truskawkaa80 14.02.11, 17:27 Witam, dostałam od mojej pani gin. namiary na przychodnię przy ul. Zaciszańskiej 25, chodzi mi konkretnie o to czy mają tam usg 4D. Jestem w ciąży i zależy mi na tym żeby dokładnie sprawdzić moje maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: usg 4D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 19:13 Wejdź na ich stronę i poczytaj, albo najlepiej zadzwoń. Ja robiłam tam dwukrotnie USG prenetalne 2D w zeszłym roku. Pytałam jaka jest różnica pomiędzy 2D a 3D lub 4D. Powiedziano mi, że bada się wszystko tak samo, tylko na 3D i 4D lepiej "widać" i jest to frajda dla rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil-lap Re: usg 4D IP: *.2.142.187.tvksmp.pl 14.02.11, 20:20 Drogie Panie usg 2D pokazuje dokładnie obraz naszego maluszka jak wygląda serduszko i inne narządy, dzięki temu USG dowiecie się jaki rozwija się Wasz maluszek. USG 3 i 4D pokazuje nam naszego maluszka z zewnątrz czyli jak wygląda i w ogóle to taka pamiątka dla Nas samych bo pokazuje jak maluszek wygląda a nie daje nam oceny stanu zdrowia maluszka. Wiec lepiej zdecydować się najpierw na 2D a później 4D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witam Re: usg 4D IP: *.netcominternet.pl 15.02.11, 20:13 3 d mają napewno,bo sama jestem umówiona 4 d nie wiem ale zapytaj....343658076 pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś