Dodaj do ulubionych

chopper, cruiser - easy ride w częstochowie

22.04.11, 11:33
Cześć,
Zastanawiam się nad słusznością stworzenia jakiegoś forum, czy też strony zrzeszającej Częstochowskich (i okolicznych) właścicieli chopperów, cruiserów, czy kredensów na kołach ;)
Takie miejsce gdzie można się umówić na wypad, pogadać o sprzętach, serwisie itp.

jest sens?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: grabie Re: chopper, cruiser - easy ride w częstochowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.11, 18:27
      Chyba zakładać oddzielnego forum nie ma sensu. Jest przecież motoczewa.pl. Wystarczy nowy wątek...., o ile takiego tam nie ma :)
      lewa w górze :)
    • Gość: Tom Re: chopper, cruiser - easy ride w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 09:24
      Wejdz na motoczewa.pl
      Poszukaj wątku Motoczewa turystycznie tam jest wszystko
      Jutro wypadzik turystyczny zbiórka o 10 na parkingu tesco zapraszamy
      Prędkość przelotowa 90km/h
      Motocykle różne
      • Gość: pijozof Re: chopper, cruiser - easy ride w częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 21:27
        A ja się próbowałem zalogować na konto i nie przychodzi mi mail z nowym hasłem(starego zapomniałem) i na dodatek nowa rejestracja nie przyniosła skutku - żadnego odzewu ze strony administracji.
    • Gość: max Re: chopper, cruiser - easy ride w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 17:25
      popieram
      • Gość: GUMP Re: chopper, cruiser - easy ride w częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 21:32
        ja temat uznałem już za zamknięty.
        :) oczywiście, że nie ma sensu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka