zazu104 19.05.08, 11:22 Proszę o informacje i opinie na temat przyjęć weselnych organizowanych w Baranowie w zamku. Jaka obsługa? Na co należy zwrócić uwagę przy organizacji wesela? Będziemy wdzięczni za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skunaskun Re: Baranów Sandomierski/wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:35 jak masz tyle hajsu żeby robic wesele tam to odrazu radze wbij na zamek w Sandomierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Baranów Sandomierski/wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:36 ja miałam świetną obsługę, jeszcze lepsze jedzenie, bardzo wykwintne, to zależy od was, co będzie na stole, czy to będą te najtańsze zestawy czy droższe. jedynym minusem bylo to, ze dostałam inny apartament niż mialam miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonka Re: Baranów Sandomierski/wesele IP: 80.249.6.* 19.05.08, 15:27 uwaga na "puchar lodowy"!!! Puchar lodowy na weselu mojej siostry wygladal nastepujaco: galki lodow rzucone na talerzyk prawie jak z GS + pare brzoskwin z puszki i jakas pseudo smetanka. Podano to w sposob straszny - myslalam, ze to jakis zart, ale to nie byl zart. Nie wiedzielismy zamawiajac deser, ze pouchar lodowy to galka lodow na talerzu. Odradzam. Byly problemy z rozliczeniem po imprezie. Kelnerzy - jak nikt nie widzial, tzn. jak mysleli, ze nikt nie widzi - zabierali ze stolow butelki z wodka pelne do polowy albo 1/3. Ogolnie porazka jak na takie miesjce. ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
zazu104 Re: Baranów Sandomierski/wesele 19.05.08, 18:48 Dzięki za komentarze... Na co jeszcze należy zwrócić uwagę??? Jeżeli cokolwiek będzie nie tak na naszym przyjęciu- z pewnością nie pozostawimy tego bez echa. Oczywiście wszędzie wpadki się zdarzają- ale bez przesady, zeby ktoś z osługi wynosił alkohol lub innego rodzaju historie. A jak wygląda kwestia alkoholi i napojów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenilo Re: Baranów Sandomierski/wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:56 alkohol i napoje we własnym zakresie... byłam tam na kilku weselach i nie zdarzyło się żeby coś było nie tak.Wesele pierwsza klasa nie ma drugiego takiego miejsca w okolicy z takim klimatem... Odpowiedz Link Zgłoś
yasss Re: Baranów Sandomierski/wesele 09.05.19, 15:10 Cześć, czy ktoś dysponuje bardziej aktualną opinią o wesele na zamku? Obsługa, jedzenie, itp. Może ktoś brał ślub w kaplicy zamkowej? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś