Dodaj do ulubionych

single w majowy weekend??

29.04.11, 17:24
Witam wszystkich singli z Częstochowy i okolic. Dzisiaj zaczyna się majowy weekend... Dla wielu czas wojaży.... Wśród singli takie chwile bywają trudne, kiedy większość znajomych zaplanowała weekend z rodziną, a my... Może więcej osób boryka się z podobnym problemem?? Może zamiast siedzieć w samotności skrzykniemy się?? W kupie raźniej:) Nie mam na myśli weekendowego wypadu, ale dlaczego nie zgadać się np. na sobotni wypad wieczorem??
Obserwuj wątek
    • Gość: singielka Re: single w majowy weekend?? IP: *.play-internet.pl 29.04.11, 18:36
      Jakiś singel jeszcze istnieje samotny-to ciekawe-bo tyle singeleg jest samotnych.Ale jak singel ma dwie lewe ręce do prawdziwej pracy zawodowej to zostanie dalej singlem.
      • michelee Re: single w majowy weekend?? 29.04.11, 21:48
        Życie w pojedynkę nie jest takie złe, nie przesadzajmy z tymi trudnymi chwilami, trzeba docenić tą możliwość poświęcenia czasu dla samego siebie;).
        A jaki zakres wiekowy obowiązywałby te singielki/singli:)?

> Jakiś singel jeszcze istnieje samotny-to ciekawe-bo tyle singeleg jest samotnyc
        > h.Ale jak singel ma dwie lewe ręce do prawdziwej pracy zawodowej to zostanie da
        > lej singlem.

Singielko, nie przekreślajmy od razu autora tego postu, najpierw trzeba pogadać i się przekonać czy on rzeczywiście taki ''lewy'' :)).
        • emalfi Re: single w majowy weekend?? 30.04.11, 10:10
          michelee masz rację, czas można poświęcić dla siebie, ale można też spróbować poszerzyć grono znajomych - to również ważne i może być ciekawe:) a zakres wiekowy?? myślę, że okolice 30 wiosen, oczywiście nie trzymajmy się ściśle określonych przedziałów:)
      • emalfi Re: single w majowy weekend?? 30.04.11, 10:06
        Do "singiel" nie wiem co wg ciebie ma praca zawodowa do bycia singlem?? akurat z moich obserwacji wynika, że single zazwyczaj spełniają się zawodowo:) więc jakoś nie masz racji. i małe sprostowanie do twojego toku myślenia - chyba wywodzącego się z epoki, kiedy ludzie siedzieli jeszcze na drzewach... single nie są samotni - nie mają partnerów, ale mają w gruncie rzeczy fajne życie:) i tak na przyszłość - jeśli nie masz nic mądrego do napisania to czasem lepiej się zamknąć:)
        • Gość: jacek Re: single w majowy weekend?? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.04.11, 10:40
          Heh ja singlem nie jestem ale kochanka by sie przydala ;)
          • Gość: do emalfi Re: single w majowy weekend?? IP: *.play-internet.pl 01.05.11, 11:34
            Jeśli masz takie zdanie to napisz co potrafisz i co reprezentujesz jako osoba singel.Tylko ci co mają lewe ręce do roboty zostają często singlami- bo piwo pić lub ja sprzedawać to już każdy potrafi.
    • Gość: Tomek Re: single w majowy weekend?? IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 30.04.11, 14:22
      Student Single Party :) Może nie w weekend, ale to prawdopodobnie najlepsze miejsce dla singli w Czestochowie :)

cgk.czestochowa.pl/zastudiuj/trzy-kolory-student-party/
      :)
      • michelee Re: single w majowy weekend?? 30.04.11, 16:12
        Oryginalny pomysł z tymi opaskami na imprezach w Colbercie. Nawet nie wiedziałam, że istnieje taki klub;].
        Hmm jednak chyba jestem za mało postępowa;), bo założenie zielonej lub żółtej opaski oznaczałoby dla mnie mały akt desperacji. Z osobistego doświadczenia wiem, że najfajniejsze i najbardziej szczere znajomości nawiązałam w kompletnie przypadkowy i niespodziewany sposób:). Tak więc najmniej sugestywną opcją byłaby czerwona opaska;)...Zawsze powinna być ta aura tajemniczości:P.
        Spodziewałam się setek wypowiedzi w tym wątku a tu widać zastój...
        Może już wszyscy ludzie w Cz-wie są zajęci:)
        • Gość: ja Re: single w majowy weekend?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 13:51
          Żółta opaska to przestroga - uwaga ku.wiszon :)
          • Gość: Tomek Re: single w majowy weekend?? IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 01.05.11, 21:40
            Szkoda że niektórzy faceci pod hasłem przygoda rozumieją tylko seks ...
        • Gość: Tomek Re: Student single Party w Colbercie IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 01.05.11, 21:39
          Każdy wybiera taki kolor jaki mu pasuje :)

Nie jest to akt desperacji tylko sposób by wyselekcjonować tych zajętych od wolnych. Najwięcej opasek "schodzi" żółtych :)

Zawsze jest to jakieś ułatwienie :P lub sposób by zagadać :))))

A jak ktoś bardzo nie chce wybierać to opaski nie są konieczne :) bez nich też da się wejść na imprezę :)

Poza tym jeszcze te ceny : Żywiec lany 4 zł, but 5 zł drinki od 6 zł :)
          wjazd free
          Plakacik:
          scan-city.pl/wp-content/uploads/2011/03/student-single-party-colbert-cz%C4%99stochowa.jpg
    • jasmina1234 Re: single w majowy weekend?? 01.05.11, 10:27
      A mnie się ten pomysł podoba i jestem gotowa się się spotkać!Niestety wiem co to znaczy samotność!Jeśli pomysł jest aktualny podaję maila jasmina1234@gazeta.pl
      pozr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka