Dodaj do ulubionych

Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa.

17.03.11, 20:31
Hej dziewczyny, gdzie można w Częstochowie kupić duży biustonosz (mam 75G-H)?? Czytałam na jakiś starszych forach o fiszbince i byłam tam kilka dni temu ale niestetyyy ceny zawrotne a fasony marne :( mam sprawdzony biustonosz z firmy gaia (płaciłam chyba 80zł) ale kupowałam go w innym mieście a wiecie może gdzie u nas można dostać coś tej firmy albo coś podobnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: qqq Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 21:16
      www.gaia.com.pl/
      myślenie nie boli
    • Gość: ewa Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.play-internet.pl 17.03.11, 21:18
      Jedż do tego innego miasta i kup za tą cenę.
      • moni.baczynska88 Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. 12.04.18, 10:37
        Z dużym rozmiarami bywają problemy i najczęściej trzeba szukać po firmowych sklepach. Niestety ale za większym rozmiarem trzeba się dłużej porozglądać. A jednak nie oszukujmy się, ale w tym przypadku wygoda jest bardzo ważna…
    • aspirata LoBIuŚcIAStYch:) 17.03.11, 21:23
      Autor: kasia_s80 11.09.08, 08:58
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz
      Witam,oto lista sklepów dla nas biuściastych w Czestochowie: TAPS na
      ul.Wolności na przeciw dworca PKP mają Samantę, Dalię i Ewę Bień; 2-
      gi na ul.Dąbrowskiego na przeciw cukierni "Romeo i Julia" mają
      FREYĘ!,Dalię,Corin i Felinę świetne zaopatrzenie, ale wysokie ceny
      Vodkatini było tam po 360zł!Maja też filię w Shocie koło kina.
      Kolejny sklep jest na Krakowskiej róg pl.Daszyńskiego opisany jest
      jako Triumph ale Pani ma też Anitę! Chyba jako jedyna tym mieście...
      Kolejny sklep to Natalia w Jagiellończykach mają Dalię,Krisline i
      Triumpha. Należy też wspomnieć o sklepie z bielizną w pawlilonie
      koło PZU jest tam duży wybór tanich staników, ale uważajcie bo
      Pani "wciska" staniki w rozmiarach np. 75F zamist 70G, który noszę.
      Poza tym jest jeszcze Triumph w II Aleii w którym mozna zamówić np.
      70G który o dziwo odpowiada angielskiemu 70F! Jest jeszcze dobrze
      zopatrzony Triumph w Elei. To chyba wszystkie jakie mi się
      przypominają będę uzupełniać listę. Pozdrawiam.

forum.gazeta.pl/forum/w,32203,27220992,84513445,Re_CZESTOCHOWA.html?wv.x=2
      albo przesyłką:

www.mojeciuchy.pl/dane/288124/Biustonosz_do_karmienia_MAMA_EKO_KROPKI_75_G.html
      Pozdrawiam.
      • Gość: biuściasta Re: LoBIuŚcIAStYch:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.11, 23:28
        jest jeszcze sklep na Katedralnej, mają tam Gaie, bo sama tam kupuje
      • do1982 Re: LoBIuŚcIAStYch:) 20.03.11, 15:00
        Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź, na pewno odwiedzę te sklepy, ale polecam ten na
        Czecha, naprawdę jestem ogromnie zadowolona!
    • Gość: gaga Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 21:45
      ja kupiłam duży w Jagiellończykach nie pamiętam nr boxu ale na przeciwko wędlin
      jestem bardzo zadowolona
      • Gość: asd Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.11, 22:50
        heh jagielony to mi sie kojarza jak dawno temu na wszelakich rynkach i ryneczkach baby mierzyly "namioty" na ubranie :P
    • Gość: aaanka Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.alfanet24.pl 18.03.11, 00:23
      esotiq w galerii- tam kupuję rozmiar 75G. H -też mają i ceny rozsądne. Ta fiszbinka to nieporozumienie. Wybór niewielki, fasony "babcine" wg mnie porażka.
      • Gość: . Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.trustnet.pl 18.03.11, 13:39
        Fiszbinka jest jednym z lepszych sklepów w mieście z bielizną damską. Ceny może nie są niskie, ale coś za coś.
    • Gość: duży biust Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.116.125.145.tvksmp.pl 18.03.11, 13:13
      Moja droga, miałam ten sam problem i wiem o co chodzi:( (80G)
      Kupowałam biustonosze w jagielończykach ale tam mi Pani podpowiedziała że na północy jest też sklep, gdzie jest większy wybór. Kobieta miała mnie chyba już dosyć bo jestem wybredna:)
      I pojechałam sobie... najpierw się naszukałam gdzie to jest ale teraz już wiem i chętnie ta przekazuje dalej bo na forach nigdzie nie czytałam o tym sklepie a warto tam zawitać.
      Ul. Czecha 21 to taki blaszak sklep na 1 piętrze, do przymierzalni dostałam 5 biustonoszy z czego 3 były super:):):) pozytywny szok:):) nie zwróciłam uwagi co to za firmy ale Pani obsługująca mnie zaznaczała że Polska produkcja, co akurat mi się podoba bo popieram to co Polskie:)
      Wiec kochana ja dzisiaj lecę po kolejny biustonosz, bo miała być dostawa w tym tygodniu:):)
      Pozdrawiam:)
      • Gość: er Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 22:07
        a nie myslalas zeby po prostu schudnac - 80 pod oznacza ze ty zwyczajnie grubawa jestes...
        • Gość: igłaaa Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.51.57.95.tvksmp.pl 18.03.11, 22:57
          A nie myślałaś żeby po prostu zmądrzeć? Ocenianie czyjegoś wyglądu tylko na podstawie rozmiaru biustonosza oznacza, że ty głupawa jesteś...
      • Gość: lola:) Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.play-internet.pl 13.04.11, 14:59
        Hejka, byłam na Czecha 21 i kupiłam 70G !! Piękny kremowy:):):) ale jestem zadowolona!!! fajnie mi dziewczyna doradziła, bo zawsze kupowałam 75 ehh sama nie znałam swojego rozmiaru:/ Polecam..:)
    • Gość: Anka Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: 31.60.110.* 18.03.11, 15:17
      Jest jeszcze w w drugiej Alei w bramie sklep z dużymi rozmiarami, Sensual Bra, maja tam Freye i Effuniaki:)
      • Gość: uli Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.11, 15:26
        polecam www kontri-kupowałam jestem zadowolona ja tez lubie gaie i czasem maja ceny fajne -gaja-marika 30zł i drugi wiola ok 32zł.....polecam
        • Gość: Krzysio Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 18:19
          Duze namioty kupisz w Polnamie na ulicy Waly Dwernickiego
          • Gość: eryk bigcyce są ochydne IP: *.181.145.234.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.03.11, 22:03
            Przestańcie już o tych wielkich cycach bo się chce wymiotować.....
            • Gość: igłaaa Re: bigcyce są ochydne IP: *.51.57.95.tvksmp.pl 18.03.11, 23:18
              Ohydny to jest analfabeta z małym ptaszkiem. Nie wpisuj się tu więcej, bo niedobrze się robi
              • Gość: Alexis Re: bigcyce są ochydne IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 19.03.11, 09:49
                Hahahaha, jeżeli komuś duży biust przeszkadza, to po co wchodzi na taki wątek i się wypowiada? Może to jakaś dziewczyna z kompleksem i z zazdroscią patrząca na duże biusty, albo "facet", który zawsze marzył o kobiecie z dużym biustem i w życiu taka na niego nie spojrzała,
                w każdym razie nie ma tu tematu o kształtach biustu, wielkości i kolorach brodawek itp, a nawet jakby był, to po co masz tu wchodzić?
                Jest tu poruszony kolejny problem, gdyż kupno dużego stanika jest nie lada wyzwaniem.
                Ja kupiłam w triumphie , przyznam , że zapłaciłam dużo, ale kupiłam do tego taki co zmniejsza o rozmiar i jestem strasznie zadowolona, resztę mam z internetu (z anglii z allegro), w Polsce ciężko kupić rozmiary dla nas. Ja mam 70-75 G-H , a na ryneczkach by wcisnęli 80 C :) to mnie najbardziej rozbawia, a później dziewczyny chodzą z takimi piersiami wychodzącymi z miseczek.
    • do1982 Re: Biustonosz, duży rozmiar?????. Częstochowa. 20.03.11, 14:55
      Dziękuje za podpowiedź. Byłam wczoraj na ul.Czecha 21 w tym sklepie i kupiłam sobie biustonosz, śliczny i to nie z gai tak jak chciałam tylko z firmy MAT (niecałe 80zł):):):):)):) Pani która mnie obsługiwała była bardzo miła, fajnie mi doradziła. Szczerze polecam, ogólnie duży wybór biustonoszy i majteczek:P itd....

PS oczywiście lada dzień wybiorę sie jeszcze raz do fiszbinki i na katedralną.
      • Gość: figa Re: Biustonosz, duży rozmiar?????. Częstochowa. IP: *.net.stream.pl 13.04.11, 16:14
        Fiszbinka ma duży wybór ale bardzo wysokie ceny :(
    • salonmodyxxl Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. 01.04.18, 18:53
      Z powodzeniem mogę polecić sklep internetowy www.sklep.salonmodyxxl.pl W ofercie są biustonosze z dużymi miseczkami i dużymi obwodami pod biustem polskiego producenta Kris Line. Staniki nie są najtańsze, ale naprawdę wyjątkowe
    • n-jurek Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. 02.04.18, 20:12
      A co na to taniarada vel bohdan ? On się zna na wszystkim ! Na pewno wyjedzie mi , że to atak na pis lub kościół.
    • moni.baczynska88 Re: Biustonosz, duży rozmiay?????. Częstochowa. 12.04.18, 10:38
      Z dużym rozmiarami bywają problemy i najczęściej trzeba szukać po firmowych sklepach. Niestety ale za większym rozmiarem trzeba się dłużej porozglądać. A jednak nie oszukujmy się, ale w tym przypadku wygoda jest bardzo ważna…
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka