Dodaj do ulubionych

menu Pod grzybkiem

15.05.11, 13:00
za niecały miesiąc mamy wesele w lokalu w zawadach. czy moglby ktos polecic dobre menu? czy próbował ktoś np. kwaśnicy, schabu tradycyjnego, rosołu z kluseczkami po meksykańsku, marchewki w miodzie? jeżeli któraś z par miała tam wesele na pewno dostała menu. czy moglibyście sie podzielić waszymi weselnymi zestawami?
Obserwuj wątek
    • Gość: LOL Re: menu Pod grzybkiem IP: *.netcominternet.pl 15.05.11, 13:57
      litosci! skoro masz tam wesele to jedz i sama poprobuj, to bedziesz wiedziec...ale ignorancja..
      • Gość: jarek Re: menu Pod grzybkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.11, 14:53
        bylem tam na weselu i jadlem te dania -okropne swinstwo nadaje sie to ale nie dla ludzi
      • rob_rud Re: menu Pod grzybkiem 15.05.11, 15:24
        na pewno pojadę. a skoro ty nie masz pojęcia jak wygląda tam jedzenie i nie próbowałaś to twoja opinia jest mi nie potrzebna.
        • Gość: do kretyna Re: menu Pod grzybkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 17:04
          To skoro pojedziesz to po c.i.u.l smiecisz na forum??? to chyab oczywiste ze jak sie robi wesele to sie proboje dan z menu, zeby cokolwiek wybrac..
    • Gość: sylwia Re: menu Pod grzybkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 17:10

Miałam tam wesele 2 lata temu i z tego co pamiętam miałam podobne zestawy ( nie przypominam sobie marchewki). Jedzenie jest tam bardzo ładnie podane i co ważne bardzo smaczne, nie masz czego się obawiać. Jeżeli chodzi o deser to zamówiłam lody, podane były w wydrążonym kokosie. Kwaśnice zamówiłam na drugi dzień i był to strzał w dziesiątkę. Napiszę ci tak nie będziesz żałować, że zrobiłaś tam wesele, goście byli zachwyceni ja z mężem również, nie musieliśmy nic pilnować o nic się martwić. Po weselu oddawali nam nawet alkohol w którym było z 3 kieliszki wódki, jedzenie, napoje. Dużą niespodzianką było zupełnie gratisowo dorzucenie gorącej czekolady. Może kiedyś ktoś z rodziny albo znajomych zrobi tam wesele, bo chętnie bym tam znowu się pobawiła. Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego. Miło było powspominać
      • Gość: Jacek Re: menu Pod grzybkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 17:29
        Nie sluchaj Sylwi -bo po jej weselu wszyscy byl zatruci,i z glodu ledwo wytrzymali do rana -wiec poszli do lasu na grzyby-dobrze ze w lesie byli.
        • Gość: sylwia Re: menu Pod grzybkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 19:07
          Ludzka głupota nie zna granic, jak nie masz co napisać to nie pisz głupot.
          • Gość: qwerty Re: menu Pod grzybkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 19:28
            ja potwierdzam..po weselu sylwii puszczałem takie pawie ze przez trzy dni mnie trzymalo..
    • Gość: joanna80 Re: menu Pod grzybkiem IP: *.116.125.34.tvksmp.pl 16.05.11, 19:38
      Chrzciny mojego syna 2 lata temu- wybraliśmy właśnie ten lokal. Żałujemy:( DZIURAWE OBRUSY i obłtuczona zastawa- prawie 50% gości miało wyszczerbione talerzyki lub filiżanki.Do tego bucowaty wlaściciel.
      • Gość: jola Re: menu Pod grzybkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 23:09
        a syn w tym miesiącu miał roczek ale dziwne
      • Gość: karmi Re: menu Pod grzybkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 23:12
        laska mylisz grzybka z paradaisem zmień dilera
    • Gość: Mietek Re: menu Pod grzybkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.11, 16:20
      Ja po spedzonym tam weselu dalej sralem jak widzialem.
      • Gość: Adam Re: menu Pod grzybkiem IP: 212.87.246.* 17.05.11, 16:24
        A ja do dzisiaj mam rozstrój dwunastnicy! Nawet gdy to piszę, robi mi się ciepło w gaciach...
        • Gość: Jurek Re: menu Pod grzybkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 17:35
          Ja po weselu dwa tygodnie temu sram do tej pory
          • Gość: gosc Re: menu Pod grzybkiem IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 19:15
            Gość portalu: Jurek napisał(a):

> Ja po weselu dwa tygodnie temu sram do tej pory

Aby ci chcialo dupsko razem z worem rozerwac ty kretynie !
            • Gość: ja Re: menu Pod grzybkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 00:59
              A ty żeby się wyróżnić to musisz tekst pogrubić, żeby ktoś zechciał cię przeczytać. I kto tu jest żałosny? :)
    • Gość: sc-słomaZczewików Re: menu Pod grzybkiem IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.11, 03:31
      Drodzy czestochowianinowie ...

,,, jak to czytam ... ale z was buraki, słoma z butów wystaje !!
      • Gość: gosc Re: menu Pod grzybkiem IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.11, 11:58
        odp. dla ciebie prostaku:

img820.imageshack.us/img820/7750/96684237.jpg
    • Gość: juk Re: menu Pod grzybkiem IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.07.11, 17:21
      mi smakowalo
      • Gość: gość Re: menu Pod grzybkiem IP: *.ice-net.pl 03.07.11, 20:54
        Byłam na weselu w tamtym roku pod grzybkiem, sala śliczna drewniana wystrój ładny tymbardziej, że pogoda dopisała więc widoki super ale co do jedzenia dopilnuj sobie wszystkiego, mnie osobiście niezbyt miło się wspomina, być może zależy to od wybranego menu. Obiad pamiętam był ok smaczny itp tylko głupia sytuacja wyszła że nie dla wszystkich starczyło klusek śląskich, niby nic takiego ale nie każdy wolał ziemniaki, ale generalnie mięsa surówki smaczne tylko bardzo wyporcjowane, potem podobna sytuacja była potem. Było podawane pamiętam jakieś mięso z gotowanymi warzywami, warzywa nic a nic nie przyprawione zupełnie jakby wyjęte z wody. Zwróć uwagę na zimną płytę bo u nas na 2 dzień były podane ryby z pierwszego dnia... jak ruszyło się to widelcem rozszedł się taki zapach że szkoda słów. Poprostu jedź i dopilnuj sobie wszystkiego wczesniej bo na weselichu nie tylko wódka i zespół ale jedzenie też istotne. Generalnie czy zrobisz wesele na 50 czy 150 osób wszystkim i tak nigdy się nie dogodzi. Pozdrawiam i życzę udanego tego jedynego dnia :)
        • Gość: gośćII Re: menu Pod grzybkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 08:27
          napisz coś o grzybku a nie o swojej żałosnej salce "psełdo" weselnej
      • Gość: kasia i tomek Re: menu Pod grzybkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 08:42
        Bardzo polecamy. Profesjonalna organizacja, ilość jedzenia nie do przejedzenia a o jakości to możemy z mężem powiedzieć bajka, obsługa rewelacyjna - plener,kaskada ,staw, naprawdę super miejsce.Chcecie mieć super wesele to zróbcie je POD GRZYBKIEM !!!
    • Gość: IT Re: menu Pod grzybkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 09:03
      ludzie nie pytajcie sie o takie sprawy na forach, bo ile osob tyle
      bedzies odpowiedzi i to ruznych, tylko metlik w glowie.
      Na weselu jeszcze tam nie bylem. Kiedys trafilem tam
      jak bylem na wczasach agroturystcznych w okolicy . Lokal
      nawet fajny, obsluga ok. Plus jest taki ze dzieciaki mogly spokojnie sobie pochasac i
      nie musialem sie martwic o nie ze wyjda gdzies na ulice, a ja moglem
      sobie spokojnie posiedziec ze znajomymi.
      W lokalu jakosc jedzenia i ilosc jak i obslug zalezy od zasobnosci
      kieszeni "glownego inwestora", jezeli ktos robi weele i chce
      oszczedzac, albo mysli ze mu sie zwroci to jest debi......
      Tak to juz jest od dawna, jak zaplacisz to wymagasz i masz, a przy
      obecnej konkurencji nikt nie pozwoli sobie na przegiecia bo traci
      klijentow.
      To co poczytalem sobie przypadkiem w tym drzewku,to wyglada na
      wielka i nieuczciwa walke konkurencji. Ktos moze pisac jakies bzdety
      bez odpowiedzialnosci bo sie pod nimi nie podpisuje.

DLATEGO TAKIE FORA SA DLA MNIE IDIOTYZMEM, A JESZCZE GORSZE
      OPIERANIE SIE NA NICH PRZY DOKONYWANIU WYBORU.
      Jezeli chcesz wybrac sobie lokal na wesele to popytaj
      znajomych tetatet. Jak nie masz takich to pojedz sobie do lokalu
      zamow obiad posiedz chwile i ocen sama, bo na necie bedziesz czytac
      same bzdety. Kazda impreza jest indywidualna, a najwiecej zalezy od
      gosci.
      A najwazniejsze jest to ze jeszcze sie taki nie narodzil coby
      kazdemu dogodzil.
      • Gość: ada Re: menu Pod grzybkiem IP: *.play-internet.pl 22.08.11, 11:28
        Ciekawy temat,ale dlaczego nikt z obsługi sie nie wypowie-przeciez to jest krytyka kucharzy ,kelnerów,obslugi itp.
      • Gość: KATOWICE Re: menu Pod grzybkiem IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 16:39
        POWIEM TAK

DRODZY CZESTOCHOWIACZCY

JESTESCIE TAK ... ZE NA IMPREZACH JECIE PALUSZKI I MINRALNĄ,
        SKĄPSTWO TOTALNE

A TU SIĘ CZEPIACIE MENU LOKALU NA POZIOMIE ??

TRZEBA SOBIE BYŁO WYNAJĄC SALE W CZESTOCHÓWECZCE ZA 150% TEJ CENY ALBO WYSTAWIĆ SIE POD BLOKIEM Z MINERALNĄ I PALUSZKAMI Z TIPU:)
        • quasi-modo Re: menu Pod grzybkiem 24.08.11, 09:28
          Już głupszego problemu to chyba nie będzie . Najlepiej niech idą do KFC .
          • Gość: ja Re: menu Pod grzybkiem IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 11:02
            quasi-modo napisał:

> Już głupszego problemu to chyba nie będzie . Najlepiej niech idą do KFC .

Z pewnoscia, jak sam tam żresz to innym tez doradzasz.
            Wesele to jest wesele i wszystko jest wazne, puknij sie w leb pusty a pozniej pisz.
            Jak jak bym miala miec kontakt tanszy z gburem to wole dac wiecej i byc przyjemnie obsluzona.
            • Gość: kazik Re: menu Pod grzybkiem IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 22:32
              głupia cii... ;)
              • Gość: jaa Re: menu Pod grzybkiem IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 22:54
                ty krzywy ciu.....u,
                złamany ch.........u
                • Gość: hehe Re: menu Pod grzybkiem IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 11:15
                  Pyskata puszczajszpara z ciasnej klitki w blokach ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka