andrewtoja 06.07.02, 15:43 Ale tvn pocięlo film. Czysta komercja. OBcieli najlepsze watki i momenty tylko po to zeby puscic wiecej reklam. Dla mnie to profanacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba# Re: Profanacja nieśmiertelnego 06.07.02, 15:45 Nie wiem, nie widziałem. Ale dla mnie sama druga część jest profanacją pierwszej... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Profanacja nieśmiertelnego 06.07.02, 15:48 kuba# napisał(a): > Nie wiem, nie widziałem. Ale dla mnie sama druga część jest profanacją > pierwszej... dodali sf - ja sie pytam po co ? nie ogladalem i nie zamierzam. serial byl i tak najlepszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Profanacja nieśmiertelnego IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.14.* 06.07.02, 17:05 Hmmm... Chyba ci się wydaje. Widziałem toto jakiś czas temu na kasetce i wydaje mi się ze wczoraj w tvn było identyczne. Co było w kinie niemniej nie pamiętam (ile to lat temu było? Z 10? 12?) Nie zmienia to faktu że film to kiła niesamowita i jak już ktoś powiedział sam w sobie jest profanacją części pierwszej. Pedro Odpowiedz Link Zgłoś
andrewtoja Re: Profanacja nieśmiertelnego 11.07.02, 10:31 TVN sprytnie pocial ten film. SKrocili np scene milosna na poczatku filmu, wycieli w ogole ogladanie czystej atmosfery przez Connora itd. A poza tym faktycznie dodawanie kosmicznego pochodzxenie niesmiertelnych zniszczylo film. Serial mi sie podobal, ale kreskowka miala niezla muzykem Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Profanacja nieśmiertelnego 12.07.02, 22:34 Kreskówka była dobra, choć osobiście traktuję ją w oddzieleniu od filmu. (Co to właściwie za słowo "kreskówka"? Jest pewna różnica między "kreskówką" a "filmem animowanym", jak dla mnie. "Kreskówka" to np. "Tom i Jerry". Ewentualnie "Kaczor Donald". Jak coś jest poważne, to już nie jest kreskówka. A tym bardziej bajka. To była taka mała dygresja, dziękuję za uwage.) Odpowiedz Link Zgłoś