Dodaj do ulubionych

restauracja na obiad poslubie?

22.12.10, 19:49
Jaka polecanie restauracje na obiad dla ok 20 osob po slubie cywilnym? Chodzi mi o to zeby byla przyjemna atmosfera i w miare eleganckie miejsce, ale nie musi byc to nie wiadomo co, zeby nie wyszlo bardzo drogo.
Z gory dzieki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: waldi Re: restauracja na obiad poslubie? IP: 94.254.134.* 22.12.10, 20:09
      W byłym domu technika na ul Kopernika -naprzeciwko banku PkO SA-blisko od Pałacu Ślubów.
    • Gość: xx Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.10, 20:26
      Jak juz myslisz popelnic ten blad proponuje Twierdze¿
      • Gość: gosc Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.net.stream.pl 22.12.10, 20:31
        tylko jak na takie cos to restauracja Astoria na krakowskiej
    • kokosowe.noce Re: restauracja na obiad poslubie? 22.12.10, 21:17
      A orientujecie sie w kwestii kosztow? Oczywiscie jutro sie tam przejade, ale moze cos wiecie.
      • Gość: gosc Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.net.stream.pl 22.12.10, 21:55
        tu masz linka do ich strony www.hotelsonex.pl/astoria/
        • Gość: . Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 23:02
          no akurat astoria do najtanszych nie nalezy, jednak jedzenie i klimat pierwsza klasa..mysle ze w taki dzien mozna spokojnie zapłacic troche wiecej, ale miec mile wspomnienia
    • Gość: nin Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 23:25
      Ja proponuję Drzazgę na ul. Racławickiej, byłem tam na takim obiedzie i było dobrze, nastrojowo, smacznie a co najważniejsze nie bardzo drogo
    • Gość: aaa Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 00:34
      Bagatela na Dąbrowskiego. Mieliśmy tam przyjęcie ślubne i było bardzo miło
      • Gość: marek Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.04.11, 13:39
        ja również - zdecydowanie polecam. Imprezka na około 15 osób, w kwietniu 2008. Jedzenie pyszne, można było dostarczyć swój tort. Cena - chyba - ok 60-70 od osoby. Właścicielka - przemiła " Starsza" Pani, która zgadza się na Twoje pomysły i ma swoje dobre również.

Wada lokalu - brak ogródka, ale jeżeli to tylko obiad to myślę, że da radę.

poza tym wszystko na czas i smacznie

www.restauracja-bagatela.pl/
    • louissa27 Re: restauracja na obiad poslubie? 25.12.10, 21:46
      www.restauracja-pireus.com.pl/
      naprawdę warto
    • Gość: aga Re: restauracja na obiad poslubie? IP: 46.134.55.* 25.12.10, 21:58
      polecam restauracje sfera na ulicy waszyngtona 18 świetne jedzenie umiarkowane ceny klimat artystyczny elegancko i nie drogo polecam sama uzgadniałam wigilie i pani była bardzo elastyczna co do cen i meni kontakt telefoniczny 509730429 pozdeawiam
      • Gość: Ania Re: restauracja na obiad na rocznicę ślubu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 12:32
        Proszę o pomoc w wyborze restauracji na obiad dla 12 osób z okazji wieloletniej rocznicy ślubu rodziców w czerwcu?
        • Gość: xxx Re: restauracja na obiad na rocznicę ślubu? IP: *.net-5g.pl 02.05.11, 19:46
          Ja też poszukuję restauracji na 15 osób.
    • oskarek05 Re: restauracja na obiad poslubie? 28.04.11, 13:58
      a może Ecru na śląskiej
      obiad z deserem, kawa, herbata, sok
      60zł/osobę
      • ostatnietango Re: restauracja na obiad poslubie? 28.04.11, 14:34
        PUB DELITE ul.Łukasińskiego 28 40/os bardzo dobre jedzonko :)

Pozdrawiam
    • Gość: ja Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.netcominternet.pl 28.04.11, 23:30
      proponuję Tori na ul.Racławickiej miałam tam swoje wesele...polecam
      • Gość: . Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 07:14
        A ja nie pamiętam nazwy lokalu ale jest to naprzeciw dawnego usc przy Kopernika.
        • Gość: Ania Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 13:34
          Dziękuję za pomoc. Interesuje mnie restauracja bliżej centrum.
          • Gość: Konegunda Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 29.04.11, 18:25
            Ja tylko NIE POLECAM Retro na Kopernika, na rogu taka restauracje, w środku przyjemnie wygląda, ale ja tam miałma imprezę po ślubie i nieeeee
            • Gość: fago Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 20:54
              Tylko nie BAGATELA i przemila wlascicielka starsza pani. Boze bron!
              • Gość: babka Garden Pub IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 22:07
                Ja robiłam komunię i chrzciny w Garden Pub na ul. Focha.
                Mały lokal z ogródkiem z przepysznym jedzeniem.
                Polecam bo ceny również sensowne.
                Z parkingiem też nie ma problemu, bo lokal jest na przeciwko Simply (Bila, Elea)
                • Gość: karola Re: Garden Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 23:08
                  Polecam Joannę na ul. Ludowej 109 w Kiedrzynie
                  Pyszne jedzenie za przystępną cenę.
                  • Gość: Kelly Re: Garden Pub IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.04.11, 23:15
                    The Lollipup, NY 46 Avenue. Only! Najlepsze ceny, najlepsze jedzenie, fantastyczna atmosfera.
                    Co prawda bilety lotnicze do NY 1300 ale wrażenia bezcenne, a party full professional.
                    Gorąco polecam!
                    • Gość: SPRAWDZONE RETRO Rog kopernika i pow IP: *.net.stream.pl 29.04.11, 23:41
                      mala swietna przytulna restauracyjka.
                      Smacznie podane, czysto przyjemnie
                      NIEDROGO

i jakkolwiek nie lubie takich reklam,,,,,z cala odpowiedzialnoscia POLECAM

robilismy tam uroczystosc 55-lecia malzenstwa Rodzicow, komunie i skladkowego SYLWESTRA

nie bylo ani jednego slowa krytyki

• Gość: Ilona Re: RETRO Rog kopernika i pow IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 30.04.11, 12:43
                        a ja właśnie to retro mówię stanowcze nie! wszyscy goście potwierdza! na kase nas wykiwali i tort zepsuli, do tego za klime sie placilo ktora nie dzialala (a byl upal)
                        • alpacino01 Restauracja Astoria 30.04.11, 14:00
                          Polecam ją. Na specjalne okazje idealna. I nie prawdą jest iż jest drogo! Oczywiście nie jest w cenie baru czy pizzerii. Ale w stosunku cena/jakość nie ma lepszego miejsca. Jeżeli to ma być przyjęcie po weselu czyli jednorazowe i z klasą więc nie powinno się żałować trochę więcej pieniędzy.
                          Jedzenie jest smaczne, porcje ok, wybór wykwintny a nie oklepany jak w większości. No i obsługa I klasa. Do tego wieczorem skrzypaczka, pianista. Byłem parę razy min. z dziewczyną i wydałem niewiele(30%) więcej niż w bym wydał w zwykłej restauracji a wrażenia i radość dziewczyny - bezcenne :)
                          • Gość: Marta Re: Restauracja Astoria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 13:44
                            Rowniez polecam Astorie-pysznie wykwintnie i z klasa!
                            • Gość: ania Re: Restauracja Astoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 20:48
                              Przecież chodził o to, żeby było w miarę niedrogo a Astoria do tanich nie należy
            • Gość: stu Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.zone11.bethere.co.uk 08.06.11, 01:31
              zgadzam się, okropna obsługa
    • Gość: gość Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.net.stream.pl 06.05.11, 15:32
      Mega Pizza - pawilony na dekabrystów.
      • Gość: kaja Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 23:47
        Polecam lokal Pizzeria 108, byłam tam na przyjęciu weselnym i bardzo miło było. Jedzenie bardzo smaczne. Mimo że lokal nazywa się pizzerią to mają inne jedzonka też ;)
        • Gość: emka Re: restauracja na małe przyjecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 09:45
          Potrzebuję sali na małe przyjęcie
          • Gość: kaska Re: restauracja na małe przyjecie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.11, 11:53
            polecam sale ewita, sama miałam 5 maja tam przyjecie po cywilnym. za obiad z 2 dan w tym około 30 sztuk mięsa na 20 osób a później ciasto, kawa herbata zapłaciłam coś około 35zl za osobę. szampana i tort dostarczałam sama, ale jedzenie palce lizać w szczególności kluski śląskie:) tel 888104662 trzeba zadzwonić i samemu zapytać o cenę podając co się wymaga. ja i cala moja rodzina byliśmy naprawdę zadowoleni i przede wszystkim najedzeni
            • Gość: xxx Re: restauracja na małe przyjecie IP: *.net-5g.pl 18.05.11, 20:40
              Co powiecie o restauracji La Strada www.lastrada.czest.pl/
              • Gość: barbakan Re: restauracja na małe przyjecie IP: *.netcominternet.pl 19.05.11, 08:12
                a kto prowadzi te retro starsza pani czy mlodzi ludzie z niedostepnym i cwanacka gadka meszczyzny
                • Gość: Ilona Re: restauracja na małe przyjecie IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 19.05.11, 17:12
                  Retro - kobita do 40 wraz z starszą mamą :) Bardzo niesympatyczne ...
              • Gość: gość Re: restauracja na małe przyjecie IP: 91.210.242.* 09.06.11, 21:48
                byłam w La Stradzie, lokal ładnie urządzony ale jedzenie ochydne!!! Rosół z torebki przesolony i trzeba było czekać długo aż w ogóle go podali, sos do mięs z torebki, kluski śląskie przesolone i chyba z mrożonek bo białe jak śnieg, w każdej potrawie maggi. Okropność i ceny za wysokie jak na dania z torebki.
    • Gość: Inga Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 17:35
      RESTO&CAFFE 29! NIGDZIE NIE MA TAK DOBREGO ŻARCIA jak tam , i do tego fantastycznie podane!
      • Gość: smakosz Re: restauracja na obiad poslubie? IP: *.play-internet.pl 21.05.11, 16:03
        La Vita Da Re w 2 Aleji. Przytulnie i bardzo smacznie.
        • Gość: elka Re: restauracja na małe przyjęcie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 12:20
          Co możecie polecić z własnego doświadczenia?
          • Gość: Adam Re: restauracja na małe przyjęcie? IP: 212.87.246.* 07.06.11, 15:20
            Nad Sekwaną, ul. Mirowska 22. Full serwis professionall !
            • Gość: ala Re: restauracja na małe przyjęcie? IP: *.net-5g.pl 07.06.11, 20:39
              Jeżeli nie masz nic do powiedzenia to milcz mały człowieczku.
              Z kulturą u Ciebie kiepsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka