Dodaj do ulubionych

Prokurator Jan Jaros

26.01.11, 15:35
Proszę o informacje i opinie na jego temat.
Obserwuj wątek
    • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 29.01.11, 12:23
      andrzejdziaba napisał:

> Proszę o informacje i opinie na jego temat.

On sam o sobie ma opinię legalisty. Ciekawe, jak on to rozumie?
      • Gość: aaaa Re: Prokurator Jan Jaros IP: *.alfanet24.pl 29.01.11, 17:15
        Zapytaj się Jana i wszystko bedziesz wiedział.
        • Gość: gość Re: Prokurator Jan Jaros IP: *.apus-net.pl 29.01.11, 17:25
          a ten znowu...
    • Gość: Marian Re: Prokurator Jan Jaros IP: *.alfanet24.pl 29.01.11, 18:21
      Bardzo kompetentny i dobry prokurator. I zasługuje na szacunek.
      • Gość: Potre Re: Prokurator Jan Jaros IP: *.adsl.proxad.net 29.01.11, 20:43
        A zakładający temat ma się czego bać, wszystko mu wyciągnie do końca, jak na spowiedzi ;)
        • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 30.01.11, 07:34
          Gość portalu: Potre napisał(a):

> A zakładający temat ma się czego bać, wszystko mu wyciągnie do końca, jak na sp
          > owiedzi ;)

"Nie bójmy się tych, którzy zabijają ciało. Bójmy się tych, którzy zabijają duszę".
      • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 30.01.11, 07:31
        Gość portalu: Marian napisał(a):

> Bardzo kompetentny i dobry prokurator. I zasługuje na szacunek.

Ten "as" prokuratury Rejonowej Częstochowa - Północ w Czestochowie oskarżył mnie kradzież mojej własności podobno dużej wartości. Była tam dwudziestoletnia maszyna do szycia marki "Singer", albumy, stare monety. Nie sprecyzował czasu domnienanej kradzieży, okoliczności itd. W trakcie postępowania sądowego okazało sie, że nawet gdyby do kradzieży doszło, sprawa uległa przedawnieniu. Taki okazał się kompetentny w tej sprawie. W V Komisariacie Policji w Częstochowie posłużył się tępym i ograniczonym funkconariuszem Piotrem Dzienniakiem.
        W drugiej sprawie w zastępstwie Pani prokurator Anny Nocuń wydała postanowienie o doprowadzeniu mnie na przesłuchanie. Nie byłoby takiej potrzeby, gdyby dotarło do mnie stosowne wezwanie, ale takie nie zostało mi doręczone. Podobno jakiś policjant wrzucił je do skrzynki na listy, ale nie było na to żadnego potwierdzenia. To wystarczyło Janowi Jarosowi, aby wydać postanowienie o przymusowym doprowadzeniu. Rozpracowałem informacyjnie podstęp, jakim się posłużył Jaros, aby mnie skompromitować i umówiłem się na przesłuchanie z Panią prokurator Anną Nocuń normalnie. Wszystko się odbyło w sposób kulturalny i zgodny z przepisami.
        W trzeciej sprawie wyznaczono Jana Jarosa do rozpatrzenia mojego doniesienia o działaniu na moją szkodę oraz rodziny licznych funkcjonariuszy publicznych częstochowskiej prokuratury i sądów. Prokurator Jan Jaros tym razem odmówił wszczęcia postępowania.
        Reasumując stwierdzam, że Jana Jaros wystepując przeciwko mnie naduzywał uprawnień, a kiedy ja wystepowałem przeciwko osobom z jego otoczenia, nie dopełniał obowiązków. Takie działania wypełniają jeden z paragrafów kodeksu karnego dotyczące funkcjonariuszy publicznych. Zażądałem od byłej przełożonej prokuratora Jarosa Jolanty Pura wszczęcie wobec niego ostepowania dyscyplinarnego. Odmówiła. Wystąpię ponownie, ale tym razem do Prokuratury Generalnej.
        Prokurator Jan Jaros wysługiwał się nieformalnym układom o esbeckim rodowodzie. Powinien zostać wyrzucony ze środowiska prokuratorskiego.
    • pluto37 Re: Prokurator Jan Jaros 29.01.11, 23:36
      Ludziska mówią, że szczególarz z niego. I paragrafów łapie sie do ostatniej linijki, a poza tym cięty na łobuzerie, a dokładniej na takich co rozsiewaja nieprawde po mediach i lżą organa władzy naszej ukochanej.
      Znawcy tematu twierdza, że duuużo spraw wygrywa i z tych co zamknął do paki i lecznic na dłuzej, dałoby sie zaludnic miasto wielkości Radomska.
      Strach sie nie bać.
      • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 30.01.11, 07:09
        pluto37 napisał:

> Ludziska mówią, że szczególarz z niego. I paragrafów łapie sie do ostatniej lin
        > ijki, a poza tym cięty na łobuzerie, a dokładniej na takich co rozsiewaja niepr
        > awde po mediach i lżą organa władzy naszej ukochanej.
        > Znawcy tematu twierdza, że duuużo spraw wygrywa i z tych co zamknął do paki i l
        > ecznic na dłuzej, dałoby sie zaludnic miasto wielkości Radomska.
        > Strach sie nie bać.

A wg mnie to zwyczajny prokuratorski lump, jakich tam wielu. Dzisiaj ich jeszcze nie wymienię z imienia i nazwiska.
        • Gość: Stiven Re: Prokurator Jan Jaros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 10:50
          Gdyby zastosować to co On robi do jego działań - powinien iść siedzieć. Razem z cała ekipą która pozwala mu nadużywać prawa - mogą by mają władzę i czują się bezkarni.
          Bardzo szkoda ze jak popełniają przestępstwa takie osoby są po prostu chronieni przez swoich przełożonych.
          To jest dopiero zorganizowana przestępczość.
          • loitta Re: Prokurator Jan Jaros 30.01.11, 12:03
            Zorganizowanej przestępczości mówimy nie .Nasze stanowcze nie, odbija się echem w Tunezji i Egipcie.
            • Gość: Che Re: Prokurator Jan Jaros IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.01.11, 12:11
              Odbij się w lustrze wody muszli klozetowej jak się będziesz spuszczać w krainę wyciszenia.
              • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 30.01.11, 13:41
                Gość portalu: Che napisał(a):

> Odbij się w lustrze wody muszli klozetowej jak się będziesz spuszczać w krainę
                > wyciszenia.

Prymityny jesteś i prostacki. Nie masz argumentów merytorycznych, więcej plujesz i obrażasz. To, co ja tutaj robię, jest wykorzystywaniem prawa do obrony koniecznej. Prokurator Jaros doniósł na mnie, czując się obrazonym słowami, których nie mogł w żaden sposób udokumentowac, a tym bardziej udowodnić. Jego koleżanka "po fachu" Ewa Kozłowska z Prokuratury Rejonowej w Zawierciu spreparowała z tego akt oskarżenia, a sędzia Anna Hanus - Klara z Sądu Rejonowego w Radomsku opierając się na klasycznym pomówieniu, skazała mnie na sześć miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na trzy lata. sąd Okregowy w Piotrkowie Trybunalskim w nieznanym mi jeszcze sklłdzie zamienił ten haniebny wyrok naruszający art. 54 Konstytucji na pracę społecznie użyteczną.
                • Gość: gosc Re: Prokurator Jan Jaros IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 22:17
                  andrzejdziaba napisał:

> Gość portalu: Che napisał(a):
                  >
                  > > Odbij się w lustrze wody muszli klozetowej jak się będziesz spuszczać w k
                  > rainę
                  > > wyciszenia.
                  >
                  > Prymityny jesteś i prostacki. Nie masz argumentów merytorycznych, więcej plujes
                  > z i obrażasz. To, co ja tutaj robię, jest wykorzystywaniem prawa do obrony koni
                  > ecznej. Prokurator Jaros doniósł na mnie, czując się obrazonym słowami, których
                  > nie mogł w żaden sposób udokumentowac, a tym bardziej udowodnić. Jego koleżank
                  > a "po fachu" Ewa Kozłowska z Prokuratury Rejonowej w Zawierciu spreparowała z t
                  > ego akt oskarżenia, a sędzia Anna Hanus - Klara z Sądu Rejonowego w Radomsku op
                  > ierając się na klasycznym pomówieniu, skazała mnie na sześć miesięcy pozbawieni
                  > a wolności w zawieszeniu na trzy lata......

Miłym zakończeniem mniemam będzie, jak za to opluwanie odwieszą ci to co wcześniej zawiesili. Forum to nie prywatny folwark aby pluć jadem na lewo i prawo, zresztą szkoda słów aby z kimś takim w dyskusję się wdawać.
                  Bez pozdrowień oczywiście.
                  • Gość: Che Re: Prokurator Jan Jaros IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.02.11, 23:19
                    Gość ma problem z głową. Przy następnym postępowaniu prokuratorskim powinno się szczegółowo przebadać stan psychiczny tejże osoby. Z drugiej strony czytają jego post o tzw "Incydencie radomszczańskim" to gość kasę na grzywnę ma. Może go łechta jak go zatrzymuje Policja. Może ma potrzebę "czucia" zimnego metalu na rękach potocznie zwanego kajdankami. Może lubi dźwięk faksu przesyłającego potwierdzenie zapłaty grzywny i lubi patrzeć jak Sąd faksuje nakaz odwołania doprowadzenia? Może lubi być częstochowskim celebrytą. Nie wiem. Pomogłaby tylko opinia dwóch niezależnych biegłych psychiatrów, ale idąc logiką Pana Andrzeja nie ma takich w Polsce bo tu żyją tylko same bękarty systemu stalinowskiego. Cóż...Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. W ogóle to czemu moderator nie kasuje jego bełkotu?
                    • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 02.02.11, 08:03

> Gość ma problem z głową. Przy następnym postępowaniu prokuratorskim powinno się
                      > szczegółowo przebadać stan psychiczny tejże osoby. Z drugiej strony czytają j
                      > ego post o tzw "Incydencie radomszczańskim" to gość kasę na grzywnę ma. Może go
                      > łechta jak go zatrzymuje Policja. Może ma potrzebę "czucia" zimnego metalu na
                      > rękach potocznie zwanego kajdankami. Może lubi dźwięk faksu przesyłającego potw
                      > ierdzenie zapłaty grzywny i lubi patrzeć jak Sąd faksuje nakaz odwołania doprow
                      > adzenia? Może lubi być częstochowskim celebrytą. Nie wiem. Pomogłaby tylko opin
                      > ia dwóch niezależnych biegłych psychiatrów, ale idąc logiką Pana Andrzeja nie m
                      > a takich w Polsce bo tu żyją tylko same bękarty systemu stalinowskiego. Cóż...P
                      > unkt widzenia zależy od punktu siedzenia. W ogóle to czemu moderator nie kasuje
                      > jego bełkotu?

Wielokrotnie się wypwiadali. Poszukaj wątku p.t. "Częstochowscy psychiatrzy". Zetknąłem się z wieloma biegłymi psychiatrami. Większość jest na usługach systemu. Nie byli w stanie zarzucić mi choroby psychicznej, gdyż wtedy wymiar sprawiedliwości nie bylby w stanie mnie bezkarnie sądzić i skazywać. Mogli co najwyżej zarzucić mi osobowość sentytywną, zaburzenia osobowości lub niewlaściwy wzorzec zachowań. Ciekawe, co by na to powiedział prof. Antoni Kępiński? Pewnie przewraca się w grobie.
                      Te liczne oskarżenia, postępowania sądowe i wyroki to prawnicze gnioty, których w praworządnym kraju by nie było. Ale III RP to zakamuflowana kontynuacja SB i dpoóki tego się nie wykorzeni, uczciwi i porządni ludzie będą oskarżani przez takich dyletantów jak Jaros i skazywani przez takie curiosa jak Hanus Klara. Ciekawe, co na to moi zacni dziadkowie Konrad Dziąba i Julian Ditrych? Pewnie przewracają się w grobie.
                      Tunezja, Egipt, .............. ?
                  • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 02.02.11, 07:50
                    > Miłym zakończeniem mniemam będzie, jak za to opluwanie odwieszą ci to co wcześn
                    > iej zawiesili. Forum to nie prywatny folwark aby pluć jadem na lewo i prawo, zr
                    > esztą szkoda słów aby z kimś takim w dyskusję się wdawać.
                    > Bez pozdrowień oczywiście.

Ty mi żadnym odwieszaniem nie wyjeżdżaj i nie strasz. To, co robi Jaros i ta cała banda nierobów, kwalifikuje ich do solidnego aktu oskarżenia, skazania i wsadzenia do więzienia na co najmniej dożywocie. To motoryczni przestępcy, którzy nadużywają prawa i nie dopełniają swoich obowiązków w zalezności od sytuacji. Skarga do Prokuratury Generalnej w Warszawie jest już gotowa, a na miejscu w Częstochowie zajmie się nimi OROB.
                    A forum to niezależne miejsce do wymiany myśli i poglądów, a nie kneblowania wypowiedzi, bezkarnego oskarżania i skazywania jak w sądach powszechnych. Więcej możesz przeczytać o przestępcach w togach na www.aferyprawa.com
            • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 30.01.11, 13:33
              loitta napisał:

> Zorganizowanej przestępczości mówimy nie .Nasze stanowcze nie, odbija się echem
              > w Tunezji i Egipcie.

Dziękuję za poparcie, a myślałem już, że jestem osamotniony.
          • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 30.01.11, 13:32
            Gość portalu: Stiven napisał(a):

> Gdyby zastosować to co On robi do jego działań - powinien iść siedzieć. Razem z
            > cała ekipą która pozwala mu nadużywać prawa - mogą by mają władzę i czują się
            > bezkarni.
            > Bardzo szkoda ze jak popełniają przestępstwa takie osoby są po prostu chronieni
            > przez swoich przełożonych.
            > To jest dopiero zorganizowana przestępczość.
            >

Dokładnie tak jest. Chowają się za immunitetami, popierają i czują się bezkarni. Działają razem i w porozumieniu jak zorganizowana grupa przestępcza. Ale niech się im nie wydaje, że tak będzie wiecznie. My się też organizujemy i nie pozwolimy, aby nam pluli w twarz, a my posłusznie będziemy to tolerować i twierdzić, że to deszcz pada.
    • andrzejdziaba Ekscesy w Radomsku 30.01.11, 16:31
      Mgr inż. Andrzej Dziąba Częstochowa, 31.08.2009 r.
      42 – 200 Częstochowa
      ul. Pużaka 15/34
      tel./fax (034) 362 26 47, (510) 261 787
      www.ideaconsulting.pl
      E-mail: biuro@@ideaconsulting.pl

Prokuratura Rejonowa
      w Radomsku
      ul. Tysiąclecia 3
      97 – 500 Radomsko

Doniesienie o przestępstwie
      W związku z zatrzymaniem mnie 22.07.2009 r. przez funkcjonariuszy Policji w Radomsku oraz okolicznościami, które mogły temu towarzyszyć, proszę o wszczęcie stosownego postępowania.

Uzasadnienie

22.07.2009 r. przyjechałem do Sądu Rejonowego w Radomsku na posiedzenie w sprawie VI K 904/08. Termin rozprawy był przewidziany na godz. 13 45, a ja byłem w sądzie co najmniej godzinę wcześniej. Sprawdziłem sprawę na wokandzie i zdziwiłem się, że zaplanowano ją tylko na 5 minut. Poszedłem więc do Sekretariatu VI Wydziału, aby to wyjaśnić. Osoba udzielająca mi informacji wyjaśniła, że wszystko jest w porządku, a sprawa potrwa tyle, ile trzeba. Jej wyjaśnienia mnie nie przekonały. Wyszedłem na chwilę z budynku sądu, aby pospacerować. Po kilkunastu minutach wróciłem i usiadłem obok sali sądowej. Zadzwoniłem do znajomego. Zauważyłem dziwny ruch w pobliżu sali sądowej. Najpierw przechodził obok policjant, potem do sali sądowej weszła asesor Anna Hanus – Klara. Wzbudziło to moje podejrzenia. Powoli wyszedłem na hol sądowy, aby potem spokojnie opuścić budynek sądu. Już w holu zauważyłem dziwnie zachowującego się cywila. Wtedy jednak nie wiedziałem jeszcze, że od początku mojego pojawienia się w sądzie byłem śledzony nie tylko przez niego.
      Postanowiłem nie wracać już do sądu tym bardziej, że nie musiałem być na tym posiedzeniu. Sprawa została spreparowana przez prokuratora Jana Jarosa z Częstochowy, który bojąc się o swoją posadę w Prokuraturze Rejonowej Częstochowa - Północ złożył na mnie doniesienie. Ten facet nadaje się do łapania much, a nie przestępców, podobnie jak jego koleżanka „po fachu” z Prokuratury Rejonowej w Zawierciu Ewa Kozłowska, która sporządziła i przesłała do sądu „akt oskarżenia”. W związku z licznymi nadużyciami w stosunku do mnie autorstwa częstochowskiej Prokuratury skierowałem 12.06.2009 r. obszerne doniesienie (załącznik). W zakończeniu tego pisma wspominam o „asie” częstochowskiej Prokuratury Janie Jarosie.
      Wracając na dworzec kolejowy zostałem zatrzymany przez Policję. Nie przedstawiono mi od razu bezpośredniego powodu zatrzymania. Zostałem skuty kajdankami i umieszczony w radiowozie. Siedząca obok mnie policjantka na moje pytanie o powód zatrzymania odpowiedziała, że jest na mnie kilka nakazów. Najpierw podjechano pod budynek Sądu Rejonowego, gdzie wspomniany już śledzący mnie funkcjonariusz w cywilnym ubraniu powiadomił sąd o moim zatrzymaniu. Funkcjonariusze Policji zachowywali się prawidłowo, jedynie siedzący z przodu obok kierowcy umundurowany policjant, podobno najlepszy dzielnicowy w mieście, bardzo się wymądrzał. Ale nie można tego uznać za nadużycie uprawnień, a co najwyżej brak pokory. Następnie przewieziono mnie do Komendy Powiatowej Policji w Radomsku, gdzie zdjęto mi kajdanki i przeszukano torbę z rzeczami osobistymi. Nadal nie przedstawiono mi powodu zatrzymania. W trakcie prowadzenia czynności przez sierż. Elizę Fabiś przyniesiono dwa pisma przesłane faxem z Częstochowy. Jedno dotyczyło grzywny, a drugie wezwania na posiedzenie Sądu Rejonowego w Częstochowie we wrześniu 2009 r. Domyśliłem się wówczas, że w trakcie zatrzymania mnie policjanci nie posiadali żadnych nakazów. Pani Eliza Fabiś zapytała mnie, czy jestem w stanie spowodować, aby grzywna została niezwłocznie zapłacona, a potwierdzenie zapłaty dotarło faxem do KPP w Radomsku? Podjąłem natychmiast działania posługując się telefonem komórkowym, aby tak się stało. Grzywna została w całości zapłacona, potwierdzenie faxem dotarło do KPP w Radomsku. Pokwitowałem jeszcze odbiór wezwania na wspomnianą wyżej sprawę i w towarzystwie sympatycznej sierż. Elizy Fabiś, która odprowadziła mnie do drzwi wejściowych komendy, opuściłem budynek KPP w Radomsku. Załączam kserokopię protokołu zatrzymania.
      Następnego dnia opisałem zaistniałe zdarzenie i drogą elektroniczną przesłałem do KPP w Radomsku. Załączyłem treść pisma z dnia 20.07.2009 r. skierowanego do Prezesa Sądu Apelacyjnego w Katowicach (załącznik). Pocztą tradycyjną otrzymałem odpowiedź z dnia 27.07.2009 r. (załącznik). Również drogą elektroniczną odpowiedziałem, że nie oczekuję nadawania sprawie biegu służbowego. Nie wnosiłem żadnych skarg na działania policjantów, którzy uczestniczyli w moim zatrzymaniu. Odniosłem tylko wrażenie, że zostali wprowadzeni w błąd.
      W piśmie z dnia 27.07.2009 r. (załącznik) poprosiłem Prezesa Sądu Rejonowego w Radomsku o wyjaśnienie okoliczności, które uniemożliwiły mi uczestnictwo w posiedzeniu dnia 22.07.2009 r. Zasugerowałem, że doszło w związku z tym do nadużycia uprawnień przez funkcjonariuszy Sądu Rejonowego w Częstochowie i Radomsku, którzy działając razem i w porozumieniu przeszkodzili mojej obecności w Sądzie Rejonowym w Radomsku. Do tego grona zaliczyłbym również prokuratora Jana Jarosa. Odpowiedź z dnia 13.08.2009 r. (załącznik), która do mnie nadeszła, w żaden sposób nie wyjaśniła okoliczności, które uniemożliwiły mi uczestnictwo w posiedzeniu sądu w dniu 22.07.2009 r. Należałoby więc się zastanowić, czy kierownictwo Sądu Rejonowego w Radomsku czegoś przede mną nie ukrywa, co mogłoby zdyskredytować funkcjonariuszy publicznych w Częstochowie i Radomsku zamieszanych w nieformalne działania związane z zatrzymaniem mnie 22.07.2009 r?
      Negatywną rolę mogła też odegrać Wanda Kropidłowska, która jakiś czas temu rozmawiała telefonicznie w moim imieniu z Przewodniczącym VI Wydziału Karnego Sądu Rejonowego w Radomsku sędzią Szczepanem Stawczykiem reprezentując Ruch Obrony Praworządności w Katowicach. Pani Wanda Kropidłowska z zupełnie błahych powodów pogniewała się na mnie i zaczęła mi szkodzić. Wskazane byłoby ją przesłuchać w trakcie wszczętego postępowania. O to samo wnoszę w stosunku do asesor Anny Hanus – Klara, Szczepana Stawczyka, kierownictwa Sądu Rejonowego w Radomsku, policjantów z Komendy Powiatowej Policji w Radomsku uczestniczących w zatrzymaniu, kierownictwa XIV Wydziału Karnego - Wykonawczego Sądu Rejonowego w Częstochowie, sędziego Sądu Okręgowego w Częstochowie Bogusława Zająca oraz prokuratora Jana Jarosa.
      Wobec powyższych okoliczności złożone doniesienie uważam za konieczne i uzasadnione.

• andrzejdziaba Afery prawa 01.02.11, 07:28
      andrzejdziaba napisał:

Informacjan.t. temat znajdzie się na forum www.aferyprawa.com
    • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 02.02.11, 21:59
      andrzejdziaba napisał:

OROB zajmie się nie tylko prokuratorem Janem Jarosem. Wolontariusze Ruchu monitorują już spacery w godzinach słuzbowych prokuratora Artura Bernata.
      • andrzejdziaba Prokurator Artur Bernat 03.02.11, 19:33
        andrzejdziaba napisał:

> andrzejdziaba napisał:
        >
        > > Proszę o informacje i opinie na jego temat.
        >
        > OROB zajmie się nie tylko prokuratorem Janem Jarosem. Wolontariusze Ruchu monit
        > orują już spacery w godzinach słuzbowych prokuratora Artura Bernata.

Taki powinien być podtytuł.
        • Gość: .gosc Re: Prokurator Artur Bernat IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.11, 21:16
          czlowieku daj sobie siana w swoj pusty łeb.
          • andrzejdziaba Re: Prokurator Artur Bernat 04.02.11, 11:58
            Gość portalu: .gosc napisał(a):

> czlowieku daj sobie siana w swoj pusty łeb.

Merytorycznie poproszę. To jest forum dla ludzi kulturalnych, inteligentnych i wykształconych.
      • pluto37 Re: Prokurator Jan Jaros 03.02.11, 22:43
        ". Zetknąłem się z wieloma biegłymi psychiatrami. Większość jest na usługach systemu. Nie byli w stanie zarzucić mi choroby psychicznej, gdyż wtedy wymiar sprawiedliwości nie bylby w stanie mnie bezkarnie sądzić i skazywać. Mogli co najwyżej zarzucić mi osobowość sentytywną, zaburzenia osobowości lub niewlaściwy wzorzec zachowań.

Andrzeju Dziaba!
        I tak trzymać! trzeba walczyć z plagą nieuczciwych psychiatrów idących na pasku awanturników z wymiaru niesprawiedliwości ludowej.
        Miało być PRAWO i SPRAWIEDLIWOŚĆ a jest bolszewizm i kryptosądy nda uczciwym obywatelem płacącym podatki ze swojej krwawicy.
        Trzeba walczyć o godność NARODU całom siłom i bez wytchnienia. Przeciw anarchii i niegodnemu aby służyć ludowi aparatowi ucisku...
        Trza głośno wykrzyczeć głos sprzeciwu wobec reżymu spijającemu krew z naszych tętnic.
        Koniec z politycznymi wampirami!!!!
        Wolność od prokuratorów Niech Zyje!!!!!
        • Gość: Che Re: Prokurator Jan Jaros IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.02.11, 07:48
          Masz rację..."całom siłom".... Ale bez przesady...miej chociaż jakieś chwilowe wytchnienie bo się zmęczysz za bardzo w tej walce i "reżym" wyssie całą Twoją krew i nic nie zostanie dla prawych i sprawiedliwych.
          • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 04.02.11, 12:03

> Masz rację..."całom siłom".... Ale bez przesady...miej chociaż jakieś chwilowe
            > wytchnienie bo się zmęczysz za bardzo w tej walce i "reżym" wyssie całą Twoją k
            > rew i nic nie zostanie dla prawych i sprawiedliwych.

Ja sie wcale nie męczę. To "reżm" jest zmęczony. Trzeba go wysłać na "zieloną trawkę".
          • crezzy Re: Prokurator Jan Jaros 04.02.11, 20:18
            A che ,a cha i tak dalej co cię gnębi.Tak bardzo bronisz tych kicajów , w togach.
        • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 04.02.11, 12:01
          pluto37 napisał:

> ". Zetknąłem się z wieloma biegłymi psychiatrami. Większość jest na usługach
          > systemu. Nie byli w stanie zarzucić mi choroby psychicznej, gdyż wtedy wymiar
          > sprawiedliwości nie bylby w stanie mnie bezkarnie sądzić i skazywać. Mogli co n
          > ajwyżej zarzucić mi osobowość sentytywną, zaburzenia osobowości lub niewlaściwy
          > wzorzec zachowań.

>
          > Andrzeju Dziaba!
          > I tak trzymać! trzeba walczyć z plagą nieuczciwych psychiatrów idących na pas
          > ku awanturników z wymiaru niesprawiedliwości ludowej.
          > Miało być PRAWO i SPRAWIEDLIWOŚĆ a jest bolszewizm i kryptosądy nda uczciwym ob
          > ywatelem płacącym podatki ze swojej krwawicy.
          > Trzeba walczyć o godność NARODU całom siłom i bez wytchnienia. Przeciw anarchii
          > i niegodnemu aby służyć ludowi aparatowi ucisku...
          > Trza głośno wykrzyczeć głos sprzeciwu wobec reżymu spijającemu krew z naszych t
          > ętnic.
          > Koniec z politycznymi wampirami!!!!
          > Wolność od prokuratorów Niech Zyje!!!!!

Dziękuję za poparcie. "Kropla drąży skałę". Jak oni nie dojrzeją, że musza sie zmienić, to my ich zmienimy. To tylko kwestia czasu.
          • crezzy Re: Prokurator Jan Jaros 04.02.11, 21:39
            W zeszłym roku panowie i panie w togach szlochali ,że chcą takie pensje jak ich koledzy i koleżanki w unii.Bo dziesięć tysiaków to tylko biedota ma .Teraz w Polsce jest wspaniały raj dla bogaczy , a reszt niech zdycha.
    • andrzejdziaba Re: Prokurator Jan Jaros 16.03.11, 19:29
      Złożyłem skargę do Prokuratury Generalnej nie tylko w jego sprawie. Przechadzał się dzisiaj w godzinach służbowych ulicą Dąbrowskiego. Co na to Prokurator Rejonowy Tomasz Mielczarek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka