Dodaj do ulubionych

Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Leszczyny

27.07.11, 14:41
Jako fotel sejmowy protestuję. Nie zgadzam się z posłanką Leszczyną, która na Facebook'u stwierdziła, że jestem niewygodny. Być może już się nawierzyłem posłance i ma mnie dość, ale żeby tak publicznie mnie krytykować?
Mam nadzieję, że od nowej kadncji rozstaniemy się i moi koledzy - fotele z WOM'u będą bardziej wygodni. Mam Pani dość, tak jak i Częstochowa.
A na potwierdzenie proszę sprawdzić, co powiedziała posłanka - proszę to potraktować jako cytat i ocenić podczas wyborów.
Niewygodny fotel poselski Izabeli Leszczyny
Obserwuj wątek
    • Gość: fotel-marka Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 14:52
      ale ty marek masz niepoukladane w glowie
    • Gość: fotel zdzicha Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 14:56
      czego można oczekiwać po platformersach
    • Gość: kanapa Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.11, 16:05
      Drogi Fotelu Sejmowy! Nie martw się, po wyborach pani iza niestety bedzie musiala cie opuscic i wroci do mnie - swojej starej dobrej kanapy w salonie - i już cie zniewazac nie bedzie, zateskni....
      • Gość: Sejmowy Fotel Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 16.09.11, 21:38
        Tutaj fotel!
        Jak dobrze, że już więcej Pani L. nie zasiądzie na mnie!

Jestem przeszczęśliwy!
        • Gość: latarnia Re: Fotel sejmowy niewygodny dla Izuni IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 18.09.11, 17:09
          Izka śmiga na rowerze żeby jej dupsko spadło... czyżby łudziła się, że zasiądzie jeszcze w fotelu sejmowym???
          Moi forumowicze jak sądzicie???

A widzieliście jej fotę pod latarnią???
          Co ona tam tak siedzi pod nią???
          Dorabia czy cosik???

A być może teraz są wtgodniejsze latarnie nocne niż fotele????
          Hmmm...
          • Gość: ulka do latarnii Re: Fotel sejmowy niewygodny dla Izuni IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.11, 12:46
            To co piszesz jest grubo nie w porządku , jest wulgarne i prostackie . Jak ja się cieszę ,że nie jestem politykiem! Nie muszę się starać dla takiego bydlaka jak ty ! Koszmar trwa,bo takich bydlaków jest więcej.
    • Gość: pitagoras Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 22:20
      To fakt, Izabella nie zasługuje na fotel, o którym tak pisze.
    • Gość: smuga Nie martw się drogi fotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 09:23
      Nie martw się drogi fotelu, posłanka Iza - Pacynką zwana , sól ziemi częstochowskiej, niedojszła prezydent jurajskiej stolycy ma tak napięty budżet , że będzie cię po stopach, nogach, tylnym oparciu (nie mylić z dupą ) całować, byle na tobie kolejne 4 lata posiedzieć !
      • Gość: sofa Re: Nie martw się drogi fotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 11:57
        raczej pacyną zwana
        • Gość: S H R E K Re: Nie martw się drogi fotelu IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 29.07.11, 11:37
          A nie Fioną???
          • Gość: roch Re: Nie martw się drogi fotelu IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 12:55
            Chyba nie pozwolimy się tak pani poseł męczyć i wkrótce uwolnimy od tego .....przykrego obowiązku ?!
            • Gość: jeremi marek łobuzie IP: *.imageleet.net 29.07.11, 13:32
              na tym fotelu to będziesz mógł posiedzieć conajwyzej jak będziesz robić porządki po obradach sejmu. Z tym ze nie wiem czy cie przyjmą bo do pracy trzeba mieć obie ręce sprawne i chęć do roboty.
              • Gość: krzyś Re: marek łobuzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 13:51
                Skoro Leszczynie już ten fotel sejmowy przeszkadza,to niech siedzi na krześle w szkole- w Częstochowie!
              • Gość: roch Re: marek łobuzie IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 15:44
                No ty się j e r e m i tam w ogóle nie nadajesz ,bo już puszczają ci nerwy,a w fotelu jeszcze nie usiadłeś ! Widać nie masz do tego głowy jedynie chęci , a z rąk zrób użytek , jeśli obie nie są lewe.
                • Gość: obiektyw-ny Re: marek łobuzie IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 29.07.11, 17:21
                  a jednak ciągnie ją na ten fotel:
                  www.platforma.org/media/dokumenty/ListaKandydatow.pdf
                  • Gość: fiona bezwstydnica IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 29.07.11, 21:00

żałosna
                    • Gość: krzyś Re: bezwstydnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 11:29
                      Rozwiodła się z mężem,-to i rozwiedzie się z fotelem
                      • Gość: !!!!!!!!!!! Re: bezwstydnica IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.11, 16:45
                        img820.imageshack.us/img820/7750/96684237.jpg
                        • Gość: ela Re: bezwstydnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 18:20
                          Ciebie może nie obchodzi,ale mnie obchodzi,że rozwiodła się z mężem.
                          • the-only-bodzio Re: bezwstydnica 31.07.11, 19:27
                            ela wstydziła byś się tak się interesować Panią Leszczyną ,która niedawno mogła przewodzić w Czewie.Nieważne czy mlaska ,czy nie umie hymnu lub rozwiodła się z mężem .Ważne ,że chce dobrze dla tego miasta .Albo nie chce.Sam już nie wiem.
                            • Gość: JA Re: bezwstydnica IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 31.07.11, 21:18
                              Że niby co????
                              Ona miała przewodzić Czewą... hahahahahahaha, ale się uśmiałam!!!!!
                              Tak przerżneła wybory, ze powinna się schować a nazjlepeij daleko stąd wyjechać!!!!
                              Przynosi wstyd całej PLATFORMIE OBYWATELSKIEJ!!!!!!!
                              • Gość: Olgierd Halski Re: bezwstydnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 22:14
                                Przynosi wstyd Platformie - to prawda. A echem wielkim się odbija w kręgach częstochowskiej polityki jak wyrąbała swojego dobrego przyjaciela Grzegorza Sztolcmana i zepchnęła go z 2 pozycji na trzecią. Ostro się napociła w Warszawie - to trzeba przyznać. Platforma Obywatelska wstydzi się swojej ex kandydatki na prezydenta i zapewne więcej takich baboli nie popełni jak w przypadku Leszczyny. Za tą kompromitację z grudnia nie powinno być jej na liście, a w najlepszym przypadku 8-10 pozycja.
                              • Gość: gienek Re: bezwstydnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 15:39
                                ona się nadaje do platformy,swój swojego zawsze znajdzie,po to wielka wstydliwa porażka
                              • Gość: pis matyjaszczyk za 1 raze tez przegral okrutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 15:47
                          • Gość: klarcia Re: bezwstydnica IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 19:29
                            Myślisz,że rozwód człowieka dyskredytuje !? Jakie to ELA prostackie .....
                            • Gość: ela Re: bezwstydnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 22:13
                              Częstochowianie w głosowaniu 71:29 stwierdzili,że tak.
                              • Gość: brygida Re: bezwstydnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.11, 11:00
                                chyba jestes po.ebana skoro uwazasz ze ludzie nie glosowali na nia bo jest rozwodka. wez rozbieg i walnij glowa w sciane
                                • Gość: odp Re: bezwstydnica IP: *.net.stream.pl 17.09.11, 01:52
                                  Ja głosowałem przeciw bo jest z oświaty. A w oświacie to same świry - niestety :(
                                  • Gość: gość2 oświatówka IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 17.09.11, 09:45
                                    Z tą Panią to o niczym nie można porozmawiać. Miałem kiedyś przyjemność i bez komentarza, najmądrzejsze to, zarozumiałe, pewne siebie i swojej WYGRANEJ a to, co mnie zaskoczyło najbardziej to bezczelność z jej strony!
                                    Ja wraz ze znajomymi nie zamierzamy sprawiać jej bólu siedząc na fotelu sejmowym.
                                    • Gość: rada Re: oświatówka IP: *.centertel.pl 18.09.11, 22:24
                                      marek zamiast robic jej black pr zrob lepiej sobie pr pozytywny. Wez sie do roboty i zrob cos dla ludzi zamiast pierdoly po forach wypisywac.
                                      • Gość: latarnia Re: oświatówka IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 18.09.11, 22:48
                                        marek jesteś tu??? oprócz fiony nie ma go...
                                        przy okazji pozdrówki panie przewodniczący!
                  • Gość: markos Re: marek łobuzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 11:14
                    i dobrze potrzeba nam takich kulturalnych i pracowitych politylów
                    • Gość: ;] Re: marek łobuzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 15:28
                      marka chyba swedzi cos w kroku.
    • Gość: tak pomóżmy księżniczce Fionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 10:51
      pomóżmy księżniczce Fionie, którą fotel sejmowy w dupę uwiera.
      Po prostu nie zakreślając X obok jej nazwiska.
      • Gość: gość Re: pomóżmy księżniczce Fionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 11:54
        Fiona-to nie ta księżniczka,co szuka nowego ogra?
        • Gość: klarcia Re: pomóżmy księżniczce Fionie IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 13:03
          Nie czujesz,że osiągasz dno i to jest tylko twoje dno.Nie wciagaj nas , baw się sam...............
          • Gość: ja Re: pomóżmy księżniczce Fionie IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 01.08.11, 13:18
            a co prawda w oczy kole????

POpieram przedmówców i to w 100%

Niech zajmię się szukaniem ogra a nie pcha, tam, gdzie jej nie chcą!!!
            • Gość: klarcia Re: pomóżmy księżniczce Fionie IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 13:37
              A bez tego "ogra" dałoby się !?? Po co sięgać do takiego prymitywu ?
              • Gość: leszcz Re: pomóżmy księżniczce Fionie IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 03.08.11, 14:23
                :)
                prymityw... ciekawe
      • Gość: pisi a jakie wady ma P. Leszczyna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 15:02
        bo glupoty typu ze ja fotel uwiera pisane przez kółko wzajemnej adoracji Balta wskazuja na niski poziom intelektualny ww.
    • Gość: ja chcę Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 16:54
      A ja chciałbym być "fotelem" pani poseł, ma takie kształtne biodra ;-) Aż pomyśleć miło, co by było.
      • Gość: gość Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 18:47
        "Bąka"możesz powąchać ,-i nie musisz akurat z fotela sejmowego.
        • Gość: pis a jakie wady ma P. Leszczyna ? IP: 31.61.9.* 04.08.11, 09:00
          jak narazie wiemy ze rozwiedziona i wyglada jak fiona. A jakie są merytoryczne przeciwskazania do reelekcji? To ze zajmuje Baltowi i jego brazowym noskom miejsce?
          • Gość: klarcia Re: a jakie wady ma P. Leszczyna ? IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 09:08
            Zastanawia mnie kto tak wrednie pisze ? Panowie ,czy panie ,chyba te brzydkie panie ....te tylko trochę ładniejsze od klamki do zakrystii!?? A może brzydsze od klamki ? ?
            • Gość: yrj Re: a jakie wady ma P. Leszczyna ? IP: *.hawkhost.com 04.08.11, 10:55
              to raczej niedouczone bojowki z SLD usilnie udające specjalistow od black PR
    • Gość: troskliwy wujek Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 12:08
      Drogi fotelu!

pOsłanka Izabela L. dorobiła się felietonu nawet w fakcie "chlapacz polityczny".
      chlapacz.fakt.pl/politycy/niewygodne-fotele-w-sejmie-pani-posel-sie-skarzy/
      Mieszkancy Częstochowy pomogą Ci i uwolnią Cię od trudu zasiadania przez tą kobietę na Twym siedzisku. Poczekaj tylko do 9 października. Jesteśmy z Tobą!
      • Gość: pis a jakie wady ma P. Leszczyna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 12:39
        poza bzdurami ktore tutaj wypisujesz brazowy nosku?
    • Gość: Ala Makota Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 14:51
      A ja zacytuję za Wojciechem Młynarskim:

Moje ulubione drzewo -
      Leszczyna, leszczyna,

Jak ją za mocno przygiąć w lewo -
      To w prawo się odgina,

A jak za mocno przygiąć ją w prawo -
      To w lewo bije z wprawą,

A stara sosna szumi radosna:
      Brawo, brawo!

Upór, co mi z oczu błyska -
      Leszczyny dziedzictwo!

Jak mnie do ziemi los przyciska,
      Ona mi szepcze: - Nic to!

A jak prostuję się, wtedy ona
      Powtarza mi: - Tak trzymaj!

Moje drzewo ulubione -
      Leszczyna, leszczyna...

Tyle cytatu, a reszta "lasu" niech wyje i narzeka, bo wybory blisko :-)
      • Gość: pis a jakie wady ma P. Leszczyna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 15:23
        • Gość: pytam czy Re: a jakie wady ma P. Leszczyna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 15:47
          Nie zmęczyłeś/aś się tymi wpisami? Może już wystarczy? Albo wymyśl coś innego, bo monotonia.
          • Gość: pis Re: a jakie wady ma P. Leszczyna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 15:50
            A czy dalej będziesz zakladac nowe watki w tej dyskusji zeby powielac szkalujace tytuly postow? Jezeli nie to obiecam ze nie bede juz pisala tego samego.
            • Gość: krzyś Re: a jakie wady ma P. Leszczyna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 18:52
              To mało przegrać z (no właśnie) 29:71?
              Wstyd!Wstyd!!Wstyd!!!Wstyd!!!!Wstyd!!!!!Wstyd!!!!!! itd.
              Nie czas żeby sobie dać spokój z polityką!!!!!
              Nie POmoże poparcie Buzka,Chlebowskiego.Sawickiej,Drzewieckiego, itd.
              -O, -i jeszcze Rostowskiego!!!
    • iza_leszczyna Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz 05.08.11, 00:13
      Fotelu sejmowy, polityka to przede wszystkim uczciwość. NIE WOLNO KŁAMAĆ! Naprawdę;) A do wszystkich Forumowiczów, nawet tych, którzy mnie nienawidzą, nie wiedzieć dlaczego, jeśli już komentujecie mój wpis na FB, to prawdziwy, a nie spreparowany przez założyciela wątku o fotelach sejmowych. Prawdziwy wpis brzmiał tak, jak w linku poniżej i był dedykowany ludziom z poczuciem humoru i dystansem do siebie i świata, wciąż liczę, że takich jest wielu;))
      POzdrawiam

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/834/izafb01.jpg/][IMG]http://img834.imageshack.us/img834/6407/izafb01.th.jpg[/IMG][/URL]
      • iza_leszczyna moja wypowiedź na fb 05.08.11, 07:59
        poniżej poprawny link

Moja wypowiedź na fb
        • mundo.v Re: moja wypowiedź na fb 05.08.11, 08:59
          Pani Izo!
          Pani się nie przejmuje.
          Siusiumajtki wczesniej pisały po murach brzydkie wyrazy, a teraz dopadły internetu.
          W każdym razie nie warto na te menażerie zwracać uwagi. Ona musi miec wroga.
          Jak nie ma to ja udusi.
          Jesli chodzi o mnie, to POWODZENIA życzę!
          Wraz z wiekszym towarzystwem.
      • Gość: nie Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 10:42
        no tak,"uczciwość" platformy jest porażająca,hehehehe
        • Gość: ela Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 20:26
          Ale jaja- "wklepałam"w klawiaturę -www.izabelaleszczyna.pl
          -i co wyszło?
          zobaczcie sami!
          Jakiś Marek Drygas wychodzi?

Czy to nie są bajki ? Fiony i Ogry?
          • Gość: go Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 21:54
            Mnie też tak wyszło
            • Gość: gość www.izabelaleszczyna.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 09:36
              Wchodzisz i masz Marka Drygasa!
              Kto to jest?
              • Gość: obserwator Re: www.izabelaleszczyna.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 14:17
                Czego się czepiacie,a jeśli to jest nowy mąż -to nie wasza sprawa!
                • Gość: jasiek Re: www.izabelaleszczyna.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 21:48
                  Dajcie spokój takim chamskim watkom. Myśle, że pani poseł nie zasługuje na nie.
                  Ale pani poseł musi pamiętać o tym, że my jej też nie lubimy, a dlaczego -to niech sobie sama odpowie A ja pomogę........................................... pani poseł nie znosi nas swoich współtowarzyszy, kolegów i wszystkich którzy myślą inaczej niż Izabela. I to jest ta trudność
                  • Gość: kajetan Re: www.izabelaleszczyna.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 11:01
                    mogła skorzystać z porad psychiatry jak był jeszcze w rządzie teraz musi poszukać innego
                    • Gość: darfur fotel nie dla radnego Balta IP: *.centertel.pl 07.08.11, 12:17
                      ale nie zrobila tego.
                      • Gość: julka Re: fotel nie dla radnego Balta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 20:33
                        Jeszcze jest czas!
        • Gość: ja Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 11:37
          wpiszcie w google afery po
      • Gość: wyborca Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 08.08.11, 19:13
        Pani Izabello tłumaczy się winny, więc Pani sobie daruje te misterne słówka.
        Kawa sie już wylała...
        Oby nas Pani już nie reprezentowała bo wstyd przed Polakami, co posłanka wypisuje...
        3mamy kciuki za przyszłe OBY niewygrane wybory!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tylko czekam na plakaty leszczynki, ciekawe jaki tym razem będzie retusz... może 30-letni polecam tym razem :))
        • Gość: xx Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.icis.pcz.pl 08.08.11, 19:22
          Ludzie - patrzcie na konkrety i na ich podstawie wybierajcie swoich przedstawiceli.

Takie konkrety jak np. wielka inwestycja obok McDonaldsa - dwupoziomowe skrzyzowanie DK-1 z JP-II.

Umowe na dofinansowanie tego skrzyzowania podpisal wlasnie Prezydent i bardzo sie tym chwali, chociaz z tym niewatpliwym sukcesem nie ma praktycznie nic wspolnego.

To rzeczywiscie duzy sukces, ale poprzednich wladz miasta (T. Wrona) i poslow PO,ktorzy "wychodzili" ta inwestycje w Warszawie.

T
          • Gość: yy Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.54.172.224.tvksmp.pl 09.08.11, 09:12
            Wiec co konkretnego w tej sprawie zrobiła p. Leszczyna?
            • Gość: co? Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 09:14
              Nie wiem
              • Gość: wybora Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 09.08.11, 09:57
                WIELKIE G... bo cóż ona może zrobić!!!!!!!!!!!
            • Gość: xx Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.icis.pcz.pl 09.08.11, 12:24
              Gdyby nie poslowie PO, tego wezla by nie bylo.

Tak samo jak inwestycji na PCz w posataci przebudowy WIMI za 25 mln.
              A wkrotce kolejny wydzial Pcz zacznie duza przebudowe za sporo milionow zl.
              Inwestycje na Pcz to bezposredni wynik staran Pani Posel.
              • Gość: pab Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 09.08.11, 17:21
                Weż stary ogarnij się i nie wypisuj takich bzdur, że to niby Izka załatwiła!!!!!!!
                Owszem posłanka z PO... dzięki niej to zawdzięczamy... Dzięujemy Ci Halinko!!!

Izce to się w głowie pokiełbasiło... damulka a słoma z butów wystaje!
                Jak to mówią "gó... przez rz"
                • Gość: krzyś Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 19:02
                  Dobrze się zaczyna,
                  Rozpondek i Leszczyna
                  biorą się za włosy,
                  będą walczyć o głosy!
                  • Gość: beta Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 19:48
                    a może ta druga siedziała pod fotelem Leszczyny i dlatego był on niewygodny
                  • Gość: me Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 09.08.11, 22:39
                    obie już miały okazję się wykazać, postawmy na młodych i przystojnych :P
                    • Gość: ' Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.centertel.pl 09.08.11, 23:31
                      tzn adamkiewicza?
                      • Gość: pilot Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 10.08.11, 11:56
                        jasne, to dobrze ze adamkiewicz jest młody i przystojny no i z PO...
                        FRAJERZE... czytaj dokładnie!
                        • Gość: f nie dla SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 12:15
                          ladnie sie przedstawiles przed wyborami. To jest znak aby nie glosowac na SLD
                          • Gość: ff Re: nie dla SLD IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 10.08.11, 23:51
                            każdy ma prawo głosu i wyboru...
                            nie mówię na kogo głosować, a na kogo nie głosować!
              • mistral75 Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz 09.08.11, 21:15
                Prosze Cie ogranicz juz slodzenie tej herbaty skladajacej sie z ekstraktu Platformy Obywatelskiej..
                Ta herbata jest juz zdecydowanie za slodka i ciagnie po niej na wymioty.:(
                Tylko najprawdopodobniej w Czestochowie nastepuje tak wielka interesownosc zainteresowanych PR-em i pesonifikacja inwestycji.
                Podobno jedna poslanka to,inna poslanka tamto.W wielu sprawach okazuje sie ze cos sobie przypisuja sieroty po T.Wronie,aby nagle uslyszec dementi ze ten projekt doszedl tylko do skutku,poniewaz wychodzila go swoimi "nozkami" ta i ta poslanka koalicji.

Skoro w takim badz razie wciaz przypisuje sie niesamowite zaslugi jednej czy drugiej osobie,to co robia inni.
                Posel Sztolcman,poslanka Leszczyna,senator Szewinski a nie daj Bog zebym wspomnial wesola czestochowska opozycje sejmowa z narratorem i bajkopiosazem poslem Sz.Gizynskim w roli glownej.
                Te wszystkie samochwalki sa jednym wielkim PR-em,zeby nie powiedziec gorzej.Od przyznawania i decydowania o dotacjach jest rzad ze swoimi ministerstwami,skoro nasi sejmowi reprezentanci sobie tylko nie wiadomo jakim prawem przypisuja zaslugi do sciagania pieniedzy do Czestochowy,to co w takim badz razie robi rzad.Chyba nic,wszystko robia poslowie.Fantastyczny uklad....
                Prawda jest taka ze nasi pseudo reprezentanci nie potrafia zrobic nic wielkiego dla regionu,nic najbardzie potrzebnego,wymiernego.
                Przespali kilka bardzo powaznych inicjatyw,jak chociazby koalicja w sprawie remontu czesci magistrali kieleckiej do lacznika z CMK,brak obwodnic dla Czestochowy,itd....
                Za to znanym polskim zwyczajem wykazuja doskonala pamiec o wyborcach,szczegolnie z klasy sredniej uaktywniajac sie zwyczajnie jak to w Czestochowie i nie tylko bywa, tuz przed wyborami.
                Mam wrazenie ze w tym roku juz tak latwo nie pojdzie i to nie tylko rzadzacej PO,ale tez skostnialym,nieruchliwym i wciaz zaspanym reprezentantom opozycji.
                Jezeli ludzie nie poczuja sie do tego zeby zaglosowac,moga sprobowac zrobic przemeblowanie nazwisk,aby starych juz wyjadaczy sprowadzic do zycia i ewentualnie""dzialania", ale juz tutaj,na miejscu.
                • Gość: krzyś Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 21:57
                  "mistral",-kto Cię uczył pisać?
                  Tego się czytać nie da!
                  Musisz używać "ę, ą, ż, ź ó, ł, itd.

Proszę,-napisz to jeszcze raz!

Może sąsiadka Ci pomoże?
                  • pluto37 Re: Fotel sejmowy niewygodny dla posłanki I. Lesz 10.08.11, 19:46
                    Przecie nakazu głosowania na Leszczynę i PO nie ma.
                    Zawsze można pochylić się nad kandydaturami tak wybitnych postaci jak gawedziarz Giżyński a w odwodzie jest przecie niezłomny Andrzej Gruszczynski z PiSu.
                    Neokomuszki też pokazuja swoje walory...
                    :):):)
    • Gość: oko lipcowe przemyślenia drogiej posłanki Izabel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 10:34
      1 lipca ; zarządzanie kryzysowe nie jest nam obce, trzymajmy kciuki, żeby Polska wyszła jeszcze mocniejsza

4 lipca; Szkoda, że nikt nie wytłumaczy zwykłemu człowiekowi, o co w tym wszystkim chodzi,
      Czy coś się zmieniło?
      A jaka jest prawda? Ona leży zawsze tam, gdzie leży, tzn. niekoniecznie pośrodku

7 lipca; o co chodzi Premierowi, gdy zasłania twarz rękami

9 lipca; Myślę o niepohamowanej radości europosła Czarneckiego
      Panie Czarnecki, czy Pan oszalał???

18 lipca; Co dalej z frankiem?
      PiS wpadł ustami Poseł Beaty Szydło
      Proszę nie robić ludziom wody z mózgu! Przecież podobno to my-politycy jesteśmy od tego.

24 lipca; Co możemy z tym zrobić i czy w ogóle można coś zrobić?
      żeby katolik, ateista, gej, obcokrajowiec, czarnoskóry i skośnooki, sympatyk Platformy, PiSu czy SLD był tak samo ważny,

30 lipca; Było poważnie i merytorycznie, ale też nerwowo,
      Czasem jest nawet "i śmieszno, i straszno"
      pieniądze w budżecie państwa nie spadają jak manna z nieba

powyższe, lipcowe przemyślenia pochodzą (bez żadnych korekt i zmian kolejności) z niecodzennika drogiej posłanki Izabel (drogiej biorąc pod uwagę proporcje poselskiego uposażenia do umysłowych wypocin p. Izy)

www.leszczyna.info/strona,symbol,niecodziennik.html
      • Gość: 44 Re: lipcowe przemyślenia drogiej posłanki Izabel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 18:12
        nawet ta poza na focie jakaś sztuczna
        • Gość: gis przemyslen pana Balta niestety nie ma IP: *.centertel.pl 10.08.11, 19:18
          nigdzie. Chyba nie powstaly.
          • Gość: ada Re: przemyslen pana Balta niestety nie ma IP: *.play-internet.pl 10.08.11, 19:53
            ano nie powstały
      • Gość: odp Re: lipcowe przemyślenia drogiej posłanki Izabel IP: *.net.stream.pl 17.09.11, 01:59
        Jeśli te wpisy są prawdziwe to jest gorzej z nią niż myślałem. Bardzo głębokie ma Pani przemyślenia ...
        • Gość: ;; Re: lipcowe przemyślenia drogiej posłanki Izabel IP: *.centertel.pl 18.09.11, 17:48
          a moze jest poprostu zajeta praca tak jak pan bog przykazal a nie pisaniem blogow.
    • Gość: oko niecodziennik posłanki Izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 11:13
      1 lipca ; zarządzanie kryzysowe nie jest nam obce, trzymajmy kciuki, żeby Polska wyszła jeszcze mocniejsza

4 lipca; Szkoda, że nikt nie wytłumaczy zwykłemu człowiekowi, o co w tym wszystkim chodzi,
      Czy coś się zmieniło?
      A jaka jest prawda? Ona leży zawsze tam, gdzie leży, tzn. niekoniecznie pośrodku

7 lipca; o co chodzi Premierowi, gdy zasłania twarz rękami

9 lipca; Myślę o niepohamowanej radości europosła Czarneckiego
      Panie Czarnecki, czy Pan oszalał???

18 lipca; Co dalej z frankiem?
      PiS wpadł ustami Poseł Beaty Szydło
      Proszę nie robić ludziom wody z mózgu! Przecież podobno to my-politycy jesteśmy od tego.

24 lipca; Co możemy z tym zrobić i czy w ogóle można coś zrobić?
      żeby katolik, ateista, gej, obcokrajowiec, czarnoskóry i skośnooki, sympatyk Platformy, PiSu czy SLD był tak samo ważny,

30 lipca; Było poważnie i merytorycznie, ale też nerwowo,
      Czasem jest nawet "i śmieszno, i straszno"
      pieniądze w budżecie państwa nie spadają jak manna z nieba

powyższe, lipcowe przemyślenia pochodzą (bez żadnych korekt i zmian kolejności) z niecodzennika drogiej posłanki Izabel (drogiej biorąc pod uwagę proporcje poselskiego uposażenia do umysłowych wypocin p. Izy)

A teraz niecodziennne myśli p. Izy z sierpnia ;

14 sierpnia; Jak nie zamienić kampanii wyborczej w reklamę proszku do prania

20 sierpnia; Sytuacja na światowych rynkach finansowych i w strefie euro jest trudna i właściwie nadzwyczajna.
      A polityka jak giełda jest dla ludzi o silnych nerwach.
      Inni – wywołują tylko panikę.
      To bardzo niebezpieczne, bo panikę może wywołać nawet plotka

23 sierpnia; Może trzeba partiom opozycyjnym zadedykować słowa Billa Clintona: “Ekonomia, głupcze!”

30 sierpnia; (jeśli dobrze zrozumiałam intencje autora, a sądzę, że tak)
      o wyniku wyborów może zdecydować wyjęty w ostatniej chwili królik z kapelusza, czyt. dziadek z Wermachtu.
      wiara w to, że uczciwość i kompetencje zawsze zwyciężają, jest naiwnością.

powyższe, sierpniowe przemyślenia pochodzą (bez żadnych korekt i zmian kolejności) z niecodzennika drogiej posłanki Izabel.
      Cdn.
      www.leszczyna.info/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka