumiem. W Kenii coś takiego nie jest możliwe?chyba tylko w Polsce, Częstochowie, a szczególnie na Rakowie. Ktoś dziś blokuje dostęp do mównicy i nic mu nie można zrobić?.hmmmmmmmmm?.Pamiętam jak jeden niedoszły zaiste kacyk z Mongolii chciał zaprotestować w temacie wpływu zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów na posiedzeniu ogólnym plemienia, którego byłem honorowym członkiem. Nasz wódz panujący pozwolił mu mówić , a potem nakazał zapalić wspólne zioło przy ognisku rytualnym. Zioło dało totalnego kopa w mózg, nie tylko kacykowi z Mongolii, ale wszystkim posłom i senatorom przybyłym z odległych krańców krainy Kenii. Kacyk z Mongolii zwany Cedendandyn Gambolt, został dopuszczony jeszcze z trybuny honorowej do głosu, ale już nic nie mówił, tylko śpiewał Allah Akbar. Jak chciał potem wodzowi zerwać pióropusz z głowy, to marszałek plemienia wydał rozkaz aresztowania go i bez sądu na rzucenie na pożarcie nietoperzom. Tak skończył biedaczek.. Aha?i teraz słucham jeszcze w TV, że jeden taki poseł mówi, że w odbyt to się nie da?.ciekawe skąd on to wie??? W Kenii jak ktoś zaznawał z ochotą tej przyjemności, to podczas wołał: AŁŁAAAAA, AŁŁŁŁA i też było OK. Nazywało się to w kakałko w narzeczu Górnego Nilu. I jeszcze słucham, że takiemu jednemu księdzu urodziło się dziecko. I co w tym dziwnego? Gdyby był w Kenii, to dostałby młodą Masajkę na noc i po krzyku. Mógłby potem zrobić karierę jak na Haiti. Dlatego nie rozumiem skąd takie przypuszczenia i stwierdzenia, że się nie da. U gadów żyjących na Rakowie i ich pobratymców też wszystko się da, dlatego należy tę dzielnicę totalnie izolować, bo to co robią gady z Rakowa w parku za kościółkiem przynosi wstyd niechlubny całemu naszemu miastu. W Kenii, i za moich czasów, a przede wszystkim za Pana Naszego Niegdyś Panującego Tadeusza nigdy by czegoś takiego nie był.
      • robert751599 Re: drutex okna - opinia 16.05.16, 19:19
        Firma drutex okna ładne ale co z tego okna 7 komorowe 3 szyby ale krzywią się jak żagiel na wietrze profil jest za cienki i za slaby w srodku i nie wytrzymuje naprezen odchyły nawet do 2 mm i tego zawsze drutex się wypiera wstawiałem okna w 2014 roku już po roku zobaczyłem wykrzywienia gołym okiem a jak uzyc poziomicy t lepiej nie patrzeć a oni zwalają na montarzystow . Drutex firma robi na ilość nie na jakość w lutym 2016 r miałem serwisanta i powiedział ze to wina montażu dziś 16 maja 2016 byli montezy i powiedzieli ze tna profile z 15 metrowych i potrafią mieć wychylenie do 4mm a jak robia drzwi balkonowe wysokie to najpierw profil prostoja masakra i nie polecam
    • budvar_czestochowa Re: drutex okna - opinia 02.06.16, 15:42
      Zapraszamy do naszego nowego salonu okien i drzwi w Częstochowie w Centrum Handlowym Pułaski przy ul. Pułaskiego 84/86 lok. 29/30.
      Jesteśmy biurem franczyzowym firmy Budvar Centrum w Częstochowie. W ofercie posiadamy okna PCV, drzwi wewnętrzne oraz wejściowe - drewniane, stalowe oraz aluminiowe jak również bramy garażowe, rolety zewnętrzne, parapety, moskitiery, żaluzje i roletki wewnętrzne.
      Zapraszamy na naszą stronę internetową www.budvar-czestochowa.pl
    • retylek132 Re: drutex okna - opinia 17.07.16, 15:19
      ja mam okna od drutex i nie mam żadnych kłopotów. firme polecił mi znajomy, który zainstalował w swoim mieszkaniu je jakiś czas temu. u mnie narazie wszystko jest ok, nie ma żadnych problemów i jestem bardzo zadowolony. no moze problem jest jedynie z ich myciem.. ale to juz inna kwestia.. bo len jestem.
    • budvar_czestochowa Re: drutex okna - opinia 18.12.16, 07:41
      Zapraszamy do Budvar Centrum Okna Częstochowa!
      W nowym salonie w Częstochowie w CH Pułaski możemy na większej powierzchni zaprezentować szerszą ofertę.
      Teraz na powierzchni ponad 80 m2 można u nas zobaczyć oprócz naszego flagowego produktu jakim są okna PCV także drzwi zewnętrzne (m.in. Erkado, Gerda), bramy Garażowe Wiśniowski, parapety (których mamy teraz większy wybór), rolety zewnętrzne, moskitiery, żaluzje i roletki wewnętrzne.
      Zapraszamy do CH Pułaski przy ul. Pułaskiego 84/86 lok. 29/30 w Częstochowie.
      PS. Warto teraz skorzystać z rabatów z Promocji Zimowej. Szczegóły w salonie.
      Zapraszamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka