daikiito 01.12.10, 04:06 Jaki gabinet polecacie do wykonania takiego zabiegu? Jakie były efekty? i jaka cena? Z góry dzięki za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ooo Re: mikrodermabrazja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.12.10, 18:00 Concept na Brzeźnickiej, cena 180 zł, w zestawie twarz, szyja i dekolt, więc w porównaniu z innymi ofertami ta jest korzystna. Poza tym pełen luksus, klimatyczne wnętrza, muzyka, fantastyczny relaks. Z efektów również byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
daikiito Re: mikrodermabrazja 02.12.10, 14:13 Da się tym usunąć blizny po trądziku? Ile razy trzeba iść na zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: mikrodermabrazja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.12.10, 21:47 chyba trzeba indywidualnie pytać kosmetyczki bądź lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agap Re: mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 23:53 Solmed - córka miała tam zabieg z powodu cery trądzikowej. Jesteśmy zadowolone, jest nadal w trakcie leczenia, ale widać dużą poprawę. Córka miała jeden zabieg, teraz lekarz mówi, że trzeba powtórzyć. Nie pamietam dokładnie, ile kosztuje, coś około 150 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: mikrodermabrazja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.12.10, 11:39 www.skincarefactory.pl/ do końca roku promocja - 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIASTEK Re: mikrodermabrazja IP: *.rev.snt.net.pl 30.12.10, 19:43 POLECAM SKIN CARE FACTORY CENA SUPER. profesjonalne, piękne gabinety, czyste i zadbane, otoczone świecami, olejkami eterycznymi, oraz muzyką relaksacyjną... Mikrodermabrazja wykonana bardzo dokładnie, zauważyłam znaczną poprawę już po pierwszej wizycie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: mikrodermabrazja IP: *.netcominternet.pl 11.01.11, 19:41 Witam, ja również polecam Skin Care Factory. Ceny rzeczywiście mają przystępne, zabieg wykonany precyzyjnie. Byłam już dwa razy i już jest znaczna poprawa. Mają fajne pakiety np. 4 zabiegi i do tego np. maska z ampułką gratis. Do tego fajne wnętrza i bardzo sympatyczne Panie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: mikrodermabrazja IP: *.147.77.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.02.11, 15:44 Byłem na Śląskiej w Skin Care Factory i potwierdzam - gabinety są przyjemne aczkolwiek raczej damski wystrój;) Zabieg super, jestem kilka dni po zabiegu i buzia naprawdę jest inna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: mikrodermabrazja IP: *.180.64.218.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.04.11, 14:41 Ja też znam Skin care factory ze śląskiej:) Jestem stałą klientką i uważam, że to najlepszy gabinet z jakich korzystałam. Dziewczyny bardzo zwracają uwagę na higienę a to jest bardzo ważne. Poza tym przystępne ceny. Polecam peeling SPA całego ciała hmmm rozkosz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: mikrodermabrazja IP: 91.210.242.* 10.06.11, 00:48 Zdecydowanie Skin Care Factory jest najbardziej profesjonalnym gabinetem w Częstochowie. Polecam peeling kawitacyjny twarzy (poprawa cery już po jednym zabiegu), manicure japoński (paznokcie się nie łamią ani nie rozdwajają po jednym zabiegu), masaż bańką chińską (efekty w redukcji cellulitu widać po kilku zabiegach, po jednym zauważalne jest zwiększenie elastyczności skóry). Peeling kokosowy całego też był niezły, tylko, że efekt poprawy skóry i samopoczucia krótkotrwały, ale bardzo przyjemny zabieg. Rewelacyjny wystrój, zachowanie pełnej intymności, pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akajfragus Re: mikrodermabrazja IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 00:47 www.masazmasaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: mikrodermabrazja IP: *.146.166.190.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.11, 11:36 Witam! wybieram się na zabieg mezoterapii bezigłowej do Skin Care Factory na Śląskiej, czy miał ktoś ten zabieg? Cenę mają przystępną a poza tym poleciła mi ich znajoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 22:46 Witam, korzystałam z usług Skin Care Factory (mezoterapia) i muszę powiedzieć, że zabieg naprawdę przynosi efekty. Kupiłam pakiet 6 zabiegów i jestem bardzo zadowolona. A gabinet rzeczywiście jest bardzo fajny - intymność, profesjonalizm i fajna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: mikrodermabrazja IP: *.204.5.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.11, 15:45 ja też korzystam s mezoterapii bezigłowej. Chodzę do Skin Care Factory, zabieg przynosi efekty. Ale oni się teraz przenieśli na Łódzką tam gdzie jest przedszkole Olka Klepacza. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: mikrodermabrazja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.02.11, 17:12 gruper.pl/x.php/1,1672/Studio-Havana-mikrodermabrazja-Czestochowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRUPEN Re: mikrodermabrazja IP: *.net.stream.pl 14.04.11, 00:35 A ja kupilam to za pare groszy w GRUPER ZAPISZCIE SIE I KORZYSTAJCIE REWELACJA!!!!! gruper.pl/polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0m1n1ka1 Re: mikrodermabrazja IP: *.2.11.252.tvksmp.pl 10.06.11, 20:15 hej, jak dla mnie super zabieg, mialam bardzo rozszerzone pory i wągry, teraz buzia wygląda znacznie lepiej, ale uwaga....znajoma została w ten sposób zarażona gronkowcem, więc zwracajcie uwagę czy higiena jest na najwyzszym poziomie, choć i tak, tego do końca nie wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1 Re: mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 21:40 a powiedz mi d0m1n1ka1 ile razy bylas na takim zabiegu i w jakich odstepach czasu? Bo ja bylam dwa razy. Pierszy raz pod koniec pazdziernika, a drugi raz na poczatku grudnia. Oczywiscie po zabiegu cera jest ladniejsza, bardziej gladka i sie nie luszczy. Ale poszlam na ten zabieg, bo mam problemy z wagrami i rozszerzonymi porami i pod tym wzgledem nie zauwazylam jakis super poprawy. Owszem wagrow jest troszke mniej, ale i tak je widac, a pory jak byly rozszerzone tak dalej sa. Nie wiem czy jest sens dalej chodzic na ten zabieg i wydawac kase, czy moze lepiej sprobowac innych zabiegow, ktore poradza sobie z wagrami i rozszerzonymi porami...Moze cos doradzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 09:21 dziewczyny rozszerzonych porów nie da się poprostu usunąć, można je jedynie zwęzyć. Ale żeby doprowadzaić do tego potrzeba co najmniej 6 zabiegów w odstępach dwutygodniowych! Jewst to absolutne minimum a później należy przychodzić na zabieg przypominający raz w miesiącu! Mikrodermabrazję najlepiej połączyć z mezoterapią bezigłową (efekty są bardzo zadawalające) albo z peelingiem kawitacyjnym. Niestety po dwóch zabiegach nie możecie spodziewać się efektów! To jest nie realne - zabiegi należy wykonywać regularnie! to jest podstawa. Gdyby dało się po jednym czy po dwóch zabiegach uzyskać efekty to wszyscy bylibyśmy piękni. Więc regularność i duża powtarzalność zabiegów przynosi efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: mikrodermabrazja IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.11, 21:23 A ja polecam Studio Havana na Dekabrystów, zaczęłam od grupera i zostałam miałam duże problemy z trądzikiem co pozostawiło ślady na mojej skórze, już po 4 zabiegu buzia wyglądała super teraz Pani Kasia poleciła kontynuacje raz na 2 miesiące dla podtrzymania efektu. Cena przystępna bo 100zł. Więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: mikrodermabrazja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.12.11, 16:03 od Nicera trzymajcie sie z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ll Re: mikrodermabrazja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.12.11, 00:48 potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: mikrodermabrazja IP: *.205.81.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.01.12, 16:23 U Nicera nie byłam, ale mikro miałam w Skin Care Factory i jest ok a nawet bardzo, po zabiegu dostałam próbki kremów. A wogóle to miło było kawka, gazetka. Jestem po drugim zabiegu, buzia fajna, jest już znaczna różnica (mam lekkie przebarwienia) A gabinet jest teraz na Łódzkiej zaraz za Rynkim Wieluńskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
werka999 Re: mikrodermabrazja 15.03.12, 08:41 ja byłam w Cyrkonii(1 aleja),byłam zadowolona,Pani kosmetyczka dokladnie wytłumaczyla mi jak wygląda zabieg,jak często go powtarzac itp(bylam 1 raz na mikrodermabrazji).jestem po 2 zabiegu i buzia wygląda już duzo lepiej(głownie przebarwienia i pory),mysle ze zrobie jeszcze przynajmniej 2-3 zabiegi.dużym plusem są tam ceny-często maja promocje-za pierwszy zabieg placiłam 80zł,pożniej już 50zł.całosc trwala ok godziny(z maseczką). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa500 Re: mikrodermabrazja IP: *.96.239.21.tvksmp.pl 19.03.12, 23:41 zdecydowanie polecam Sferę Urody na Dąbrowskiego! Mikrodermabrazja łączona jest z kwasem glikolowym (miałam najpierw 35 a potem 50% - pytałam :) ) co daje zdecydowanie lepsze efekty niż sama mikrodermabrazja. Porównywałam. Chodzę tam już sporo czasu i wreszcie moja buzia wygląda super,pory spłycone, przebarwienia zbledły i krostek duuużo mniej i buzia mniej się świeci . I cena bardzo przystępna bo 50zł w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: mikrodermabrazja IP: *.rev.inds.pl 20.03.12, 23:45 a mężczyźni też mogą z tego korzystać? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinae1 Re: mikrodermabrazja 28.03.12, 10:51 oczywiście ,że tak. ja mam cere b.wrazliwą,naczynkową wiec nie mogę korzystac z tego typu zabiegów. ale mój mąż korzystał z serii(5 zabiegów) i widać sporą poprawę-przede wszytskim pory się spłyciły,poprawił koloryt i skóra jest dużo gładsza. z tym że przed serią pani kosmetyczka oczyściła manulanie mu skórę bo miał dużo zaskórników itp.zabiegi robił w studiu cyrkonia,za mikrodermabrazję płacił ok 50 zł,za oczyszczanie chyba 70zł. z tego co widziałam to wielu panów tam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alutka65 Re: mikrodermabrazja 28.03.12, 21:02 W strefie urody jest nie najgorzej ale super zabieg zrobiła mi kosmetyczka w salonie Naomi w Kiedrzynie .Bardzo fachowa dziewczyna i sam zabieg rewelacyjny ,byłam na kilku więc wiem co piszę ,kosmetyki które stosowała tez z wyższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola4455 Re: mikrodermabrazja 03.10.16, 14:15 Ja polecam Magdę Radecką w trendach na górze. Efekty super i zaraz po zabiegu wygladam normalnie a nie czerwona jak burak. Magda zna sie na rzeczy. Poszukajcie w necie to znajdziecie namiar do niej. Odpowiedz Link Zgłoś