Dodaj do ulubionych

OSK Częstochowa

22.06.11, 09:23
Założyłam nowy wątek mimo, że już kilka o podobnej tematyce jest, aby każdy kto aktualnie chodzi na kurs prawa jazdy, albo niedawno go skończył mógł wypowiedzieć się na temat swojej szkoły jazdy. Jest prośba, aby te opinie były prawdziwe, a nie na zasadzie zasłyszanych informacji na przystanku czy ulicy. Posty typu polecam tą czy inną szkołę bez uzasadnienia np co mi się podobało, a co nie też nie mają najmniejszego sensu moim zdaniem. Chodzi o to, żeby pomóc w wyborze najlepszego OSK tym którzy się wahają i nie wiedzą, gdzie iść się zapisać. Prośba do kursantów o udzielanie wyczerpujących odpowiedzi. Ile trwał kurs, jego cena, w jaki sposób prowadzona jest teoria, jak jazdy, czy są często, czy długo się czeka na kolejne godzinki. Ile trwał cały kurs i oczywiście w jakiej atmosferze przebiegał, podejście instruktorów do kursantów. Myślę, że w ten sposób pomożemy młodszym w podjęciu dobrej decyzji, polecimy ośrodek godny zaufania, a odradzimy te, które naszym zdaniem się nie sprawdziły. Wiem, że poszczególni instruktorzy z OSK też się udzielają i prośba do nich, aby nie oczerniać bezpodstawnie konkurencji. Jeśli chcecie się wypowiedzieć to proszę bardzo podać informacje o swojej szkole jazdy i zachęcić to siebie. Żeby nie było bałaganu w tytule proszę wpisać nazwę ośrodka, żeby każdy mógł z łatwością znaleźć interesujący go temat. Liczę na owocną współpracę :) Powodzenia na egzaminach :)
Obserwuj wątek
    • renata198 Re: OSK Częstochowa 18.11.13, 19:10
      odradzam wszystkim Osk PROGRESS!! ludzie nie popełnijcie tego błędu co ja i nie dajcie się oszukać!! instruktorzy zamiast uczyc gadaja o pierdołach.. a juz najgorsi sa Michał i Sławek.. zamiast uczyc podrywaja kursantki gadaja o głupotach..jeżdza po McDonaldach..smierdzi potem tymi hamburgerami w aucie... maja stare samochody..większość ich suzuki to sa stare modele nie te co na egzaminie!!nie dajcie sobie wmówic!! psuja się non stop... biegi wogóle nie chcą wchodzic..w niebieskim suzuki tak smierdzi gazem ze można zemdlec.. zero profesjonalizmu.. i trzeba po kursie wykupic jazdy gdzie indziej..jezeli chce sie zdac oczywiscie...
      • arion78 Re: OSK Częstochowa 18.11.13, 19:15
        Ja polecam Lider Janusz Lubas. Mała firma z ogromnym zaangażowaniem i przede wszystkim instruktorzy z powołania! Polecam w 100 %.
      • bananowydoktor Re: OSK Częstochowa 14.12.13, 17:33
        szkoda, że wcześniej nie przeczytałam opinii! wszystko to prawda... sama się wkopałam w progress, uciekam jak najdalej od tego ośrodka... tragedia jeśli chodzi o jazdy a teksty Pana Sławka na temat dawania klapsów trudnym kursantką są nie na miejscu...
        • tiaare Re: OSK Częstochowa 19.12.13, 23:39
          Ja też miałam okazję chodzić na kurs Prawa Jazdy do Progressu i zmarnowałam tam całą miesięczną wypłatę !!!! Nie polecam !!!!
          W ogóle nie mają podejścia do kursanta, nie dajcie się złapać na ich reklamę i rewelacyjne opinie, które sami o sobie wypisują. Liczy się dla nich tylko kasa i nic więcej!!!

Namawiam inne niezadowolone osoby aby wypowiedziały się w tym wątku, bo chyba jednak to jest podejrzane, jeśli w najbardziej popularnym Ośrodku w mieście, wychodzi się po 30 godzinach teorii i nadal nie zna się podstawowych zasad ruchu, bo oni tego nie tłumaczą!!!
          A po 20 godzinach jazd nie miało się do czynienia z parkowaniem.
          Są coraz bardziej mili i idą na rękę ale dopiero wtedy, gdy człowiek wyjeździ u nich te 30 godzin, bo nadal jest zielony i potrzebuje dodatkowych godzin, właśnie o to najbardziej im chodzi.
          Popularność w ich przypadku w ogóle nie idzie w parze z jakością...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka