Dodaj do ulubionych

Lokalny PiS

24.11.10, 22:23
Kiedy tutejsi członkowie PiS wreszcie zbuntują się przeciw lokalnemu kacykowi, idąc w ślady swoich odważnych koleżanek i kolegów z Centrali?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pytanie Re: Lokalny PiS IP: *.alfanet24.pl 24.11.10, 22:25
      Jaka jest polityczna przyszłosc Nowej Częstochowy? Czy ta formacja bedzie działać dalej, czy planujecie samorozwiązanie?
      • andrzejdziaba Re: Lokalny PiS 24.11.10, 22:34
        Nie wiem. Od czasu, kiedy przestałem pełnić funkcję pełnomocnika wyborczego KWW "Nowa Częstochowa", przestałem sie tą instytucją interesować i zajmować. Proszę zapytać o to członków KWW "Nowa Częstochowa".
        • Gość: a Re: Lokalny PiS IP: *.alfanet24.pl 24.11.10, 22:45
          WOW! Czyżby rozłam w KWW?
          • andrzejdziaba Re: Lokalny PiS 24.11.10, 23:17
            Dla mnie to już przeszlość. Trzeba myśleć o przyszłości; wybory parlamentarne za rok, kolejne wybory samorządowe za cztery lata.
            • Gość: ricardo53 Re: Lokalny PiS IP: 193.138.241.* 25.11.10, 07:11
              Ja już dawno obiecałem , że rozwalę częstochowski , śmierdzący uryną pisuar.
              Ja dotrzymuję słowa, nie jak politycy !
          • Gość: WD Re: Lokalny PiS IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 19:34
            Nie ma żadnego rozłamu w "Nowej Częstochowie", bo takiej organizacji nie ma. Był tylko KWW "Nowa Częstochowa". Czy organizacja powstanie - trzeba zapytać G.Więciorkowskiego. Też wycofałem się z kandydowania na radnego w związku z niejasną sytuacją kto i co ma w KWW robić i rzecz jasna w znak solidarności z odwołanym bezpardonowo Andrzejem D.

• Gość: Niewodniczański Lokalny PiS - znakomite wyniki IP: *.apus-net.pl 25.11.10, 14:46
      Wybory samorządowe - 20,5 %,(na całym Śląsku, u nas dużo niżej)
      wybory radnych - 16,6 %
      wypory prezydenta - 12,9 %

znakomity wynik, wg. PIS - prawie te wybory wygrali.
      • rowan_bean Re: Lokalny PiS - znakomite wyniki 26.11.10, 16:48
        Chyba się nie dziwisz! Powyżej 5% to jest ich cel!
        Zakotwiczenie w parlamencie i skuteczne blokowanie zlikwidowania dotacji dla partii politycznych i kościółka. Na nic więcej tych śmierdzieli nie stać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka