Dodaj do ulubionych

opinie o studio effect

• Gość: do zaintersowanych Re: opinie o studio effect IP: *.205.7.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.12, 15:56
      Wszystko ,wszystkim ale nie moim kosztem i tych strat w wizażu jakie mi tam uczyniono.Ja nie odpuszcze.
    • Gość: michał31 Re: on się kiedyś dorobi... IP: *.205.73.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.12, 15:02
      A tak nawalacie ,tak straszycie a z tego co wiem to firma p.Deski doskonale się rozwija i też bardzo dobrze prosperuje.Śmię wiec myślec że wszystkie te wpisy są od niedouczonych fryzjereczek ,po kilku dniowym kursie z certyfikatem na wykonywanie usług w stopniu minimalnym,bądż konkurencja co teraz wzieła grupona bo inaczej na swoje nie wyjdą.Jednym słowem wszyscy częstochowscy fryzjerzy idzcie na ilośc nie jakosc ,bo w innym razie szeregu aut z klijętelą miec nie będziecie ,bo tak jest w obu salonach Efect studio ,i na Kościelnej jak i na Brzeznickiej.Powodzenia!!!
      • Gość: do michala31 Re: on się kiedyś dorobi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 17:19
        Gość portalu: michał31 napisał(a):

> A tak nawalacie ,tak straszycie a z tego co wiem to firma p.Deski doskonale się
        > rozwija i też bardzo dobrze prosperuje.Śmię wiec myślec że wszystkie te wpisy
        > są od niedouczonych fryzjereczek ,po kilku dniowym kursie z certyfikatem na wyk
        > onywanie usług w stopniu minimalnym,bądż konkurencja co teraz wzieła grupona bo
        > inaczej na swoje nie wyjdą.Jednym słowem wszyscy częstochowscy fryzjerzy idzci
        > e na ilośc nie jakosc ,bo w innym razie szeregu aut z klijętelą miec nie będzie
        > cie ,bo tak jest w obu salonach Efect studio ,i na Kościelnej jak i na Brzezni
        > ckiej.Powodzenia!!!

ne osmieszaj sie..
        • Gość: gość83 Re: on się kiedyś dorobi... IP: *.play-internet.pl 23.02.12, 20:43
          Niestety to najgorszy salon fryzjerski w jakim byłam farbowałam i obcinałam tam włosy,jednym słowem porażka.Farba zmyła się po pierwszym myciu,na orostach został ciemny kolor a końcówki jasne koszmar.Panie fryzjerki bardziej zajmują się sobą niż klientką.Ogólnie nie polecam!!!!
          • Gość: ja Re: on się kiedyś dorobi... IP: *.152.145.99.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.02.12, 11:41
            Teraz ja!! Nie jestem żadną fryzjerką kosmetyczką konkurencją czy tam czymś innym. Własciciel beznadziejny byłam i naprawde chłop jest strasznie zastraszony lata jak kot z pęcherzem, może i macie racje za dużo problemów ma. Chciałam tylko powiedziec że ten niby tłum klientów o którym pisze właściciel to nieprawda, corraz mniej ludzi tam przychodzi a personel no gadzam sie kosmarny brzydkie te dziewczyny jak można ufać kosmetycze która wygląda jak nie powiem już co .... Jedna wielka kicha z tym salonem, ale nie martwcie sie nawet jak nie zamkną własciciela to same te niby salony urody splajtuja :)
            Pozdrawiam wszystkich antyfanów tego "Salonu" ! No i własciciela bo jest taki śmieczny:)
            • Gość: ivonka Re: on się kiedyś dorobi... IP: *.205.107.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.12, 13:12
              Była tam moja znajoma ,dziewczyna z prawdziwą kasą i była bardzo zadowolona.Mówi ze super obsługa i cała reszta spoko .Więc o co tu chodzi?Ztego co wiem to szefostwo się rozwija i wynajeło góre salonu na Kościelnej na SPA.Ja juz na prawde nikomu nie ufam ,chyba musze sie sama przekonac ,mysle że pójde na henne jako indywidualny klijent i dopiero sie przekonam .Napewno odpisze co i jak było.
              • Gość: do ivonki Re: on się kiedyś dorobi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 14:27
                Gość portalu: ivonka napisał(a):
                ,mysle że pójde na henne jako
                > indywidualny klijent i dopiero sie przekonam

W pierwszej kolejności wybierz się do księgarni po słownik orto "klijencie"!!!
              • Gość: Lala Re: on się kiedyś dorobi... IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.12, 10:28
                Chłop jest straszny ochrzaniał mnie przez 10 minut że się 5 minut spóźniłam, że teraz nie zdąża wszystkiego zrobić, że pewnie będzie musiał skrócić zabieg bo przez takich jak ja to nic teraz nie pójdzie wedle jego planu. Stałam jak wryta i nic nie byłam w stanie powiedzieć ale jak powiedział ,że ten zabieg trwa 40 minut to buchłam śmiechem bo mając grupony to nie wiem czy wszystkie 3 moje wcześniejsze zabiegi łącznie tyle trwały . Każdy z nich trwał po jakieś 10-15.
              • Gość: to_ja Re: on się kiedyś dorobi... IP: *.net.stream.pl 23.10.12, 12:32
                SPA?! Kto Ci nagadał takich głupot? Idź i zobacz ile jest miejsca na tej górze- ledwo na klejenie rzęs. Już dawno cwaniak sprzedawał na Gruponie usługi SPA nie mając nawet wanny kosmetycznej... ja kupiłam kiedyś fish maniciure a dopiero jak mi dziewczyna paznokcie opiłowała okazało się ze rybek nie ma i nie będzie. A sam szef wysłał mnie na górę...
        • Gość: była klientka ... "doskonale się rozwija IP: *.net.stream.pl 23.10.12, 13:11
          i bardzo dobrze prosperuje". Rzeczywiście, tak świetnie prosperuje że na ogrzewanie go nie stać. Byłam wczoraj i na moją uwagę dlaczego w salonie jest tak zimno, Szef chwycił za termometr stojący koło niego. Tyle że ja do zabiegu muszę się rozebrać i tkwić nieruchomo w pokoju bez ogrzewania... dobrze że dziewczyna wspomogła mnie kocem. Ale już paznokcie robiłam w płaszczu - chyba nie tędy droga. Dziewczyny bardzo miłe, ale efekty zabiegów bardzo kiepskie, może dlatego że są zmarznięte a niektóre już chore? Cóż trzeba dbać nie tylko w własną kieszeń ale też o pracowników, bo to one tą kieszeń szefowi nabijają. Maja mieć komfort pracy, dobre produkty a wtedy nawet na wyższą cenę zabiegu zadowolony klient się zgodzi. Pozdrawiam opiniowiczów
    • Gość: KASIAG Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 16:24
      Witam! Studio Effect mam bardzo blisko swojego miejsca zamieszkania i stwierdzilam ze warto zobaczyc jak tam jest. Dodam ze bylam tam bodajze w maju 2011. wiec raczej wtedy nie bylo tak glosno o tym salonie jak teraz. No coz... Niestety nie bylam w 100% zadowolona, bylam raz i na tym sie skonczylo. Nie posiadalam zadnego kuponu i zaplacilam pelna cena wtedy to bylo ok. 120zl mimo ze dzien wczesniej rozmawialam osobiscie z szefem i poinformowal o mnie o nizszej cenie. Coz... nie wyklocalam sie... zaplacilam. Mialam robione pasemka i ogolnie z tego bylam zadowolona.Glowe zmywala mi pani kosmetyczka( chyba wlascicielka)ale nie chce nigdy wiecej tego przezywac. Nie mogla uregulowac jednej temp. Raz byla mega zimna raz taka goraca ze az podskakiwalam, chcialam jak najszybciej stamtad uciec. Rowniez poprosilam o obciecie ale tutaj to byla kolejna tragedia, wlosy wygladaly jakby obciac od garnka...tragedia... Kiedy mowilam o co mi chodzi to fryzjer stwierdzil ze tutaj ogolnie nie ma co robic bo fryzura ogolnie dobrze wystylizowana a jak chce krocej to on nie poleca wiec chcialam zeby wycieniowal sam tyl... i tak obcial ze wstyd mi bylo... Masakra, wygladalam jak Zagloba. Jesli chodzi o czystosc o ktorej wszyscy wspominaja to rzeczywiscie, rewelacji nie bylo. Profesjonalizm zalogi tez pozostawia duzo do zyczenia, miedzy ludzmi atmosfera nie najgorsza i raczej sie lubili ale w stosunku do klientki to raczej stosunek nieodpowiedni, powiedzialabym ze taki na odczepnego "ciesz sie ze w ogole cie obsluguje". Ogolnie moze i bym poszla kolejny raz na pasemka bo absolutnie nie na obciecie, ale cala ta otoczka i atmosfera tego salonu wywarly wrazenie negatywne. Wole zaplacic wiecej ale byc w 100% zadowolona i profesjonalnie obsluzona.
      • Gość: hehehe Re: opinie o studio effect IP: *.147.49.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.12, 16:46
        A teraz jadac dalej na gruponie mają opcje na wszystko za kilka groszy ,ludzie ocknijcie sie .Jak można miec zrobioną koloryzacje z cięciem ,stylingiem ,henną makijazem i paznokciami za 80 zł.Dla mnie ten szef przemienił się w Chinczyka ,ceny chińskie produkty chińskie i fryzjerki po cztero godzinnym kursie na zsyłce z Urzędu miasta.Paranoja.
        • Gość: OLIWKA Re: opinie o studio effect IP: *.180.16.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.12, 17:57
          Czytam te komentarze i dzisiaj się z tego śmieje,ale jak wpadłyśmy na pomysł by isc do owego salonu też miałyśmy z przyjaciółką dobre nastroje .Efekt jest prawdziwym efektem tylko mocno chybionym.Detali zaoszczędze ,bo szkoda mi klawiatury na ten cały nasz wypad .Metamorfoza...oj tak wielka tylko dobrze że zima była w tym roku dośc czapkowata i na nasze szczęscie włosiny nam troszke podrosły.Powiem tylko jedno NIGDY WIĘCEJ .MASAKRA SZKODA CZASU NERWÓW NO I OCZYWIŚCIE ZGUBNEGO WIZERUNKU,BO NIESTETY TYLKO TYLE JEST NAM OWY SALON DO ZAOFEROWANIA.
        • Gość: icv Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 20:21
          Gość portalu: hehehe napisał(a):

chińskie produkty chińskie i fryzjerki po cztero godzinnym kursie na zsył
          > ce z Urzędu miasta.Paranoja.

tutaj się chyba mylisz z tymi fryzjerkami ponieważ byłam tam raz i słyszałam rozmowę dwóch dziewczyn które tam pracują i jestem na 100% pewna że one równiez padły ofiara oszustwa a pracują tylko dlatego że nie mają na ta chwilę wyboru gdzie indziej iść, pewnie gdy coś znajdą to odejdą z tamtąd i z tego co ta jedna mówiła to po co się starać skoro i tak są oszukiwane. To było pół roku temu

• sweetpenelope Re: opinie o studio effect 07.03.12, 21:29
      istnieje ale do czasu.jeśli to prawda o tych sprawach sądowych założonych przez klientki-to nie daję mu dłużej niż rok czasu.Częstochowa jest mała,niedługo skończą mu się naiwne klientki które jeszcze nie korzystały z "super"usług w super cenie.i jedyne co wykosi to sam siebie a nie salony które dbają o klienta,jakość usług.
    • Gość: mirka Re: opinie o studio effect IP: 37.30.51.* 08.03.12, 11:51
      Sąsiadka była wczoraj ,ryczy wygląda tragicznie i co teraz?
      • Gość: ewa Re: opinie o studio effect IP: *.ice-net.pl 08.03.12, 16:01
        Jeżeli jest niezadowolona z wykonanej usługi,ma prawo do zwrotu pieniędzy .Jeżeli chodzi o włosy pewnie musi poczekać aż odrosną.Pozdrawiam...
        • Gość: mirka Re: opinie o studio effect IP: *.205.105.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.03.12, 17:03
          Omatko jedna,dałam jej kase ,umówiłam i poszła .Salon wypróbowany ,tylko nie wiem co pomogą ,oż to jeszcze w dzień kobiet takie nerwy.Powinni ten niby salon zamknąc na 100 spustów.
    • ancymonka Re: opinie o studio effect 09.03.12, 13:57
      Nie rozumiem całej tej nagonki tutaj...
      Ja tam jestem z usług tego salonu zadowolona (konkretnie z manikiru).
      • Gość: edytka39 Re: opinie o studio effect IP: *.147.58.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.03.12, 14:29
        MANIUKIUR-to się raczej inaczej pisze pani moderatorko od6 boleści hihihi.
      • ancymonka Re: opinie o studio effect 12.03.12, 15:27
        Skoro można pisać Szopen, to można i manikir :P
        • Gość: DO ANCYMONKI Re: opinie o studio effect IP: 37.31.90.* 15.03.12, 14:16
          Oj tak ,moderator to też człowiek,jednakże jakąś funkcje tu czyni a tym bardziej że nie za friko co nie?
          • ancymonka Re: opinie o studio effect 26.03.12, 16:09
            > Oj tak ,moderator to też człowiek,jednakże jakąś funkcje tu czyni a tym bardzie
            > j że nie za friko co nie?

Wiesz na czym polega funkcja administratora społecznego? Chyba nie bardzo. Społeczny, czyli wykonuje jakieś zadanie bezpłatnie, w wolnym czasie.
            • Gość: do ancymonka Re: opinie o studio effect IP: *.205.124.191.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.12, 16:36
              To społeczniku ,jeśli robisz tu dla idei to może chociaż głupot nie wypisuj,widac brakuje ci zajęc ,bo ja na twoim miejscu nie zawracał bym sobie głowy za fri.Więc nie bądz śmieszna i już nic lepiej nie pisz [w trosce''o swoie dobre imie itd''.]
    • Gość: effect studio-nie! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 12:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: do poprzednika Re: opinie o studio effect IP: 37.31.100.* 21.03.12, 13:36
        Każdy ,normany to już wie,ale kobity jak chodziły tak chodzą
        • Gość: złodzieje Re: opinie o studio effect IP: 37.31.100.* 21.03.12, 16:01
          Złodzieje,oszuści i bezczelne typy-to jest własnie studio na koscielnej,przestroga dla tych osób co jeszcze tam nie były-jak najdalej i omijac szerkim łukiem,nie słuchac iż to konkrencja pisze bo zero w tym prawdy!
          • foczkaa1 Re: opinie o studio effect 24.05.12, 13:36
            Never. Never. Moi drodzy absolutnie nie polecam. Usług sama w sobie w porządku. ale,podczas pedicure do gabinetu co chwilę ktoś wchodził. W końcu nie byłam pewna kto mi robi zabieg. Ponieważ nie była to moja pierwsza wizyta w tym salonie (niestety połaszczyłam się na zakupy grupowe) postanowiłam o organizacji pracy porozmawiać z właścicielem. Pan właściciel kompletnie nie zna się na prowadzeniu biznesu. Sprzeczka z klientką to zdecydowanie nie tędy droga. Na koniec p Wojtek powiedział coś absolutnie fantastycznego. "Jeżeli się pani nie podoba to konkurencja czeka". Panie Wojtku może Pan być pewien że już nigdy nie skorzystam z usług tego salonu. Ze względu na organizacje jaka w nim panuje. Czekanie na manicure ponad 40m minut, czekanie na fryzjera ponad godzinę to chyba nieco wydłużony czas. Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości zarówno klientkom jak i pracownikom
        • Gość: iwusia329 Re: opinie o studio effect IP: *.205.102.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.12, 16:40
          Rzęsy za 49zeta,chyba padne.Deska klei kropelką lub super-glu.Ale jazda ,buhahahaha!
      • kaskam9 Re: opinie o studio effect 26.03.12, 09:07
        "że stracił licencje na robienie mikrodermabrazji" hehehe jeszcze nigdy się tak nie uśmiałam. ciekawe kiedy ten burdel zamkną..... a naiwne idiotki dalej kupony kupują:) ciekawe kto wam pomoże jak wyjdziecie z poparzeniami skóry.... bo domyslam sie ze uslugi kosmetyczne rowniez wykonują na akord.i jak będą wygląday te rzęsy za 49zł:) czekam na wrażenia "odważnych"!!!!!!!!:)
        • Gość: maria Re: opinie o studio effect IP: *.147.200.252.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.12, 11:03
          No ja też jestem bardzo ciekawa,kupony schodzą jak swieze bułeczki,idiotki biegają tam jak szalone,ciekawi mnie ciąg dalszy.
    • Gość: kobieta Re: opinie o studio effect IP: *.prenet.pl 22.03.12, 15:12
      Byłam na pazurkach w zeszłym tygodniu ( z grupona)
      Co prawda wkurzyli mnie, bo kupon był do czerwca na brzeźnicką - ale już nie ma tam salonu...
      Pani namówiłam mnie na hanicure hybrydowy i wykonała go pięknie, równiutko. Naprawdę należy jej się uznanie, bo ma na to pół godzinki, bo juz czeka następna klientka.
      Mimo masówki - na każdy manicure tylko półgodziny ( a wiadomo ze trwa to standardowo nawet 2 razy dłużej) - bardzo ładne wykonanie.
      • Gość: do kobieta Re: opinie o studio effect IP: *.181.191.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.03.12, 18:17
        Już gorszej głupoty jeszcze nie czytałam ,pazury na tip=top w 30min.Kobito weż się ogarenij niż głupoty i bzdury wypisujesz.Byłam tam jeden jedyny raz i najgorszego wroga bym tam nie wysłała.Acha jeszcze trzeba wziąśc poprawke że to może ty tam pracujesz i tą tandete reklamujesz jako coś pozytywnego ,co się nijak ma do usług w tym też porzal się Boże,,salonie''Drogie panie szczerze odradzam i nie jestem z konkurencji jak by komus to do głowy przyszło);
        • Gość: lolaree grupon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 06:09
          a co sadzicie o gruponie z galerii i ze studia bederendowicz? warto tam skorzystac?
        • Gość: kobieta Re: opinie o studio effect IP: *.prenet.pl 23.03.12, 11:56
          a jakie ty masz prawo mnie oceniać ?
          Forum polega na wymianie zdań na dany temat. Moje jest takie.
          Mimo wielu braków tego salonu pazurki są super.
          Nie pracuje w tym salonie i mam z nim tylko tyle wspólnego co raz w nim byłam.
    • Gość: monika Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 22:58
      Ze swojego doswiadeczenia zdecydowanie zalecam omijac to miejsce. Zaluje ze tam poszlam a skusilam sie tania oferta z gruponu. Wykupilam egzotyczne manicure pedicure spa z henna brwi i rzes. Jedynie z henny jestem zadowolona a reszta to totalna porazka. A wiec zacznijmy po kolei:
      - studio jest w domku jednorodzinnym ale to akurat nie problem. Wnetrze jeszcze nie jest dokladnie wykonczone i jak na moj gust brakuje mu jeszcze wiele. Czulam sie tam nieswobodnie, malo bylo miejsc siedzacych do czekania wiec wiele klientek musialo stac czekajac na zabiegi.
      - pedicure - nie ma przygotowanego odpowiedniego i wygodnego stanowiska do tego porsotego zabiegu. Kazano mi usiasc na wysokim stole zabiegowym (takim lozku jak do masazu) gdzie ledwo siegalam nogami do wanienki z woda. Po naoczeniu nog mialam sie polozyc. Zabieg okazal sie bardziej aerobikiem na lozku niz relaksem, musialam niezle nogi nawyginac, do tego kilkukrotnie wstawac i zamaczac nogi co bedac w zaawansowanej ciazy bylo dla mnie duzym obciezeniem i stresowaniem brzucha. Naskorek zluszczono mi specjalna elektryczna sczotka do tego celu. Poprosilam aby nie robiono mi tego zbyt intensywnie ale dziewczyna zupelnie nie miala wyczucia. Do dzisiaj bola mnie podeszwy stop jak chodze bo mam zbytnio starty naskorek i bardzo mnie piecze. O jakosci nalozenia lakieru juz nie wspomne. Sama zrobilabym to lepiej, niestety duzy brzuch ciazowy przeszkadza mi w tym.
      - Manicure - do dzisija mam czerwone skorki dookola paznokci, tak intensywnie, energicznie i z duza sila szlifowano, pilowano etc mi paznokcie. Tym razem byla to inna pani ale okazala sie byc jeszcze nardziej niedelikatna niz ta od pedicuru. Chcialam aby mi obcieto skorki ale po zabiegu wygldaly one jeszcze gorzej niz przed.
      - Egzotyczne spa - mialobyc egzotyczne spa a zaserwowano mi niezla dawke dsykomfortu zarowno w trakcie zabiegu jak i po. Nie wiem dokladnie czym sie rozni to egzotyczne spa od zwyklego manicure pedicure. Podobno tym ze robia dodatkowo peeling na stopy a na dlonie nakladany jest specjalny wosk. Z tym ze tam gdzie ja zwykle chodze to nie tylko peeling jest tradycyjnym elementem najzwyklejszego pedicuru czy manicuru ale takze masaz stop (czasam nawrt lydek) a takze dloni. Nie wspomne juz o drazniacym i glosnym radiu w calym studio, zbyt naslonecznionym pokoju zabiegowym bez rolet czy zaluzji gdzie czolo oblewalo mi sie potem
    • Gość: rafał Re: opinie o studio effect IP: *.30.64.115.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.05.12, 15:24
      Byłem razem z kunpelą ,nigdy więcej.Ja ja pocieszam a sam boje sie w lustro spojrzeć .Wstyd mi ze jątam ze sobą powlekłem ,bo miałem ten cholerny kupon.Wstyd i porazka!
    • Gość: mikrofibra Re: opinie o studio effect IP: *.204.91.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.05.12, 14:51
      W 100% potwierdzamy negatywne wpisy na temat tego pseudo salonu.Byłyśmy tam tylko raz,umówiłyśmy się przy tym na jedną z sobót z racji wesela jednakże ani ja ,ani moje pozostełe kumpele już nie poszłyśmy.Masakryczny klimat,fryzjerki jakby po nie skończonym kursie,kosmetyczki niechlujne a o szefie już nie wspomne.Nieporozumienie to za małe słowo.
    • Gość: do sylwia Re: Sylwiaa IP: *.204.66.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.12, 15:26
      Onie moge hihihihi,oflaguj się dziewczynko,zamów koszulki ze swoim aktualnym adresem i nr.tel.Może ktoś cie wtedy znajdzie ,załosna jesteś!
    • Gość: oburzona zagęszczanie rzęs w effect studio – ostrzegam!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.12, 13:43
      Uwazajcie i nie wpakujcie sie tak jak ja! W effect studio NIE MA juz zagęszczania rzes!! Jezeli wykupiłas groupon, umowilas sie telefonicznie na zabieg podajac kod zabezpieczajacy, a nastepnie otrzymalas wiadomosc, ze kosmetyczka zachorowala/wyjechala/nie ma pradu/zlamala jej sie peseta to oznacza, ze wlasnie wyrzucilas 59zl w bloto!!

PRZESTRZEGAM, nie dajcie sie oszukac tak jak ja.
      • iwonkapp Re: zagęszczanie rzęs w effect studio – ost 13.06.12, 07:29
        ma ktos jakis kontakt do pani ktora wykonywala tam rzesy? bede wdzieczna za jakis kontakt do tej pani(tel,e-mail,profil na fb-cokolwiek zebym mogla sie z nia skontaktowac) iwona.iwkonka@op.pl
        • Gość: gosia Re: zagęszczanie rzęs w effect studio – ost IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.12, 18:23
          Mogę podać maila do pani, która robiła tam rzęsy: jullia1@o2.pl
          Myślę, że się nie obrazi:)
          Pozdrawiam wszystkie zadowolone klientki:)
          • Gość: Eleonor Re: zagęszczanie rzęs w effect studio – ost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 22:25
            jeszcze troche i Effect Studio straci wszystkich pracowników bo każdy z nich zamiesci sobie reklame na forum :)) i moze tym sposobem zamknie sie ten cyrk na kółkach ;)
      • Gość: Angelika Re: zagęszczanie rzęs w effect studio – ost IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.07.12, 23:05
        Witam,
        A ja skorzystałam z Gruponu na zagęszczanie rzęs z uzupełnieniem za 69zł. Czekałam na termin ok.3 tygodni, ale pojechałam 30 czerwca (z duszą na ramieniu przez to właśnie forum) i jestem bardzo mile zaskoczona. Nie było przesuwania terminu. Przypomnienie sms-em o wizycie dzień wcześniej. Zostałam wprowadzona do miniaturowego pokoiku z balkonem, ale osobne pomieszczenie i jak dla mnie wystarczy. Rzęsy robiła mi P.Marcelina - przemiła dziewczyna. Udzieliła mi rad dot. pielęgnacji rzęs, odpowiedziała na każde moje pytanie, a pytałam dużo, bo lubię wiedzieć na co się decyduję ;).
        Nie mam póki co nic do zarzucenia obsłudze ani salonowi. Faktycznie szef wywołuje troszkę mieszane uczucia (z deka nadgorliwy może), ale nie był ani niemiły ani nie słyszałam żadnych krzyków czy innych niepokojących zachowań. Zresztą to on umawiał mnie telefonicznie na wizytę.
        Ja ze swojej strony mogę polecić effect studio.
        • Gość: koralina Re: zagęszczanie rzęs w effect studio – ost IP: *.96.239.21.tvksmp.pl 30.07.12, 21:04
          Tak, Pani Marcelina jest jedyną osobą, której można zaufać w tej firmie. Potrafi dobrze robić rzęsy, to nie jest żadna kicha. Resztę personelu wraz z właścicielem można wy.pie.przyć w kosmos!!
    • Gość: do sylwia Re: Sylwiaa IP: *.204.3.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.12, 12:40
      OJ DZIEWCZYNO,NIC NIE POTRAFISZ A STRZELASZ FOCHA NA KAZDY KOMENTARZ POD SWOIM ADRESEM.PRAWDZIWI FRYZJERZY,LUDZIE Z TZ.BRANŻY ,CO WIEDZĄ CO DO CZEGO NIE ROBIĄ TAKICH POPIERDÓŁ JAK TY .JEDZ NA KILKA SZKOLEŃ,ZARÓB NA DYPLOMY,CERTYFIKATY ITD.WTEDY ZAISTNIEJESZ .Z mojego punktu widzenia to byłaś na jakimś kursiku ,dostałaś bele papier i chcesz zaistnieć.Jesteś śmieszna.A jeśli poszłaś do Wenus to zapomnij o kasie ,tam nie zarobisz i ktoś ci tutaj to wcześniej pisał.Powodzenia;)
      • Gość: do sylwia Re: Sylwiaa IP: *.31.43.162.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.06.12, 11:06
        A kto to jest Sylwia,jakaś panna ze wsi tu szaleje hihihihihi!!!!!!!!!
    • Gość: olek Re: Omijać z daleka!!! IP: *.205.121.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.06.12, 12:48
      AP nie mówiłem że to porażka!Deska to oszust ,beznadziejny typek ale kazdy ma prawo wyboru.
    • Gość: Michał Re: opinie o studio effect IP: *.albacom.net 28.06.12, 12:36
      Żałosna firma, wykupiłem groupon na wybielanie zębów. Pierwszą wizytę odwołali na drugą umawiali mnie ze 3 tygodnie po czym jak przyjechałem na miejsce to okazało się że już nie mają takich zabiegów. Szef firmy to jakiś kompletny idiota wciskający ludziom kit, za każdym razem jak do niego dzwoniłem to mówił że zaraz sprawę wyjaśni i oddzwoni. Omijajcie tą pseudo firmę z daleka!!!
      • Gość: kaliopea Re: opinie o studio effect IP: *.96.239.21.tvksmp.pl 29.06.12, 00:10
        dwie kolezanki tam pracowały i mówiły, że właściciel daje grupony a sprzętu na zabiegi promocyjne często nie ma :) wybielanie zębów - nie ma, pedicure z rybkami - rybek nigdy nie było itd. jeśli facet ma żółte papiery to nikt mu nic nie zrobi. firma podobno nie jest na niego tylko na ojca. pracownicy, którzy tam pracują i mają niby umowy lepiej niech sprawdzą czy składki mają odprowadzane..... itd...itp....
        • Gość: co? Re: opinie o studio effect IP: *.31.85.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.12, 10:47
          No z tymi zębami to raczej jakiś żart.Pierwsze słysze aby w salonie fryzjerskim zęby wybielano hihihihi.Fakt ze Deska ma świra wszyscy wiedzą ale za nie długo moze zaliczycie grupona na zapłodnienie in vitro lub owy pan dokonywać zacznie usówania nie chcianych ciąż hihihiPADAM !!!!!!!!
          • Gość: alinka Re: opinie o studio effect IP: *.205.34.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.12, 16:06
            byłam tam w zeszłym roku,jakoś na jesień ,porażka w pełnym zakresie,nie będe się bawić w konkrety bo szkoda mi klawiatury,odradzam i tyle.
            • Gość: mika Re: opinie o studio effect IP: *.204.40.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.12, 14:36
              A jak to jest?Wyzywacie nas ,narzekacie a my sie obrobić nie możemy!No to jak to w końcu jset??
              • ewelinae1 Re: opinie o studio effect 02.07.12, 20:39
                Gość portalu: mika napisał(a):

> A jak to jest?Wyzywacie nas ,narzekacie a my sie obrobić nie możemy!No to jak t
                > o w końcu jset??
                do czasu oszuście!!!! myślisz że jeszcze długo będziesz okradał klientki i swoje pracownice? nie zdziw się w najbliższym czasie.UWAZAJCIE DZIEWCZYNY! oni wystawiaja zabiegi których nie wykonują i okradaja was! nie odzyskacie pieniedzy! a jak wam wykonają zabieg to tak że będziecie gorzej wyglądały niż przed!!! myślice że oni sterylizują narzędzia?? chcecie złapać grzybicę albo inne świństwo-to do effect.zresztą panuje tam taki syf że szkoda gadać,tam nie można się zrelaksować.. byłam raz i nigdy wiecej.nie bez powodu mają tylko negatwnych opini.nawet jeśli jakaś pracownica jest kompetentna to nie wykona dobrze swojej pracy bo jest przepracowana-to obóz pracy a przy tym oszukiwana przez super szefa-same o tym mówia! panie Deska pana miejsce jest w psychiatryku.
                • Gość: d:d:d: Re: opinie o studio effect IP: *.204.116.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 15:47
                  OSWIADCZAM JEDNAKŻE IZ WSZYSTKIE OSOBY PISZĄCE NEGATYWNE ,BEZPODSTAWNE KOMENTARZE NA MÓJ TEMAT SA JUZ WYSZUKIWANE PRZEZ IP.SPRAWY TAK NIE ZOSTAWIE I SPOTKAMY SIE TAM GDZIE MIEJSCE NA ZAŁATWIANIE TEGO TYPU SPRAW d:d:d:
                  • Gość: ala Re: opinie o studio effect IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.12, 16:06
                    > OSWIADCZAM JEDNAKŻE IZ WSZYSTKIE OSOBY PISZĄCE NEGATYWNE ,BEZPODSTAWNE KOMENTAR
                    > ZE NA MÓJ TEMAT SA JUZ WYSZUKIWANE PRZEZ IP.SPRAWY TAK NIE ZOSTAWIE I SPOTKAMY
                    > SIE TAM GDZIE MIEJSCE NA ZAŁATWIANIE TEGO TYPU SPRAW d:d
                    > :d:

buaaaahaaahaaahaahaaa :D :D :D
                    • Gość: ja Re: opinie o studio effect IP: *.tbs-net.rekin.net 30.10.12, 10:37
                      Witam ja chetnie podam moje dane. W zyciu nie spotkalam takiego nie profesjonalnego gabinetu. pojechalam na oksybrazje otrzymalam mikrobrazje jako podobna usluge.Rece opadaja jak sie pozniej okazalo scere mi tym zdewastowano.NIE POLECAM OMIJAC TO COS bo >gabinetem nie mozna to nazwac. SPRAWY TEJ TAK NIE ZOSTAWIE TO SA KPINY!!!!!
                      • Gość: wiśniawczekoladzie Re: opinie o studio effect IP: *.96.239.21.tvksmp.pl 05.11.12, 21:50
                        "Bądźmy wdzięczni idiotom, gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęła by sukcesu." Mark Twain

Pozdrowienia od konkurencji :)
                        • Gość: xyz123 Re: opinie o studio effect IP: *.alfanet24.pl 10.11.12, 15:44
                          Jest to najgorszy salon w jakim byłam, kobitki nie kusie się na niskie ceny bo nie warto. Zdewastowali mi cere. Zabie trwał 15 min łącznie ze zmyciem makijażu. Totalna porażka.
                  • Gość: ... Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 20:27
                    Uważam , że każdy ma prawo wyrażać swoje opinie na temat Effect i ich właścicieli po to jest to forum i z całym szacunkiem nikt nie będzie się zajmował takimi bzdurami i ścigał osoby za wyrażanie swojej opini na pański temat gdyż wszyscy wiedzą że jest to prawda co ludzie piszą i myślę, że znowu będzie do nabijania się ponieważ kolejnej sprawy w sądzie Pan nie wytrzyma z całym szacunkiem ale czytałam wcześniejsze wypowiedzi i jest pan znany na całą Polskę ale bardziej z negatywnej niż pozytywnej strony.
      • Gość: Adam Re: opinie o studio effect IP: *.kwbbelchatow.bot.pl 24.08.12, 09:45
        Ja też kupiłem Groupon na wybielanie zębów, od 3 miesiecy próbuje od Szefa uzyskać wniosek, że takiej usługi nie ma w ofercie, teraz już wiem, że jest on oszustem i złodziejem. Rozmawiałem dzisiaj z Rzecznikiem Praw Konsumentów i szykuję wniosek. Jeśli na tą usługę jest więcej osób, które zostały oszukane i okradzione (nazywajmy rzeczy po imieniu ) proszę o kontakt: adam777@autograf.pl .
    • Gość: ź.x Re: opinie o studio effect IP: 31.42.0.* 03.07.12, 18:11
      Omijać szerokim łukiem. Od samego wejścia widać, że nikt tam o nic nie dba. Pracownice się snują od drzwi do drzwi. Podłoga brudna. Pani wykonująca manicure w brudnym fartuchu i z okropnie zrobionymi paznokciami (!); Manicure hybrydowy wykonany w tempie ekspresowym, niechlujnie. Wiem, co mówię, bo mam porównanie z innym salonem (i nie pracuję tam, jakby ktoś podejrzewał, że z konkurencji jestem); Z obu dłoni żadnej skazy nie ma tylko jeden paznokieć, porażka. Lakier wychodzący na skórki ( w porządnym salonie, jak kosmetyczce raz zdarzyło się odrobinę wyjechać lakierem za paznokieć, to go zmyła i położyła warstwę od nowa)- skutek taki, że po zmywaniu naczyń, część lakieru ze skórki odeszła a wraz z nią kawałek już z paznokcia, czyli do jutra pewnie mi odskoczy cały lakier. Po profesjonalnym manicure miałam piękne paznokcie dwa tygodnie, tu nie wiem, czy lakier wytrzyma ze trzy dni. W ogóle cały proces robienia manicure pozostawiał wiele do życzenia. I jeszcze brudna lampa do której brzydziłam się włożyć dłoń... I nikomu niepotrzebna parafina na dłonie- że niby taki gratis do tego maniucre, czy co? Zupełnie niepotrzebna strata czasu, a nic nie daje. Syf i niechlujstwo;
      • Gość: M8I Re: opinie o studio effect IP: *.30.107.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.12, 13:26
        faktycznie ,ten szef to jakis idiota ,chyba ma ADHD lub cierpi na chorobe psychiczną a ta ego LOLA ,stara taka wredna szuja ,ryzy łeb to chyba z tego samego miotu.
        • Gość: STYL Re: opinie o studio effect IP: *.204.126.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.12, 15:33
          A co wy chcecie o WOJTKA DESKI,salon otworzył wy tam pracujecie lub pracowałyście,klijętki chodzą ichodzić będą więc w czym problem???!
          • Gość: Karolina Re: opinie o studio effect IP: *.cdma.centertel.pl 30.07.12, 08:06
            NIE POLECAM! Z usług kosmetyczek korzystam już bardzo długo, połasiłam się teraz na groupon - piling kawitacyjny który również już miałam wykonywany więc wiem jak to wygląda. Wyobraźcie sobie: położyłam się, pani przejechała maszynką ze 4 razy, nie wzięła pod uwagę podstawowych miejsc które trzeba oczyścić, po 10 minutach (!!!!) nałożyła mi krem ciągnąc moją twarz ku szyi (wiadomo, że to się robi w drugą str) i powiedziała ładnie dziekuje. Ja nie mogę, zabieg serio trwał całe 15 minut!!!! Przecież to kpina z klienta, najkrócej kosmetyczka zajmowała się moją twarzą jakieś 45 min ale 15 minut??? Taniej by wyszło i na to samo gdybym kupiła byle piling i maseczkę w Rossmanie. Grupon traktuję jako test czy warto zostać stałym klientem danego miejsca. Tam nie pójdę już na pewno i odradzam wszystkim bo szkoda kasy.
    • Gość: Iza Re: opinie o studio effect IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.12, 06:22
      Na pewno możesz wybrac sie na rzęsy 1:1, będziesz zadowolona, bo Pani Marcelina robi je zarąbiście!
      • iwonkapp Re: opinie o studio effect 02.08.12, 08:15
        panie Deska pana desperacja w rekamowaniu swojego salonu jest porażająca:) dodając 3 wpisy w odstepach kilkominutowych na ten sam temat ,wychwalajacych pania od rzes robi pan sobie raczej antyreklamę bo chyba nikt nie uwierzy że pisała to klientka...:) zreszta podejrzewam że ta pani jest taka sama "specjalistką" jak pozostale osoby w tym "salonie"....
        • Gość: do w/w Re: opinie o studio effect IP: *.204.15.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.08.12, 09:40
          Masz w tym wpisie 100%racje a tak na marginesie to widziałam już te ich ,,pasemka'' i inne wyczyny żałośc !
        • Gość: Ilona Re: opinie o studio effect IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.12, 13:45
          Droga Pani, widzę że jest Pani zdesperowaną, pełną złośliwości osobą (pewnie z konkurencji), jeśli ma Pani chodz odrobinę kultury proszę nie krytykować dziewczyny która jest wspaniałym fachowcem, tym bardziej że Pani jej nie zna. Osobiście byłam na rzęsach u Pani Marceliny i robi je wybitnie, to młoda, pełna temperamentu osoba a zarazem świetny fachowiec. Złośliwych pozdrawiam:)
          • Gość: DESKOWIEC Re: opinie o studio effect IP: *.31.118.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.12, 15:28
            HIHIHIH -ja tez pozdrawiam?!!
            • Gość: Karolina Re: opinie o studio effect IP: *.cdma.centertel.pl 17.08.12, 09:56
              Niestety zanim poszłam zrobić wspomniany piling kawitacyjny zakupiłam również przedłużanie rzęs tak wychwalane tu na forum. Niestety kolejna porażka - nie powiem, rzęsy nałożone bardzo ładnie i profesjonalnie ale dobranie długości itp to porażka. Pani od rzęs wybrała dla mnie te najdłuższe a więc jak wstałam i zobaczyłam się to chciało mi się płakać. Wyglądałam jak manekin albo jak lalka - po prostu masakra, do tego rzęsy były słabo podkręcone toteż po prostu opadały lekko na oczy (były proste na prawdę wyglądały bardzo sztucznie). Wytrzymałam w tych rzęsach całe 2h i na szczęście udało mi się znaleźć inną kosmetyczkę która mi je ściągnęła bo w Effect studio wolny termin pewnie byłby za 2 tygodnie. Moja wina, że się skusiłam ale osoba która mi je zakładała powinna była mi je odpowiednio dobrać bo nie każdemu musi być dobrze w rzęsach o prawie centymetrowej długości. Pozdrawiam i na prawdę odradzam korzystanie z tego salonu.
              • Gość: ewa Re: opinie o studio effect IP: 188.95.29.* 17.08.12, 14:23
                niestety skusiłam się i nawet zakupiłam 3 groupony na farbowanie, strzyżenie i tytuał Kerastase. Farba podobno oryginał - L.Oreal, dobierana gdzieś w szafie.Pani fryzjerka nie powiem starała się, Efekt fabowanioa po dwóch myciach zerowy. włosy bez żadnego połysku, tragedia...te farby to oszustwo - ze strony szefa.... nie polecam....
                • Gość: Emilka Re: opinie o studio effect IP: *.30.11.165.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 10:28
                  Studio Efect jeast do bani ,ale jest jeszcze gorszy salon na Stradomi na przeciwko przychodni ,ceny jak w studio ale tam dopiero są jaja.Wszawica mórowana,syf ,fetor i włascicielka jakaś zapijaczona ,szczerze odradzam aczkolwiek kto jest przy zdrowych zmysłam tam nie zajrzy bo i sama wizja tego czegos już daje do myslenia,odbierała z tamtąd teściową i głowa i pękła co za syfiarstwo.
                  • Gość: DO W/W Re: opinie o studio effect IP: *.204.11.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 13:09
                    No fektycznie jest tam coś takiego,ale kto do takiej stylowej szopy chodzi buhahahaha!
    • henryk2610 Re: opinie o studio effect 24.08.12, 18:15
      mijać z daleka ,mijać z daleka,słabe wykonywanie usług!!!!!!!!!!!!
      • Gość: do Henryka Re: opinie o studio effect IP: *.182.205.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 10:23
        Masz całkowitą racje!
    • Gość: julka Re: opinie o studio effect IP: *.alfanet24.pl 25.08.12, 11:17
      chamstwo,słaba obsługa,personel niewykształcony w odpowiednim kierunku,a właściciel ma cienki głosik i rękoma wywija jak dama ,to chyba chomik
      • Gość: TAKITAM Re: opinie o studio effect IP: *.182.192.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 11:29
        Czyli okazuje się ze na Stradomiu nie ma gdzie do dobrego fryzjera isć
    • Gość: K2 Do wszystkich "dziadów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 17:11
      skoro wam ten salon nie odpowiada to po co łaszczycie się na jego usługi, przecież nie od dzisiaj wiadomo że GRupon robi po taniości a co jest tanie to jest szybko i wiadomo jak. Dziewczyny są tam zatrudnione na czarno pracują bo muszą bo taka sytuacja jest na rynku pracy i Deska to wykorzystuje i sam je goni do jak najszybszego obsłużenia klienta a wiadomo im szybciej tym gorzej, niejedna z nich chciała byu dobrze prace wykonać ale się zwyczajnie nie da bo tamten zaraz im grozi że zwolni. Jak wam nie odpowiada to prosze bardzo iść do Berendowicza i zapłacic wielokrotność sumy która tam tracicie albo umawiajcie się na boku z tymi fryzjerkami bo znają się na żeczy tylko nie mogą inaczej klienta obsługiwać ale narzekac to każdy lubi. Tak DEska to kawał wiadomo kogo znam gościa trochę i wiem jak ciul z niego jest.... ale na osobach tam pracującychj się nie wyrzywajcie bo to nie ich wina....tam jest zwykła masówa!!
      • Gość: ewelina Re: Do wszystkich "dziadów" IP: *.xdsl.centertel.pl 26.08.12, 17:47
        właściciel kłamie, że do farbowania używane są oryginalne farby L,oreala...kiedyś farbowałam takim oryginałem i wiem jak wyglądają włosy.....to co ja mam na głowie daleko odbiega od oryginału i nagle nagminnie mi włosy wypadają, Tak na marginesie, słyszałam jak właściciel mówił do klientki jak to jego salon czesał gwiazdki w serialu "barwy szczęścia" . Ale to chyba niemożliwe!!!!!!
        • Gość: dobre. Re: Do wszystkich "dziadów" IP: *.30.63.147.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.12, 12:47
          Deska już robi pachy i bikini a ostatnio nawet zęby wybiela ,co za fachowcy i specjalisci muszą tam pracować hahahaha.
          • Gość: Nataszka _56 Re: Do wszystkich "dziadów" IP: *.30.79.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.12, 16:19
            Co robi ?zęby wybiela ?Ale jazda!
    • Gość: calineczka Re: opinie o studio effect IP: *.play-internet.pl 31.08.12, 12:48
      Witam nie popolecam ten salon ,tam liczy sie ilość nie jakość. Szefostwo nie ma szacunku dla klienta ani tym bardziej dla pracownika.
      • Gość: ttt Re: opinie o studio effect IP: *.prenet.pl 31.08.12, 14:43
        pod podanym numerem telefonu (na gruponie) komunikat: "nie ma takiego numeru". !!!!
        • Gość: sebastian Re: opinie o studio effect IP: *.182.98.51.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.12, 15:15
          Mówicie o Efect Studio na Koscielnej jeast jeszcze gorszy salon na Stradomiu.Piastowska 82 ,już gorzej byc nie może ,brud ,fachowca ani jednego nie ma a cały styl salonu jak z lat siedemdziesiatych ,tragiczna i zaniedbana sprawa.
    • Gość: danka Re: opinie o studio effect IP: *.alfanet24.pl 31.08.12, 21:15
      omijać z daleka
      • Gość: do w/w Re: opinie o studio effect IP: *.180.194.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.09.12, 13:48
        Dokładnie!
    • kuler20 Re: opinie o studio effect 03.09.12, 14:11
      Witam nie polecam tego salonu nikomu, tam liczy sie tylo ilośc nie jakośc. Szefostwo nie szanuje klientów ani tym bardziej pracowników. Pozdrawiam
    • kuler20 Re: opinie o studio effect 03.09.12, 14:20
      Witam nie polecam tego salonu nikomu, tam liczy się ilośc nie jakośc. Szefostwo nie szanuje klientów, ani tym bardziej pracowników. Dobrych pracowników i fachowców zwalniają. Pozdrawiam
      • Gość: xcvbn Zaden z jego pracowników nie jest zarejstrowany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 21:15
        Jak to jest że salon gdzie się reklamuje w całej częstochowie pracuje tylko żona z mężem i wykonują wszystkie czynności:D... żaden z pracowników nie jest zarejstrowany mało tego dziewczyny które chcą zmienic pracę mami obietnicą zarejstrowania i gdy taka dziewczyna przychodzi do niego po pewnym czasie się okazuje że nie będzie zarejstrowana i taka dziewczyna pal to licho jak ma się za co utrzymać ale jeśli nie ma innego źródła utrzymania musi u niego zostać oczywiście pracując na czarno, płąci średnio ale wiadomo pracując na czarno musi trochę różnice zwracać, oczywiście ciągle są kłopoty z wypłatą pieniędzy.
        Co do syfu w salonie to jest to nakaz Deski żeby nie sprzątać bo liczy się "sztuka", dziewczyny pracują na podrobionych materiałach no ale co się dziwić ma byc po taniości.
        Wtyłumaczcie mi jak to jest że salon w którym pracuje 14 osób , żadna z nich nie jest zarejstrowana funkcjonuje bez wiekszych przeszków ze strony PiPu, ZUSu czy innych kontroli??!!!!
        A panie skarżące się tutaj na fryzjerki nie dziwcie im się bo one musza was traktować jak bydło bo będą miały pensję głodową, zresztą to jest odgórny prykas Deski.... są tam dziewczyny porafiące zrobić co nieco z głową ale nie mają na to czasu i materiałów. Dziękuję dobranoc
        • Gość: kinia Re: Zaden z jego pracowników nie jest zarejstrowa IP: *.182.60.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.12, 18:56
          A dziś o takich złodziejach jak deska mówili w TVN,www.dziendobrytvn.pl.Cała prawda o guponie i usługach kosmetyczno -fryzjerskich.Polecam . kinia
        • Gość: wymyslona Re: Zaden z jego pracowników nie jest zarejstrowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.10.12, 09:02
          Witam. Zgadzam się w 100% z ta opinią.Warunki pracy uragają człowiekowi- gorzej jak w Chinach.Miałam pecha tam gościć i uwazam to za porazkę. Moze jakiś US lub PIP zainteresuje sie tym panem, bo narazie to kpi on sobie w zywe oczy.A swoją drogą sprzedaje ten człowiek gruszki na wierzbie- proponuje zabieg "solarium" tylko chyba jeszcze musi uskładac na łózko.Jest więcej takich absurdów ale kto tam był to zapewne wie.
      • Gość: gossiek Re: opinie o studio effect IP: 212.87.237.* 08.10.12, 12:22
        effect studio to masacra, placimy za usluge prezed jej wykonaniem, w przypadku uslugi kosmetycznej jest to niezrozumiale, bo sama mam podjac decyzje czy dany zabieg nadaje sie dla mojej skóry? bylam z mama, wykupilysmy zabiegi mikrodermabrazji, po czym baardzo mloda pani pewnie po 2 semestralnym studium kosmetycznym orzekla ze mama nie powinna miec takiego zabiegu.. oczywiscie w zamian nie umie nic zaproponowac i mowi ze moze go wykonac na nasza odpowiedzialnosc.. poprostu zenada, ja sie poddalam temu zabiegowi, w polowie pani sie przypomnailo ze jest bez rekawiczek i maca mnie po twarzy golymi paluchami!!! szkoda gadac i omijac szerokim lukiem!!!!!
        • Gość: tyran Re: opinie o studio effect IP: *.182.191.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.10.12, 13:21
          Chciwość ludzka nie zna granic ! Skoro tyle jest tu negatywów to raczej tam nie ide i wszystko w temacie .Skoro jesteście skąpe to płacicie wielką cene za owe zabiegi .Co tu płakac ,wszystko na własne życzenie .Kropka.
          • Gość: to_ja Re: opinie o studio effect IP: *.net.stream.pl 23.10.12, 12:25
            Drogi Tyranie, jakoś pasujesz mi do tego właściciela. Więc wiedz- płacąc za mikrodermabrazję 25 zł liczę się z tym że nie będzie to długi i relaksujący zabieg, kosmetykami najwyższej jakości. Jednak nawet za te małe pieniądze nie zasłużyłam na pokancerowaną twarz- po zabiegu miałam zdarty naskórek w kilku miejscach. Kilka razy już odwiedziłam to "studio" i raczej więcej się nie skuszę. Wszystko jest robione po łebkach, w pośpiech i stresie - bo kolejka już czeka. Dziewczyny bardzo miłe ale nie wyszkolone profesjonalne, tylko wytresowane przez szefa-tyrana. Takie praktyki mają krótkie nóżki, dziś zarobisz na resztę remontu ale jutro nie zostanie Ci na czynsz, bo zrazisz do siebie już wszystkie potencjalne klientki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka