Gość: Ruda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 23:35 1. odpal google.pl 2. wpisz wyraz "kretyn" 3. wciśnij szukaj 4. spójrz na 3 wynik szukania Dobranoc Ruda , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: expertum credere p that's it!!! IP: *.intern.wittmann / *.dip.t-dialin.net 10.05.04, 23:44 Ruda! jestes BEZBLEDNA!!! jestes SWIETNA!!! pozdrowienia z krainy wiecznego Oktoberfestu expertum credere potes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki Re: Znacie to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 00:06 hehe, dobre - ale chyba na drugi wynik :) No może Andrzejek awansował o oczko w górę :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narzekacz-czarny Re: Znacie to ? IP: *.d1.club-internet.fr 11.05.04, 00:25 Bardzo Ciekawe, Jutro Bedzie Le... dziala rowniez na google.com skad i jak ktos tak Go wywindowal???? uwaga: strzezcie sie bo wszyscy ktorzy sie tak nasmiewamy skonczym wraz z jego poczatkiem w kiciu; dlatego ja sie smieje , ale b a r d z o powaznie!!!!! dzieki Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narzekacz-typowy Re: Znacie to ? IP: *.d1.club-internet.fr 11.05.04, 01:01 napisze tylko tyle, ze to obraza 'kretyna' sa pewne trudnosci intelektualne i tak charekteryzowany byl ten typ zachowania natomiast 'Kretyn Number Three on google.com' to wyrafinowany osobnik, szalenie zdolny przywodca, ktory oszolamia wyborcow. On wypelnia pustke, ktora powstala po 1989 roku, tak jak pewien 'niedopelniony artysta' 'dopelnil' proznie Traktatu Wersalskiego. Uczciwi Niemcy do dnia dzisiejszego, pokoleniowo, nie potrafia sie otrzasnac z tej 'Leppkiej Wizji'............... aresztuj mnie Pan, Panie Jutro Bedzie Le......... dziwie sie, ze jeszcze nie oskarzyl On google'a. smiechu co niemiara, oby smiechu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialaPantera Re: Znacie to ? IP: *.d1.club-internet.fr 11.05.04, 04:13 nie moglem sie powstrzymac stad polaczenie do watku leppper.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Czy tylko Lepper? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 08:43 Chciałam zauważyć, że Lepper jest tylko poczatkiem tej listy kretynów.Jest na czele wszytkich posłów IV kadencji.I w tym wszystkim,najgorsze jest to ,że raczej nie ma się z czego śmiać tylko trzeba płakać.Wyszło na to, że kretyni nami rządzą:o(Zresztą sami ich wybraliśmy:o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Browarek Re: Znacie to ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 00:40 A już gdzieś to czytałem w gazecie chyba. Ale zabawa jest przednia. Szkoda że nie można tak całej tej bandy buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Znacie to ? IP: 213.199.204.* 12.05.04, 22:32 Przeciez tam są wszyscy!Lepper jest tylko jako pierwszy:o)Poszukaj:o) Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: Znacie to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:12 Faktycznie świetne.Polecam wszytkim :) Odpowiedz Link Zgłoś